Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Wijkopenautos.nl is pro autoverkoop.

Kon je eerst geen afscheid nemen van je auto, maar ben je inmiddels helemaal pro autoverkoop? Wacht dan niet langer, want elke dag wordt je auto minder waard. Autoverkoop kan veel tijd in beslag nemen via bijvoorbeeld een verkoopsite of als je via via op zoek gaat naar een koper. Als je voor een snelle verkoop wilt gaan, kun je bij ons terecht. Wijkopenautos.nl heeft meer dan 445.000 pro autoverkoop ervaringen en zijn daarmee de grootste in Europa! Wij hebben in Europa 310 filialen verspreid over 250 steden. Dus ben je net als ons pro autoverkoop kom dan eens langs bij een van onze vestigingen in Nederland. Voordat je een afspraak maakt bij een filiaal bij jou in de buurt, raden we je aan om eerst onze kenteken-check in te vullen. Deze check, ook wel online taxatietool genoemd, bepaalt voor jou de dagwaarde van je occasion. Het enige wat jij hoeft te doen is je kenteken in te vullen. Maak daarna een uitstapje naar een van onze filialen waar onze experts jouw wagen professioneel zal taxeren. Ontvang een mooi bod van onze taxateur die daarna ook de afhandeling gratis voor je regelt. Genoeg overtuigd om nu pro autoverkoop te zijn? Verkoop je occasion dan nu aan Wijkopenautos.nl en graag horen wij jouw ervaringen!

Onder onze pro autoverkoop service valt:

Vakkundige taxateurs
Professionele taxatie
Afmelding gratis
Online taxatietool
Binnen 24 uur

Klanten auto verkoop ervaringen:

Ik kon heel snel een afspraak maken en alles ging goed. De medewerkers in de garage waren zeer competent en vriendelijk. Ben nu zeker pro autoverkoop bij Wijkopenautos.nl (13-07-2016 door Johan B. uit Goes)

Beleefde en professionele medewerker, die de auto uitvoerig gecheckt heeft. Het bod was ook oke, hartelijk bedankt. Gezien mijn goede ervaringen zal ik jullie aanraden. (23-11-2016 door Guido F. uit Alphen aan den Rijn)
Bmw 316, BJ 1999
Bmw 316, BJ 1999
Smart Forfour, BJ 2006
Smart Forfour, BJ 2006
Golf 5 Variant, BJ 2008
Golf 5 Variant, BJ 2008
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
27-10-2016 door Anja F. uit Groningen
Wat een goede autoverkoop ervaring zeg! Helemaal pro autoverkoop nu! Lieve jongens en dat niet alleen ze waren ook heel grondig in de taxatie. Prijs naar verwachting. Hupsakee op naar een nieuwe!

11-10-2016 door Perry M. uit Amsterdam
Mega goede prijs. Service was prima, vooral zakelijk. Ze keken goed naar de auto van binnen en van buiten. Aanrader? Ja!

20-11-2016 door Tim R. uit Rotterdam
Geweldige jongens! Veel gelachen en aan zo'n ervaring hang je geen prijskaartje aan vast. Alleen pro autoverkoop bij Wijkopenautos.nl!

Pro autoverkoop vind je bij ons!

Als je pro autoverkoop bent, doen wij er graag alles aan om je te helpen makkelijk van je occasion af te komen. Wij bieden je een snel en overzichtelijk taxatieproces. Zoals eerder genoemd bestaat het uit het invullen van onze online taxatietool waarna je vervolgens een afspraak maakt met een van onze experts bij jou in de buurt. Voor onze snelle online taxatietool hebben we slechts een aantal dingen nodig. De voornaamste gegevens zijn het kenteken van je wagen en een geldig e-mailadres. Na 30 seconden ontvang je zo een indicatie van de dagwaarde van jouw occasion, zowel op je scherm als in je mailbox. Kijk, zo makkelijk kan je pro autoverkoop worden! Graag horen wij alles over jouw pro autoverkoop ervaringen, dus laat een review bij ons achter!

Hoe werkt de taxatie?

Je kunt de taxatie voorbereiden, door van tevoren je auto goed schoon te maken. Als je auto kleine schade heeft, zoals krassen en deuken kun je ervoor kiezen deze eerst te laten repareren. Na het invullen van onze online taxatietool maak je eenvoudig een afspraak voor een taxatie. Je kunt zes dagen per week terecht. Je auto wordt in een half uur gecontroleerd door een RDW-erkende pro. Hij loopt de checklist punt voor punt af en maakt een testrit. Daarna is hij in staat je de waarde van je auto te vertellen. Als je auto schade heeft, zal de waarde waarschijnlijk lager zijn dan de dagwaarde. De waarde die de taxateur zegt, is ook het bod dat wij als Wijkopenautos.nl aanhouden. Ben je na het horen van het bod nog steeds pro autoverkoop? Dan kun je gelijk werk maken van de verkoop van je auto door de auto direct aan ons te verkopen.

Wil je na het horen van het bod, niets liever dan je auto verkopen? Dan kun je het bod accepteren en meteen je auto achterlaten in onze vestiging. Bedenk je je en wil je op dat moment toch niet je auto verkopen? Geen probleem, onze taxatie is gratis en vrijblijvend. We zullen geen kosten in rekening brengen als je afziet van de verkoop van je auto. Is het bod wat je verwacht had en accepteer je het, dan profiteer je van gratis afmelding en vrijwaring van je auto. Dit zetten we gelijk in gang op de dag van verkoop. Verder zorgen we ervoor dat het bedrag wat is afgesproken direct naar je rekening wordt overgemaakt. Zo staat het snel op je rekening en kan je eventueel op zoek naar een mooie nieuwe auto! Ben jij na het lezen van deze informatie pro autoverkoop, vul dan vandaag nog onze online taxatietool in!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: