Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Je auto verkopen aan de dealer? Heus niet!

Een argument voor het auto verkopen aan dealer of het auto inruilen is gemak. Je gaat naar de dealer of garage en laat je wagen daar dezelfde dag nog achter of je rijdt er met een nieuwe wagen vandaan. Gemak dient de mens, althans dat zou je zeggen. Maar met het auto verkopen aan dealer loop je al snel enkele honderden euro's mis. De dealer of garage wil natuurlijk verdienen een de onderhandelingen en hij zal een zo laag mogelijk bod uitbrengen. Wil je graag een hoog bod ontvangen op je wagen, dan is het auto verkopen via een auto verkoop site een optie. Veel mensen haken echter af, omdat het online te koop zetten erg tijdrovend is. Plus het is natuurlijk altijd maar de vraag of iemand ook daadwerkelijk bied op jouw advertentie. Gelukkig is er een derde optie. Het auto verkopen aan Wijkopenautos.nl. Bij ons krijg je niet alleen een marktconform en eerlijk bod, maar je verkoopt het voertuig met de eenvoud en het gemak van de dealer. Binnen 24 uur is je auto getaxeerd en wij regelen bovendien het papierwerk gratis. Waar wacht je nog op?

Vul onze online waardebepaling in met kenteken en indien bij de hand, het aantal gereden kilometers. Deze waarde indicatie ontvang je ook per e-mail. Je hoeft niet meer ver te rijden naar een dealer of garage, met 25 vestigingen zit er altijd een bij jou in de buurt. Daar staan onze experts klaar om al je vragen te beantwoorden en aan de hand van de gratis taxatie je een vrijblijvend bod te doen. Bevalt ons bod, dan is je auto verkocht aan Wijkopenautos.nl!

Onder onze auto verkopen service valt:

Vrijblijvende dagwaarde berekening
Veilige verkoop van je auto
Gegarandeerde auto inkoper
Geen lastige onderhandelingen
Snelle waardebepaling
Geen tussenkomst van de dealer

Hoe onze klanten onze auto inruilen service beoordelen

Mijn auto verkopen aan een dealer was toch niet zo'n goed idee toen ik het bod voor mijn Volkswagen kreeg. Auto wordt uitgebreid getaxeerd en ik hoefde me nergens zorgen om te maken. (03-07-16 door Jacqueline van den B. uit Hoorn)

Tevreden met de service van wijkopenautos.nl. Mijn auto ruil ik niet meer in bij een dealer. We kregen koffie en de medewerkers waren behulpzaam en heel vriendelijk. (15-12-2015 door Patrick K. uit 's Hertogenbosch)

Geld na een paar dagen op mijn rekening en snelle taxatie. Ze zijn ook vriendelijk in Tilburg! (07-01-2016 door Karel de G. uit Tilburg)
Honda Civic, BJ 2007
Honda Civic, BJ 2007
Citroen Xsara Picasso, BJ 01
Citroen Xsara Picasso, BJ 01
Bmw 316, BJ 1999
Bmw 316, BJ 1999
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
31-03-16 door Marnix T. uit Amstelveen

Met alle advies en hulp van de medewerkers waren we bijzonder tevreden. Alles ging vlot en netjes en werd top geregeld. Wij ruilen geen auto meer in bij de dealer.

08-10-15 door Fam. van B. uit Heerhugowaard

Na de online taxatie werden we lekker gemaakt met een goed bod, dat kwam in de vestiging meer dan goed. We dachten dat het lager zou worden, maar dat viel reuze mee. Helemaal top! Geld meteen teruggekregen

Auto verkopen aan dealer of verkopen aan garage?

Het auto verkopen aan garage of dealer is verleden tijd. Je auto inruilen bij de dealer is misschien vertrouwd en gemakkelijk, maar helaas lever je in op de inruilwaarde van je auto doordat de dealer kosten moet maken voordat hij hem weer kan tonen aan kopers. Een onderhoudsbeurt op het voertuig en het rijklaar maken voor nieuwe kopers, samen met de nieuwe APK kan flink in de kosten lopen. Daarnaast moet de auto ook niet uit de markt geprijsd worden, dus is het voor een dealer gemakkelijker om concessies te doen op de inruilwaarde. Dealers kunnen hier geen risico nemen, vanwege de relatief kleine marges op tweedehands voertuigen.

Aangezien je bij de dealer toch een nieuwe auto koopt lijkt het of je nieuwe auto goedkoper is want hij wordt mede betaald door de oude auto. Wat je auto waard is, is zonder professionele taxatie moeilijk vast te stellen. Door verschillende advertenties met elkaar te vergelijken kom je tot een aardige inschatting, maar de toegevoegde waarde van een RDW erkende taxatie wordt door veel particulieren onderschat. Daarom lijkt het opnieuw voordeliger om voor inruil te kiezen. Daarom kun je bij Wijkopenautos.nl gemakkelijk, gratis en vrijblijvend je auto laten taxeren en verkopen. Wij regelen dan ook de afmelding, vrijwaring en maken het geld direct over zodat het een paar werkdagen later op je rekening staat.

Volg het volgende stappenplan en maak gebruik van onze expertise:

 1. Vul de online taxatietool in voor een gratis indicatie van de autowaarde
 2. Maak een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt voor een definitieve waarde en vrijblijvend bod
 3. Accepteer het bod dat je krijgt en profiteer van een veilige verkoop. Na twee werkdagen heb je het geld op je rekening staan.

Wijkopenautos.nl: hét alternatief voor de dealer

Tot op heden heb je wellicht gedacht dat je slechts je auto kunt verkopen aan de dealer, indien je eenvoudig van je wagen af wilt. Je hoeft je dan immers niet druk te maken over het schrijven van een advertentie, te wachten op reacties van gegadigden en onderhandelingen met potentiële kopers uit te voeren. Kopzorgen die je wél hebt bij het particulier verkopen via een autoverkoopsite.

Je auto verkopen aan de garage is inderdaad makkelijk, maar verkijk je niet op het bod dat je zult krijgen van de dealer door je auto te verkopen aan hem. Je krijgt, zeker als je alleen komt verkopen en niet inruilt, vaak een veel te lage prijs voor je auto. Veel garages zitten namelijk niet te wachten op auto’s van verscheidene merken. Als je bovendien komt inruilen, word je al snel bij de neus genomen; door aan de dealer je auto te verkopen, geeft hij in veel gevallen geen korting op de nieuwe auto.

Wil je de dealer wel een kans geven? Zorg dan dat je van tevoren de waarde van je auto weet. Het is lastig dit zelf te doen. Je kunt een schatting maken door bijvoorbeeld te kijken naar wat de vraagprijs is van vergelijkbare auto’s. Dit is bijna onmogelijk. Misschien lukt het je wel een auto te vinden van hetzelfde bouwjaar, model en merk, maar de gebruikssporen van jou auto zullen altijd anders zijn. Om te bepalen hoe deze sporen de waarde van je auto beïnvloeden moet je verstand hebben van taxatie. Voor een leek is het aan te raden de autowaarde te laten vaststellen. Zo weet je zeker dat je niet niet akkoord gaat met een te laag bod voor je auto!

Bij Wijkopenautos.nl doe je eenvoudig je auto van de hand, maar dán voor een leuke prijs. Je doet dit allereerst door onze online taxatietool in te vullen. Voer je kentekengevens, een geldig e-mailadres en de kilometerstand van je auto in en maak aansluitend een afspraak in een van onze vestigingen. Onze taxateurs inspecteren gratis voor jou de gehele auto van binnen en buiten. Nadien maken zij een proefrit om zo de wegligging en het prestatievermogen van je wagen te testen. Na een dertig minuten durende taxatie is de taxateur in staat om jou de exacte waarde van je auto te geven. Spreekt dit getal je aan? Dan zullen wij je auto kopen voor de waarde die de taxateur heeft vastgesteld.

Je auto verkopen aan de dealer is vanaf vandaag verleden tijd. Bij Wijkopenautos.nl verkoop je net zo eenvoudig je auto en krijg je een eerlijk bod dat gebaseerd is op het merk, model, bouwjaar en de staat van je auto. Omdat wij auto’s kopen naar aanleiding van een vakkundige taxatie, weet je zeker dat je voor een gunstige prijs je tweedehands auto kunt verkopen. Bovendien regelen wij de vrijwaring en afmelding van je auto en maken wij op de dag van taxatie al het geld naar je over, zodat het een aantal dagen later op je bankrekening verschijnt. Dát is nou de full-service van Wijkopenautos.nl.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: