Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Alphen aan den Rijn

Onze experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Alphen aan den Rijn
Nijverheidsweg 5
2404 HD Alphen aan den Rijn

Telefoon:

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

Gratis je auto verkopen in Alphen aan de Rijn.

Wil jij je auto van de hand doen in Alphen aan den Rijn? Dan zijn er meerdere opties om je occasion aan de man te brengen. Zo kun je allereerst je auto inruilen bij de plaatselijke dealer of een autohandelaar. Je occasion verkopen doe je door hem op een autoveilingsite of op een autoverkoopsite te plaatsen. Deze opties kunnen je veel tijd en energie kosten. Bovendien resulteren zij niet altijd in de beste deals. Onze oplossing? Gratis, simpel en snel je auto in Alphen aan den Rijn verkopen aan Wijkopenautos.nl. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het invullen van onze online taxatietool die binnen enkele seconden de dagwaarde van je auto zal geven. Daarna kun je ook een afspraak maken in onze Alphense vestiging, waar onze RDW-erkende taxateur een vakkundige taxatie van je auto doet. De waarde die hij bepaalt, is tevens de prijs die wij jou kunnen geven voor je occasion.
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route - Wijkopenautos.nl vestiging Alphen aan den Rijn:

Vanuit het westen

Je rijdt in zuidoostelijke richting op de Rijksweg N11 ter hoogte van afslag 4. Volg de twee linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Leidse Schouw (borden naar Avifauna/Alphen a/d Rijn-West/Ring). Na ongeveer 1 kilometer sla je, nadat je de Hoogvliet bent gepasseerd, rechtsaf de Eikenlaan op. Je vervolgt je weg op de Eikenlaan voor 1,5 kilometer. Eikenlaan draait naar links en wordt Moerbeilaan. Ga bij de rotonde rechtdoor naar Van Foreestlaan. Sla linksaf naar Nijverheidsweg. Na 100 meter zie je Wijkopenauto’s B.V. aan je linkerhand.

Vanuit het noorden

Je rijdt in zuidelijke richting op de Eisenhowerlaan ter hoogte van het Alrijne Ziekenhuis. Weg vervolgen naar Albert Schweitzerbrug/Prins Bernhardlaan. Je rijdt de brug over, waarna je richting Ring (west)/Avifauna aanhoudt. Je rijdt nu op de Hoorn en passeert aan je linkerhand Van der Valk hotel Avifauna. Nadat je de Van der Valk reclamezuil bent gepasseerd, sla je linksaf naar Van Foreestlaan. Ter hoogte van de Karwei sla je rechtsaf de Nijverheidsweg in. Na 100 meter zie je Wijkopenauto’s B.V. aan je linkerhand.

Vanuit het zuiden

Je rijdt in noordelijke richting op de Pr. Bernhardlaan ter hoogte van het Bospark. Na uitvaartcentrum Alphen aan den Rijn sla je linksaf de Pr. Irenelaan in. Neem op de rotonde de eerste afslag naar Pr. Beatrixlaan. Sla de eerste zijstraat linksaf de Pr. Magrietlaan in. Je rijdt nu langs winkelcentrum de Baronie. Ga op de rotonde rechtsaf naar de Van Foreestlaan. Sla na ongeveer 100 meter ter hoogte van de Karwei linksaf de Nijverheidsweg in. Na 100 meter zie je Wijkopenauto’s B.V. aan je linkerhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

De medewerkers zijn allemaal zeer vriendelijk en professioneel. Ook voor een niet autokenner was het allemaal erg helder en duidelijk te volgen, mede door zijn duidelijke uitleg tijdens de taxatie. Al met al ben ik erg tevreden, zowel met de goede afhandeling als met het bod. (12-10-2016 door Emma P. uit Alphen aan den Rijn)

Wij werden vriendelijk en deskundig geholpen. De inspectie verliep heel goed, de medewerkers hebben kennis van zaken, zijn correct en objectief. Het bod was goed en ik ben dan ook akkoord gegaan. Wij raden Wijkopenautos.nl aan iedereen aan! (14-07-2016 Mick A. uit Alphen aan den Rijn)

Hartelijk dank voor de inspectie. Deze verliep op een zakelijke, professionele manier. Ook de medewerkers waren erg vriendelijk. Heb mijn occasion uiteindelijk voor een mooi bedrag verkocht! (22-10-2016 door Barend de L.uit Alphen aan den Rijn)

De verkoop verliep serieus, vakbekwaam en zakelijk. Ik kan u Wijkopenautos.nl in ieder geval zeker aanraden. (28-09-2016 door Simon S. uit Leeuwarden)

De waardebepaling van uw vriendelijke medewerker verliep zeer professioneel en hij had duidelijk technisch inzicht. Ik ben erg tevreden. (30-10-2016 door Bob T. uit Alphen aan den Rijn)

Je occasion verkopen in Alphen aan de Rijn.

Als je een occasion bezit die je snel wilt verkopen dan bieden wij de helpende hand. Dankzij ons gestroomlijnde proces van de inkoop van occasions in Alphen aan den Rijn ben je in no time van je auto af voor een goede prijs. Dit bespaart je alle tijd en moeite om je auto zelf aan te bieden en het verkoopproces zelf te regelen. Ook als je een occasion wil kopen is het altijd goed om te weten wat de auto in kwestie waard is. Wat moet je er wel voor doen? Je doet een snelle online taxatie met de taxatietool die je op deze website vindt. Die geeft je een indicatie van het bedrag dat wij voor je auto kunnen bieden en/of check je eenvoudig of de prijs van een auto op een occasion site in Alphen aan de Rijn wordt aangeboden te hoog is of niet. Ook als je besluit om je eigen auto te verkopen of in te ruilen bij een autobedrijf in Alphen aan den Rijn is het handig om de dagwaarde van je auto te berekenen. Dan weet je of de prijs die een van de autodealers Alphen aan den Rijn je biedt de moeite waard is. Breng je occasion voor een uitgebreide taxatie naar de vestiging. Tijdens de taxatie worden alle plus -en minpunten van je auto bestudeerd om tot een weloverwogen oordeel te komen. Daarna wordt een vrijblijvend bod op je auto gedaan door onze experts uit Alphen aan de Rijn. Als je akkoord gaat is je auto verkocht en regelen wij alle administratie voor je. Wil jij ook snel je occasion in Alphen aan den Rijn verkopen? Doe dan nu een online taxatie en maak een afspraak in onze vestiging aan de Nijverheidsweg 5. De kenteken check is geschikt voor elk merk en elk model. Dus of je nu de prijs van Volvo of SEAT occasions in Alphen aan den Rijn wilt weten: onze tool geeft uitsluitsel!

Je schade- of sloopauto verkopen in Alphen aan de Rijn.

Als je de waarde van occasions in Alphen aan den Rijn online berekent, weet je nog niet wat de auto’s exact waard zijn, omdat mankementen en pluspunten niet worden meegenomen. Is je auto bijvoorbeeld rijp voor de autosloperij Alphen aan den Rijn? Dan dient een ervaren taxateur je auto eerst te onderzoeken. Wij bieden een gratis een vrijblijvend taxatie aan. Als je nu een afspraak maakt, kun je vaak morgen al bij ons terecht en sowieso binnen 24 uur. Het proces van taxeren neemt iets meer dan een half uur in beslag en wordt afgesloten met een proefrit. Elk onderdeel van je auto wordt nauwkeurig onderzocht en beoordeeld. Tot slot doet onze taxateur een bod op je auto. Daarna kun je je auto meteen aan ons verkopen. Is de auto in kwestie nog niet afbetaald of is het een lease auto? Geen probleem, je kunt ook gefinancierde auto’s en lease occasions in Alphen aan den Rijn aan ons verkopen.


De verschillende verkoop opties voor jouw occasion.

Je hebt meerdere mogelijkheden voor het verkopen van je auto in Alphen aan den Rijn. Zo kun je allereerst je auto verkopen door je occasion online te slijten. Zo kun jij je auto snel verkopen in Alphen aan den Rijn door de occasion op een veilingsite te plaatsen. Door een tekort aan bieders op dit soort sites stagneert het bod echter snel waardoor je geen eerlijke prijs voor je auto zult krijgen. Ook kun jij de online verkoop van je occasion in Alphen aan den Rijn regelen door je auto op een autoverkoopsite te plaatsen. Je ontwerpt dan een advertentie en wacht op reacties. Let wel: dit is een tijdrovende klus en bovendien niet altijd gratis.

Naast je auto online verkopen in Alphen aan den Rijn kun jij je occasion van de hand doen door naar de autodealer of een autoinkoopbedrijf te gaan. Door je auto bij de dealer in te leveren, heb je snel weer een nieuwe. Omdat de dealer ook wat wil verdienen, is dit overigens niet altijd een rendabele optie. Een betere keuze is het autoinkoopbedrijf. Pas op: vaak moet je wel een bedrag neerleggen voor een taxatie. Gratis je auto verkopen in Alphen aan den Rijn? Overweeg dan eens hét autoinkoopbedrijf van Alphen aan den Rijn: Wijkopenautos.nl.


Gouden tips!

Nu jij een keuze voor het verkopen van je occasion in Alphen aan den Rijn hebt kunnen maken, willen wij je graag nog voorzien van een aantal auto verkoop tips in Alphen aan den Rijn.

1. Trakteer je auto op een schoonmaakbeurt. Het hoogste bedrag kun je voor je occasion krijgen wanneer hij een goede indruk achterlaat.

2. Stel een prijs vast voor je occasion. Dit doe je door je kentekengegevens, de kilometerstand en een e-mailadres in te voeren in onze taxatietool. De dagwaarde die op je scherm verschijnt is een schatting, want eventuele waardeverhogende accessoires en waardeverlagende schade zijn niet meegerekend.

3. Wil je een sloopauto verkopen in Alphen aan den Rijn of je schadeauto verkopen in Alphen aan den Rijn? Dan is het lastiger een prijs vast te stellen. Je auto verkopen voor de schrootprijs is echter niet nodig! Kom eens langs in onze vestiging en je zult zien hoeveel je schadeauto nog op kan leveren.


Snel iedere auto verkocht.

Snel, gratis én gemakkelijk je auto verkopen in Alphen aan den Rijn? Dat doe je bij Wijkopenautos.nl! Wij nemen iedere auto aan, ongeacht het merk, bouwjaar of de staat. Je oude auto verkopen in Alphen aan den Rijn doe je dus ook bij ons. Doe vandaag nog een online taxatie en kom eens langs voor een gratis taxatie in onze vestiging. Verkoop je jouw occasion aan ons? Dan regelen wij ook de vrijwaring en afmelding van je occasion. Wijkopenautos.nl: dát is onze ultieme tip!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet