wijkopenautos.nl Ervaringen
Snelle, vakkundig en vriendelijk personeel.
Jan H. | Dordrecht | Renault Laguna, 2002 10.10.2017
Erg goed. Accuraat, vriendelijk en heel duidelijk hoe een en ander in zijn werk gaat. Afhandeling en afmelding is erg makkelijk en goed bevallen.
b. w. | Enschede | Citroen DS3, 2011 10.10.2017
Heel vriendelijke mens en goed service.
Negede K. | Amsterdam | Daihatsu Terios, 1999 09.10.2017
Prima ervaring, eerste ontvangst was hartelijk en goed, Afhandeling conform afspraak,betaling was binnen 24 uur afgerond.
Gerard M. | Zwolle | Volvo Serie 740, 1986 09.10.2017
Laat je auto nu:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Goede en professionele beoordeling en afhandeling van de auto
Jo L. | Roermond | Volkswagen Polo, 2001 09.10.2017
Prima service, goede afspraken, tevreden over alles.
M W D. | Rotterdam | Dacia Sandero, 2011 09.10.2017
Uitstekende service, in elk opzicht. Prijs erg tevredenstellend. Wij kunnen dit eerlijke bedrijf aanbevelen. Afmelding correct en vlot.
Jutta E. v. | Rotterdam | Lexus IS-Serie, 2013 09.10.2017
Heel tevreden, de prijs ontvangen die ik zelf van voren in het hoofd had. De service was prima en de afwikkeling perfect.
Jo P. | Eindhoven | Renault Clio, 2008 09.10.2017
Laat je auto nu:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

goed en snel geholpen en het gevoel dat er zorgvuldig naar de auto wordt gekeken voor een juiste waarde.
Smits Bouwbedrijf B. | Haarlem | Ford Transit, 2005 09.10.2017
Zeer vriendelijk personeel. En goede uitleg. Een aanbeveling waard om een taxatie te laten maken.
Monnink M. | Enschede | Mercedes-Benz B-Klasse, 2005 09.10.2017

Over ons