wijkopenautos.nl Ervaringen
Ik ben zeer tevreden over de makkelijke afhandeling, de goede beoordeling en de service, vooral degene die ons geholpen heeft, was ontzettend vriendelijk en professioneel. Dus het is een erg positieve ervaring voor ons geworden die we zonder twijfel zouden herhalen in de toekomst.
Vera d. | Tilburg | Volkswagen Passat, 2005 01.06.2017
Prima, mooi vlot afgehandeld, de auto direct afgemeld en het geld binnen 2 werkdagen ontvangen
Rene V. | Leeuwarden | Nissan Micra, 2007 31.05.2017
Een erg vriendelijke medewerker, die tijd voor ons nam en goed kon luisteren. Fijn dat alles meteen afgehandeld werd. De service is prima. Alles is meteen geregeld.
H.H.G. P. | Maastricht | Mitsubishi Space, 2004 31.05.2017
Super snelle en eerlijke taxatie met een mooi en eerlijk bod, snel afgehandeld en netjes binnen paar dagen het geld op de rekening top bedrijf kan hem zeker aanraden!
Tamara M. | Utrecht | Hyundai i10, 2008 28.05.2017
Laat je auto nu:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Ik werd zeer gastvrij ontvangen. Ontving duidelijke toelichting omtrent de gang van zaken. Het bodwas voor mij acceptabel en werd duidelijk toegelicht door uw medewerker. Dat ik tenslotte naar het ns station werd gebracht waardeer ik zeer. Alle complimenten voor de service.
Richard S. | Amersfoort | Hyundai Trajet, 2002 23.05.2017
het was een snelle, vriendelijk en professionele service. Ik heb heel veel beoordelingen gelezen van andere mensen dat de prijs laag valt en dat ze je proberen op te lichten, maar ik had dat gevoel absoluut niet. Ze proberen je ook niet om te praten als je de auto besluit te houden. De verkopers hebben daarin begrip en respect voor. Als ik ooit nog eens mijn auto verkoop ga ik dat zeker hier doen! scheelt tijd en geld.
Joey v. | 's-Hertogenbosch | Volkswagen Golf IV, 1999 19.05.2017
Snelle afspraak, prettig contact en correcte afhandeling: top!
S. E. | Roermond | Seat Toledo, 1999 18.05.2017
wij zijn ontzettend tevreden binnen 2 werkdagen hadden we ons geld en over de prijs waren we erg tevreden deze jongens zijn aan te bevelen
Jan b. | Maastricht | Volvo S 40, 2002 17.05.2017
Laat je auto nu:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Je word heel vriendelijk en goed geholpen. Precies zoals ze het zeggen op de reclame. Ik raad het iedereen aan.
Tom S. | Almere | BMW 3er, 2002 17.05.2017
Uitstekend geregeld in zeer korte tijd.
Jacob S. | Rotterdam | Toyota Yaris Verso, 2002 13.09.2016

Over ons