Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Bereken alle prijzen tweedehands auto’s!

Als je een tweedehands auto wilt verkopen, is het verstandig je te oriënteren op de prijzen van tweedehands auto's die hetzelfde bouwjaar en merk hebben als jouw occasion. Op een autoverkoop site kun je de prijs tweedehands auto, vergelijkbaar met jouw occasion vinden. Deze auto's moeten dan natuurlijk maar net op dat moment worden aangeboden. Kun je de prijs tweedehands auto niet vinden, dan kun nog altijd de gemiddelde afschrijving van je occasion schatten. Helaas, is dit niet altijd even nauwkeurig. De taxatietool op Wijkopenautos.nl kan in dit geval een uitkomst bieden. Door enkele gegevens in te voeren, zoals het kenteken, ontvang je binnen 30 seconden de huidige prijs van je tweedehands auto. Nu hoef je geen tijd meer te besteden aan het berekenen van prijzen tweedehands auto's.

Als je een goede prijs wilt ontvangen voor je tweedehands auto, kan je de wagen bij een van onze 25 vestigingen langs brengen. Een afspraak is al binnen 24 uur gemaakt. Op locatie zal een RDW gecertificeerde taxateur het voertuig op professionele wijze taxeren. De prijs die de taxateur vaststelt, is ook gelijk ons bod op jouw occasion. Wij handelen daarnaast ook nog eens gratis alle administratieve taken voor je af. Dus spendeer geen uren meer op autoverkoop sites op zoek naar prijzen tweedehands auto's maar vul onze taxatietool in, maak een afspraak en verkoop je occasion binnen 24 uur voor een goede prijs.

Onder onze service valt:

Je kunt meteen terecht
Schadevoertuig inkoop
Gratis afmelding en vrijwaring
Handige online taxatietool
Vrijwaringsbewijs direct mee naar huis

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

Betaling en afmelding waren binnen twee dagen geregeld, zo wil ik mijn volgende auto ook wel weer verkopen. (31-10-2016 door Karel T. Groningen)

Ik vond de service heel correct. En zeker met toen nog met de gegevens en eigendom van de verkoper. (30-11-2016 door Vivianne W. uit Amsterdam)
Verkocht: Citroen Xsara Picasso, BJ 01
Citroen Xsara Picasso, BJ 01
Verkocht: Bmw 316, BJ 1999
Bmw 316, BJ 1999
Verkocht: Smart Forfour, BJ 2006
Smart Forfour, BJ 2006
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
29-09-2016 door Luca P. uit Rotterdam

Ik heb Wijkopenautos.nl een goede review gegeven online, want het is niet alleen een geweldig bedrijf, ze boden bovendien een keurig bedrag voor mijn auto. De complete afhandeling van de verkoop was indrukwekkend en verliep erg gemakkelijk. Na twee dagen had ik het geld ontvangen en de afmelding is ook keurig afgehandeld.

03-10-2016 door Jack de V. uit Alkmaar

De medewerkers waren erg vriendelijk en werkten uiterst effectief. Ik kreeg en erg redelijk en goed onderbouwd bod.

Gebruik de taxatietool voor prijzen tweedehands auto's.

Prijzen tweedehands auto berekenen is niet gemakkelijk. Je kunt uren besteden op een autoverkoop site opzoek naar tweedehands auto's van het zelfde bouwjaar en merk om de prijs van jouw occasion te achterhalen. Of je kunt de prijs tweedehands auto berekenen door de afschriften van je auto na te gaan. Dit kost allemaal te veel tijd en deze manier van berekenen is niet nauwkeurig. Om een betere en snellere indicatie te krijgen van de prijzen tweedehands auto's, vul je de taxatietool hierboven in. Vul simpelweg je kenteken, kilometerstand en een geldig e-mailadres in en je ontvangt binnen 30 seconden de huidige prijs tweedehands auto. Mocht je het kenteken van het voertuig vergeten zijn, dan vul je het merk en bouwjaar in. De huidige waarde, ook wel dagwaarde genoemd, kan verschillen van de werkelijke prijs tweedehands auto. Aangezien we eventuele schade of andere mankementen pas bij de taxatie kunnen waarnemen, is de waarde die je online ontvangt de waarde van een tweedehands auto in optimale staat. Houd hier rekening mee als je prijzen tweedehands auto's vergelijkt. Breng de occasion dus langs bij een van onze vestigingen zodat je jouw werkelijke prijs tweedehands auto weet.

Prijzen tweedehands auto berekenen.

Nadat je jouw tweedehands auto prijs hebt ontvangen via de online taxatietool, maak je ook via de tool een afspraak. Kies een locatie, datum en tijd die jou het beste uitkomen en rij op de gekozen dag langs onze vestiging. Onze taxateur begint dan gelijk aan zijn checklist en maakt een testrit. Als professional is hij uiteraard op de hoogte van de tweedehands auto prijzen op de markt, daardoor kan hij goed beoordelen wat jouw occasion echt waard is. De expert controleert de staat van de motor en kijkt of de occasion geen roestplekken heeft. Ook de binnenkant van de wagen wordt geïnspecteerd. Na de volledige taxatie, inclusief testrit, heeft onze professional een goed beeld van de prijs tweedehands auto. Hij geeft je vervolgens informatie over de markt prijzen tweedehands auto's en doet op basis daarvan en de staat van de auto je een vast bod. Accepteer je het bod dan is je tweedehands auto verkocht voor een goede prijs!

Maak je geen zorgen als je occasion niet meer in goede staat is. Wijkopenautos.nl doet ook aan de inkoop van schadeauto’s. Ook deze auto’s onderwerpen wij aan een uitgebreide taxatie, om ze van een juiste prijs te voorzien.

Als je ervoor kiest om je occasion aan ons te verkopen, handelen wij alle administratie voor je af. Dit betekent dat jij je dus geen zorgen hoeft te maken over de afmelding en de vrijwaring van het voertuig. Ook het geld staat na twee werkdagen op je rekening. Zo verloopt de hele verkoop zorgeloos.

Wil jij jezelf niet vermoeien met het opzoeken van prijzen tweedehands auto’s of met een onderzoek naar de mogelijkheden van auto export? Maak dan een afspraak bij een Wijkopenautos.nl vestiging bij jou in de buurt voor een gratis taxatie en een snelle verkoop!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: