Gratis online taxatie van je auto

Auto verkopen Dordrecht

Onze experts staan voor u klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Dordrecht
Einsteinstraat 33
3316 GG Dordrecht

Telefoon:

  • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
  • Onze service is 100% gratis.
  • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Snel je auto verkopen in Dordrecht

Als je toe bent aan een nieuwe auto komt er een hoop op je af. Je moet bepalen wat de meest geschikte brandstof: diesel, benzine of misschien wel elektrisch. De auto moet ook aan je eisen voldoen en binnen je budget passen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over je auto verkopen in Dordrecht. Gelukkig kan dat snel en makkelijk geregeld worden. Vergeet het plaatsen van advertenties en het onderhandelen met dealers of particuliere kopers. Voer je gegevens in onze taxatietool in en je ziet wat je auto ongeveer waard is. Maak een afspraak voor een taxatie en onze Dordtse taxateur bepaalt na een uitgebreide inspectie, plus aansluitende proefrit, wat je auto waard is. Vervolgens doet hij een gegarandeerd bod op je auto en verkoop je hem meteen. De administratie wordt ook voor je geregeld. Op die manier verkoop je je auto al binnen 48 uur voor een mooie prijs en hoef je je alleen nog maar bezig te houden met het kopen van een nieuwe.
Laat je auto nu taxeren:

Route - wijkopenautos.nl vestiging Dordrecht

Vanaf het centrum

Je rijdt in zuidwestelijke richting op de Randweg/N3 vanuit Dordrecht centrum. Nadat je de snelweg bent overgestoken volg je de borden richting industrieterrein Dordt-West/Dordtse havens. Je slaat rechtsaf de Rijksstraatweg in en volgt deze weg 500 meter tot de Bouwmaat, waar je linksaf de Pieter Zeemanweg inslaat. Je vervolgt de Pieter Zeemanweg tot de Einsteinstraat waar je rechtsaf slaat. Na 300 meter zie je WijKopenAutos BV aan je linkerhand.

Vanaf het zuiden

Je volgt de A16 in noordelijke richting en neemt afslag 20 's-Gravendeel richting Randweg Dordrecht/ Papendrecht. Houd aan het einde van de afrit richting industrieterrein Dordt-west aan en blijf deze borden volgen. Je slaat rechtsaf de Rijksstraatweg in en volgt deze weg 500 meter tot de Bouwmaat, waar je linksaf de Pieter Zeemanweg inslaat. Je vervolgt de Pieter Zeemanweg tot de Einsteinstraat waar je rechtsaf slaat. Na 300 meter zie je WijKopenAutos BV aan je linkerhand.

Vanaf het noordoosten

Je volgt de A16 in zuidelijke richting en neemt afslag 20 's- Gravendeel richting Randweg Dordrecht/Papendrecht. Sla aan het einde van de afrit rechtsaf en houd borden richting industrieterrein Dordt-west aan. Je slaat rechtsaf de Rijksstraatweg in en volgt deze weg 500 meter tot de Bouwmaat, waar je linksaf de Pieter Zeemanweg inslaat. Je vervolgt de Pieter Zeemanweg tot de Einsteinstraat waar je rechtsaf slaat. Na 300 meter zie je WijKopenAutos BV aan je linkerhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
gesloten
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

De taxatie verliep snel en het was duidelijk waarop de prijs gebaseerd werd. Ik had natuurlijk graag een hogere prijs gezien maar vond het fair genoeg voor de staat waarin de auto was. Ik zal wijkopenautos zeker aanbevelen! (Anne van H.)

Nieuwsgierig geworden door de online prijs heb ik een afspraak gemaakt. Ik werd netjes geholpen en had binnen een halfuur mijn auto verkocht. Het geld was binnen twee werkdagen overgemaakt. (Teun R.)

Correcte en zakelijke afhandeling. De locatie kan misschien nog een beetje verbeterd worden maar ik was zeker niet ontevreden. Uiteindelijk niets dan lof! (Roelof H.)

Prettig contact voorafgaand aan de afspraak. Tijdens de afspraak werd ik netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken. De verkoopprijs was reëel, gezien de staat van de auto. Zaterdag verkocht, dinsdag stond het geld op mijn rekening. Heel erg vlot!! (Irina K.)

Dé manier om je auto te verkopen Dordrecht

Er zijn vele verschillende manieren om je auto verkopen Dordrecht. Je kunt kiezen voor inruilen en op zoek gaan naar een geschikte dealer. Het is ook mogelijk om je auto online aan te bieden op een verkoop- of een veilingsite. Het is in al deze gevallen van belang dat je een idee hebt van wat je auto ongeveer waard is. Daarvoor ga je naar onze taxatietool en je vult je kenteken, de kilometerstand en een een geldig e-mailadres in. Binnen een paar seconden weet je de dagwaarde van je auto. Dat is een gerichte schatting van wat je auto daadwerkelijk waard is. Dan kun je zelf je geluk online beproeven of langs gaan bij een dealer naar keuze. Je zult merken dat je bij de dealer vaak minder krijgt dan je verwacht en dat de auto later vaak voor een hoger bedrag weer te koop staat. De schoorsteen van de dealer moet daar immers van roken. Online krijg je vaak wel een mooi bedrag, maar als je kijkt naar de tijd die je in een particuliere verkoop moet steken dan kom je er alsnog bekaaid vanaf.

Je auto verkopen in Dordrecht aan wijkopenautos.nl betekent: gemak, goede prijs en razendsnel. Op het moment dat je dagwaarde hebt berekend, kun je meteen een afspraak bij ons maken. Je kunt binnen 48 uur bij ons terecht, maar vaak al de volgende dag. Onze expert onderzoekt je auto en gaat daarbij alle onderdelen, zowel aan de binnen- als buitenkant, bij langs. Daarna maakt hij een proefrit om je auto ook op de weg te kunnen testen. Dan velt hij zijn oordeel en laat je weten wat je auto waard is. Dit is tevens het bedrag dat wij voor je auto bieden. Bevalt het bedrag? Dan verkoop je je auto en regelen wij de afmelding en de vrijwaring. Wij zorgen dat de verkoopsom na twee werkdagen op je bankrekening staat. Als je van je auto af wilt in Dordrecht, dan weet je nu waar je moet zijn!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: