Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Amersfoort

Onze experts staan voor je klaar

Wijkopenautos.nl

Vestiging Amersfoort
Amsterdamseweg 51
3812 RP Amersfoort

Telefoon:

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

Gemakkelijk je auto verkopen Amersfoort.

Je auto verkopen in Amersfoort is dankzij de service van Wijkopenautos.nl een peuleschil. Je hoeft je auto niet meer zelf aan te bieden op een verkoopsite of in de krant. Bovendien hoef je ook geen potentiële kopers meer uit te nodigen voor een bezichtiging en te onderhandelen over een verkoopprijs. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor het gemak van inruilen, maar als je je auto verkoopt krijg je vrijwel altijd een betere prijs. Bij Wijkopenautos.nl verkoop je je auto met het gemak van inruilen voor een betere prijs! Wat moet je doen? Je hoeft alleen maar een paar gegevens in te vullen in de taxatietool op deze site. Vervolgens krijg je via deze tool een indicatie van de dagwaarde van je occasion, dus wat je auto waard is als er geen schade of andere kwaaltjes aanwezig zijn. Maak een afspraak voor een professionele taxatie in onze vestiging aan de Amsterdamseweg 45B, waar je nog binnen 24 uur terecht kan. Na deze vlotte taxatie krijg je een bod op je auto en kun je hem meteen verkopen.
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – Wijkopenautos.nl vestiging Amersfoort:

Vanaf het centrum:

U rijdt in noordwestelijke richting op de stadsring ter hoogte van Sint Jorisplein. Vervolgens rijdt u op de Nieuwe Poort het spoor onderdoor en blijft u de weg beneden volgen. Bij de drie stoplichten na de onderdoorgang gaat u rechtdoor. Bij de stoplichten sla rechtsaf de Industrieweg op. Sla na 100m linksaf de Textielweg op. Sla de eerste straat linksaf de Mijnbouwweg op en u vindt WijKopenAutos BV na 50m aan uw rechterkant.

Vanaf het noorden:

U rijdt in zuidoostelijke richting op de A1 en neemt afslag 12-Bunschoten-Spakenburg. Sla aan het einde van de afrit linksaf richting Amersfoort en rijdt deze voor 3KM door tot aan afslag Amersfoort Oost. Aan het einde van de weg slaat u rechtsaf richting het centrum vervolgt uw weg op de Industrieweg. Sla voor de Gamma rechtsaf de Textielweg op. Sla de eerste straat linksaf de Mijnbouwweg op en u vindt WijKopenAutos BV na 50m aan uw rechterkant.

Vanaf het zuiden:

U rijdt in oostelijke richting op de A28/E30 en neemt afslag 8-Amersfoort richting Amersfoort/ Hoevelaken. Sla aan het einde van de afrit linksaf naar de Hogeweg. Hogeweg gaat over in de Stadsring. Weg vervolgen naar De Nieuwe Poort waarna deze weg overgaat in de Amsterdamseweg. Ter hoogte van de Carpetright slaat u rechtsaf de Industrieweg op. Sla na 100m linksaf de Textielweg op. Sla de eerste straat linksaf de Mijnbouwweg op en u vindt WijKopenAutos BV na 50m aan uw rechterkant.

Openingstijden vestiging Amersfoort:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

Heel duidelijk allemaal en echt een no-nonsense bedrijf. auto verkopen Amersfoort is zo gedaan. (04-09-2016 door Inge K. uit Amersfoort)

Een snelle en makkelijke manier om je auto veilig te verkopen, mede door het gelijk afgeven van de afmelding via RDW en deze ook nog via de mail te krijgen.Een goede service en vriendelijke mensen. En nu op naar m'n nieuwe auto! (30-10-2016 door Navdeep S. uit Amersfoort)

De heren van Wijkopenautos.nl hebben een reëel bod op mijn auto gedaan en binnen de afgesproken termijn het bedrag op mijn rekening overgemaakt. Alles netjes volgens afspraak dus. (26-10-2016 door Anil M. uit Amersfoort)

De verkoop werd op een geordende en professionele manier afgewerkt. Vooral de extra service waarbij een medewerker mij naar het afronden van de transactie met mijn oude auto naar huis reed!(04-11-2016 door Andy P. uit Amersfoort)

Je auto verkopen Amersfoort aan Wijkopenautos.nl.

Je auto verkopen Amersfoort hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Ga naar onze taxatietool voor een berekening van je dagwaarde. Weet je jouw kenteken onverhoopt niet meer dan vul je een indicatie van de kilometerstand en je e-mailadres in. Zo heb je in een seconde de dagwaarde van je auto berekend! Deze informatie wordt ook naar je e-mailadres gestuurd. De dagwaarde is een schatting van het bedrag dat wij voor je auto kunnen bieden. Pas na een handmatig taxatie door een expert kunnen wij je precies laten weten wat je auto waard is. Maak daarom na deze online waardebepaling een afspraak bij onze vestiging in Amersfoort voor een professionele taxatie. Auto verkopen Amersfoort is nog nooit zo makkelijk geweest.

De taxatie van je auto gaat snel en professioneel. Je auto wordt volledig onderzocht op gebruikssporen, eventuele mankementen en pluspunten. Er wordt tevens een proefrit met je auto gemaakt om de wegligging en de prestaties van de motor te testen. Daarnaast wordt er goed geluisterd of er geen ongebruikelijke bijgeluiden te horen zijn tijdens het rijden. Als dit proces is afgerond, doet de taxateur een gegarandeerd bod op je auto. Je kunt op dat moment meteen je auto verkopen in Amersfoort. Doe je dit? Dan regelen wij direct de afmelding en de vrijwaring en de verkoopsom maken we dezelfde dag nog over. Je kunt ervan uitgaan dat het geld later netjes op je bankrekening staat. Zo handig is de service van Wijkopenautos.nl! Ga nu meteen naar de taxatietool en maak een afspraak. Je auto verkopen Amersfoort simpel en snel bij Wijkopenautos.nl!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet