Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Alkmaar

Onze experts staan voor je klaar in Alkmaar.

Wijkopenautos.nl

Vestiging Alkmaar
Pettemerstraat 14
1823 CW Alkmaar

Telefoon:

Gratis online taxatie van jouw auto

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop alleen als jij
dat wilt en het geld wordt direct overgemaakt op je rekening

Nu je auto verkopen Alkmaar!

Wil je van je auto af? Dan kun je dat nu bij jou in de buurt doen! Bovendien is een goede prijs voor je auto ook mooi meegenomen. Het is mogelijk om je auto te verkopen in Alkmaar voor een mooi prijsje. Dit doe je aan Wijkopenautos.nl en het gehele proces inclusief papierwerk kan al binnen 24 uur afgerond zijn. Ga allereerst naar de kenteken check op deze website. Daarmee bereken je de dagwaarde wat jouw wagen op dit moment waard is. Bevalt het bedrag dat wij online aangeven? Dan maak je meteen een afspraak voor een taxatie in onze vestiging aan de De Pettemerstraat 14. Daar controleert een vakkundige taxateur je auto volledig en laat je weten wat wij voor je auto kunnen bieden. Daarna kun je je auto meteen verkopen. Over de bijkomende administratie hoef je je ook geen zorgen te maken: dat regelen wij voor je. Dus rij nu nog naar de vestiging in Alkmaar.
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route - Wijkopenautos.nl vestiging Alkmaar.

Vanuit het noorden:

Je rijdt in zuidelijke richting langs het kanaal op de Helderseweg richting Alkmaar centrum. Je steekt het spoor over en slaat direct linksaf nadat je de brandweer bent gepasseerd. Je rijdt hierbij onder een bruin gebouw door. Je steekt de Tesselsebrug over en vervolgt je weg op de Noorderstraat. Aan je linkerhand zie je interieurwinkel van Til. Sla bij de eerstvolgende kruising linksaf de Simsonstraat op, na ongeveer 100 meter zie je WijKopenAutos BV aan je linkerhand.

Vanuit het zuiden:

Je rijdt in noordelijke richting op de de Kennemerstraatweg ter hoogte van het ziekenhuis. Je vervolgt de weg waarbij de Kennemerstraatweg naar links draait en overgaat in de Kennemersingel. Je nadert een rotonde waarbij je rechtsaf slaat de Geestersingel op. Na 450 meter nader je een groot kruispunt. Je vervolgt je weg rechtdoor en rijdt onder een bruin gebouw door. Je steekt de de Tesselsebrug over en vervolgt je weg op de Noorderstraat. Aan je linkerhand zie je interieurwinkel van Til. Sla bij de eerste kruising linksaf de Simsonstraat op, na ongeveer 100 meter zie je WijKopenAutos BV aan je linkerhand.

Vanuit het oosten:

Je rijdt in zuidwestelijke richting op de Huiswaarderweg/N245. Bij de stoplichten van de kruising met de Neswaard sla je linksaf richting Huiswaard 1. De Neswaard draait naar rechts en gaat over in de Muiderwaard/Oeverlandroute. Muiderwaard/Oeverlandroute draait naar links en wordt Noorderkade. Je rijdt nu langs het kanaal. Na ongeveer 1 kilometer passeer je interieurwinkel van Til, waarna je linksaf slaat, de Noorderkade op. Sla bij de eerste kruising linksaf de Simsonstraat op, na ongeveer 100 meter zie je WijKopenAutos BV. aan je linkerhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

"Goede, snelle service, alles verliep soepeltjes zonder problemen en de mannen waren duidelijk. Daarnaast een mooi bod en geen administratie werk. Top!"
20-04-2016 door Jens K. uit Alkmaar

"Wij werden met een kopje koffie begroet en deskundig geholpen. Naast de vriendelijke service zijn we ook tevreden met het bedrag dat we hebben gekregen voor onze schade auto. Wijkopenautos.nl helemaal super!"
01-10-2016 door Brechtje S. uit Sneek

"Wist niet dat een autoverkopen zo snel en soepel kon verlopen. Binnen een half uur verkoop geregeld en binnen 2 dagen mijn geld op de rekening. Stond er eerst sceptisch tegenover maar kan het nu iedereen aanbevelen!"
22-06-2016 door Ronald R. uit Alkmaar

"Ik werd vriendelijk ontvangen bij aankomst. De taxatie werd nauwkeurig uitgevoerd door monteurs die duidelijk veel verstand van auto's hadden. Goed!"
23-11-2016 door Klaas de R. uit Alkmaar

"Mijn auto is voor een goed en eerlijk bedrag verkocht!"
30-03-2016 door Rick Z. Alkmaar

"De service in de garage waar de taxatie plaats vond was enorm goed. Het personeel was ook uiterst vriendelijk. Een echte aanrader."
08-11-2016 door Frida D.uit Dordrecht

De snelste manier om je auto te verkopen in Alkmaar.

Je auto verkopen in Alkmaar kan nu wel heel eenvoudig. Dankzij onze snelle full-service mentaliteit kan je je auto makkelijk binnen 24 uur verkopen. Bovendien kan je bij ons gratis je auto verkopen in Alkmaar. Wat moet je doen? Je vult op onze website je kenteken in onze online taxatietool hierboven, waarna de dagwaarde van je auto op je beeldscherm verschijnt. Deze waarde is nog niet de exacte waarde, want hier moet een RDW-gecertificeerde taxateur aan te pas komen. Om je auto door hem te laten taxeren maak je eenvoudig online een afspraak. Je geeft de datum en het tijdstip op die jou uitkomen. De expert zal je dan die dag verwachten en aan de hand van een allesomvattende checklist je auto grondig inspecteren. Ook zal je auto een testrit ondergaan, zodat de taxateur een volledig beeld van je auto kan krijgen. Dit alles duurt slechts dertig minuten, dus de verkoop van je auto in Alkmaar kan zo afgehandeld zijn!

Heb je problemen om je tweedehands versleten auto te verkopen in Alkmaar? We begrijpen dat het lastig kan zijn om je oude auto of sloopauto te verkopen Alkmaar. Toch zijn er mogelijkheden om snel je auto van de hand te doen. Wil je graag je auto verkopen en tips in Alkmaar krijgen? Geen probleem, wij hebben namelijk de belangrijkste punten voor je op een rijtje gezet.

Een goede voorbereiding is het halve werk.

Je auto verkopen in Alkmaar is een fluitje van een cent, mits je weet hoe je het moet aanpakken. Er zijn verschillende manieren om je auto te verkopen. Zo kan je je auto naar een autodealer brengen. Hij kan de autoverkoop in Alkmaar snel afhandelen. Toch schuilt hier een gevaar in, want je hebt te maken met een tussenpersoon die je auto graag voor een hogere prijs doorverkoopt. Je kan ook je auto online verkopen Alkmaar. Deze populaire manier van verkoop is gemakkelijk en er zit bovendien maar een klein bedrag aan vast om je advertentie te kunnen plaatsen. Wel kan het tijdrovend zijn en moet je sterk in je schoenen staan om goed te kunnen onderhandelen. De koper wil immers een spotprijsje! Wil je je auto op een snelle, gemakkelijke én gratis manier verkopen? Ga dan naar wijkopenautos.nl!

Je auto in een oogwenk verkocht.

Wanneer de taxateur een bod op je auto heeft gedaan, is het aan jou of je het bod accepteert. Wanneer je akkoord gaat is je auto meteen verkocht! Zo snel kan de verkoop van je auto in Alkmaar gaan. Bovendien maken we direct de koopsom naar je over, waarna je de verkoopprijs op je bankrekening ziet verschijnen. De administratie regelen wij voor je, zodat je geen zorgen hoeft te maken over de afmelding en ander gedoe van je auto. Het maakt dus niet uit of je je oude auto of schadeauto wilt verkopen in Alkmaar, want wij kopen álle auto’s. Wil je dus je auto snel verkopen in Alkmaar? Dan is de keuze snel gemaakt: Wijkopenautos.nl.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet