Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Je auto verkopen aan de dealer? Heus niet!

Een argument voor het auto verkopen aan dealer of het auto inruilen is gemak. Je gaat naar de dealer of garage en laat je wagen daar dezelfde dag nog achter of je rijdt er met een nieuwe wagen vandaan. Gemak dient de mens, althans dat zou je zeggen. Maar met het auto verkopen aan dealer loop je al snel enkele honderden euro's mis. De dealer of garage wil natuurlijk verdienen een de onderhandelingen en hij zal een zo laag mogelijk bod uitbrengen. Wil je graag een hoog bod ontvangen op je wagen, dan is het auto verkopen via een auto verkoop site een optie. Veel mensen haken echter af, omdat het online te koop zetten erg tijdrovend is. Plus het is natuurlijk altijd maar de vraag of iemand ook daadwerkelijk bied op jouw advertentie. Gelukkig is er een derde optie. Het auto verkopen aan Wijkopenautos.nl. Bij ons krijg je niet alleen een marktconform en eerlijk bod, maar je verkoopt het voertuig met de eenvoud en het gemak van de dealer. Binnen 24 uur is je auto getaxeerd en wij regelen bovendien het papierwerk gratis. Waar wacht je nog op?

Vul onze online waardebepaling in met kenteken en indien bij de hand, het aantal gereden kilometers. Deze waarde indicatie ontvang je ook per e-mail. Je hoeft niet meer ver te rijden naar een dealer of garage, met 25 vestigingen zit er altijd een bij jou in de buurt. Daar staan onze experts klaar om al je vragen te beantwoorden en aan de hand van de gratis taxatie je een vrijblijvend bod te doen. Bevalt ons bod, dan is je auto verkocht aan Wijkopenautos.nl!

Onder onze auto verkopen service valt:

Vrijblijvende dagwaarde berekening
Veilige verkoop van je auto
Gegarandeerde auto inkoper
Geen lastige onderhandelingen
Snelle waardebepaling
Geen tussenkomst van de dealer

Hoe onze klanten onze auto inruilen service beoordelen

Mijn auto verkopen aan een dealer was toch niet zo'n goed idee toen ik het bod voor mijn Volkswagen kreeg. Auto wordt uitgebreid getaxeerd en ik hoefde me nergens zorgen om te maken. (03-07-16 door Jacqueline van den B. uit Hoorn)

Tevreden met de service van wijkopenautos.nl. Mijn auto ruil ik niet meer in bij een dealer. We kregen koffie en de medewerkers waren behulpzaam en heel vriendelijk. (15-12-2015 door Patrick K. uit 's Hertogenbosch)

Geld na een paar dagen op mijn rekening en snelle taxatie. Ze zijn ook vriendelijk in Tilburg! (07-01-2016 door Karel de G. uit Tilburg)
Honda Civic, BJ 2007
Honda Civic, BJ 2007
Citroen Xsara Picasso, BJ 01
Citroen Xsara Picasso, BJ 01
Bmw 316, BJ 1999
Bmw 316, BJ 1999
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
31-03-16 door Marnix T. uit Amstelveen

Met alle advies en hulp van de medewerkers waren we bijzonder tevreden. Alles ging vlot en netjes en werd top geregeld. Wij ruilen geen auto meer in bij de dealer.

08-10-15 door Fam. van B. uit Heerhugowaard

Na de online taxatie werden we lekker gemaakt met een goed bod, dat kwam in de vestiging meer dan goed. We dachten dat het lager zou worden, maar dat viel reuze mee. Helemaal top! Geld meteen teruggekregen

Auto verkopen aan dealer of verkopen aan garage?

Het hoeft niet meer! Je auto inruilen bij de dealer is misschien vertrouwd en gemakkelijk, maar helaas lever je in op de inruilwaarde van je auto doordat de dealer kosten moet maken voordat hij hem weer kan tonen aan kopers. Een onderhoudsbeurt op het voertuig en het rijklaar maken voor nieuwe kopers, samen met de nieuwe APK kan flink in de kosten lopen. Daarnaast moet de auto ook niet uit de markt geprijsd worden, dus is het voor een dealer gemakkelijker om concessies te doen op de inruilwaarde. Dealers kunnen hier geen risico nemen, vanwege de relatief kleine marges op tweedehands voertuigen. Aangezien je bij de dealer toch een nieuwe auto koopt lijkt het of je nieuwe auto goedkoper is want hij wordt mede betaald door de oude auto. Wat je auto waard is, is zonder professionele taxatie moeilijk vast te stellen. Door verschillende advertenties met elkaar te vergelijken kom je tot een aardige inschatting, maar de toegevoegde waarde van een RDW erkende taxatie wordt door veel particulieren onderschat. Daarom lijkt het opnieuw voordeliger om voor inruil te kiezen. Daarom kun je bij Wijkopenautos.nl gemakkelijk, gratis en vrijblijvend je auto laten taxeren en verkopen. Wij regelen dan ook de afmelding, vrijwaring en maken het geld direct over zodat het een paar werkdagen later op je rekening staat.

Volg het volgende stappenplan en maak gebruik van onze expertise:

 1. Vul de online taxatietool in voor een gratis indicatie van de autowaarde
 2. Maak een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt voor een definitieve waarde en vrijblijvend bod
 3. Accepteer het bod dat je krijgt en profiteer van een veilige verkoop. Na twee werkdagen heb je het geld op je rekening staan.

Het auto verkopen aan dealer of auto verkopen aan garage? Wat is het verschil tussen een dealer en een garage? Bij een dealer ruil je jouw wagen in voor een andere Het auto verkopen aan garage of dealer is verleden tijd. Je levert in op de inruilwaarde of verkoopwaarde, doordat de dealer of eigenaar van de garage kosten moet maken voordat hij het voertuig kan tonen aan potentiële kopers. Denk hierbij aan een onderhoudsbeurt en het herstellen van eventuele schade. Bij Het hoeft niet meer! Je auto inruilen bij de dealer is misschien vertrouwd en gemakkelijk, maar helaas lever je in op de inruilwaarde van je auto doordat de dealer kosten moet maken voordat hij hem weer kan tonen aan kopers. Een onderhoudsbeurt op het voertuig en het rijklaar maken voor nieuwe kopers, samen met de nieuwe APK kan flink in de kosten lopen. Daarnaast moet de auto ook niet uit de markt geprijsd worden, dus is het voor een dealer gemakkelijker om concessies te doen op de inruilwaarde. Dealers kunnen hier geen risico nemen, vanwege de relatief kleine marges op tweedehands voertuigen. Aangezien je bij de dealer toch een nieuwe auto koopt lijkt het of je nieuwe auto goedkoper is want hij wordt mede betaald door de oude auto. Wat je auto waard is, is zonder professionele taxatie moeilijk vast te stellen. Door verschillende advertenties met elkaar te vergelijken kom je tot een aardige inschatting, maar de toegevoegde waarde van een RDW erkende taxatie wordt door veel particulieren onderschat. Daarom lijkt het opnieuw voordeliger om voor inruil te kiezen. Daarom kun je bij Wijkopenautos.nl gemakkelijk, gratis en vrijblijvend je auto laten taxeren en verkopen. Wij regelen dan ook de afmelding, vrijwaring en maken het geld direct over zodat het een paar werkdagen later op je rekening staat.

Volg het volgende stappenplan en maak gebruik van onze expertise:

 1. Vul de online taxatietool in voor een gratis indicatie van de autowaarde
 2. Maak een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt voor een definitieve waarde en vrijblijvend bod
 3. Accepteer het bod dat je krijgt en profiteer van een veilige verkoop. Na twee werkdagen heb je het geld op je rekening staan.
Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: