Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Sloopwaarde auto bepalen? Verkoop aan ons!

Je auto verkopen is een tijdrovend proces, helemaal als eigenlijk niemand meer geïnteresseerd is in je auto. Dit is vaak het geval als je een auto hebt die compleet versleten is en niet meer goed functioneert, oftewel een sloopauto. Je kunt dan natuurlijk naar de autosloperij gaan en daar de sloopwaarde van je auto laten bepalen. Dit levert je meestal niet de beste prijs op. Je kunt je auto daarentegen ook door ons laten taxeren. Daarbij wordt gekeken naar de mogelijkheden die je auto nog heeft.

Om je auto te laten taxeren doe je eerst een online waardebepaling door middel van onze online taxatietool. Dit is een schatting van de waarde die je auto nog heeft. Daarna maak je een afspraak met één van onze taxateurs in de dichtstbijzijnde vestiging. De taxateur onderzoekt je auto en laat je weten wat hij nog waard is. Bevalt deze waarde je? Dan kun je jouw auto meteen voor dat bedrag aan ons verkopen. Als je besluit om je auto aan ons te verkopen, dan regelen wij de afmelding en de vrijwaring. De koopsom staat na ongeveer twee werkdagen op je bankrekening.

Sloopwaarde auto bepalen en meer:

Online dagwaarde berekening
RDW erkende taxatie
Auto inkoop binnen 24 uur
Objectieve marktprijzen
Gratis en vrijblijvend

Hoe onze klanten onze sloopwaarde taxatie beoordelen

Snelle, vakkundige en ervaren medewerkers. Dit bedrijf is zonder aarzeling een aanbeveling waard! (10-06-2016 door Gerrit F. uit Purmerend)

De taxateur stond open voor vragen. Hij was bekwaam en beoordeelde mijn auto deskundig. (19-09-2016 door Richard P. uit Assen)
Citroen Saxo, BJ 1999
Citroen Saxo, BJ 1999
Opel Vivaro, BJ 01
Opel Vivaro, BJ 01
Seat Ibiza, BJ 2001
Seat Ibiza, BJ 2001
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
10-07-2016 door Koen G. uit Nijmegen

De medewerkers van het filiaal bij mij in de buurt waren erg vriendelijk. De service was erg goed en de medewerkers stonden mij keurig te woord.

14-10-2016 door Marian V. uit Haarlem

Het team van Wijkopenautos.nl is echt heel vriendelijk, beleefd en behulpzaam. Ik voelde me goed geholpen en kreeg een keurige prijs aangeboden voor mijn sloopauto.

Sloopwaarde auto bepalen.

Als je probeert om je oude versleten auto te verkopen en niemand toont interesse, dan rest je vaak alleen nog de auto sloop. De autosloper zal aan de hand van het type auto en ook de staat van de wagen de sloopwaarde berekenen. Zo krijg je over het algemeen meer voor Duitse dan Italiaanse merken bij de autosloperij. De sloopwaarde van je auto bepalen doet de autosloper verder aan de hand van het gewicht van je auto. In combinatie met de oud ijzerprijs berekent hij de schrootwaarde van je auto. Je zult begrijpen dat je auto verkopen voor de prijs op basis van de sloopwaarde van je auto financieel niet zo gunstig uitpakt.

Laat je auto taxeren door onze expert.

Wij bieden het alternatief voor de autosloperij. Je auto verdient namelijk een betere laatste rustplaats. Wij taxeren je auto en daarna verkoop je hem direct aan ons. Hoe gaat dat in zijn werk? Ga eerst naar onze kenteken check hierboven en vul daar je kenteken, de kilometerstand en je e-mailadres in. Onze kenteken check berekent dan de dagwaarde van je auto. Maak daarna meteen een afspraak bij één van onze 25 vestigingen.

Het is altijd de moeite waard om je sloopauto door ons te laten taxeren, omdat wij kijken naar wat er nog mogelijk is met jouw auto. Zeker in het geval van een schadeauto is het zonde om deze naar de sloperij te brengen. Je schadeauto kan wellicht nog een paar jaar mee in plaats van gesloopt te worden. Onze taxateur onderzoekt je auto volledig, maakt een testrit en laat je de exacte prijs van je sloopauto weten.

De exacte prijs van je auto wordt omgezet in een vrijblijvend maar gegarandeerd bod op je auto. Ga dus eerst langs bij Wijkopenautos.nl voordat je bij de autosloperij akkoord gaat met de sloopwaarde van je auto. Verkoop je auto aan ons voor de marktwaarde en wij regelen de administratieve afhandeling! Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een taxatie.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: