Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Auto te koop gevraagd? Verkoop eerst snel je oude!

Staat je auto te koop? En heb je besloten om je auto particulier te verkopen, maar je merkt na het plaatsen van de advertentie dat niemand echt geïnteresseerd is in je auto? Het kan zijn dat je auto niet gewild is op de Nederlandse markt en dat er daarom bijna geen vraag is. Tegelijkertijd hebben advertentie websites voor occasions vandaag de dag meer dan 5000 nieuwe occasions per dag erbij staan. Dit is vervelend als je snel van je auto af wilt. Wij zijn namelijk in elke auto geïnteresseerd. Ook in jouw auto, die moeilijk te verkopen is op de particuliere markt.

Om je auto aan ons te verkopen doe je een online taxatie met onze taxatietool om de dagwaarde van je auto te bepalen. Maak vervolgens een afspraak voor een taxatie, zodat wij de reële verkoopprijs van je auto kunnen bepalen. Ben je het eens met de prijs? Dan verkoop je je auto meteen aan ons. Je ontvangt direct het vrijwaringsbewijs.

Onder onze te koop auto service valt:

Auto inkoop van alle occasions
Ieder merk en model
Ook zonder APK
Vrijblijvend taxeren
Afmelden gratis

Ford Cmax, BJ2006
Ford Cmax, BJ2006
Mercedes Benz Cl. B, BJ 02
Mercedes Benz Cl. B, BJ 02
Honda Civic, BJ 2007
Honda Civic, BJ 2007
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
01-11-2016 door Hendrik B. uit Amsterdam

De zeer vriendelijke en bekwame medewerker in het filiaal heeft mijn auto zeer goed getaxeerd. Ik heb mijn auto altijd erg goed verzorgd en hoopte er zo aan het eind van de rit nog het beste uit te halen. Dat is zeker gelukt!


04-12-2016 door Tonny B. uit Rotterdam

De snelle afhandeling heeft me overtuigd. Binnen twintig minuten hebben we een koopcontract afgesloten. Zo moeiteloos en snel heb ik nog nooit een auto verkocht. Daarom kom ik ook graag weer een keer terug.

Tweedehands auto te koop gevraagd.

Je auto te koop aanbieden lijkt in eerste instantie makkelijker dan het in werkelijkheid is. De reden hiervoor is duidelijk: we willen allemaal de beste prijs voor onze auto krijgen, maar kopers willen niet teveel betalen voor hun auto bij de inkoop. De vraag waar deze prijs te vinden is, is helaas niet zo gemakkelijk te beantwoorden. Een auto verkoop site lijkt een goed idee maar daar kom je vaak bedrogen uit. Dankzij het immense aanbod van zo'n site betekent dat ook dat je moet concurreren met bedrijven die hun aanbod ook op deze websites hebben staan. Zo'n advertentie klinkt misschien makkelijk, maar het wachten op reacties, het beantwoorden van vragen en het organiseren van proefritten kost veel meer tijd dan je lief is. En als er bijna geen interesse is voor je auto, moet je ook nog eens zakken met de prijs. Aan het einde van de rit ben je dus niet per sé voordeliger uit, maar wel een hoop tijd kwijt.

Auto inkoop, maar dan beter!
Precies de reden waarom Wijkopenautos.nl in het leven is geroepen. Tweedehands auto inkoop is namelijk het enige wat we doen. En dat doen we goed. Binnen 24 uur kopen wij je te koop auto, ongeacht het merk of de staat van je occasion. Door eenvoudig je kenteken hierboven in te vullen vraag je de dagwaarde van je auto aan. Dit is wat je auto op papier waard is, op basis van het type auto, de leeftijd en kilometerstand. Vervolgens kun je gratis een afspraak maken om je auto te taxeren, zodat wij de tweedehands auto inkoop waarde vaststellen. De waarde uit de taxatie is wat je auto nu echt waard is

Wijkopenautos.nl kijkt verder dan de basisgegevens: wij geloven dat de waarde van een te koop auto alleen bepaald kan worden door een uitgebreide taxatie, verricht door professionele taxateurs. Daarom kijken onze mensen niet alleen naar de staat van de motor, maar controleren ze bovendien zowel het interieur als het exterieur van de auto. Op basis van hun onderzoek, ervaring en kennis van de huidige automarkt, bieden ze je een prijs die recht doet aan je auto en de staat waarin deze verkeert. Zo maken we de tweedehands auto inkoop eerlijk en transparant en Accepteer je het bod? Dan zit jouw deel van het werk erop. Wij regelen de verdere afmelding en vrijwaring van je auto. Bovendien maken we het geld nog dezelfde dag naar je over, zodat het binnen twee werkdagen op je rekening staat. Makkelijk, betrouwbaar en snel.


Sloopauto en schadeauto gevraagd.

Vanaf dag 1 hebben wij ons gespecialiseerd in het inkopen van occasions. Juist ook auto's die op het eerste oog moeilijker te verkopen lijken. Een auto die rijp voor de sloop is krijg je via advertentie sites moeilijk verkocht. Particuliere kopers zitten namelijk niet te wachten op een auto waar ze niet veel meer mee kunnen. Handelaren daarentegen kopen ze maar al te graag meteen zoveel mogelijk op. Soms vanwege de onderdelen of vanwege de export. Particuliere auto export is namelijk niet erg interessant. Procedures bij de RDW en het land van bestemming maken het niet altijd even makkelijk. Er is dan wel de teruggave van BPM, maar daar houdt het dan bij op. Vandaar dat je de auto aan een tweedehands auto inkoop bedrijf kunt sturen. Zij regelen dan de auto export en jij bent van je auto af. Het aantal verschillende bedrijven dat met 'tweedehands auto inkoop gevraagd' adverteert stijgt gestaag in Nederland. Auto export is populair, maar dan alleen voor de verkoop. Bij Wijkopenautos.nl heb je het grote voordeel dat wij internationaal opereren, vanuit maar liefst acht Europese landen! En dat merk je terug in de prijs voor je auto.

Alle auto’s zijn welkom!

Auto te koop gevraagd? Bij Wijkopenautos.nl kan iedereen die een nieuwe auto wil met zijn oude auto terecht. Wil jij je oldtimer verkopen, maar lukt het je niet om een koper voor je unieke maar kostbare auto te vinden? Bij ons weten we ook jouw auto op waarde te schatten. Of het nu gaat om de nieuwste modellen of om een model dat al lang uit de productie is gehaald, Wijkopenautos.nl biedt je de prijs die je voor je te koop auto verdient. Door ons overzichtelijke tweedelige verkoopproces weten wij elke auto op de juiste waarde te schatten. 'Hoe verkoop ik mijn auto?', is een vraag die vanaf vandaag tot het verleden behoort. 'Hoe gemakkelijk en snel verkoop ik mijn auto?', is de enige vraag die nog werkelijk telt. Een vraag die jij bovendien zelf zo goed mogelijk kan beantwoorden door te kiezen voor de snelle en betrouwbare service van Wijkopenautos.nl. Kies jij voor ons, dan beloven wij jou een gegarandeerd snelle afhandeling tegen een weloverwogen prijs voor iedere auto. Kan je te koop auto niet meer voldoen aan de eisen van vandaag de dag en is hij eigenlijk klaar voor de sloop? Kom dan voordat je je auto voor een bodemprijs bij de autodemontage inlevert eerst eens bij ons langs. Dan geven wij ook jou nog een redelijke prijs voor je sloopauto. Bij ons is iedere auto meer dan welkom.

Auto te koop gevraagd? Verkoop aan Wijkopenautos.nl!

Of jij nou een eerste- of een tweedehands auto wil verkopen, Wijkopenautos.nl biedt jou de prijs die je verdient. Bovendien bevinden onze vestigingen zich door heel het land: wij zijn dus altijd bij jou in de buurt. Wacht daarom niet te lang met het kopen van je nieuwe droomauto, maar kom gelijk met je oude auto bij ons langs. Vraag direct de prijsindicatie op en maak meteen een afspraak. Dan heb jij binnen twee werkdagen na de verkoop het geld op je rekening en regelen wij de rest. Auto te koop gevraagd? Verkoop je eerst je oude aan Wijkopenautos.nl!


Merk en Type Brandstof Kilometerstand Bouwjaar
Ford C-Max Benzine 140.899 2006 Ingebouwd navigatiesysteem
Volkswagen Passat Benzine 167.391 2004 Geen
Citroën C5 Diesel 80.633 2009 Trekhaak
Renault Twizzy Elektrisch 40.015 2014 Topsnelheid 80 km/u
Toyota Yaris Hybride 79.337 2011 Lichtmetalen velgen
Kia Picanto Benzine 116.969 2000 Panoramadak
Opel Meriva Diesel 73.557 2007 Trekhaak
Honda Jazz Benzine 69.881 2005 Geen
Mercedes Benz C180 Diesel 162.453 2007 Geblindeerde ramen achter
Alfa Romeo MiTo Benzine + LPG 166.722 2002 Ingebouwde gasinstallatie
Seat Altea Diesel 152.753 2009 5 CD wisselaar
Mini Cooper S Benzine 195.930 2001 Geen
Volvo V60 Diesel 281.826 2005 Lederen bekleding + stoelverwarming
Chevrolet Matiz Benzine 63.211 2012
Fiat 500 Benzine 189.102 2003 Abarth
Smart ForTwo Benzine 66.633 2011 Geen
Citroën C4 Picasso Diesel 216.161 2006 Licht metalen velgen
Ford Fiësta RS Benzine 110.688 2014 Rear Wheel Drive
Volkswagen Polo Benzine 249.123 2000 Spoiler
Dacia Duster Diesel 134.319 2010 Automaat
Hyundai Tucson Diesel 2010 198.5794 Wheel Drive
Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: