Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Koerslijst auto? Vergeet die maar

De zoektocht naar een realistische prijs voor je occasion begint met de juiste prijs voor je auto. Via internet kom je genoeg websites tegen waar je online de prijs van je auto kunt checken, maar welke prijs is nu echt realistisch? De tijd dat je alleen met behulp van koerslijsten de waarde van je auto kon opzoeken ligt ver achter ons. Tegenwoordig kan je op internet gebruik maken van verschillende kentekenchecks. Het voordeel van onze kentekencheck ten opzichte van een koerslijst auto, is dat het een stuk sneller gaat. De tool taxeert met behulp van slechts je kenteken, een indicatie van de kilometerstand en en je e-mailadres binnen enkele seconden je auto. Deze waarde kan je gebruiken om een realistische vraagprijs vast te stellen. Daarna kan je op zoek gaan naar een geschikte koper voor je auto.

Je kan er ook voor kiezen eerst langs te komen bij één van onze vestigingen, voor een gratis en vrijblijvende taxatie. Dankzij één van onze RDW-gecertificeerde taxateurs weet je na iets meer dan een half uur precies de waarde van je auto.

Na de taxatie krijg je de mogelijkheid om je auto direct aan ons te verkopen voor de taxatiewaarde. Wij handelen als full-service bedrijf alle administratieve zaken voor je af. Zo gemakkelijk heb je je auto nog nooit verkocht!

Onder onze auto koerslijst service valt:

Snel uitbetaald
Persoonlijke service
Eerlijke taxatie
Eerlijke aankoopprijs
Snel en veilig uitbetaald

Hoe onze klanten onze service beoordelen

"Ik heb mijn auto op veel verschillende manieren geprobeerd te verkopen, maar dit was duidelijk de meest makkelijke weg. De prijs viel me ook absoluut niet tegen. Zeer dichtbij de koerslijst voor occasions op internet!" (07-08-16 door Erik W. uit Veldhoven)

"Van jullie service sta ik enorm te kijken. Met weinig moeite mijn auto kunnen verkopen, veel sneller dan verwacht. en helemaal geen koerslijst nodig!" (03-11-15 door Arjan M. uit Assen)
Verkocht: Mercedes Benz Vito, BJ 01
Mercedes Benz Vito, BJ 01
Verkocht: Fiat Grande Punto, BJ 01
Fiat Grande Punto, BJ 01
Verkocht: Ford Cmax, BJ2006
Ford Cmax, BJ2006
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
16-04-15 door Dorus A. uit Terneuzen

Het bedrijf hield zich keurig aan de afspraak. De definitieve waardering verliep eerlijk en kan ik u zonder aarzeling aanraden. Betaling en afmelding waren binnen twee dagen geregeld, zo wil ik mijn volgende auto ook wel weer verkopen.

01-09-16 door Nicole F. uit Amsterdam

De waardebepaling ging erg precies, uw medewerker was zeer vriendelijk. Het bod van de koerslijsten was dan ook gelijk met wat ik voor de auto terugkreeg!

Koerslijsten of een kentekencheck voor je auto?

Een snelle indicatie van de waarde van een auto kan om meerdere redenen handig zijn. Je kan nagaan of een auto die te koop staat een realistische vraagprijs heeft, welke premie je kan verwachten als je je auto gaat verzekeren of je kan zelf benieuwd zijn voor welk bedrag jij je auto kan verkopen. Je hoeft de koerslijst auto tegenwoordig niet meer te gebruiken. Met de taxatietool kan je binnen enkele minuten de auto waarde checken. Aan de hand van het kenteken weet de tool precies om welke auto het gaat en dankzij de opgegeven kilometerstand kan er worden ingeschat wat de afschrijving van je auto ongeveer is. De waarde die vervolgens op je scherm verschijnt is de dagwaarde van je auto. Je zult merken dat dit een stuk sneller gaat dan het raadplegen van koerslijsten.

Omdat de taxatietool geen rekening kan houden met de werkelijke staat waarin je auto verkeert, betreft de dagwaardebepaling een indicatie. Als je auto in perfecte staat is, is de indicatie redelijk nauwkeurig. Als je auto schade of andere mankementen heeft, kan de waarde afwijken. Het is moeilijk om dit zelf in te schatten. Daarom hebben wij een team van taxateurs in dienst die een professionele autotaxatie voor je kunnen uitvoeren. Een dergelijke taxatie kost vaak tot wel 30 euro, maar wij bieden hem volledig gratis aan. Je maakt via de taxatietool een afspraak door een plaats, datum en tijd aan te geven die jou goed uitkomen. Wij hebben elf vestigingen in Nederland, dus meestal kan je binnen 48 uur bij ons terecht.

Je afspraak bestaat uit twee delen: een uitgebreide taxatie en een testrit. Tijdens de taxatie ben je van harte uitgenodigd om mee te kijken en vragen te stellen. Onze taxateurs zullen je graag te woord staan terwijl ze elk onderdeel van je auto grondig inspecteren. Na de testrit weet de taxateur genoeg over je auto om je te vertellen wat de werkelijke waarde is.

Op basis van de bevindingen van de taxateur doen wij een bod op je auto. Je mag er uiteraard voor kiezen dit bod te weigeren: wij brengen geen kosten in rekening, want de taxatie is geheel vrijblijvend. Als je het bod wel accepteert, kan je je auto gelijk achterlaten. Wij handelen de afmelding en de vrijwaring voor je af en zorgen ervoor dat de koopsom na twee werkdagen op je rekening staat. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken.

Waarom genoegen nemen met een indicatie van de waarde als je met bijna hetzelfde gemak achter de werkelijke waarde van je auto kunt komen? Vergeet dus de koerslijst auto en laat de auto waarde bepalen door onze gratis auto check bij een van onze vestigingen!

Je auto laten taxeren

Het verkopen van occasions gebeurt is geen kwestie meer van 'Te Koop' briefjes ophangen. Niet in de krant, niet in de supermarkt. Je contactgegevens geef je namelijk niet zomaar weg, en hoeveel mensen bereik je hier nu echt mee? Daarnaast kan iedereen tegenwoordig een snelle RDW kenteken check (ook wel waardebepaling) via internet doen en de dagwaarde van je auto controleren. Je mist daardoor dus de kans om te onderhandelen wanneer iemand geïnteresseerd is. Via advertenties op internet gaat dit een stuk makkelijker. Doordat mensen berichten achterlaten hoef je niet meteen te reageren en kun je daar je tijd voor nemen. Maar blijft de reactie te lang uit kom je alsnog van een koude auto verkoop kermis thuis. Dan is er nog de koerslijst voor occasions. Hier zie je wat occasions waard zijn op basis van het kenteken, maar dan met verschillende prijzen. Ook kun je bij de RDW je kenteken invoeren om de voertuiginformatie te vinden, maar deze geeft geen prijzen (behalve de cataloguswaarde en de BPM).
Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: