Gratis auto verkopen
Binnen 24 uur
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor al je autoverkoop vragen.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Meer dan 550.000 auto's gekocht
 • 100% Gratis en vrijblijvend
 • Auto verkopen binnen 24 uur

Gratis je auto verkopen. Wijkopenautos.nl doet het in 24 uur!

Auto verkopen. Gratis. Vandaag nog? Jazeker. Bij Wijkopenautos.nl kopen we iedere auto in, binnen 24 uur. Ongeacht merk, model, bouwjaar of staat. Want wie anno 2017 een auto verkoopt begint aan een langdradig proces met advertenties, onderhandelingen, afhakende en soms onbetrouwbare occasion opkopers. Plus de onzekerheid dat jouw occasion niet of voor te weinig verkocht wordt. Op auto verkoop sites concurreer je met meer dan 6000 nieuwe advertenties per dag. Een groot deel afkomstig van professionele autoverkopers. En dan de waarde van jouw occasion die je verkoopt. Wat is jouw auto waard?

Verkoop je auto simpel en snel met Wijkopenautos.nl!

Auto verkopen gratis bij Wijkopenautos.nl!

"De verkoop is zeer correct en voortvarend verlopen. Uitermate klantvriendelijk in de vestiging te Breda ontvangen. Binnen twee dagen, zoals toegezegd, de centen op de bank. Ik beveel Wijkopenauto's.nl bij iedereen aan die van plan is zijn auto te verkopen. Uiterst betrouwbaar."
07-02-2017 door Jacques M. uit Breda | Opel Astra 1.6 uit 2002
Verkocht! Peugeot 306
Peugeot 306
Verkocht! Mini Cooper
Ford Galaxy
Verkocht! Mercedes Benz A Klasse
Mercedes Benz A Klasse
Gratis Dagwaarde Taxatie
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
4.5 Sterren
(4339 Beoordelingen)
30-11-16 door Gerard uit 's Hertogenbosch

Een snelle en geode afwikkeling. Ik heb er een zeer geode ervaring mee.


25-07-16 door Lisanne van de G. uit Rotterdam

Ik ben uiterst tevreden! Een beleefd en bekwaam team, ze hebben me duidelijk uitgelegd welke mankementen invloed hebben op de waarde. Zo was ik toch erg tevreden met het snelle bod en directe service. Een auto snel verkopen? Dat kan dus echt.

Alternatieve manieren om je auto te verkopen

Auto's verkopen kan op verschillende manieren. Neem het heft in eigen handen door de auto verkoop via verkoopsites te laten lopen of verkoop jouw occasion bij een dealer (inruilen). Maar hoe je de auto verkoop ook regelt, je kunt 24 uur per dag terecht voor de gratis dagwaarde berekening van Wijkopenautos.nl. Gebruik de dagwaarde altijd als uitgangspunt voor de definitieve verkoop prijs. Dat geldt bij zowel de dealer met inruilen als bij particuliere autoverkoop via verkoop sites.

Auto verkopen concurrentie

Concurrerende autoverkopers
Een auto verkopen via auto verkoop sites is niet gemakkelijk meer. De populariteit van deze marktplaatsen is explosief toegenomen waardoor men door de advertenties de auto's niet meer ziet. De verkoop van particuliere tweedehands auto's wordt niet makkelijker gemaakt door RDW erkende autohandelaren die concurreren met hun hele showroom online te zetten. Met meer dan 7000 nieuwe occasions per dag lijkt het alsof jouw Volkswagen op een grote digitale parkeerplaats staat, onoverzichtelijk en onvindbaar. De helft van de autoverkoop advertenties is afkomstig van autohandelaren die hun volledige showroom tentoonstellen. Zij betalen ook extra om advertenties hogerop te plaatsen, met als gevolg dat iedereen meer betaalt voor een advertentie op auto verkoop sites.

Auto gratis verkopen

Auto Verkopen Gratis
Het kopen en onderhouden van een voertuig is al duur genoeg, de auto verkopen wil je niet aan dit lijstje toevoegen. Wil je je occasion succesvol verkopen via advertentieplatforms ontkom je er helaas niet aan. Voor sommige websites moet je betalen om de occasion te plaatsen en betaal je nog eens extra om de wagen niet op de laatste pagina van de zoekresultaten te etaleren! Gezien de zware concurrentie lijkt het bijna verplicht om te moeten investeren om je tweedehands auto verkopen. Kan dit niet eenvoudiger? Men zegt dat de tweedehands auto verkoop meer oplevert via particuliere verkoop, maar als je hier achteraf de balans voor op moet maken valt de winst weg tegen het ongemak van onderhandelingen, reageren op vragen en organiseren van proefrit(ten). En de kosten voor jouw advertentie natuurlijk.

tijd auto verkopen

Auto verkoop tijd
Auto's die in de verkoop staan blijven geld kosten. Meer dan je lief is, je wil er toch al vanaf. Dankzij de intensieve concurrentie op auto verkoop sites door RDW autohandelaren en particulieren verkopers blijven occasions (te) lang te koop staan. Met alle gevolgen van dien. Hoe langer auto's te koop staan, hoe harder de prijs keldert. Denk bijvoorbeeld aan waardevermindering van je tweedehands auto. Ieder jaar gaat de auto waarde achteruit, omdat deze een jaar ouder is geworden. Auto verkoop advertenties concurreren met elkaar op prijs, simpelweg omdat dat de occasion gemakkelijker verkoopt dan foto's van jouw voertuig op de Veluwe. Dit doen wij anders. Na de online taxatie verkoop je je auto simpel en snel, via Wijkopenautos.nl!

Verzekering kentekencheck

Onderhandelingen
Voor veel tweedehands auto verkopers zijn prijsonderhandelingen een doorn in het oog. Per mail of telefoon is de verkoopprijs afgesproken, maar het Oud Hollands afdingen bij de proefrit is nog steeds meer regel dan uitzondering. Het komt zelfs voor dat RDW erkende tweedehands auto opkopers zich voordoen als particulieren, 'mankementen ontdekken' en de occasion willen meenemen voor een belachelijke verkoopprijs. Dan zijn er nog onderhandelingen over de staat van de occasion. Profieldiepte van de banden? Distributieriem vervangen? Staat van onderhoud? APK geldigheid? Auto's met verlopen APK staan langer te koop voor veel minder geld, maar wie wil extra investeren vlak voor de auto verkoop?

Conclusie

Jouw auto verkopen via advertenties kan dus veel simpeler en veel sneller. Gemiddeld staan voertuigen 3 tot 4 weken in de verkoop, reacties of biedingen zijn niet altijd serieus en je weet nooit wat kopers als andere opties hebben. Daarom maken we het jou makkelijker. Wij kopen jouw voertuig altijd gratis en verzorgen de complete auto verkoop van begin tot eind. Zelfs administratie regelen we gratis. De RDW vrijwaring en afmelding worden ter plekke geregeld en het geld maken we direct over! Zo ontzorgen wij jouw gratis auto verkoop. Want wees nou eerlijk, je oude auto verkopen mag de pret voor de nieuwe wagen niet drukken.

Onze klanten over hun verkochte auto
Zoals je in onze klantenreacties kunt zien is snelheid en 'gratis' ons grootste voordeel. Wil je gratis van je auto af (liefst vandaag nog)? Vul dan nu onze kenteken check in! Naast objectieve marktwaardige prijzen die je direct voor je occasion krijgt, zetten wij dag in dag uit nieuwe records voor tweedehands voertuigen die we zo snel mogelijk kopen. En voor de vrijwaring die we direct gratis regelen. En natuurlijk, het geld dat we meteen overmaken. Met inmiddels al meer dan 445.000 tweedehands gekochte auto's zijn we nog lang niet klaar. Dat worden er dagelijks meer. Bij Wijkopenautos.nl praten we niet alleen meer over 'een auto verkopen', bij ons draait het alleen om een auto gratis verkopen. Het is dan ook niet voor niets dat wij bovenaan staan in zoekresultaten voor 'gratis auto verkopen' en gerelateerde termen zoals 'verkoop je occasion snel' of 'hoe verkoop ik mijn occasion'?

↑ naar boven

Gratis auto verkopen via RDW gecertificeerde dealers (auto inruilen)

De occasion verkoop via dealers, ook wel inruilen. Voor veel mensen nog altijd de meest eenvoudige manier van (gratis) tweedehands auto verkoop. Met gemak als grote voordeel lever je jouw oude voertuig in voor de nieuwe(re). De RDW autohandelaar zorgt voor alle administratie. Op de autoverzekering na, die moet je zelf opzeggen. De verkoopprijs voor de nieuwe wagen betaal je gedeeltelijk met je oude occasion. Maar hoe voordelig is deze gratis verkoopmethode nu eigenlijk?

Auto verkopen concurrentie

Auto verkopen voor de inruilwaarde?
Het inruil gemak kost ook iets. Zo ben je afhankelijk van de auto verkoper en wat jouw occasion voor hem waard is. De inruilprijs, is dat zo lucratief? Deze is lager dan de dagwaarde, omdat de inruilwaarde een schatting is. De exacte waarde van voertuigen wordt niet bepaald middels erkende taxaties, dus valt de schatting lager uit. Vuistregel is dat de inruil verkoop prijzen afgeleid wordt van de dagwaarde, maar dan lager. Ook is deze afhankelijk van de occasion die jij koopt. Autohandelaren zijn goed op de hoogte van occasion prijzen en gebruiken deze kennis om jouw wagen op waarde te schatten, zonder dat het voertuig geïnspecteerd is.

onderhoud auto verkopen

Onderhoud voor de verkoop
Nadat de occasion is verkocht bij de tweedehands RDW auto handelaar met inruilen gaat de handelaar met jouw voertuig aan de slag. Eerst wordt er geconstateerd wat er aan onderhoud gedaan moet worden, naast de standaard procedure (filters vervangen, olie verversen, distributieriem vervangen en motor onderhoud) moeten er nieuwe(re) banden onder of moeten de remmen vervangen. Garages willen geen auto verkopen die na 5.000 kilometer weer onderhoud nodig heeft. Voor de APK moeten de banden 1,6 millimeter profiel hebben, maar onder de 2,5 millimeter willen de meeste RDW autobedrijven ze al niet meer verkopen. Deze onderhoudskosten zitten daarom indirect in de verkoopprijs voor jouw tweedehands auto verwerkt. Ook omdat de wagen met winst verkocht moet worden.

NAP Kentekencheck

Auto verkoop tijd
Hoe lang de occasion te koop staat, heb je bij Wijkopenautos.nl zelf in de hand. Verkoop je via een autobedrijf ben je afhankelijk van het aanbod van garages bij jou in de buurt, maar ook wat de garage voor jouw occasion geeft. Wil je blijven wachten tot de dealer met de beste prijs de juiste wagen heeft staan? Wat je occasion waard is, hangt af van de wagen die je koopt. Dus mocht de juiste wagen daar staan, kan het zijn dat jouw tweedehands auto waarde lager uitvalt. Wanneer je geen voertuig inruilt heb je ook meer onderhandelingsruimte. Bij de verkoop is jouw oude wagen namelijk een groot deel van de onderhandelingsruimte. En ondertussen blijven de vaste lasten voor jouw tweedehands auto ook doorlopen

Verzekering kentekencheck

Wijkopenautos.nl ruilt je occasion voor geld
Bij Wijkopenautos.nl maak je het jezelf gemakkelijk. Voor objectieve marktprijzen is jouw auto gratis verkocht binnen 24 uur! Zonder onderhandelingen, zonder inruil, zonder advertenties maar wel eerlijke prijzen voor jouw occasion die elders te lang te koop staat. Omdat je bij ons enkel je tweedehands auto verkoopt heb je meer onderhandelingsruimte voor je nieuwe voertuig. Omdat je niet hoeft te concurreren met andere advertenties is de gratis auto verkoop via Wijkopenautos.nl gesneden koek! Bij de gratis en professionele taxatie doen we een bod op je wagen dat vijf dagen geldig blijft. Accepteer je het bod niet? Dan is dat geen probleem, onze service is 100% gratis en vrijblijvend. Direct na de gratis auto verkoop wordt het geld overgemaakt en krijg je het vrijwaringsbewijs direct mee.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Vlotte en uitstekende service met een correcte afhandeling op elk gebied.
Laat je auto nu taxeren: