Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Auto betaalbaar verkopen doe je zo

Droom je al een tijdje over het rijden in een nieuwe auto? Weet je al precies waaraan je nieuwe wagen moet voldoen, maar moet je vanwege je kleine budget eerst van je huidige af? Met Wijkopenautos.nl is je occasion zo verkocht en dat geheel gratis! Zo kan je snel kan uitkijken naar een nieuwe auto die betaalbaar is. Veel autobedrijven werken met marges, waardoor jouw wagen in prijs omlaag gaat. Daarnaast zijn er vaak ook kosten verbonden aan de taxatie. Gelukkig kun je jouw occasion geheel gratis verkopen bij Wijkopenautos.nl. Naast de gratis taxatie regelen wij ook de adminstratieve afhandeling, zoals de vrijwaring, voor je. Het enige wat je hoeft te doen is onze online taxatietool hierboven in te vullen en langs te rijden bij een van onze 25 vestigingen. Na een grondige taxatie hoor je ons beste bod en kun je de occasion direct aan ons verkopen!

Verkoop je de tweeedehands auto aan ons dan zorgen wij dat je snel over het geld beschikt en regelen wij alle administratie die komt kijken bij verkoop. Zo hoef je niet je auto zelf proberen te verkopen aan bijvoorbeeld particulieren en bespaar je jezelf een hoop geregel en tijd. Besluit je dat je je auto toch liever niet verkoopt, dan is dat geen probleem. Wij rekenen geen kosten voor de taxatie en de service. Het is geheel gratis en vrijblijvend.

Onder onze service valt:

Schadeauto's welkom
Professionele taxatie
Administratieve afwikkeling
RDW-erkend
Binnen 24 uur occasion verkocht

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

"Nou ik vond het bedrag een beetje tegenvallen. Dus ik besloot maar nog even rond te kijken. Toch kwam ik weer hier terecht en de taxateurs legden me waarom ze dat bedrag vroegen. Begrijp het wel. En voordeel dat ik verder niks meer hoef te regelen. Wel fijn op mijn leeftijd."
01-12-2016 door Elko uit Dordrecht

"Hartelijk dank voor de inspectie. Deze verliep op een zakelijke, professionele manier. Ook de medewerkers waren erg vriendelijk!"
15-08-2016 door Berend de L. uit Groningen
Alfa Romeo 147, BJ 2006
Alfa Romeo 147, BJ 2006
Toyota Aygo, BJ 2006
Toyota Aygo, BJ 2006
Ford Galaxy, BJ 1998
Ford Galaxy, BJ 1998
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
Lisanne K.

De taxatie was absoluut in orde en ze hebben mij een eerlijke prijs gegeven. Als autobezitter en gebruiker heb je het gevoel dat je in goede handen bent bij wijkopenautos.nl

Dirk K.

Ik vond de service zeer vakkundig en ook het systeem om afspraken te maken werkte heel goed. Ga zo door!

Je auto betaalbaar verkopen

Je auto betaalbaar verkopen kan op verschillende manieren en vaak gratis. Zo vind je misschien onder je vrienden of kennissenkring al een koper voor je auto. Je weet dan bijna zeker dat je ze kunt vertrouwen en het geld voor je auto krijgt. Al kan het wel enige moeite kosten een prijs voor je auto vast te stellen. Je auto verkopen voor een vriendenprijsje brengt je niet het meeste op. Bovendien is het zonder kennis of ervaring met verkoop van auto’s lastig een verkoopprijs vast te stellen. Een andere manier om de verkoop van je auto betaalbaar te houden is je auto inruilen bij een autodealer. In het algemeen krijg je hier minder geboden voor je auto dan dat hij waard is, omdat de dealer nog aan je auto wil verdienen. Om in te kunnen schatten wat een geschikte prijs is voor je auto, moet je weten hoeveel je auto waard is.

Gratis waardebepaling

Je occasion betaalbaar laten taxeren kan bij Wijkopenautos.nl. Het is namelijk geheel gratis en vrijblijvend! Om een afspraak te kunnen maken, vul je eerst onze online taxatietool in. Ontvang zo direct het bedrag wat je auto waard is. Dit bedrag heet de dagwaarde en is slechts een schatting van de waarde van de occasion. Pas bij een professionele taxatie kunnen onze experts de actuele dagwaarde van de wagen bepalen op basis van zowel het interieur als het exterieur van de auto. Wij zijn 6 dagen per week geopend en vaak kun je nog dezelfde dag bij een van onze vestigingen in Nederland terecht. De taxatie bestaat uit een inspectie en een testrit. Beide worden uitgevoerd door een RDW-erkende taxateur en nemen samen niet langer een half uur in beslag. Tijdens de inspectie loopt de taxateur je auto na en tijdens de testrit controleert hij onder andere de wegligging. Daarna ontvang je een passend bod op de occasion.

Het bod dat er tijdens de taxatie op je auto wordt gedaan verplicht je tot niets. Als je besluit dat je je auto toch liever niet verkoopt, kun je het bod weigeren. Wij brengen dan geen kosten in rekening voor de taxatie. Als je akkoord gaat met ons bod verkoop je niet alleen je auto betaalbaar, maar wij regelen ook de afmelding en vrijwaring gratis voor je. Je kunt je auto vervolgens direct achterlaten in de vestiging. Het geld ontvang je na een aantal werkdagen op je bankrekening en wij regelen de rest. Kies niet voor je auto betaalbaar verkopen, kies voor het gratis verkopen bij Wijkopenautos.nl!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: