Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Almere

Onze experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Almere
Bolderweg 34a
1332 AW Almere

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Auto verkopen in Almere? wijkopenautos.nl!

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route - Auto verkopen vestiging Almere:

Vanaf het zuidwesten (vanuit Amsterdam):

Volg de A6 in zuidoostelijke richting richting Almere. Neem afslag 3 - Almere Stad-West naar de s101 richting Almere Stad-West. Vervolg de weg naar Hogering/Hogeringtraverse/N702/S101 en rijd rechtdoor op de Buitenring/Hogering/N702/S101. Sla linksaf de Grote Vaartweg op en neem op de rotonde de eerste afslag naar de Bolderweg. Na 200 meter zie je wijkopenautos aan je linkerhand.

Vanaf het zuiden:

Volg de A27 in noordelijke richting richting Almere. Houd rechts aan bij het knooppunt Almere en volg de borden A6 richting Almere Buiten-West/Almere Stad. Neem afslag 6 - Almere Buiten-West richting S104. Neem op de rotonde de tweede afslag naar Tussenring/N703/s104. Sla linksaf de oprit op naar Buitenring/N702/S101. Sla rechtsaf naar Buitenring/N702/S101. Sla linksaf de Grote Vaartweg op en neem op de rotonde de eerste afslag naar de Bolderweg. Na 200 meter zie je wijkopenautos aan je linkerhand.

Vanaf het noordwesten

Volg de A6 in westelijke richting richting Almere. Neem afslag 8 - Almere Buiten-Oost naar de S106 richting Almere Buiten-Oost. Sla rechtsaf naar Buitenring/S106. Neem op de rotonde de tweede afslag en rijd door op Buitenring/S106. Neem op de rotonde de tweede afslag op de Buitenring/N702/S106 richting Almere Stad/Almere Haven/A6/Amsterdam. Sla vervolgens rechtsaf de Grote Vaartweg op en neem op de rotonde de eerste afslag naar de Bolderweg. Na 200 meter zie je wijkopenautos aan je linkerhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

De medewerker was erg correct en vriendelijk. Jullie beloven veel op de website, maar jullie maken de beloftes wel waar. Een probleemloze afhandeling! (15-06-2016 door Michael K. Almere)

Onze ervaring met Wijkopenautos.nl is erg positief. De afspraak kon snel gemaakt worden en verliep gesmeerd. Mijn auto werd meteen afgemeld. Voor een twaalf jaar oude auto werd nog een prima prijs geboden. (14-09-2016 door Jetteke D. uit Almere)

De ontvangst was erg vriendelijk en de service keurig, net en goed. Mede dankzij het goede onderhoud en mijn complete administratie kreeg ik een keurige prijs geboden voor mijn auto. De service was keurig en de medewerkers enorm vriendelijk. (19-11-2016 door Simone van H. uit Almere)

Je auto verkopen in Almere.

Bij een autoverkoop in Almere is een goede prijs belangrijk, maar ook de snelheid speelt voor veel mensen een grote rol. Zij verkopen hun auto het liefst zo snel mogelijk in Almere en zien om die reden vaak af van de particuliere online verkoop. De afspraken met onbekenden, de prijsonderhandelingen en de afhandeling van de gehele administratie is gewoonweg niet aan hun besteed. Wil jij je auto wel online verkopen in Almere maar ook gegarandeerd snel en voor een goed bedrag? wijkopenautos.nl presenteert de makkelijkste manier om je auto te verkopen in Almere. Met onze full-service behandeling regelen wij de verkoop van je auto vanaf de eerste waardebepaling tot aan de afmelding bij de verzekering.


De service van wijkopenautos.nl.

Hoe kan jij gratis je auto verkopen in Almere aan wijkopenautos.nl? Je begint met het uitvoeren van een gemakkelijke online taxatie op deze site. Voer allereerst je kenteken in en vervolgens de kilometerstand van je auto en een e-mailadres. Na enkele seconden weet jij hoeveel je auto op papier waard is. Onze kentekencheck is zo snel, omdat op basis van de belangrijkste gegevens een reële schatting van de dagwaarde wordt gemaakt. Wanneer je ons verdere details over je auto en je autogebruik doorgeeft, kunnen we jou een vrijblijvende, definitieve verkoopprijs aanbieden. Jij kunt bepalen of je vervolgens wilt verkopen of niet. Indien je dat wilt hoef je alleen nog een inleverafspraak te boeken bij ons filiaal. Hier regelen wij al het papierwerk zoals de vrijwaring, en maken we de prijs direct naar je over. Zo gemakkelijk kan het gaan!

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet