Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Amersfoort

Onze experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Amersfoort
Amsterdamseweg 45B
3812 RP Amersfoort

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijsonline

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Gemakkelijk je auto verkopen Amersfoort.

Je auto verkopen in Amersfoort is dankzij de service van wijkopenautos.nl een peuleschil. Je hoeft je auto niet meer zelf aan te bieden op een verkoopsite of in de krant. Bovendien hoef je ook geen potentiële kopers meer uit te nodigen voor een bezichtiging en te onderhandelen over een verkoopprijs. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor het gemak van inruilen, maar als je je auto verkoopt krijg je vrijwel altijd een betere prijs. Bij wijkopenautos.nl verkoop je je auto met het gemak van inruilen voor een betere prijs! Wat moet je doen? Je hoeft alleen maar een paar gegevens in te vullen in de taxatietool op deze site. Vervolgens krijg je via deze tool een indicatie van de dagwaarde van je occasion, dus wat je auto waard is als er geen schade of andere kwaaltjes aanwezig zijn. Maak een afspraak voor een professionele taxatie in onze vestiging aan de Amsterdamseweg 45B, waar je nog binnen 24 uur terecht kan. Na deze vlotte taxatie krijg je een bod op je auto en kun je hem meteen verkopen.
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – wijkopenautos.nl vestiging Amersfoort:

Vanaf het centrum:

Je rijdt in noordwestelijke richting op de stadsring ter hoogte van het Sint Jorisplein. Vervolgens rijd je op de Nieuwe Poort het spoor onderdoor en blijf je de weg beneden volgen. Bij de drie stoplichten na de onderdoorgang ga je rechtdoor. Na de stoplichten ter hoogte van de Gamma sla je rechtsaf de ventweg in en je rijdt door tot aan de Kwantum. Sla rechtsaf het parkeerterrein van de Kwantum op. Na 150 meter rechtdoor zie je wijkopenautos.

Vanaf het noorden:

Je rijdt in zuidoostelijke richting op de A1 en neemt afslag 12 Bunschoten-Spakenburg naar de N199 richting Amersfoort. Sla aan het einde van de afrit linksaf de Bunschoterstraat/N199 op en rijd deze voor 3 kilometer door tot aan de afslag Amersfoort Oost/ Centrum. Aan het einde van de weg sla je rechtsaf naar Industrieweg/Koppelbrug en vervolg je je weg op de Industrieweg. Na de Gamma sla je rechtsaf en vervolgens direct weer rechts de ventweg in en rij door tot aan de Kwantum. Draai het parkeerterrein op, na 150 meter rechtdoor zie je wijkopenautos.

Vanaf het zuiden:

Je rijdt in oostelijke richting op de A28/E30 en neemt afslag 8 Amersfoort richting Amersfoort/ Hoevelaken. Sla aan het einde van de afrit linksaf naar de Hogeweg. De Hogeweg gaat over in de Stadsring. Weg vervolgen naar De Nieuwe Poort waarna deze weg overgaat in de Amsterdamseweg. Ter hoogte van de Gamma sla je rechtsaf de ventweg in en rijd je door tot aan de Kwantum. Draai het parkeerterrein op, na 150 meter rechtdoor zie je wijkopenautos.

Openingstijden vestiging Amersfoort:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

Heel duidelijk allemaal en echt een no-nonsense bedrijf. auto verkopen Amersfoort is zo gedaan. (04-09-2016 door Inge K. uit Amersfoort)

Een snelle en makkelijke manier om je auto veilig te verkopen, mede door het gelijk afgeven van de afmelding via RDW en deze ook nog via de mail te krijgen.Een goede service en vriendelijke mensen. En nu op naar m'n nieuwe auto! (30-10-2016 door Navdeep S. uit Amersfoort)

De heren van Wijkopenautos.nl hebben een reëel bod op mijn auto gedaan en binnen de afgesproken termijn het bedrag op mijn rekening overgemaakt. Alles netjes volgens afspraak dus. (26-10-2016 door Anil M. uit Amersfoort)

De verkoop werd op een geordende en professionele manier afgewerkt. Vooral de extra service waarbij een medewerker mij naar het afronden van de transactie met mijn oude auto naar huis reed!(04-11-2016 door Andy P. uit Amersfoort)

Je auto verkopen Amersfoort aan wijkopenautos.nl.

Je auto verkopen Amersfoort hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Ga naar onze taxatietool voor een berekening van je dagwaarde. Weet je jouw kenteken onverhoopt niet meer dan vul je een indicatie van de kilometerstand en je e-mailadres in. Zo heb je in een seconde de dagwaarde van je auto berekend! Deze informatie wordt ook naar je e-mailadres gestuurd. De dagwaarde is een schatting van het bedrag dat wij voor je auto kunnen bieden. Pas na het doorgeven van extra details zoals bijvoorbeeld schade of aanpassingen, kunnen wij je een definitieve verkoopprijs voor je auto bieden. Jij beslist of je over wilt gaan tot verkoop. Zo ja, boek dan een inleverafspraak bij ons filiaal, die voldoet aan alle eisen rondom corona. Auto verkopen Amersfoort is nog nooit zo makkelijk geweest.

Ingeleverd en verkocht? Dan regelen wij direct de afmelding en de vrijwaring en de verkoopsom maken we dezelfde dag nog over. Je kunt ervan uitgaan dat het geld later netjes op je bankrekening staat. Zo handig is de service van wijkopenautos.nl! Ga nu meteen naar de taxatietool om jouw definitieve verkoopprijs vrijblijvend te ontvangen. Je auto verkopen Amersfoort simpel en snel bij wijkopenautos.nl!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet