Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Een geschikte auto inkoop specialist

Welkom bij Wijkopenautos.nl. De auto inkoop specialist waar we auto's inkopen tot kunst hebben verheven. De zoektocht houdt hier op, want wijkopenautos.nl kan je snel en eenvoudig van je auto afhelpen. Het enige wat je moet doen is je autogegevens hierboven invullen, waarna de dagwaarde op je beeldscherm verschijnt. Vervolgens ben je bij ons van harte welkom in de garage. Hier zal een RDW-gecertificeerde taxateur je auto bekijken. Vervolgens kan je overgaan tot de verkoop van je auto. Zo gemakkelijk kan de verkoop dus zijn!

Wacht niet te lang. De waarde van je auto wordt namelijk met de dag minder. Dit heeft te maken met een model dat veroudert en slijtage aan de wagen. Maak daarom vandaag nog een afspraak, zodat je auto snel verkocht is. Wist je dat de taxatie geheel gratis en vrijblijvend is? Je zit dus nergens aan vast. Bovendien kopen wij álle auto’s, dus ook je oude auto of schadeauto kan je bij ons achterlaten.

WIl je meer weten over de service van wijkopenautos.nl? Lees snel verder en ontdek de voordelen!

Onder onze service valt:

 • Auto inkoop makkelijk gemaakt
 • Vestigingen door heel Nederland
 • Objectieve prijs
 • Gratis taxatie
 • Specialist in iedere auto

Hoe onze klanten onze service beoordelen

De taxatie ging snel en het bod was helemaal goed dus ik besloot mijn auto aan jullie te verkopen. Het bedrag stond een paar dagen later op mijn rekening, een echte aanrader dus. (Pieter B.)

De verkoop was gemakkelijk en snel afgerond. Geen administratie meer voor mij, behalve mijn verzekering. Binnen 48 uur overal vanaf! (Boy van der W.)
Alfa Romeo 147, BJ 2006
Alfa Romeo 147, BJ 2006
Toyota Yaris, BJ 2009
Toyota Yaris, BJ 2009
Chevrolet Lacetti, BJ 2006
Chevrolet Lacetti, BJ 2006
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
Wil D.

Prettige ontvangst en goede uitleg van de procedure. Afmelding ook meteen verzorgd. Geld was de volgende dag al op mijn rekening!

Pieter van Z.

Snel. Goed. Duidelijk. Kan er niet meer over zeggen. Was heel goed aanbod.

De beste auto inkoop specialist

Voor de beste auto inkoop specialist ga je dus naar wijkopenautos.nl. Je vult je kenteken, de kilometerstand en emailadres in. Vervolgens zie je de dagwaarde direct op je scherm! Ziet dit bedrag er interessant uit? Je kunt direct na de online taxatie een afspraak maken voor een persoonlijke taxatie. Hier zal een expert je auto grondig inspecteren en alle onderdelen op waarde beoordelen. Zo zal hij bijvoorbeeld kijken naar de staat van de motor, het gepleegde onderhoud en het interieur. Ook zal hij een testrit in je auto maken, zodat hij de wegligging kan bepalen en kan luisteren of er gekke geluiden uit de motor komen. Wanneer de expert de auto uitstapt en hij een volledig beeld van je auto heeft gekregen, zal de exacte waarde van je auto worden verteld. Deze waarde is ook gelijk het bod op je auto. Het is dus zo gemakkelijk! Voel je je onzeker om de taxatie in te gaan en wil je een goede indruk maken? Wij geven je de gouden tip: poets je auto!

Eenvoudig en snel

Wanneer je auto is gepoetst, kan je op iedere auto inkoop specialist zijn gezicht een glimlach toveren. Een schone en frisse wagen is immers een plezier om te inspecteren! Pak twee emmers en begin met het poetsen van het dak, waarna je verder naar beneden werkt. Aan de onderkant van de auto kan roest zitten, waardoor het belangrijk is om vaak je spons in de ene emmer met water te doen, om vervolgens weer in de emmer met sop te dompelen. Op deze manier maak je je auto effectief schoon, zonder dat je met een vieze spons je auto probeert schoon te maken. Stofzuigde binnenkant van je auto en klop de matten uit. Vervelende geurtjes in het interieur kan je tegen gaan door een autospray te gebruiken.

Heeft de taxateur je auto nagekeken en een bod uitgebracht? Wanneer je akkoord gaat, is je auto direct verkocht! Je autosleutels kan je bij ons achterlaten. We maken dezelfde dag nog het afgesproken bedrag naar je over, zodat het na twee werkdagen op je rekening staat. Daarnaast zorgen wij voor de afmelding en vrijwaring. Zo zorgeloos kan de autoverkoop gaan! Voor dé auto inkoop specialist ga je dus naar wijkopenautos.nl!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: