Auto zonder geldige APK verkopen? Dat kan!

Je wilt van je oude wagen af, maar de APK is verlopen. Een auto verkopen zonder APK wordt een zo stuk lastiger. Wat nu?

Kom langs bij Wijkopenautos.nl! Wij kopen iedere auto, dus ook auto’s zonder APK. Zo hoef je niet meer te investeren in een oude rammelbak om hem vervolgens te koop te zetten. Bij ons verkoop jij je auto gegarandeerd én binnen 24 uur.

Maak een afspraak bij een van onze vestigingen voor een gratis professionele taxatie om de definitieve waarde van de wagen vast te stellen. Dit is tevens het bod dat wij op jouw auto doen. Met of zonder APK maakt voor ons geen verschil.

Gratis online taxatie van je auto
  • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
  • Onze service is 100% gratis.
  • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Auto verkopen zonder keuring

Als de auto wordt afgekeurd voor de APK keuring, heeft dat vaak te maken met het feit dat er allemaal dure reparaties aan de auto moeten gebeuren. Een auto verkopen zonder keuring is vaak lastig voor veel particulieren. Vaak kosten de reparaties meer geld dan wat de auto nog waard is waardoor je besluit de APK niet te laten verlengen. In zo'n geval is het beter om je auto te verkopen. Het kan dan nog wel eens lastig zijn om de juiste koper te vinden voor een auto zonder APK. Wijkopenautos.nl koopt echter alle auto's, ongeacht bouwjaar, merk of staat. Dus ook met een lekke uitlaat, kras op de bumper, deuk in de deur of zonder APK. Zelf je voertuig verkopen duurt vaak onnodig lang en geeft veel onzekerheid. Niet alleen over de termijn waarbinnen het voertuig verkocht wordt, maar ook over het bedrag dat je auto uiteindelijk op gaat leveren. Bovendien zijn er veel autohandelaren, maar wie is echt betrouwbaar en zitten ze te wachten op een auto zonder APK?

Ook daarom kan het fijn zijn om voor een professionele partner te kiezen die de verkoop van je voertuig altijd voor zijn rekening neemt. Op Wijkopenautos.nl voer je het kenteken in en krijg je direct een voorlopige waardeschatting. Let wel op, bij deze schatting gaan wij er van uit dat je auto nog gewoon een geldige APK heeft. Om daadwerkelijk te achterhalen wat de waarde van de auto is, kun je deze laten taxeren bij een van onze vestigingen. Als de APK nog net geldig is, kun je zelf rijden. Maar als deze wel verlopen is, dien je zelf de auto naar onze vestiging te vervoeren op een trailer of op een andere wijze. Je kunt op de website kijken voor een vestiging bij je in de buurt. Een auto afgekeurd verkopen aan ons is dus geen probleem!
Laat je auto nu taxeren:

Je auto moet binnenkort weer door de APK-keuring? Verkoop hem gewoon!

Je kent het wel: je bent zich totaal niet bewust van het feit dat je alweer bijna naar de garage moet voor een nieuwe APK. Maar je wordt plotseling overvallen door post van het RDW: APK bijna verlopen. Altijd een goed moment om je af te vragen of je nog een ronde wil doen met deze auto of toch liever een nieuwe aanschaft. Zeker wanneer de kosten van de reparaties om weer door de APK te komen niet meer opwegen tegen het rijplezier of tegen de waarde van de auto, dan is het een goed moment om je auto te verkopen en een andere auto aan te schaffen waar nog wel een geldige APK op zit. Een auto verkopen zonder keuring is in het particulier circuit is niet eenvoudig. Aanlokkelijk is het aanschaffen van een nieuwe auto, dan ben je meteen verlost van de APK zorgen van dit jaar. Tenslotte hoeft een nieuwe auto de eerste drie jaar helemaal niet APK gekeurd te worden. Wat je keuze ook mag zijn, je was niet naar onze website gekomen als je geen plannen had je auto zonder APK te verkopen.

Wijkopenautos.nl koopt alle auto's die ze aangeboden krijgt, ongeacht het merk, model, de leeftijd, de cilinderinhoud, het aantal PK's en alle andere waardebepalende factoren. Die factoren heben natuurlijk wel invloed op het resultaat van de taxatie en het bod dat wij je doen, maar niet op ons aankoopbeleid. Wij kopen alle auto's in en willen ieder voertuig vrijblijvend en gratis taxeren. Deze geheel kosteloze dienst en de gratis afhandeling van alle bijbehorende administratie zoals de afmelding en vrijwaring, horen bij de service die Wijkopenautos.nl je biedt. Dus, of je auto nou een geldige APK heeft of geen geldige APK, kom je auto vandaag nog verkopen! Een auto verkopen zonder keuring, dat kan gewoon bij Wijkopenautos.nl!
Laat je auto nu taxeren: