Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Bepaal gratis de exacte verkoopwaarde auto

Voordat je je auto te koop zet, is het verstandig om eerst de verkoopwaarde auto te bepalen. Dit kan tegenwoordig makkelijk online gedaan worden aan de hand van enkele basisgegevens van het voertuig. Zo kan je op een eenvoudige en snelle manier een redelijke indicatie van de dagwaarde van je auto opvragen. Heb je toch behoefte aan een meer exacte waardebepaling? Dan kan je je auto ook handmatig door professionele taxateurs laten taxeren. Dit kost in tegenstelling tot de online taxatie vaak geld, maar niet altijd.

Wijkopenautos.nl biedt jou de mogelijkheid je auto zowel gratis online als gratis door RDW-erkende taxateurs te laten taxeren, zodat jij precies weet hoeveel je auto op dit moment waard is. Bovendien doen we je gelijk een bod, zodat je auto binnen 48 uur verkocht kan zijn. Gemakkelijk en snel.

Maak direct gebruik van onze kosteloze en geheel vrijblijvende service door gebruik te maken van de taxatietool op deze site of lees verder over ons concept.

Onder onze service valt:

Snelle uitbetaling
Persoonlijke service
Eerlijk taxatieproces
Directe ontvangst vrijwaringsbewijs
Snelle en veilige uitbetaling

Hoe onze klanten onze service beoordelen

"Uitstekende service .Duidelijke en snelle verkoopwaarde auto bepaling. Goede ontvang en vriendelijke bejegening." (Zhara M.)

"Ik had graag nog een hogere pverkoopwaarde auto gekregen maar ik ben toch heel tevreden. Alles werd direct geregeld en ik had het geld binnen een paar dagen op mijn rekening staan. Zeker aan te bevelen!" (Geert B.)
Seat Ibiza, BJ 2001
Seat Ibiza, BJ 2001
Opel Vectra, BJ 2006
Opel Vectra, BJ 2006
Mercedes Benz CLK, BJ 2004
Mercedes Benz CLK, BJ 2004
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
Cornelis F.

Ik ben super geholpen, de medewerkers op de vestiging waren heel aardig en het was zo voor elkaar. Het bod dat ik uiteindelijk kreeg was boven mijn verwachting en de vrijwaring en bevestiging had ik direct binnen. Super!

Amanda van K.

Iedereen was erg vriendelijk, wel moest ik eventjes wachten tot ik aan de beurt was. De auto werd zeer nauwkeurig bekeken en gecheckt en al mijn vragen werden direct beantwoord. Hij vertelde precies hoe de inspectie zou verlopen en hoe de prijs precies tot stand zou komen. Met dit bod ben ik na de inspectie akkoord gegaan.

Verkoopwaarde auto: ons concept

Wijkopenautos.nl presenteert een uniek concept dat zo efficiënt mogelijk de balans zoekt tussen de tijd die het verkopen van een auto kost en het geld dat de verkoop oplevert. Wij streven ernaar om iedere auto, ongeacht het merk, de leeftijd of de conditie, zo snel mogelijk tegen een goede prijs van de huidige eigenaar over te nemen. Dit doen wij door zoveel mogelijk duidelijkheid te scheppen over datgene, waar het bij een autoverkoop om draait: de waarde van de auto. Wat is de verkoopwaarde auto? is een vraag die door autobezitters vaak gesteld wordt. Een vraag die wij door middel van een vakkundige taxatie van de restwaarde van je auto, zo duidelijk mogelijk willen beantwoorden. Op basis van onze bevindingen doen we je vervolgens een bod. Accepteer je dit bod? Dan is je auto direct aan ons verkocht. Voordat we verder kijken naar de verkoopprocedure, zullen eerst de details van ons taxatieproces nader uiteengezet worden.

Ons taxatieproces

Wijkopenautos.nl probeert op een zo vakkundig mogelijke wijze duidelijkheid te scheppen over de conditie en zijn verkoopwaarde auto. Dit doen we door de twee meest voorkomende taxatie-mogelijkheden bij elkaar te brengen tot één overzichtelijk taxatieproces. Bij ons wordt het gemak van de online taxatie gecombineerd met de kennis, ervaring en expertise van professionele taxateurs. Allereerst stellen we je onze online taxatietool ter beschikking, waarmee je binnen enkele minuten een indicatie van de dagwaarde van je auto in je mailbox ontvangt. Door middel van het doorlopen van drie eenvoudige stappen, maakt de taxatietool op basis van merk, bouwjaar en kilometerstand een ruwe schatting van de waarde van je auto op dit moment. Het geschatte bedrag komt tot stand op basis van de catalogusprijs van de auto, verminderd met een schatting van hoeveel je auto op dit moment heeft afgeschreven. Al deze bedragen zijn bij benadering en het is daarom verstandig zo snel mogelijk een afspraak te maken bij één van onze vestigingen bij jou in de buurt voor een professionele taxatie.

Laat je auto door onze RDW-erkende taxateurs uitvoerig onderzoeken en kom de exacte verkoopwaarde auto te weten. In tegenstelling tot onze taxatietool nemen onze experts het totaalplaatje in ogenschouw. Zo inspecteren ze niet alleen de staat van je auto onder de motorkap, ook nemen ze zowel de binnen- als de buitenkant van het voertuig grondig onder de loep. Op grond van al hun bevindingen doen ze je vervolgens een eindbod, waarvan zij menen dat het recht doet aan de staat van je auto op dit moment. Het is vervolgens geheel aan jou om te beslissen of je met dit bod akkoord gaat of niet. Zo ja, dan is je auto succesvol verkocht. Als full-service bedrijf nemen we zowel de afmelding als de vrijwaring van je auto volledig voor onze rekening. Dit betekent dat het bod accepteren wat ons betreft je laatste handeling binnen het verkoopproces is. Bovendien maken we het bedrag nog dezelfde dag naar je over, zodat het binnen twee werkdagen op je rekening staat. Een service die wij graag en vanzelfsprekend aan al onze klanten leveren.

Staat de nieuwwaarde van je auto je nog helder voor de geest en ben je benieuwd hoeveel je auto op dit moment waard is? Meld je dan nu eenvoudig aan voor een gratis en complete taxatie bij wijkopenautos.nl door je gegevens in onze taxatietool in te vullen. Kom te weten hoeveel je auto op dit moment bij benadering waard is, maak direct een afspraak voor een definitieve taxatie en ervaar zelf wat wij voor jou kunnen betekenen. Misschien is de auto waarvoor je vandaag een prijsindicatie hebt op gevraagd, morgen al verkocht. Wij streven ernaar zo snel en gemakkelijk mogelijk iedere auto binnen 48 uur van de huidige eigenaar over te nemen. Bovendien maken we het geld nog dezelfde dag naar je over, zodat het binnen twee werkdagen op je rekening staat. Wacht daarom niet te lang en vraag nog vandaag een indicatie van de verkoopwaarde auto aan op onze site.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: