Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

U denkt: ik wil van mijn auto af.

Je kan het je niet voorstellen als je je auto pas gekocht hebt, maar er komt een moment dat je denkt ‘ik wil mijn auto kwijt’. Gelukkig heb je tegenwoordig veel mogelijkheden om je auto te verkopen. Je kan op zoek gaan naar een dealer die je auto wilt inruilen, of je kan je auto op een veiling- of verkoopsite zetten. Wat je ook kiest, bereken eerst de dagwaarde met de gratis handige taxatietool op deze website. Met behulp van een paar gegevens krijg je zo een goede indicatie van het bedrag dat jij nog voor je auto kan vragen.

Bij iemand die denkt ‘Ik wil van mijn auto af’, leert de ervaring dat hij prijs stelt op een snelle verkoop. Bij wijkopenautos.nl kan de verkoop van je auto al binnen twee dagen geregeld zijn. Wij hebben een team van RDW-gecertificeerde taxateurs, die zes dagen per week klaar staan om je auto te taxeren. De taxatiewaarde die zij noemen is ook ons bod op je auto. Als je er voor kiest je auto aan ons te verkopen, handelen wij alle administratie af.

Onder onze service valt:

 • APK niet noodzakelijk
 • Taxatie is geheel vrijblijvend
 • RDW-erkende taxateurs
 • Direct uw auto verkopen
 • Afmelden gratis

Hoe onze klanten onze service beoordelen

De taxatietool kwam niet heel veel hoger uit dan de handmatige taxatie. De RDW-erkende taxateur maakte een goede waardering, al met al aan te raden. (01-12-2016 door Daniel R. uit Apeldoorn)
Verkocht: Chevrolet Lacetti, BJ 2006
Chevrolet Lacetti, BJ 2006
Verkocht: Toyota Yaris, BJ 2009
Toyota Yaris, BJ 2009
Verkocht: Alfa Romeo 156, BJ 2004
Alfa Romeo 156, BJ 2004
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
4.9 Sterren
(5691 Beoordelingen)
29-11-2016 door Jacco L. uit Amsterdam

Het personeel was top, de service ook. Ik kom graag terug om nog een keer zaken te doen, hartelijke bedankt!

23-11-2016 door Ramon R. uit Rotterdam

Ik was blij verrast met de beleefde en aangename verwelkoming bij de werkplaats. Ik moest wel even wachten, maar ik kreeg een glas water aan geboden. Dat is nog lang niet overal het geval dus een zeer goede service. De taxatie verliep erg snel en ook de administratieve afhandeling was enorm vlug rond. Ik kom graag terug!

Ik wil van mijn auto af - makkelijk en professioneel.

Ook als de autobranche wel uw branche is en u veel ervaring heeft in dit veld, is het handig om snel te weten waar u aan toe bent. Als u denkt: ik wil van mijn auto af doet u er verstandig aan uw voertuig eerst te laten taxeren. Dit kan vrijblijvend op onze website. Deze waardebepaling auto is gratis en verplicht u tot niets. Wel maken wij u erop attent dat deze dagwaarde auto een indicatie is van wat wij uiteindelijk voor uw auto betalen. Dit kan na berekening dus hoger of lager uitvallen. Omdat ons systeem digitaal is rekenen wij maar een aantal factoren aan uw voertuig mee. Op onze website vragen wij om het type auto en de kilometers die op de teller staan. Eventuele extra opties aan uw voertuig zien wij niet digitaal en worden daarom ook niet meegerekend in de eerste waardebepaling.

Als u na deze eerste stap nog steeds denkt: ik wil van mijn auto af bieden wij de mogelijkheid om een afspraak te maken bij onze expert in de garage. Hier wordt de auto aan de hand van een checklist binnen een halfuur compleet nagekeken waarna onze expert tot een definitieve prijs komt. Zo simpel kan het zijn als u denkt: ik wil van mijn auto af. Ervaring leert ons dat onze klanten heel tevreden zijn over onze service. Gebruik vandaag nog onze taxatietool en maak meteen een afspraak om geen vragen meer over te laten. Bij Wijkopenautos.nl krijgt u duidelijkheid en kunt u gegarandeerd en snel iedere auto verkopen.

Bezoek onze website als u besluit: ik wil van mijn auto af.

Denk jij ik wil van mijn auto af? Ervaring leert dat het niet altijd even gemakkelijk is. Veel mensen willen hun auto particulier verkopen via een auto veiling. Op deze manier heeft u zelf alles onder controle als u besluit: ik wil van mijn auto af. Toch is het goed om stil te staan bij de verschillende stappen die bij particuliere verkoop komen kijken. U doet alles zelf, maar zit vervolgens ook met al het geregel en de papieren. Tweede optie is ervoor kiezen om uw voertuig onder te brengen bij een dealer, maar dan heeft u allereerst de schone taak om een geschikte te zoeken. Omdat wij al jarenlang in de autobranche zitten weten wij dat dit een aardige klus kan zijn. Feit is dat niet alle autodealers uw auto zomaar inkopen, ze handelen vaak alleen in hun eigen automerken en niet als een alles omvattende auto inkoopbedrijf. Gevolg is dat u een aantal dealers moet bellen en een prijs af moet wachten die misschien ver onder de werkelijke inruilwaarde zit. Daar wordt natuurlijk niemand gelukkig van.

Maak het uzelf daarom makkelijk en bezoek wijkopenautos.nl als u weet: ik wil van mijn auto af. Voer uw kenteken in en zie direct een waardebepaling auto. Onze services zijn vrijblijvend en gratis, na de online taxatie bepaalt u zelf of u het voertuig naar onze garage rijdt en ook na inspectie zit u nergens aan vast. Bedenk u wel dat wijkopenautos.nl u compleet ontzorgd als u uw voertuig bij ons in de garage achterlaat. Wij maken namelijk de administratie in orde, van afmelding bij de verzekering tot vrijwaringsbewijs. Daarna storten wij het geld direct op uw rekening zodat u op korte termijn nieuwe plannen kan maken met het bedrag. Kortom, denkt u: ik wil van mijn auto af? Bezoek dan nu onze website voor een vrijblijvende waardebepaling.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: