Auto verkopen gratis - Simpel en snel bij Wijkopenautos.nl

Welkom bij Wijkopenautos.nl. Dé website waar je binnen 24 uur gratis je auto verkoopt voor de beste prijs

Door je kenteken in te vullen ontvang je direct de dagwaarde voor jouw tweedehands wagen. Maak daarna een afspraak bij een van onze 25 vestigingen voor een gratis taxatie. Hier ontvang je een vrijblijvend bod op je auto dat 5 dagen geldig blijft. Bevalt het bod? Dan is je auto verkocht en regelen wij RDW Vrijwaring. Onze service is 100% gratis en vrijblijvend.

Een auto online verkopen vandaag de dag is niet altijd eenvoudig. Op online auto verkoop sites vind je bijvoorbeeld meer dan 7500 nieuwe occasions per dag. Dit maakt een geschikte koper voor jouw occasion vinden moeilijk. Wijkopenautos.nl is juist op zoek naar jou als verkoper. We hebben zelfs al 550.000 auto's gekocht!

Verkoop je auto simpel en snel met Wijkopenautos.nl!

Gratis online taxatie van je auto
  • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
  • Onze service is 100% gratis.
  • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

De auto verkoop bij Wijkopenautos.nl

Bij Wijkopenautos.nl is je auto gratis verkopen niet alleen ontzettend eenvoudig, we zorgen ook voor een gesmeerd verkoopproces. Zo krijg je na de auto verkoop direct het RDW vrijwaringsbewijs mee naar huis en maken we het geld direct over. Hieronder leggen we ons proces stap voor stap uit, zodat je weet waar je aan toe bent. En met 25 vestigingen in Nederland zijn we altijd dichtbij een grote stad om je voertuig te verkopen.

Auto verkopen online waarde

1. Online auto verkoop online waarde

Dankzij onze gratis kenteken check zie je direct wat een voertuig waard is bij verkopen. Allereerst heb je je kenteken nodig. Vul vervolgens nog wat extra gegevens in over de wagen, zoals de uitvoering, brandstoftype en type motor. Hier ontvang je de dagwaarde voor auto verkoop. Dit is wat jouw type voertuig waard is op de markt, zonder extra opties of accessoires. De staat van de occasion wordt hierin ook nog niet meegenomen, het kan dus zijn dat bij verkoop de prijs hoger of lager uitvalt. Heb je het kenteken niet bij de hand of wil je juist de verkoopwaarde van een andere wagen weten? De taxatietool is 100% gratis en vrijblijvend!


2. Gratis auto verkopen taxatie

Bevalt de online prijs voor auto verkoop? Maak dan direct een afspraak bij één van onze vestigingen. Zes dagen per week zijn wij geopend om jouw auto te verkopen, binnen 24 uur kun je altijd terecht. Bij aankomst word je ontvangen met een kopje koffie, waarna de taxateur de rest doet. In ongeveer een uur tijd is de taxatie afgerond en ontvang je de gratis auto online verkopen prijs direct. Ga je hiermee akkoord? Dan is je wagen succesvol verkocht en ronden wij de verkoop af.

Het is daarom belangrijk dat je bij de taxatie alle autopapieren, reservewiel en het onderhoudsboekje van de auto meeneemt. Zo kunnen we de auto volledig taxeren voor verkoop.


Auto verkopen online waarde

3. Auto verkoop administratie

Zodra je het gratis bod op jouw occasion accepteert zorgen wij voor een auto verkoop overeenkomst en RDW vrijwaringsbewijs. Het verkoopbedrag maken we direct naar je bankrekening over. Ook als je besluit niet je auto online verkopen is dat geen probleem. Onze service is gratis en vrijblijvend. Je bent tot niets verplicht en we hebben geen verborgen kosten!

Wel heb je eenvoudig je occasion verkocht voor de beste prijs, binnen 24 uur.

Auto verkopen gratis, simpel en snel. Bij Wijkopenautos.nl!
Laat je auto nu taxeren:

Inruilen of auto online verkopen?

Iedere autobezitter weet ondertussen wel hoe een occasion verkocht moet worden. Zo is er de mogelijkheid tussen particuliere verkoop en gratis auto verkopen aan een dealer door middel van inruilen. En dan is er nog Wijkopenautos.nl. Auto online verkopen en verkoop via een dealer kennen beide voordelen en nadelen. Denk bijvoorbeeld aan hoe je een koper voor je occasion vindt, hoe competitief de tweedehands markt is of waar je de beste prijs voor je voertuig vindt. In onderstaande tabellen leggen we je de verschillen uit, zodat je zelf een goed geïnformeerde keuze kunt maken.

Een koper vinden voor je occasion
Auto verkoop tijd
Wijkopenautos.nl Binnen 24 uur
Zes dagen per week geopend, van maandag t/m vrijdag
Particulier
Auto verkopen
3 - 4 weken
Sterk afhankelijk van
type auto en markt
Auto verkopen aan dealer 3 - 4 weken
Sterk afhankelijk van
type auto en de markt

Waar je vooral rekening mee moet houden met bij het vinden van een koper voor jouw occasion, is de tijd die je eraan kwijt wilt zijn. Een voertuig dat langer te koop staat wordt vanzelf minder waard terwijl de kosten door blijven lopen. Daarnaast is de competitie bij het auto online verkopen niet mals, zeker niet met de advertenties van dealers die gratis auto verkopen websites gebruiken als online visitekaartjes.


Auto verkopen prijs
Verkoopprijs onderhandelen
Wijkopenautos.nl Gemakkelijk
Actuele verkoopprijs zonder onderhandelingen
Particulier
Auto verkopen
Moeilijk
Auto verkoop onderhandelingen
vertragen het verkoopproces
Auto verkopen aan dealer Gemiddeld
Inruilen ipv auto verkopen betekent
minder onderhandelingsruimte

Hoe makkelijk je jouw tweedehands voertuig gratis kunt verkopen, zonder een goede prijs voor je occasion is er geen deal. Dat begrijpen wij bij Wijkopenautos.nl en zetten daarom alle voor- en nadelen op een rijtje. Hou er bijvoorbeeld rekening mee dat een dealer die jouw voertuig inkoopt deze ook meer (met winst) moet doorverkopen. En dat gaat gepaard met onderhoud, een nieuwe APK en vaak een nieuwe set banden. Je auto inruilen levert daarom niet altijd de beste prijs op, maar de prijs zelf bepalen met auto online verkopen betekent dat je soms langer moet wachten op de juiste koper.

Laat je auto nu taxeren: