Gratis auto verkopen - Simpel en snel bij Wijkopenautos.nl

Wil jij gratis en snel je auto verkopen? Bij Wijkopenautos.nl verkoop jij je auto al binnen 24 uur voor de beste prijs.

Je auto snel verkopen is niet eenvoudig. Een goede prijs krijgen voor je auto als je hem snel wilt verkopen is zelfs nog moeilijker. Door je auto te verkopen via Wijkopenautos.nl verkoop jij je auto niet alleen binnen één dag, maar ontvang je ook het beste bod op je auto.

Doe de gratis kenteken check en ontvang direct de dagwaarde van jouw auto. Vervolgens ga je langs bij een van onze vestigingen. Binnen een half uur ontvang je een gratis en vrijblijvend bod op je auto. Ben je het eens met de verkoopprijs? Dan heb jij je auto direct verkocht!

Gratis online taxatie van je auto
  • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
  • Onze service is 100% gratis.
  • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

De auto verkoop bij Wijkopenautos.nl

Heb je de tijd, energie en hou je van onderhandelen? Kies dan voor het particulier auto verkopen. Wil je liever zo snel en simpel mogelijk van je auto af? Dan is Wijkopenautos.nl het antwoord. Met meer dan 700.000 gekochte auto's zijn wij ervaringsdeskundigen op het gebied van auto verkopen. In welke staat je occasion ook verkeerd, bij ons kun je altijd en met elke wagen terecht. Vul onze online waardebepaling in en kom snel langs bij één van onze vestigingen!

Bij Wijkopenautos.nl zorgen we ervoor dat het gratis auto verkopen proces eenvoudig en gesmeerd verloopt. Met meer dan 310 vestigingen zitten we altijd bij je in de buurt en je krijgt na de auto verkoop direct het RDW vrijwaringsbewijs mee. Geheel gratis natuurlijk. We maken het geld direct naar je bankrekening over. Hoe je binnen 24 uur je auto verkocht hebt aan Wijkopenautos.nl lees je hieronder.


Auto verkopen online waarde

1. Online auto verkoop online waarde

Dankzij onze gratis kenteken check zie je direct wat een voertuig waard is bij verkopen. Allereerst heb je je kenteken nodig. Vul vervolgens nog wat extra gegevens in over de wagen, zoals de uitvoering, brandstoftype en type motor. Hier ontvang je de dagwaarde voor auto verkoop. Dit is wat jouw type voertuig waard is op de markt, zonder extra opties of accessoires. De staat van de occasion wordt hierin ook nog niet meegenomen, het kan dus zijn dat bij verkoop de prijs hoger of lager uitvalt. Heb je het kenteken niet bij de hand of wil je juist de verkoopwaarde van een andere wagen weten? De taxatietool is 100% gratis en vrijblijvend!


2. Gratis auto verkopen taxatie

Bevalt de online waarde voor de auto verkoop? Maak dan direct een afspraak bij één van onze vestigingen. Onze professionals zijn beschikbaar voor een vrijblijvende taxatie 6 dagen per week. Na het invullen van onze online waardebepaling kun je binnen 24 uur terecht voor een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt. De gehele taxatie duurt gemiddeld slechts een half uur. Ontvang hierna direct de gratis auto verkoopprijs. Ga je met ons bod akkoord? Gefeliciteerd, je wagen is succesvol verkocht. Wijkopenautos.nl regelt de rest.

Het is daarom belangrijk dat je bij de taxatie alle autopapieren, reservewiel en het onderhoudsboekje van de auto meeneemt. Zo kunnen we de auto volledig taxeren voor verkoop.


Auto verkopen online waarde

3. Auto verkoop administratie

Zodra je het gratis bod op jouw occasion accepteert zorgen wij voor een auto verkoop overeenkomst en RDW vrijwaringsbewijs. Het verkoopbedrag maken we direct naar je bankrekening over. Ook als je besluit niet je auto online verkopen is dat geen probleem. Onze service is gratis en vrijblijvend. Je bent tot niets verplicht en we hebben geen verborgen kosten!

Wel heb je eenvoudig je occasion verkocht voor de beste prijs, binnen 24 uur.

Auto verkopen gratis, simpel en snel bij Wijkopenautos.nl!

Laat je auto nu taxeren:

Inruilen of auto online verkopen?

Als autobezitter heb je niet altijd de tijd en energie om naast je werk ook nog tijd te besteden aan het verkopen van je occasion. De meest tijdrovende manier van auto verkopen is de particuliere autoverkoop. Maar de gemiddelde autoverkoop prijs ligt bij het online verkopen aan een particulier hoger dan bij het auto inruilen of verkopen aan een dealer. Wijkopenautos.nl biedt jou de mogelijkheid tot het snel auto verkopen, maar voor een goede prijs. Auto online verkopen en verkoop via een dealer kennen beide voordelen en nadelen. Denk bijvoorbeeld aan hoe je een koper voor je occasion vindt, hoe competitief de tweedehands markt is of waar je de beste prijs voor je voertuig vindt. In onderstaande tabellen leggen we je de verschillen uit, zodat je zelf een goed geïnformeerde keuze kunt maken.

Een koper vinden voor je occasion
Auto verkoop tijd
Wijkopenautos.nl Binnen 24 uur
Zes dagen per week geopend, van maandag t/m vrijdag
Particulier
Auto verkopen
3 - 4 weken
Sterk afhankelijk van
type auto en markt
Auto verkopen aan dealer 3 - 4 weken
Sterk afhankelijk van
type auto en de markt

Waar je vooral rekening mee moet houden met bij het vinden van een koper voor jouw occasion, is de tijd die je eraan kwijt wilt zijn. Een voertuig dat langer te koop staat wordt vanzelf minder waard terwijl de kosten door blijven lopen. Daarnaast is de competitie bij het auto online verkopen niet mals, zeker niet met de advertenties van dealers die gratis auto verkopen websites gebruiken als online visitekaartjes.


Auto verkopen prijs
Verkoopprijs onderhandelen
Wijkopenautos.nl Gemakkelijk
Actuele verkoopprijs zonder onderhandelingen
Particulier
Auto verkopen
Moeilijk
Auto verkoop onderhandelingen
vertragen het verkoopproces
Auto verkopen aan dealer Gemiddeld
Inruilen ipv auto verkopen betekent
minder onderhandelingsruimte

Hoe makkelijk je jouw tweedehands voertuig gratis kunt verkopen, zonder een goede prijs voor je occasion is er geen deal. Dat begrijpen wij bij Wijkopenautos.nl en zetten daarom alle voor- en nadelen op een rijtje. Hou er bijvoorbeeld rekening mee dat een dealer die jouw voertuig inkoopt deze ook meer (met winst) moet doorverkopen. En dat gaat gepaard met onderhoud, een nieuwe APK en vaak een nieuwe set banden. Je auto inruilen levert daarom niet altijd de beste prijs op, maar de prijs zelf bepalen met auto online verkopen betekent dat je soms langer moet wachten op de juiste koper.

Laat je auto nu taxeren: