wijkopenautos.nl Ervaringen
Ik ben fantastisch geholpen in de vestiging op Rotterdam Zuid. De service is ook super, zo snel is het gegaan.
T B. | Rotterdam | Ford Focus, 2004 12.10.2017
goed bedrijf, goed aanbod en snelle afhandeling.
Michiel M. | Enschede | Mazda Tribute, 2001 12.10.2017
Prima organisatie, in Zwolle zeer vakkundig en vriendelijk geholpen. prima voorstel geld in 2 dagen op de bank. Geweldig
edo s. | Zwolle | Nissan X-Trail, 2006 11.10.2017
De auto is goed bekeken en na enkele minuten werd er een bod gedaan waar ik me in kon vinden. alles werd goed en netjes afgehandeld.
Jan V. | Eindhoven | Land Rover Freelander, 2001 11.10.2017
Laat je auto nu:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Snelle, vakkundig en vriendelijk personeel.
Jan H. | Dordrecht | Renault Laguna, 2002 10.10.2017
Erg goed. Accuraat, vriendelijk en heel duidelijk hoe een en ander in zijn werk gaat. Afhandeling en afmelding is erg makkelijk en goed bevallen.
b. w. | Enschede | Citroen DS3, 2011 10.10.2017
Heel vriendelijke mens en goed service.
Negede K. | Amsterdam | Daihatsu Terios, 1999 09.10.2017
Prima ervaring, eerste ontvangst was hartelijk en goed, Afhandeling conform afspraak,betaling was binnen 24 uur afgerond.
Gerard M. | Zwolle | Volvo Serie 740, 1986 09.10.2017
Laat je auto nu:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Goede en professionele beoordeling en afhandeling van de auto
Jo L. | Roermond | Volkswagen Polo, 2001 09.10.2017
Prima service, goede afspraken, tevreden over alles.
M W D. | Rotterdam | Dacia Sandero, 2011 09.10.2017

Over ons