Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Gebruikte auto verkopen? Het is makkelijker dan je denkt!

Wanneer je een gebruikte auto verkopen wil, lijkt het internet de aangewezen plek om dit te doen. Toch biedt de consequent groeiende populariteit van de autoverkoop- en autoveilingsites geen garantie voor succes. Veel sites treden vooral op als bemiddelaar: een tussenpersoon die de koper in contact brengt met de verkoper. Zij moeten vervolgens samen een prijs overeenkomen. Om die reden betekent de online verkoop van een gebruikte auto vaak het begin van een langdurig en tijdrovend proces, vol kijkafspraken, testritjes en prijsonderhandelingen. Staat dit idee je tegen? Het kan ook anders.

Wijkopenautos.nl koopt je auto direct, zo efficiënt mogelijk tegen een goede prijs. Bij ons is de eerste afspraak vaak de laatste. Door gebruik te maken van een snel en vakkundig uitgevoerd taxatieproces, weten we iedere gebruikte auto precies op waarde te schatten.

Accepteer je het bod van één van onze RDW-erkende taxateurs? Dan is je auto direct verkocht. Wij streven ernaar je auto binnen 24 uur van je over te nemen. Daarnaast kopen wij elke gebruikte auto in. Dat houdt in dat we ook schade auto's of zelfs sloopauto's inkopen. Dus wacht niet langer met het verkopen van je gebruikte auto! Je gebruikte auto verkoop je simpel en snel bij Wijkopenautos.nl!

Onder onze service valt:

Inkoop elke gebruikte auto
Gratis afmelding
Auto snel verkopen
RDW-erkende service
Vrijblijvende waardebepaling

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

De plaatselijke autodealers kunnen inpakken! Bij Wijkopenautos.nl krijg je echte professionele service en een vakkundige inspectie voor je auto! (07-07-2016 door Jochem F. uit Amsterdam-Noord)

De afhandeling ging razendsnel, makkelijk en professioneel. De overschrijving ging vlot en het overeengekomen bod werd binnen een aantal werkdagen op mijn rekening gestort. (20-10-2016 door Benno de B. uit Rotterdam-IJsselmonde)
Volkswagen Passat, BJ 2002
Volkswagen Passat, BJ 2002
BMW 3, BJ 2001
BMW 3, BJ 2001
Alfa Romeo 147, BJ 2006
Alfa Romeo 147, BJ 2006
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
27-09-2016 door Frans F. uit Groningen

Zeer vriendelijke medewerkers hebben jullie. Ik werd hartelijk verwelkomd en alles werd me goed, stap voor stap, uitgelegd. Namen over de tijd voor en toch stond in binnen een half uur weer buiten zonder auto! Bedankt voor de goede service!.


15-11-2016 door Lily uit Dordrecht

Het was de eerste keer dat ik mijn auto verkocht en gelukkig heb ik dat via Wijkopenautos.nl gedaan. Heel fijn om helemaal niks met het papierwerk te maken te hebben. Het enige waar ik mijn handtekening onder moest zetten was het mooie bod. Super!

Gebruikte auto verkopen: iedereen is welkom!

Wijkopenautos.nl heeft zich gespecialiseerd in het snel en betrouwbaar opkopen van alle auto’s. Een gloednieuwe wagen of een veel gebruikte auto, bij ons is iedereen die zijn auto verkopen wil welkom! Bovendien bieden wij goede prijzen, die we baseren op de resultaten van een tweeledige taxatieproces. Zo kunnen we precies vaststellen wat de waarde van je auto op dit moment is. Hoe gaat dit in zijn werk? Een voorbeeld: jij wilt je gebruikte auto op een efficiënte manier voor een goede prijs verkopen. Dan bieden wij jou allereerst onze online taxatietool aan, waarmee jij binnen enkele minuten een indicatie in je mailbox ontvangt van hoeveel je auto ongeveer waard is. Deze prijs baseren we op het merk van de auto, het bouwjaar en de kilometerstand en houd er rekening mee dat dit bedrag slechts een schatting betreft. Voor de definitieve taxatie vertrouwen wij uitsluitend op de vakkennis van onze RDW-erkende taxateurs.

Maak daarom op een eenvoudige wijze een afspraak bij één van onze locaties bij jou in de buurt en laat de waarde van je gebruikte auto taxeren door een van onze professionals. In tegenstelling tot de taxatietool, neemt de taxateur wel het gehele plaatje in ogenschouw. Iedere auto wordt gecontroleerd op de staat van de motor, het exterieur en het interieur. Heb je je auto wel veel gebruikt maar ook goed verzorgd? Dan zal de taxateur dit in zijn eindoordeel meewegen. Bij de taxatie is het de algehele indruk die telt. Op basis hiervan doen onze experts je vervolgens een bod, waarvan zij denken dat het recht doet aan je auto en de staat waarin deze verkeert. Accepteer je hun bod? Dan zit je werk wat ons betreft erop. Als alles-erop-en-eraan bedrijf nemen we zowel de afmelding als de vrijwaringsbewijs van je auto volledig voor onze rekening. Een dienst die wij graag en vanzelfsprekend leveren. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is veilig thuiskomen. Wijkopenautos.nl regelt de rest!

Sloopauto? Geen probleem!

Bij ons zijn alle auto’s welkom, zelfs auto’s die rijp zijn voor de sloop. De ervaring leert dat deze intensief gebruikte auto’s soms nog in een betere staat verkeren dan op het eerste gezicht lijkt. Vaak kunnen ze, door middel van een kleine reparatie, prima nog een tijdje mee. Als internationaal georiënteerd bedrijf met een breed netwerk in binnen- en buitenland, is Wijkopenautos.nl actueel op de hoogte van de vraag en het aanbod in heel Europa.

Dit betekent dat we voor auto’s die in Nederland naar de autosloperij gebracht zouden worden, in het buitenland mogelijk een nieuwe eigenaar kunnen vinden. Zo kan het verkopen van je sloopauto bij ons toch nog meer dan de schrootprijs opleveren. Bovendien is het zo lang mogelijk uitstellen van het demonteren van een auto een stuk beter voor het milieu. Hoe langer een auto tenslotte gebruikt wordt, hoe minder schadelijke stoffen we uiteindelijk voor de productie van een nieuwe auto hoeven uit te stoten.

Of het nu gaat om auto’s van een paar jaar oud of om veel gebruikte occasions, bij Wijkopenautos.nl zien we iedere gebruikte auto graag komen. Met een in de autowereld uniek concept stellen we je in staat op een snelle en betrouwbare manier je oude auto te verkopen. Bespaar jezelf een tijdrovende zoektocht naar de beste prijs en vraag vandaag nog via onze taxatietool een prijsindicatie op. Is de prijs voor jou interessant?

Maak dan meteen een afspraak met één van onze dichtstbijzijnde vestigingen en wie weet is ook jouw gebruikte auto binnen een dag aan ons verkocht. Vele tevreden klanten zijn je voor gegaan en allen hadden zij het geldbedrag gelijk na overschrijving op hun rekening staan. Dus ervaar vandaag nog wat Wijkopenautos.nl voor jou kan betekenen!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: