Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Auto zonder geldige APK verkopen? Dat kan!

U denkt er aan om uw auto te verkopen maar de APK is verlopen? Dat geeft niets! Bij wijkopenautos.nl verkoopt u uw auto gegarandeerd. Natuurlijk beinvloedt de verlopen APK de waarde van de auto, maar uw voertuig aan ons verkopen kan altijd, ook zonder geldige APK. Met een lekke uitlaat rondrijden maakt nogal veel lawaai. U kunt er natuurlijk zelf nog een keer onder kruipen om het een en ander te herstellen, maar niet iedereen is zo technisch aangelegd? Misschien is het een slimmer idee om de auto te verkopen. Schade, vreemde geluiden, geen geldige APK, wij nemen het voertuig voor een goed bod van u over.

Onder onze service valt:

Auto zonder APK verkopen
Gratis en grondige taxatie
Direct geld ontvangen
Geen gedoe met papieren
RDW-erkend
Nissan Qashqai, BJ 2010
Nissan Qashqai, BJ 2010
Alfa Romeo 147, BJ 2006
Alfa Romeo 147, BJ 2006
Toyota Aygo, BJ 2006
Toyota Aygo, BJ 2006
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
27-10-2016 door Jan G.uit Zwolle

"Zeer vriendelijke medewerkers en ook het verkoopproces verliep vlot."

22-11-2016 door Quirijn T. uit Amsterdam

"Goed advies gekregen bij in Amsterdam-zuid. Inspectie verliep soepel, er volgde direct een goed bod en de afmelding was snel geregeld. Ik ben tevreden!"

Auto verkopen zonder keuring

Als de auto wordt afgekeurd voor de APK keuring, heeft dat vaak te maken met het feit dat er allemaal dure reparaties aan de auto moeten gebeuren. Een auto verkopen zonder keuring is vaak lastig voor veel particulieren. Vaak kosten de reparaties meer geld dan wat de auto nog waard is waardoor u besluit de APK niet te laten verlengen. In zo'n geval is het beter om uw auto te verkopen. Het kan dan nog wel eens lastig zijn om de juiste koper te vinden voor een auto zonder APK. Wijkopenautos.nl koopt echter alle auto's, ongeacht bouwjaar, merk of staat. Dus ook met een lekke uitlaat, kras op de bumper, deuk in de deur of zonder APK. Zelf uw voertuig verkopen duurt vaak onnodig lang en geeft veel onzekerheid. Niet alleen over de termijn waarbinnen het voertuig verkocht wordt, maar ook over het bedrag dat uw auto uiteindelijk op gaat leveren. Bovendien zijn er veel autohandelaren, maar wie is echt betrouwbaar en zitten ze te wachten op een auto zonder APK?

Ook daarom kan het fijn zijn om voor een professionele partner te kiezen die de verkoop van uw voertuig altijd voor zijn rekening neemt. Op wijkopenautos.nl voert u uw kenteken in en krijgt u direct een voorlopige waardeschatting. Let wel op, bij deze schatting gaan wij er van uit dat uw auto nog gewoon een geldige APK heeft. Om daadwerkelijk te achterhalen wat de waarde van de auto is, kunt u deze laten taxeren bij een van onze vestigingen. Als de APK nog net geldig is, kunt u zelf rijden. Maar als deze wel verlopen is, dient u zelf de auto naar onze vestiging te vervoeren op een trailer of op een andere wijze. U kunt op de website kijken voor een vestiging bij u in de buurt. Een auto afgekeurd verkopen aan ons is dus geen probleem!

Uw auto moet binnenkort weer door de APK-keuring? Verkoop hem gewoon!

U kent het wel: u bent zich totaal niet bewust van het feit dat u alweer bijna naar de garage moet voor een nieuwe APK, maar u wordt plotseling overvallen door post van het RDW: APK bijna verlopen. Altijd een goed moment om u af te vragen of u nog een ronde wil doen met deze auto of toch liever een nieuwe aanschaft. Zeker wanneer de kosten van de reparaties om weer door de APK te komen niet meer opwegen tegen het rijplezier of tegen de waarde van de auto, dan is het een goed moment om uw auto te verkopen en een andere auto aan te schaffen waar nog wel een geldige APK op zit. Een auto verkopen zonder keuring is in het particulier circuit is niet eenvoudig. Aanlokkelijk is het aanschaffen van een nieuwe auto, dan bent u meteen verlost van de APK zorgen van dit jaar. Tenslotte hoeft een nieuwe auto de eerste drie jaar helemaal niet APK gekeurd te worden. Wat uw keuze ook mag zijn, u was niet naar onze website gekomen als u geen plannen had uw auto zonder APK te verkopen.

Wijkopenautos.nl koopt alle auto's die ze aangeboden krijgt, ongeacht het merk, model, de leeftijd, de cilinderinhoud, het aantal PK's en alle andere waardebepalende factoren. Die factoren heben natuurlijk wel invloed op het resultaat van de taxatie en het bod dat wij u doen, maar niet op ons aankoopbeleid. Wij kopen alle auto's in en willen ieder voertuig vrijblijvend en gratis taxeren. Deze geheel kosteloze dienst en de gratis afhandeling van alle bijbehorende administratie zoals de afmelding en vrijwaring, horen bij de service die wijkopenautos.nl u biedt. Dus, of uw auto nou een geldige APK heeft of geen geldige APK, kom uw auto vandaag nog verkopen! Een auto verkopen zonder keuring, dat kan gewoon bij Wijkopenautos.nl!
Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: