Gratis de restwaarde van jouw auto berekenen.

De restwaarde van je auto berekenen kan met behulp van de dagwaarde. wijkopenautos.nl geeft je binnen 30 seconden de dagwaarde van jouw auto.

De restwaarde is wat je wagen nog waard is na verloop van tijd of na een ongeluk. Valt de restwaarde lager uit dan de reparatiekosten, dan loont het niet om de schade nog te herstellen. In dat geval kun je het best de auto aan ons verkopen.

wijkopenautos.nl taxeert je auto in onze vestiging in een half uur. Wij doen een vrijblijvend bod op basis van de restwaarde berekening. Deze uitgebreide taxatie is geheel gratis en geeft een helder beeld van de actuele autowaarde.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. De restwaarde berekenen

Auto waarde

Je wil jouw auto verkopen, of door een andere reden wil jij de restwaarde weten van jouw auto. Om het jou gemakkelijk te maken hebben wij een online taxatietool ontwikkeld waarmee je in slechts 30 seconden een indicatie hebt van de dagwaarde van jouw auto. Om gebruik te maken van deze taxatietool heb je alleen de voertuiggegevens of het kenteken en een geldig e-mailadres nodig. Vul al deze gegevens in, klik op ‘taxatie bekijken’ en razendsnel verschijnt de restwaarde op je scherm.

Houd er rekening mee dat de restwaarde slechts een indicatie is van de werkelijke waarde. Dat zit zo: de taxatietool baseert de waarde op de voertuiggegevens. Dit zijn onder andere het bouwjaar, het model en het merk van de auto. De tool houdt geen rekening met de daadwerkelijke staat van jouw auto. Zo zal een schadeauto minder opleveren dan een auto die nog spik en span is. Deze indicatie is dus een richtlijn. Voor een exacte waardebepaling van je auto maak je een afspraak en kom je langs in een van onze vestigingen. Hier wordt je auto grondig nagekeken door een van onze taxateurs. De auto wordt van boven naar onder bekeken en er wordt rekening gehouden met extra accessoires of eventuele gebreken.

2. Hoe gaat een taxatie in zijn werk?

Een taxatie kunnen wij doen voor elke auto, ook als je auto een sloopauto is. Dus vul eerst je gegevens in in de online taxatietool en maak daarna een afspraak voor een precieze taxatie van jouw auto. Zo kan je aan de hand van de taxatie nagaan of de werkelijke waarde van de auto hoger is dan sloopwaarde van de wagen. Zelfs als na het berekenen van de dagwaarde, jouw auto total loss blijkt te zijn, hebben wij interesse. Schroom dus niet om via de taxatietool een afspraak te maken bij één van onze vestigingen.

Tijdens een taxatie loopt de taxateur aan de hand van een uitgebreide checklist jouw auto volledig na. Hij kijkt of de motor zijn werk nog goed doet en controleert de lak op krassen en roest. Ook de binnenkant van de auto wordt onderworpen aan een grondige inspectie. Zo kijkt de taxateur of de bekleding nog netjes is en of alle knoppen op het dashboard nog naar behoren werken. Om een volledig beeld van de kwaliteiten van de auto te krijgen, maakt hij een afsluitende testrit. De taxateur kan nu de balans opmaken en jou vertellen hoeveel de auto waard is. Deze waarde zetten wij om in een gegarandeerd, maar vrijblijvend bod. Jij kan er nu voor kiezen jouw auto aan ons te verkopen. Maar met deze waardebepaling kan je ook verder kijken naar wat het beste bij je past.

Gratis online taxatie

3. Verkopen zonder zorgen

Als je het bod van wijkopenautos.nl interessant vindt, dan kan je het direct accepteren. Verder hoef je niks meer te regelen. Na de verkoop zorgen wij dat al het papierwerk in orde komt en we maken de koopsom meteen over. Dat betekent dat je al na twee werkdagen het geld op jouw rekening hebt.

Met vestigingen door het hele land, kan je vaak al de volgende dag terecht voor een taxatie en een vrijblijvend bod. Waar wacht je nog op? Laat de restwaarde van jouw auto berekenen, maak een afspraak en kom langs!

Hoe onze klanten onze service beoordelen

snel,accuraat, inhoudelijke kennis en en met persoonlijke aandacht geholpen
Cor B. | Apeldoorn | Volkswagen Polo, 1999 28.11.2017
Zeer vrniendelijk geholpen duidelijke uitleg en zeer snel geld op de rekening
Elly P. | Zwolle | Opel Corsa, 2002 07.08.2017

Gratis online taxatie