Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Auto online verkopen, 100% gratis.

Een auto particulier verkopen via een advertentie in een lokale krant of door middel van een briefje in de supermarkt is niet meer van deze tijd. Als je je auto tegenwoordig wilt verkopen, dan plaats je een advertentie op internet of je verkoopt hem aan een online autoverkoopsite. Zelf je auto online verkopen kan geld kosten en het brengt een hoop gedoe met zich mee: je dient goede foto’s te maken voor een advertentie en potentiële kopers te ontvangen voor een bezichtiging en een proefrit.

Aan wijkopenautos.nl verkoop je je auto snel en gratis. Het enige wat je hoeft te doen is je autogegevens in te voeren in onze taxatietool en een afspraak maken voor een taxatie in de dichtstbijzijnde vestiging. Deze taxatie bestaat uit een volledige inspectie en een korte proefrit om de prestaties van je auto op de weg te testen. Na de taxatie doen wij een bod op je auto.

Ons bod is geheel vrijblijvend en wij regelen gratis de afmelding en vrijwaring. Op die manier verkoop je razendsnel je auto: binnen 24 uur ben je van je auto af!

Online service:

 • Online taxatie van je auto in slechts 2 minuten
 • Taxatie van 30 minuten door een professionele taxateur
 • Afmelding en vrijwaring worden voor je geregeld
 • Verkoopsom wordt overgemaakt naar je bankrekening
 • Onder onze online auto verkopen service valt:

  Auto direct verkocht
  Geen onderhandelingsproces
  Geheel vrijblijvende taxatie
  Gratis online taxatie
  Inkoop iedere auto

  Hoe onze klanten onze online auto verkopen service beoordelen

  Netjes geholpen en redelijke prijs voor mijn auto gekregen. (14-09-2016 - Maurice B. uit Arnhem)

  Hele goede service en alles verliep vlot! Het geld stond meteen op mijn rekening, helemaal prima dus! (Sven A.)

  Fiat Panda, BJ 2008
  Fiat Panda, BJ 2008
  Mercedes Benz Vito, BJ 01
  Mercedes Benz Vito, BJ 01
  Fiat Grande Punto, BJ 01
  Fiat Grande Punto, BJ 01
  Laat je auto nu taxeren:
  Onze locaties
  Selecteer je stad:
  • » Amsterdam
  • » Rotterdam
  • » Utrecht
  • » Zwolle
  • » Eindhoven
  • » Groningen
  • » Arnhem
  • Alle 25 vestigingen
  Beoordelingen van klanten
  Herre T.

  De service beviel me prima. De taxateur was erg vriendelijk, deed z'n werk grondig en heeft me alles goed uitgelegd. Kan het alleen maar aanbevelen!

  Amber F.

  Prima service, de taxatie verliep snel en professioneel. De prijs was niet zo hoog als gehoopt maar nog steeds in orde en ik ben snel van mijn auto af. Scheelt me veel tijd!

  Auto online verkopen

  Je auto online verkopen is tegenwoordig niet meer wat het geweest is. Waar het eerst nog makkelijk leek op online advertentiesites, is dat vandaag de dag een stuk lastiger geworden. Jouw automerk en de gegevens ervan zijn bijna gelijk aan die van velen anderen, daarnaast heb je nog altijd te maken met een APK die verloopt. Ga je nog extra investeren in onderhoud voor een nieuwe APK keuring of laat je door middel van de kilometerstand zien dat jouw auto nog jarenlang mee kan gaan. Tweedehands auto's, vooral in Nederland zijn erg gewild in 2016. De economie trekt aan, maar toch wordt er nog vrij weinig geïnvesteerd in nieuwe auto's. Enkel bij leaserijders zien we hierin een stijging, vanwege het financieel belastingvoordeel dat verbonden zit aan het leaserijden. Aangezien tweedehands auto's nog steeds erg in trek zijn, kunnen we voorzichtig stellen dat de waarde van tweedehands auto's daarmee ook in een stijgende lijn zit. Dat betekent voor iedere auto natuuurlijk iets compleet anders. Op basis van het merk, model en de kilometerstand kunnen we een indicatie geven van hoeveel de auto online opbrengt. Dit gebeurt op basis van de cataloguswaarde. Hier wordt vervolgens de afschrijving vanaf getrokken, dit is de leeftijd van de auto samen met de kilometerstand. Als je je auto op online wilt adverteren, is dit een prima vertrekpunt om de waarde van je auto te bepalen. Echter is hier de staat van de auto nog niet in meegenomen. Extra accessoires en opties, eventuele krasjes of schade ook niet. De prijs kan dus nog altijd naar boven of naar beneden. Voor een echte objectieve auto waardebepaling kun je daarom beter een afspraak maken voor een professionele, offline RDW erkende taxatie!

  Zelf je auto verkopen

  Wat moet je doen als je zelf je auto online wilt verkopen? Wij geven je een aantal tips. Je auto verkopen met deze tips zorgt ervoor dat je makkelijker gegadigden voor je auto vindt. Daarnaast geven wij aan wat je moet doen als de koop gesloten is. Stel eerst de verkoopprijs van je auto vast. Dit doe je door je kenteken, de kilometerstand van je auto en je e-mailadres in te geven in de taxatietool op onze website. Daarmee bereken je de dagwaarde van je auto. Verkeert je auto in een goede staat en heeft hij veel extra’s? Verhoog de dagwaarde dan om een juiste verkoopprijs te bepalen. Verkeert je auto niet in zo’n goede conditie en is het een standaardmodel? Pas de verkoopprijs dan naar beneden aan. Als je de verkoopprijs hebt bepaald, maak je een advertentie.

  Stel een aantrekkelijke en duidelijke advertentie op om potentiële kopers naar jouw auto te lokken. Deze advertentie dient aan een aantal eisen te voldoen. Bij het online auto verkopen zijn foto’s een must. Zorg ervoor dat je de foto’s maakt bij zonnig en helder weer. Geef de auto een wasbeurt en werk kleine krasjes bij, voordat je de foto’s maakt.

  Plaats zoveel mogelijk informatie in de advertentie en wees eerlijk. Potentiële kopers haken af als je dingen verzwijgt die wel naar voren komen bij een bezichtiging of proefrit. Bovendien ben je aansprakelijk voor verborgen gebreken die zich pas na de verkoop uiten.

  Houd er rekening mee dat je auto verkopen met een online advertentie zorgt voor veel reacties. Wees voorbereid op vele e-mails en telefoontjes. Nodig een serieuze koper uit voor een bezichtiging en een proefrit en zorg dat je je autopapieren bij de hand hebt. Ga bij een proefrit altijd zelf mee, zodat je weet dat er geen rare dingen met je auto gebeuren. Denk hierbij aan te snel rijden, het veroorzaken van ongelukken en zelfs diefstal.

  Maak ook een schriftelijke overeenkomst voor de proefrit die door beide partijen ondertekend wordt. Deze overeenkomst regelt de aansprakelijkheid en is gratis te downloaden. Als de potentiële koper een goed bod doet, dan kun je eindelijk je auto verkopen. Het proces is na betaling nog niet afgerond, want er volgt nog een administratieve afhandeling. Ga met de koper naar een bij PostNL aangesloten winkel. Daar regel je de afmelding en krijg je een vrijwaringsbewijs.

  Je merkt dat je auto online verkopen een tijdrovend proces is als je het zelf doet. Bovendien moet je wel het één en ander van een auto weten als je hem zelf verkoopt. Als de kopende partij meer verstand van auto’s heeft dan jij, verzwakt dat je onderhandelingspositie aanzienlijk. Het is bovendien erg moeilijk om een koper te vinden als je een auto hebt waar het nodige aan mankeert. Heb je een schadeauto dan wordt het nog moeilijker. Je hebt kennis van auto’s en de afzonderlijke onderdelen nodig om te weten wat je nog voor je schadeauto kunt krijgen.

  Bovendien zijn er maar zeer weinig mensen geïnteresseerd in een schadeauto. Hoogstens een autoliefhebber die op zoek is naar onderdelen. De oplossing is je schadeauto verkopen aan wijkopenautos.nl. Wij zijn geïnteresseerd in elke auto, ongeacht de staat. Wij nemen de schadeauto graag van je over en geven je een geschikte prijs. Daarom raden wij je aan om je auto gratis online aan ons te verkopen. Dan kun je je auto binnen 24 uur verkopen, het geld wordt op dezelfde dag overgemaakt en het vrijwaringsbewijs ontvang je direct. Een stuk sneller en gemakkelijker dan zelf je auto verkopen!

  Hoe het werkt
  1. Advies

  Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

  2. Betaling

  Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

  3. Afmelding

  De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

  Wat onze klanten stemmen
  Wat onze klanten zeggen
  Laat je auto nu taxeren: