Gratis auto verkopen
Binnen 24 uur
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor al je autoverkoop vragen.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Meer dan 550.000 auto's gekocht
 • 100% Gratis en vrijblijvend
 • Auto verkopen binnen 24 uur

Gratis je auto verkopen. Wijkopenautos.nl doet het in 24 uur!

Auto online verkopen? Gratis. Vandaag nog? Jazeker! Bij Wijkopenautos.nl kopen we iedere auto binnen 24 uur in. Anno 2017 is de auto verkoop een langdradig proces geworden met advertenties, onderhandelingen, afhakende en soms onbetrouwbare occasion opkopers. Plus de onzekerheid dat het auto online verkopen niet succesvol is en je wagen voor te weinig verkocht wordt. Op auto verkoop sites concurreer je namelijk met meer dan 6000 nieuwe advertenties per dag, waarvan een groot deel afkomstig is van professionele auto verkopers. Voor deze sites betaal je om jouw auto advertentie online te zetten en dan ligt de verkoopwaarde ook nog lager door de concurrentie.

Bij Wijkopenautos.nl is het gratis auto verkopen én wij geven je wat jouw auto waard is. Daarnaast regelen wij gratis de vrijwaring en overig administratief papierwerk. Voor eerlijk en gratis auto verkopen ga je naar Wijkopenautos.nl!

Verkoop je auto simpel en snel met Wijkopenautos.nl!

Auto verkopen gratis bij Wijkopenautos.nl!

"De auto verkoop is zeer correct en voortvarend verlopen. Uitermate klantvriendelijk in de vestiging te Breda ontvangen. Binnen twee dagen, zoals toegezegd, de centen op de bank. Ik beveel Wijkopenauto's.nl bij iedereen aan die van plan is zijn auto te verkopen. Uiterst betrouwbaar."
07-02-2017 door Jacques M. uit Breda | Opel Astra 1.6 2002

"Snel, accuraat, zorgeloos en fair! Met veel plezier mijn auto gratis verkocht"
24-03-2017 door Sander B. uit Haarlem | Volkswagen Polo 2004

Verkocht! Peugeot 306
Peugeot 306
Verkocht! Mini Cooper
Ford Galaxy
Verkocht! Mercedes Benz A Klasse
Mercedes Benz A Klasse
Gratis Dagwaarde Taxatie
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
4.5 Sterren
(4339 Beoordelingen)
30-11-16 door Gerard uit 's Hertogenbosch

Een snelle en geode afwikkeling. Ik heb er een zeer goede ervaring mee.


25-07-16 door Lisanne van de G. uit Rotterdam

Ik ben uiterst tevreden! Een beleefd en bekwaam team, ze hebben me duidelijk uitgelegd welke mankementen invloed hebben op de waarde. Zo was ik toch erg tevreden met het snelle bod en directe service. Een auto snel verkopen? Dat kan dus echt.

Auto online verkopen

De auto verkoop kan op verschillende manieren. Je kan de auto online verkopen door een advertentie te plaatsen op een auto verkoop site. Of je kan jouw occasion bij een dealer inruilen. Maar hoe je de auto verkoop ook regelt, je kunt 24 uur per dag bij Wijkopenautos.nl terecht voor de gratis dagwaarde berekening. Gebruik de dagwaarde als uitgangspunt bij het vaststellen van de verkoopprijs. Dat geldt bij zowel de dealer met inruilen als bij de particuliere autoverkoop via verkoop sites.

Auto verkopen concurrentie Concurrerende autoverkopers

Het meest gebruikte platform voor de auto verkoop is een online auto marktplaats. De populariteit van het auto online verkopen is toegenomen in de laatste jaren, en dus ook de hoeveelheid advertenties. Met meer dan 6000 nieuwe occasion advertenties per dag lijkt het alsof jouw Volkswagen op een grote digitale parkeerplaats staat. Onoverzichtelijk en onvindbaar. De auto verkoop van particuliere tweedehands auto’s word je niet gemakkelijk gemaakt door de concurrerende autohandelaren. De RDW erkende dealers betalen veel geld voor een zichtbare advertentie. Dikwijls is de helft van de auto verkoop advertenties afkomstig van autohandelaren die hun volledige showroom tentoonstellen. Dit maakt het een stuk moeilijker om jouw auto online verkopen, zonder er geld in te stoppen.

Waarde auto berekening Online auto verkopen is niet gratis

Het kopen en onderhouden van een voertuig is al duur genoeg, de auto verkopen wil je niet aan dit lijstje toevoegen. Het gratis auto verkopen zo daarom ideaal zijn. Helaas, ontkom je er niet aan om geld te betalen aan auto verkoop sites. Wil je de snel en succesvol de auto online verkopen, dan gaat je dat een aardig bedrag kosten. Want gezien de zware concurrentie lijkt het bijna verplicht om te moeten investeren in tweedehands auto verkopen. Toch is de algemene perceptie dat de auto online verkopen meer oplevert. Het gratis auto verkopen is hierbij alleen niet het geval, waardoor de winst wegvalt tegen de kosten van de advertentie. Daarbij komt nog het ongemak van de onderhandelingen, het reageren op vragen en het organiseren van proefritten. Auto online verkopen kost geld én tijd.

Tijd auto verkopen Auto verkoop tijd

Naast minder winst, ben je ook meer tijd kwijt als je online auto verkopen wil. Auto’s die in de verkoop blijven staan, kosten meer geld. Door de bovengenoemde concurrentie van RDW erkende handelaren blijven occasions langer te koop staan. Met alle gevolgen van dien. Hoe langer auto’s te koop staan, hoe harder de waarde keldert. Ieder jaar gaat de auto waarde achteruit. Het is dus in jouw voordeel om je auto snel te verkopen.

Gratis auto verkopen Wijkopenautos.nl Gratis auto verkopen bij Wijkopenautos.nl

Het auto verkopen online is dus niet de juiste oplossing als je jouw wagen gratis, snel en zonder gedoe wilt verkopen. Gemiddeld staan voertuigen 3 tot 4 weken in de auto verkoop, reacties of biedingen zijn niet altijd serieus en je betaalt geld voor het plaatsen van een advertentie. Wijkopenautos.nl bespaart je geld en tijd. Via ons is het gratis auto verkopen en binnen 24 uur! Vul eerst onze online waardebepaling in en ontdek de dagwaarde. Let op de staat van de wagen is niet meegenomen in de waardeberekening en de dagwaarde is dus niet de verkoopwaarde. Maak via de handige tool direct een afspraak en verkoop de wagen binnen 24 uur bij een vestiging in de buurt. Wij kopen elk voertuig in en verzorgen de complete auto verkoop van begin tot eind. Zelfs de administratie regelen we gratis! De RDW vrijwaring en afmelding worden ter plekke geregeld en de verkoopprijs wordt direct overgemaakt. Zo zorgen wij voor snel en gratis auto verkopen. Want wees nou eerlijk, je oude auto verkopen mag de pret voor de nieuwe wagen niet drukken.

Gratis auto verkopen via inruilen mogelijk?

De auto verkoop via dealers, ook wel auto inruilen, is ook een eenvoudige manier van gratis auto verkopen. Het grootste voordeel van je occasion inruilen is dat je er gelijk een nieuwe wagen voor terug krijgt. Let op je betaalt met het inruilen van de occasion slechts een gedeelte van de verkoopprijs. Is dit wel voordelig?


Auto verkopen voor de inruilwaarde

Je wilt graag een nieuwe auto kopen, maar het liefst niet de volle prijs betalen. Je kunt je oude auto dan inruilen. De dealer geeft je een bepaalde prijs voor de occasion en haalt deze waarde af van de verkoopwaarde van de nieuwe wagen. Zo ben jij voordeliger uit én ben je van je oude occasion af. Maar het inruil gemak komt met een prijs. De inruilwaarde oude occasion wordt niet vastgesteld door middel van een erkende taxatie, maar hangt af van de verkoopprijs van de nieuwe wagen. Autohandelaren zijn goed op de hoogte van occasionprijzen en gebruiken deze kennis bij het onderhandelen. Zo valt de inruilwaarde lager uit dan wat het voertuig eigenlijk waard is.

Niet gratis auto verkopen door onderhoud

Onderhoudskosten zitten indirect ook bij de inruilwaarde van jouw tweedehands auto inbegrepen. Waarom? Na het verkopen van je occasion bij de tweedehands RDW autohandelaar, gaat de dealer met het voertuig aan de slag. Naast de standaard procedure, moet men checken wat er nog meer aan onderhoud nodig is. Garages willen geen auto verkopen die na 5.000 kilometer weer onderhoud nodig heeft. Dit zijn heel wat kosten die gemaakt moeten worden voor de auto verkoop. Dit bedrag trekt de dealer af van de inruilwaarde, wat betekent dat je auto minder oplevert dan wanneer je de wagen aan Wijkopenautos.nl verkoopt.


Wijkopenautos.nl ruilt je occasion voor geld

Wij werken alleen met gecertificeerde professionals die jouw occasion volledig taxeren en er zo een accurate en marktconforme waarde voor bieden. Laat je oude wagen niet meer verstoffen in de garage en breng het voertuig direct langs bij Wijkopenautos.nl voor een vrijblijvende taxatie. Online auto verkopen is niet gratis auto verkopen en auto verkopen door inruilen is niet gratis auto verkopen. Wijkopenautos.nl dát is gratis auto verkopen.


Onze klanten over de gratis autoverkoop bij Wijkopenautos.nl

De klantenreacties laten zien dat inderdaad snelheid en gratis onze grootste voordelen zijn. Wil je gratis auto verkopen en dat vandaag nog? Dan zit je bij Wijkopenautos.nl goed! Naast prijzen die gebaseerd zijn op de huidige markt, zetten wij dagelijks nieuwe records voor tweedehands auto’s die we zo snel mogelijk kopen. Vergeet de gratis vrijwaring niet! Met meer dan 550.000 gekochte tweedehands auto’s leveren wij een service gebaseerd op kennis en expertise. Kom langs bij een van onze 25 vestigingen in Nederland voor een gratis én vrijblijvende taxatie en ontdek het gratis auto verkopen bij Wijkopenautos.nl zelf!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Vlotte en uitstekende service met een correcte afhandeling op elk gebied.
Laat je auto nu taxeren: