Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Je denkt: ik wil van mijn auto af!

Je kan het je niet voorstellen als je net pas je auto gekocht hebt, maar er komt een moment dat je zegt: "ik wil mijn auto kwijt!". Gelukkig zijn er tegenwoordig veel meer auto verkopen mogelijkheden. Je kan op zoek gaan naar een dealer om je auto in te ruilen of een veiling of verkoopsite om je wagen te verkopen. Wat je ook kiest, bereken eerst de dagwaarde met de gratis taxatie tool op deze website. Met behulp van slechts een paar gegevens krijg je zo een accurate indicatie van het bedrag wat je kan vragen voor je auto.

Ben jij iemand die denkt: "ik wil van mijn auto af"? Dan ben je bij Wijkopenautos.nl aan het goede adres voor een snelle verkoop. Binnen 24 uur is je wagen verkocht en heb je binnen enkele dagen het geld op je bankrekening staan. Het Wijkopenautos.nl team bestaat uit RDW-gecertificeerde taxateurs, die 6 dagen per week klaar staan om je auto vrijblijvend te taxeren. De taxatiewaarde is gelijk ons bod op je auto. Als je ervoor kiest om je occasion aan ons te verkopen, handelen wij gratis alle administratie af.

Onder onze service valt:

APK niet noodzakelijk
Taxatie is geheel vrijblijvend
RDW-erkende taxateurs
Direct uw auto verkopen
Afmelden gratis

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

"De taxatietool kwam niet heel veel hoger uit dan de handmatige taxatie. De RDW-erkende taxateur maakte een goede waardering, al met al aan te raden."
01-12-2016 door Daniel R. uit Apeldoorn

Top! Een aardige, ter zake kundige man, die mij ook helemaal uitlegde hoe de prijs tot stand kwam en waar mijn auto mee moet concurreren op de markt. Verder binnen het uur een keuring en taxatie, dus wat dat betreft echt prima!"
05-12-2016 door Jacob V. uit Haarlem
Wijkopenautos.nl!
Wijkopenautos.nl!
Wijkopenautos.nl!
Wijkopenautos.nl!
Wijkopenautos.nl!
Wijkopenautos.nl!
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
4.9 Sterren
(5698 Beoordelingen)
29-11-2016 door Jacco L. uit Amsterdam

Het personeel was top, de service ook. Ik kom graag terug om nog een keer zaken te doen, hartelijke bedankt!

23-11-2016 door Ramon R. uit Rotterdam

Ik was blij verrast met de beleefde en aangename verwelkoming bij de werkplaats. Ik moest wel even wachten, maar ik kreeg een glas water aan geboden. Dat is nog lang niet overal het geval dus een zeer goede service. De taxatie verliep erg snel en ook de administratieve afhandeling was enorm vlug rond. Ik kom graag terug!

Ik wil van mijn auto af - makkelijk en professioneel.

Stel de autobranche is wel jouw branche en je hebt veel ervaring op dit gebied, dan is het nog steeds handig om snel te weten waar je aan toe bent. Als je denkt: "ik wil van mijn auto af" dan is het verstandig eerst je voertuig te laten taxeren. Dit kan geheel vrijblijvend bij ons. Onze online taxatietool berekent direct de dagwaarde, waarna je binnen 24 uur terecht kan bij één van onze vestigingen voor een professionele inspectie. Graag wijzen we je op het feit dat de dagwaarde slechts een indicatie is van wat wij uiteindelijk voor het voertuig betalen. Dit kan na de berekening dus lager óf hoger uitvallen. Vul het type auto in en de kilometers die momenteel op de teller staan en de dagwaarde verschijnt gelijk op je beeldscherm. Houd er rekening mee dat de dagwaarde exclusief eventuele extra opties en accessoires is. Dus denk je nog steeds: "ik wil van mijn auto af"? Breng dan je wagen langs voor een volledige taxatie door onze experts. Het voertuig wordt aan de hand van een checklist binnen een half uur compleet nagekeken, waarna onze professional tot een definitieve prijs komt. Accepteer je het bod? Gefeliciteerd, je wagen is verkocht! Wij regelen vervolgens de complete administratieve afwikkeling, inclusief vrijwaring, geheel gratis. Dus denk je "ik wil van mijn auto af", denk dan direct aan Wijkopenautos.nl en vul vandaag nog onze taxatietool in! Zo simpel en snel kan het bij Wijkopenautos.nl.

Bezoek onze website als je besluit: ik wil van mijn auto af!

Denk jij: "ik wil van mijn auto af"? Ervaring leert dat het niet altijd gemakkelijk is om van je auto af te komen. Zo kun je bijvoorbeeld je auto particulier verkopen via een autoveiling of een auto verkoop site. Je houdt de regie op deze manier in eigen hand, als je besluit "ik wil van mijn auto af", maar er komt veel tijd en geld kijken bij particulier auto verkopen. Je doet alles zelf, dus ook het geregel en gedoe met papierwerk. Daarnaast zijn er ook inschrijfkosten of advertentiekosten aan verbonden als je particulier van je auto af wilt. Een andere optie is je wagen onder te brengen bij een dealer. Maar vind maar eens een geschikte dealer. Wijkopenautos.nl zit al jarenlang in de autobranche, dus we weten dat dit een aardige klus kan zijn. Autodealers kopen niet zomaar jouw wagen in. Autodealers handelen vaak alleen in hun eigen automerken en opereren niet als een alles omvattende auto inkoop bedrijf. Je bent vervolgens aardig wat tijd kwijt met het bellen van dealers en met het wachten op een prijs. En dan maar hopen dat de prijs boven de inruilwaarde zit. Zonde van je tijd.

Dus weet je "ik wil van mijn auto af"? Maak het jezelf makkelijk en bezoek dan een Wijkopenautos.nl vestiging. Voer eerst je kenteken in en zie direct in onze online taxatietool de waardebepaling auto verschijnen. Onze service is geheel vrijblijvend. Zelfs na het maken van een afspraak en de taxatie zit je nergens aan vast. Wijkopenautos.nl zorgt zelfs gratis voor de volledige administratieve afwikkeling, van de afmelding bij de verzekering tot aan het vrijwaringsbewijs. Wij storten het bedrag gelijk op je bankrekening zodat je direct een nieuwe wagen kan aanschaffen. Dus denk je aan "ik wil van mijn auto af" denk dan gelijk aan Wijkopenautos.nl! Auto verkopen simpel en snel bij Wijkopenautos.nl.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: