Wij berekenen gratis jouw autowaarde

Je kan gratis de autowaarde berekenen bij wijkopenautos.nl. Vul jouw autogegevens in de online tool en ontvang direct de dagwaarde.

De dagwaarde is exclusief de staat van de auto. Voor de actuele autowaarde kan je terecht bij onze vestiging. Daar beoordelen onze taxateurs gratis jouw autowaarde.

Aan de hand van een uitgebreide checklist berekenen ze de autowaarde. Zo testen ze de wegligging en nemen ze eventuele accessoires mee in hun berekening. Op basis van hun bevindingen doen ze jou een vrijblijvend bod.

Taxeren
Afspraak maken

Gratis online taxatie van je auto

Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. Autowaarde berekenen gratis begint online

auto waarde berekenen

Voer jouw kenteken in op onze online taxatietool en wij geven jou een voorlopige waardeschatting. wijkopenautos.nl benadrukt schatting, omdat het bedrag alleen gebaseerd wordt op gegevens die bekend zijn over jouw auto op basis van jouw kenteken. Eventuele extra opties aan jouw voertuig worden dus niet meegerekend. Als je na online taxatie een vrijblijvende afspraak maakt met een expert in één van onze garages worden deze opties wel meegenomen in de exacte waardebepaling. Nu jij jouw autowaarde gratis heeft berekend beslis je zelf of je overgaat tot exacte waardebepaling. Vind jij het prima om gewoon eens te weten wat je ongeveer mag verwachten voor jouw auto? Geen probleem!

Het invullen van jouw gegevens op wijkopenautos.nl verplicht je verder tot niets. Wij vinden het gewoon belangrijk dat je weet op welk bedrag je kunt rekenen, of je nu met ons in zee gaat of naar een andere garage gaat. Het is via ons in ieder geval mogelijk om jouw autowaarde gratis te laten berekenen. Wil je daarna alsnog de exacte waarde weten, dan ben je van harte welkom bij onze expert. Overigens hoeft jij je geen zorgen te maken over de staat waarin jouw auto verkeerd. wijkopenautos.be neemt alle auto's in, ongeacht staat, model of leeftijd. In onze ogen heeft elke auto waarde en als is uw voertuig klaar voor de sloop, dan bevat het misschien nog onderdelen die geld waard zijn. Ook al denk je dat er geen waarde meer inzit, gewoon laten taxeren en wie weet verrast de gratis berekende autowaarde je nog.

2. Laat jouw autowaarde berekenen gratis doen in de garage

Een afspraak in onze garage maak je makkelijk online. Jij kiest een datum en tijd waarop het gratis berekenen van jouw autowaarde jou het beste uitkomt en binnen 24 uur ontvang je hiervan bevestiging uit onze garage. Het enige dat je nog hoeft te doen voor inspectie is jouw auto schoonmaken en persoonlijke eigendommen verwijderen. Zo kan onze expert vlot aan het werk en maakt jouw auto een betere indruk voor het gratis berekenen van de autowaarde. De inspectie duurt ongeveer een halfuur waarin jij plaatsneemt in ons kantoor met een kop koffie of thee. Onze expert werkt aan de hand van een uitgebreide checklist en loopt onderdelen na als: werking van de motor, staat van de banden, lak, remmen, eventuele schade, roest en gepleegd onderhoud. Aan het einde van de inspectie maakt onze expert een proefrit zodat hij zeker weet dat hij niets over het hoofd ziet. Bij terugkomst in de garage doet hij jou een vrijblijvend, maar niet meer onderhandelbaar bod.

Omdat onze service gratis is verplicht dit bedrag jou tot niets. Jij bent vrij om nog naar een andere garage te gaan, maar daar krijg je niet gegarandeerd een beter bod als jij jouw autowaarde gratis laat berekenen. Het voordeel van wijkopenautos.nl is dat jij jouw auto, na verkoopovereenkomst, achterlaat in onze garage en wij de bijbehorende administratie voor je afhandelen. Dit betekent dat je geen omkijken meer hebt naar de vrijwaring van het voertuig en de afmelding van het voertuig bij de verzekering. Het enige waar je nog op hoeft te letten is de overboeking van de verkoopsom welke wij op de dag van verkoop al verwerken. Afhankelijk van jouw bank heb je dus op korte termijn een leuk bedrag op jouw rekening. Zo wordt alles tot in detail geregeld en heb je nergens meer omkijken naar.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Super top! Mocht de situatie weer ontstaan kom ik zeker terug. Alhoewel 2 auto's in 1 week bij jullie brengen nu wel even genoeg is haha!
Anna V. | Rotterdam | Peugeot 206, 2001 26.07.2017
Prima en snelle afhandeling
Marcus S. | Zwolle | Renault Clio, 2011 22.11.2017

Gratis online taxatie