Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Amersfoort

Onze experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Amersfoort
Mijnbouwweg 2
3812 RP Amersfoort

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Gemakkelijk je auto verkopen Amersfoort.

Je auto verkopen in Amersfoort is dankzij de service van wijkopenautos.nl een peuleschil. Je hoeft je auto niet meer zelf aan te bieden op een verkoopsite of in de krant. Bovendien hoef je ook geen potentiële kopers meer uit te nodigen voor een bezichtiging en te onderhandelen over een verkoopprijs. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor het gemak van inruilen, maar als je je auto verkoopt krijg je vrijwel altijd een betere prijs. Bij wijkopenautos.nl verkoop je je auto met het gemak van inruilen voor een betere prijs! Wat moet je doen? Voer je autogegevens in via onze gratis online waardebepaling. Voorzie ons van zoveel mogelijk details over je auto en voeg een aantal foto's toe. Op basis van deze gegevens kan ons team een gegarandeerde prijs voor je bepalen. Deze krijg je direct in je mailbox! Vervolgens bepaal jij of je wilt verkopen of niet. Om te verkopen hoef je alleen nog een inleverafspraak bij onze vestiging te boeken. Zo snel en eenvoudig kan het zijn! Wring je niet in bochten en verkoop voor de beste prijs bij wijkopenautos.nl!
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – wijkopenautos.nl vestiging Amersfoort:

Vanaf het centrum:

Je rijdt in noordwestelijke richting op de stadsring ter hoogte van het Sint Jorisplein. Vervolgens rijd je op de Nieuwe Poort het spoor onderdoor en blijf je de weg beneden volgen. Bij de drie stoplichten na de onderdoorgang ga je rechtdoor. Na de stoplichten ter hoogte van de Gamma sla je rechtsaf de ventweg in en je rijdt door tot aan de Kwantum. Sla rechtsaf het parkeerterrein van de Kwantum op. Na 150 meter rechtdoor zie je wijkopenautos.

Vanaf het noorden:

Je rijdt in zuidoostelijke richting op de A1 en neemt afslag 12 Bunschoten-Spakenburg naar de N199 richting Amersfoort. Sla aan het einde van de afrit linksaf de Bunschoterstraat/N199 op en rijd deze voor 3 kilometer door tot aan de afslag Amersfoort Oost/ Centrum. Aan het einde van de weg sla je rechtsaf naar Industrieweg/Koppelbrug en vervolg je je weg op de Industrieweg. Na de Gamma sla je rechtsaf en vervolgens direct weer rechts de ventweg in en rij door tot aan de Kwantum. Draai het parkeerterrein op, na 150 meter rechtdoor zie je wijkopenautos.

Vanaf het zuiden:

Je rijdt in oostelijke richting op de A28/E30 en neemt afslag 8 Amersfoort richting Amersfoort/ Hoevelaken. Sla aan het einde van de afrit linksaf naar de Hogeweg. De Hogeweg gaat over in de Stadsring. Weg vervolgen naar De Nieuwe Poort waarna deze weg overgaat in de Amsterdamseweg. Ter hoogte van de Gamma sla je rechtsaf de ventweg in en rijd je door tot aan de Kwantum. Draai het parkeerterrein op, na 150 meter rechtdoor zie je wijkopenautos.

Openingstijden vestiging Amersfoort:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

Heel duidelijk allemaal en echt een no-nonsense bedrijf. auto verkopen Amersfoort is zo gedaan. (04-09-2016 door Inge K. uit Amersfoort)

Een snelle en makkelijke manier om je auto veilig te verkopen, mede door het gelijk afgeven van de afmelding via RDW en deze ook nog via de mail te krijgen.Een goede service en vriendelijke mensen. En nu op naar m'n nieuwe auto! (30-10-2016 door Navdeep S. uit Amersfoort)

De heren van Wijkopenautos.nl hebben een reëel bod op mijn auto gedaan en binnen de afgesproken termijn het bedrag op mijn rekening overgemaakt. Alles netjes volgens afspraak dus. (26-10-2016 door Anil M. uit Amersfoort)

De verkoop werd op een geordende en professionele manier afgewerkt. Vooral de extra service waarbij een medewerker mij naar het afronden van de transactie met mijn oude auto naar huis reed!(04-11-2016 door Andy P. uit Amersfoort)

Je auto verkopen Amersfoort aan wijkopenautos.nl.

Je auto verkopen Amersfoort hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Vul via onze kenteken tool je autogegevens in en ga vervolgens verder met de zelfevaluatie van je auto. Hierin geef je aanvullende informatie over de staat van je auto. Voeg vervolgens wat foto's toe en wij gaan voor je aan de slag. Op basis van jouw gegevens maakt ons team een gegarandeerde prijs op die je per e-mail krijgt toegestuurd. Voor deze prijs kun je direct verkopen! Jij beslist of je over wilt gaan tot verkoop. Zo ja, boek dan een inleverafspraak bij ons filiaal die voldoet aan alle eisen rondom corona. Een auto verkopen in Amersfoort is nog nooit zo makkelijk geweest.

Ingeleverd en verkocht? Dan regelen wij direct de afmelding en de vrijwaring en de verkoopsom maken we dezelfde dag nog over. Je kunt ervan uitgaan dat het geld binnen twee werkdagen netjes op je bankrekening staat. Zo handig is de service van wijkopenautos.nl! Ga nu naar onze waardebepaling om jouw gegarandeerde prijs vrijblijvend te ontvangen. Je auto verkopen Amersfoort simpel en snel bij wijkopenautos.nl!

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet