Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Almere

Onze experts staan voor je klaar

Wijkopenautos.nl

Vestiging Almere
Bolderweg 34a
1332 AW Almere

Telefoon:

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

Auto verkopen in Almere? Wijkopenautos.nl!

Vul je kenteken in, de kilometerstand van je auto en een e-mailadres. De taxatietool zal nu razendsnel berekenen hoeveel jouw auto op dit moment nog waard is. Dit is bedrag is tevens een indicatie van ons eindbod. Wanneer je wilt, kun je direct een afspraak maken voor een gratis taxatie. Vaak kun je binnen 24 uur al bij ons terecht om je auto te verkopen.

Accepteer je ons eindbod? Dan regelen wij gratis de afmelding en de vrijwaring voor je. Dus waar wacht je nog op? Kom je auto nu verkopen in Almere aan Wijkopenautos.nl!

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route - Auto verkopen vestiging Almere:

Vanaf het zuidwesten (vanuit Amsterdam):

Volg de A6 in zuidoostelijke richting richting Almere. Neem afslag 3 - Almere Stad-West naar de s101 richting Almere Stad-West. Vervolg de weg naar Hogering/Hogeringtraverse/N702/S101 en rijd rechtdoor op de Buitenring/Hogering/N702/S101. Sla linksaf de Grote Vaartweg op en neem op de rotonde de eerste afslag naar de Bolderweg. Na 200 meter zie je Wijkopenautos BV. aan je linkerhand.

Vanaf het zuiden:

Volg de A27 in noordelijke richting richting Almere. Houd rechts aan bij het knooppunt Almere en volg de borden A6 richting Almere Buiten-West/Almere Stad. Neem afslag 6 - Almere Buiten-West richting S104. Neem op de rotonde de tweede afslag naar Tussenring/N703/s104. Sla linksaf de oprit op naar Buitenring/N702/S101. Sla rechtsaf naar Buitenring/N702/S101. Sla linksaf de Grote Vaartweg op en neem op de rotonde de eerste afslag naar de Bolderweg. Na 200 meter zie je Wijkopenautos BV. aan je linkerhand.

Vanaf het noordwesten

Volg de A6 in westelijke richting richting Almere. Neem afslag 8 - Almere Buiten-Oost naar de S106 richting Almere Buiten-Oost. Sla rechtsaf naar Buitenring/S106. Neem op de rotonde de tweede afslag en rijd door op Buitenring/S106. Neem op de rotonde de tweede afslag op de Buitenring/N702/S106 richting Almere Stad/Almere Haven/A6/Amsterdam. Sla vervolgens rechtsaf de Grote Vaartweg op en neem op de rotonde de eerste afslag naar de Bolderweg. Na 200 meter zie je Wijkopenautos BV aan je linkerhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

De medewerker was erg correct en vriendelijk. Jullie beloven veel op de website, maar jullie maken de beloftes wel waar. Een probleemloze afhandeling! (15-06-2016 door Michael K. Almere)

Onze ervaring met Wijkopenautos.nl is erg positief. De afspraak kon snel gemaakt worden en verliep gesmeerd. Mijn auto werd meteen afgemeld. Voor een twaalf jaar oude auto werd nog een prima prijs geboden. (14-09-2016 door Jetteke D. uit Almere)

De ontvangst was erg vriendelijk en de service keurig, net en goed. Mede dankzij het goede onderhoud en mijn complete administratie kreeg ik een keurige prijs geboden voor mijn auto. De service was keurig en de medewerkers enorm vriendelijk. (19-11-2016 door Simone van H. uit Almere)

Je auto verkopen in Almere.

Bij een autoverkoop in Almere is een goede prijs belangrijk, maar ook de snelheid speelt voor veel mensen een grote rol. Zij verkopen hun auto het liefst zo snel mogelijk in Almere en zien om die reden vaak af van de particuliere online verkoop. De afspraken met onbekenden, de prijsonderhandelingen en de afhandeling van de gehele administratie is gewoonweg niet aan hun besteed. Wil jij je auto wel online verkopen in Almere maar ook gegarandeerd snel en voor een goed bedrag? Wijkopenautos.nl presenteert de makkelijkste manier om je auto te verkopen in Almere. Met onze full-service behandeling regelen wij de verkoop van je auto vanaf de eerste waardebepaling tot aan de afmelding bij de verzekering. Aan ons kun je iedere auto verkopen. Dus wil jij je sloopauto verkopen in Almere? Rijd de sloop dan voorbij en kom direct naar onze vestiging voor een soepele verkoop. Omdat wij ook op zaterdag geopend zijn is er altijd wel een moment waarop jij bij ons langs kunt komen.


De service van Wijkopenautos.nl.

Hoe kan jij gratis je auto verkopen in Almere aan Wijkopenautos.nl? Je begint met het uitvoeren van een gemakkelijke online taxatie op deze site. Voer allereerst je kenteken in en vervolgens de kilometerstand van je auto en een e-mailadres. Na enkele seconden weet jij hoeveel je auto op papier waard is.

Onze kentekencheck is zo snel, omdat op basis van de belangrijkste gegevens een reële schatting van de dagwaarde wordt gemaakt. Deze waarde is niet precies afgestemd op jouw specifieke auto: op het moment dat je een schadeauto wilt verkopen in Almere komt de werkelijke waarde dus niet met de online berekende waarde overheen. Om toch een indicatie te krijgen van het bedrag dat je voor je auto met schade kunt krijgen, kun je het volgende doen: trek de reparatiekosten van de dagwaarde af. Het bedrag dat overblijft, is de huidige waarde van je auto. Meer tips over het berekenen van de dagwaarde en het verkopen van je auto in Almere, lees je in ons artikel auto verkopen tips in Almere.


Kom langs voor een gratis taxatie in Almere!

Wil je precies weten welk bedrag je krijgt wanneer je je oude auto aan ons gaat verkopen in Almere? Maak dan een afspraak voor een taxatie in onze vestiging. Daar neemt een RDW-erkende taxateur je auto onder de loep om zo het definitieve bod vast te stellen. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend. Je kunt op ieder gewenst moment van de verkoop afzien. Accepteer je ons bod wel, dan mogen we je feliciteren met een succesvolle auto verkoop in Almere. Na het ondertekenen van het verkoopcontract zit jouw taak erop: wij maken de afmelding en de vrijwaring in orde. En de betaling? Die maken we naar je over en staat na twee werkdagen op je rekening. Zo gemakkelijk je auto verkopen in Almere, het kan bij Wijkopenautos.nl!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet