Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Sloopauto specialist nodig?

Heeft je auto schade en denk je erover om je auto naar een autosloperij te brengen? Wacht daar mee en lees welke mogelijkheden van verkoop er nog meer zijn! Een autosloperij biedt je namelijk vaak niet meer dan de schrootprijs en dat is zonde als je auto eigenlijk meer waard is. Wijkopenautos.nl is gespecialiseerd in de taxatie en inkoop van auto’s met schade. Je kunt vaak al binnen 24 uur terecht voor een taxatie inclusief verkoopkans en de verkoop van je sloopauto geregeld hebben. We hebben vestigingen verspreid door heel Nederland.

Zelf je sloopauto verkopen zal lastig zijn. De meeste mensen zijn op zoek naar een auto met weinig schade, waardoor je waarschijnlijk niet veel succes zal hebben met een online advertentie. Toch is de verkoop van je sloopauto niet onmogelijk, omdat vaak de onderdelen nog iets waard zijn.

Als je niet veel kennis van auto’s hebt, is het lastig in te schatten of je een mooi bedrag voor je auto krijgt geboden. Daarom kun je het beste een gratis taxatie doen bij dé sloopauto specialist: wijkopenautos.nl! Dit doe je door eerst de online taxatietool in te vullen en vervolgens een afspraak te maken.

Onder onze service valt:

Grootste van Europa
Vrijblijvende taxatie
RDW-erkend
Gratis service
Gegarandeerd aankoopbod

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

Super service. Nooit gedacht dat ik nog geld voor mijn sloopauto kon krijgen. Alles was binnen een half uurtje geregeld en het geld werd gelijk overgemaakt. Makkelijk en snel. Bedankt Wijkopenautos Groningen! (13-11-2016 door Frits D. uit Groningen)

Mijn Toyota werd goed en snel getaxeerd, voor een prima prijs. Het geld was binnen twee werkdagen binnen op m'n rekening, de vrijwaring direct al in orde. (19-11-2016 door Ole T. uit Dordrecht)
Kia Ceed, BJ 2007
Kia Ceed, BJ 2007
Nissan Micra, BJ 2002
Nissan Micra, BJ 2002
Mercedes SL 320, BJ 1994
Mercedes SL 320, BJ 1994
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
10-09-2016 door Andrea Y. uit Goes

De service van Wijkopenautos.nl is erg goed en de geboden prijs was ook niets mis mee.

14-11-2016 door Ullah K. uit Amsterdam-Noord

Het personeel was erg vriendelijk en informatief. Het aanbod was ook prima. Nu nog de auto van m'n zoon langs brengen.

Sloopauto specialist.

Bij de meeste garages en autodealers kun je terecht als je je auto wilt verkopen of inruilen. Als je auto schade heeft, wordt het iets lastiger. Bij lichte schade, zoals deuken en krassen is het aan te raden deze eerste te laten repareren en dan te gaan verkopen. Simpelweg omdat meer mensen interesse hebben in een auto zonder schade. Als je bijvoorbeeld zelf je auto wilt verkopen via een online advertentie, dan is de kans groter op reacties bij een schadevrije auto. Is de schade aan je auto groot en niet makkelijk te repareren? Wees er dan eerlijk over in de advertentie. Dit voorkomt dat geïnteresseerden later alsnog afhaken.

Zie je het niet zitten je sloopauto zelf te verkopen, of heb je simpelweg geen tijd? Schakel dan de hulp in van dé sloopauto specialist: Wijkopenautos.nl.

Hoe bereid je de taxatie voor?

Zorg er allereerst voor dat je auto er goed uit ziet. Maak zowel de binnenkant als de buitenkant van je auto schoon, ook als je auto schade heeft. Dan maakt je auto een betere indruk op onze taxateur. Als je je sloopauto wilt verkopen, vul je eerst onze online taxatietool in en kom je daarna langs voor een handmatige taxatie. Tijdens deze taxatie bekijkt onze sloopauto specialist je auto. Onze vestigingen zijn verspreid over heel Nederland en wij werken alleen met RDW-erkende taxateurs.

Voor het invullen van de online taxatietool heb je het kenteken, de kilometerstand en een geldig e-mailadres nodig. Als je het kenteken niet weet, kun je ook het merk, model en bouwjaar van je auto invullen. De waarde die je daarna ziet is de dagwaarde. Door de schade aan je auto zal de werkelijke waarde van je auto lager zijn. De tool houdt namelijk geen rekening met de staat van je auto. Onze sloopauto specialist kan je na een half uur vertellen hoeveel je auto precies waard is. Deze waarde is ook meteen een bod op je sloopauto.

Spreekt het bod van onze taxateur je aan? Accepteer het dan en profiteer van onze service. Wij verzorgen namelijk gratis de administratie zoals afmelding en vrijwaring van je auto. Ook maken we op de dag van verkoop het afgesproken bedrag over naar je bankrekening, zodat je er na twee werkdagen over kunt beschikken. Profiteer ook van de snelle service van dé sloopauto specialist van Nederland: Wijkopenautos.nl! Vul onze online taxatietool in en kom erachter hoeveel jouw auto nog waard is!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: