Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Je auto verkopen voor export doe je zo!

Heb jij jezelf weleens afgevraagd: wanneer loont het om mijn auto te verkopen voor de export? Een interessante vraag. Het auto verkopen export kan met name interessant zijn wanneer er sprake is van total loss, een term die door autoverzekeringen wordt gebruikt voor een auto waarvan de reparatiekosten de dagwaarde overstijgen. In zo’n geval loont het simpelweg niet meer om de auto te repareren. Dat wil zeggen in Nederland niet, maar niet in alle landen zijn de reparatiekosten even hoog. Je auto verkopen voor de export kan daarom een goede optie zijn.

Je auto verkopen export is, zul je merken, wel veel werk. Je moet veel RDW papierwerk regelen en een koper vinden in het buitenland. Gelukkig bieden wij nog een alternatief voor je auto exporteren. Je verkoop je auto eenvoudig aan ons. Wij zijn namelijk geïnteresseerd in elke auto ongeacht de staat waarin deze verkeert.

Wij zijn bovendien in staat meer voor je auto te bieden dan de schrootprijs. Geen gedoe meer met het invullen van al het RDW papierwerk, Wijkopenautos.nl regelt het gratis voor je! Geïnteresseerd? Doe dan nu meteen een online taxatie of lees snel verder over ons full-service concept.

Service auto export verkopen en ook:

Directe uitbetaling
Meer dan 445.000 auto's gekocht
Taxatie door experts
Eerlijke prijs
RDW Export bedrijf

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

"Het verkoopproces via Wijkopenautos.nl verliep snel en makkelijk. De medewerkers waren erg behulpzaam en het bod was goed. Ik raad jullie services graag aan!" (02-10-2016 door Sjaak C. uit Goes)

"Hoewel ik in het begin wat sceptisch was, ging alles naar wens! Ik kan Wijkopenautos.nl alleen maar aanbevelen. Heel serieus, flexibel en capabele service!" (20-11-2016 door Guus B. uit Leeuwarden)
Bmw 316, BJ 1999
Bmw 316, BJ 1999
Smart Forfour, BJ 2006
Smart Forfour, BJ 2006
Golf 5 Variant, BJ 2008
Golf 5 Variant, BJ 2008
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
11-09-2016 door Frans de G.uit Eindhoven

Wie op zoek is naar een snelle en betrouwbare manier om zijn auto te verkopen, is hier op de juiste de plek. Zeer vriendelijk personeel, ze waren erg bekwaam en eerlijk. Een goed alternatief als je niet zit te wachten op het gedoe en de stress van particuliere verkoop.


01-12-2016 door Carla T. uit Arnhem

Ik heb mijn Opel Vectra C aan Wijkopenautos.nl verkocht. Mijn auto verkeerde in mijn ogen in zeer slechte staat. Het gesprek in de garage verliep goed. Er werd een proefrit gemaakt en een paar foto's gemaakt. Het bod bleek beter dan ik had verwacht. Ik heb het verkoopcontract ondertekend en drie werkdagen later had ik mijn geld.

Auto verkopen export.

De term total-loss klinkt vaak heftiger dan de situatie in werkelijkheid is. Meestal gaat het om economische total loss, een geval waarin de reparatiekosten de RDW dagwaarde van de auto overstijgen. Vooral bij auto’s op leeftijd kan er relatief snel sprake zijn van een economisch total loss. Dit betekent niet dat de auto niet meer te redden valt, het betekent vooral dat het niet meer loont om het te proberen. In dit geval is het interessant om je auto te verkopen voor de export. Vaak zijn de reparatiekosten in het buitenland namelijk een stuk lager dan in Nederland. Een prima auto die hier om economische redenen wordt afgeschreven, kan in het buitenland, door middel van een goedkope reparatie, prima nog jaren mee. Er is slechts één probleem: een auto verkopen als particulier voor de export is niet eenvoudig. Je moet namelijk het nodige ondernemen. Ten eerste moet je iemand in het buitenland vinden die jouw auto wil kopen. Als dat is gelukt moet je de RDW afmelding van je auto regelen, een uitvoerkenteken aanvragen en de verzekering regelen. Dit kost je ongeveer 75 euro. Wat is het alternatief? In plaats van je auto verkopen export kun je je auto ook aan Wijkopenautos.nl verkopen. Wij kopen namelijk alle auto's, dus ook jouw auto die total loss is. Daarnaast regelen wij al het papierwerk gratis voor je. Dus geen gedoe meet met je auto verkopen export als je kiest voor Wijkopenautos.nl

Ons concept voor auto verkopen export.

Voordat wij overgaan tot auto aankoop, scheppen wij allereerst zoveel mogelijk duidelijkheid over de precieze waarde van je auto. Dit doen we op door middel van een tweeledig taxatieproces. Maak eerst gebruik van onze online taxatietool, waarmee we je snel en eenvoudig een indicatie kunnen geven van de prijs die je voor je occasion kan verwachten. Vul je kenteken of het merk, het bouwjaar en de kilometerstand van je auto in en kom erachter hoeveel je auto op dit moment ongeveer waard is. Bedenk wel dat de prijs is gebaseerd op een goed functionerend voertuig. Is je auto APK-afgekeurd of economisch total loss verklaard? Dan zal de uiteindelijke dagwaarde logischerwijs aanzienlijk lager uitvallen dan de geschatte waarde van onze taxatietool. Het is om die reden het verstandigst om gelijk een afspraak te maken met één van onze taxateurs bij een vestiging bij jou in de buurt voor een definitieve taxatie. Al onze waarde-experts zijn RDW-erkend en zullen je, door middel van een zorgvuldig uitgevoerde taxatie, precies vertellen wat je auto waard is.

Het gehele taxatieproces, zowel het gebruik van de taxatietool als de vakkundige taxatie door een taxateur, is gratis en vrijblijvend. Op ieder gewenst moment ben jij als autoverkoper gerechtigd om van de verkoop van je auto af te zien. Op basis van de vastgestelde waarde doet de taxateur jou uiteindelijk een definitief bod om je auto te kopen. Ga jij akkoord met dit bod? Dan is je auto succesvol verkocht en zit je taak als verkoper er tevens meteen op. Als full-service bedrijf nemen wij zowel de afmelding als de vrijwaring van je auto voor onze rekening. Een service die wij graag en vanzelfsprekend leveren. Bovendien maken we het overeengekomen geldbedrag nog dezelfde dag naar je over, zodat het binnen twee werkdagen op je rekening staat. Een efficiënte en betrouwbare gang van zaken, waar wij zeer veel waarde aan hechten.

Heb jij een auto die total loss is verklaard, terwijl je weet dat hij door een simpele maar dure reparatie best nog wel een tijdje mee kan? Ga dan niet meteen naar de autosloperij of over tot het exporteren van je auto, maar kom eerst eens bij ons langs en zie wat wij voor je kunnen doen. Misschien kan ook jij door ons unieke Wagen inkoop en beleid een goede prijs krijgen voor een auto die anders bij de autosloperij was beland. Maak daarom snel een afspraak bij een van onze vestigingen bij jou in de buurt. Kom erachter wat de werkelijke potentie van je auto is en wie weet heb jij na een paar werkdagen een leuk bedrag op je rekening.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: