Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Amsterdam

Onze experts staan voor je klaar

Wijkopenautos.nl

Vestiging Amsterdam-Zuid
Valschermkade 16
1059 CD Amsterdam

Telefoon:

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

Je auto verkopen in Amsterdam? Wijkopenautos.nl

Wil jij je gebruikte auto verkopen? Dan ben je bij Wijkopenautos.nl in Amsterdam-Zuid op het juiste adres! Wij bieden onze klanten een uitgebreide service op het gebied van voertuig taxatie en auto verkoop in Amsterdam. Wij kopen ieder occasion in, ongeacht het merk, het bouwjaar of de staat. Wees er snel bij en laat de marktprijs van je occasion bepalen. Voor een gratis inspectie en taxatie in Amsterdam, kun je bij ons als autobedrijf een afspraak maken. Tijdens deze bezichtiging bepalen onze experts gratis de waarde van je auto.

Kies je ervoor om direct na de afspraak je auto te verkopen? Dan handelen wij de administratie voor je af. Bij ons verkoop je je gebruikte auto snel en veilig voor een goede prijs.

Onze service is daarnaast geheel vrijblijvend, dus je kunt altijd nog van de koop af zien. Doe daarom direct een online waardebepaling op deze site en kom je auto verkopen in Amsterdam-Zuid!

Een autosloperij zoeken in Amsterdam Zuid?

Je wilt je auto verkopen in onze hoofdstad maar veel autobedrijven en autodealers weten er geen raad mee. Hij heeft teveel kilometers op de teller, wat schade of roest hier en daar en ook op internet je auto verkopen blijkt moeilijker dan gedacht. In plaats van dat je dan op zoek gaat naar een autosloperij kun je beter naar Wijkopenautos.nl gaan. Wij, als ervaren autobedrijf, weten namelijk wél raad met je occasion en kopen iedere auto! Ongeacht merk, leeftijd of staat van de wagen. De autosloop in Amsterdam geeft je namelijk niet veel meer dan de oud ijzer prijs terwijl wij de auto op waarde schatten door middel van een professionele taxatie. De autosloperij baseert de prijs dan ook enkel op een ruwe inschatting in tegen stelling tot een autobedrijf met expertise zoals Wijkopenautos.nl.

Autodealers in Amsterdam. Kopen zij jouw auto?

Er zijn genoeg autodealers en autobedrijven in Amsterdam te vinden, maar probeer nu maar net die ene te vinden waarbij jouw occasion het meest opbrengt. Autobedrijven in Amsterdam geven vaak wisselende prijzen, ook omdat de waarde van jouw auto bepaald wordt door de auto die je eventueel wilt kopen bij de dealer. Dan moet je ook nog rekening houden met de staat van jouw auto. Is de APK bijna verlopen? Heeft de auto nog extra onderhoud nodig voordat hij verkocht kan worden? Allemaal factoren die de prijs voor jouw occasion beïnvloeden, eerder negatief dan positief. Ongeacht of het autobedrijf merkonafhankelijk is of niet, een vaste prijs is er nooit. Daarom bestaat Wijkopenautos.nl. Als erkend autobedrijf geven wij je namelijk een eerlijke en vaste prijs voor je auto als je hem aan ons verkoopt. En het geld maken we meteen over. Simpel en snel bij Wijkopenautos.nl!

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – Wijkopenautos.nl vestiging Amsterdam.

Vanaf Utrecht
Neem afslag S107 richting Oud Zuid. Na 300 meter sla je rechtsaf de Henk Sneevlietweg op. Vervolgens sla je na 300 meter rechtsaf de Anthony Fokkerweg op. Keer na 120 meter rechtsom om op de Anthony Fokkerweg te blijven. Sla na 120 meter weer rechtsaf om op de Anthony Fokkerweg te blijven. Wanneer je na 550 meter linksaf slaat zie je na 140 meter Wijkopenautos BV aan uw rechterhand.

Vanaf Den Haag/Arnhem
Neem afslag 1-Sloten richting Sloten. Neem op de eerste rotonde de tweede afslag en op de tweede rotonde de eerste afslag. Volg deze weg voor 1,1 kilometer en sla vervolgens linksaf de Johan Huizingalaan op. Vervolgens ga je de eerste rechts, de Henk Sneevlietweg op. Daarna neem je de eerste afrit van de S107. Hier sla je rechtsaf de Overschiestraat op, die je met de bocht mee naar links volgt, waarnaar je onder de A10 doorrijdt. Neem direct je de eerste rechts en vervolgens de eerste links. Na 140 meter is de bestemming bereikt en zie je Wijkopenautos BV aan je rechterhand.

Onze openingstijden:

09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-18.00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

Ik vond de medewerkers erg vakkundig en de afspraak werd erg precies nagekomen. Een goed georganiseerd autobedrijf! (29-01-2016 door Wim K. uit Amsterdam)

Zondagavond heb ik een afspraak gemaakt, maandag ochtend werd ik gebeld om hem te bevestigen en woensdag was zowel de vrijwaring als de afmelding en de overschrijving van het geld geregeld. (05-10-2016 door Tristan D. uit Amsterdam-Zuid)

De medewerker was erg professioneel, ging zeer precies te werk en er was geen wachttijd. (16-11-2016 door Hassan F. uit Amsterdam)

Profiteer van talrijke voordelen bij het auto verkopen Amsterdam.

Wanneer je bij het auto verkopen Amsterdam veel tijd en werk wilt besparen en tegelijkertijd een goede prijs wilt krijgen, dan maak je de goede keuze om voor een professioneel autobedrijf te kiezen. Wijkopenautos.nl biedt veel voordelen, in tegenstelling tot andere verkoopkanalen. Bij elke auto verkoop voeren wij een serieuze en uitvoerige inspectie uit. Wij wegen alle factoren die de waarde kunnen beïnvloeden, zoals de staat van de motor en het interieur. Op deze manier kunnen we een reëel aanbod doen op je occasion en uitgebreid advies bij tweedehands auto verkoop waarborgen.

Een ander voordeel is dat wij onze service helemaal gratis aanbieden en dat je daarbij niet verbonden bent aan een merk of andere restrictie. Of het nu om een online taxatie gaat, of om een beoordeling in onze locatie in Amsterdam, je kunt met elke gebruikte auto bij ons terecht. Bespaar de tijdrovende arbeidsintensieve voorbereiding, zoals het plannen van afspraken, het plaatsen van advertenties en het onderhandelen zonder succes. Wij garanderen je een snelle en comfortabele manier van je auto verkopen in onze vestiging in Amsterdam. Gebruik onze handige taxatietool of maak een vrijblijvende afspraak met onze RDW-erkende taxateurs in onze Amsterdamze vestiging. Kom je occasion vandaag nog verkopen in Amsterdam-Zuid.


De occasion inkoop specialist Amsterdam.

Een auto is een belangrijk onderdeel van je dagelijkse leven. Het kan daarom best aangrijpend zijn als je deze ineens moet verkopen. Welke reden hier dan ook voor is, het is daarom belangrijk dat je met een autobedrijf samenwerkt waarmee je prettig zaken kunt doen. Wijkopenautos.nl is een professionele occasion inkoop specialist in Amsterdam en beschikt over medewerkers met vele jaren ervaring. Zij zijn gespecialiseerd in het inkopen van tweedehands auto's en kunnen je zo goed begeleiden in het verkoopproces. Als je interesse hebt kun je een prijsopvraag doen via onze taxatietool hierboven.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet