Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Amsterdam

Onze experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Amsterdam-Zuid
Valschermkade 16
1059 CD Amsterdam

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Je auto verkopen in Amsterdam? wijkopenautos.nl

Wil jij je gebruikte auto verkopen? Dan ben je bij wijkopenautos.nl in Amsterdam-Zuid op het juiste adres! Wij kopen ieder occasion in, ongeacht het merk, het bouwjaar of de staat. Wees er snel bij en laat de marktprijs van je occasion bepalen. Doorloop de taxatietool volledig online en wij sturen jou een definitieve verkoopprijs voor jouw auto. Deze is helemaal vrijblijvend dus jij bepaalt of je tot verkoop over gaat.

Kies je ervoor je auto te verkopen aan ons? Dan handelen wij de administratie voor je af. Boek een inleverafspraak bij ons filiaal, die aan alle veiligheidseisen rondom corona voldoet, en wij regelen het papierwerk en we betalen je direct. Bij ons verkoop je je gebruikte auto snel en veilig voor een goede prijs.

Onze service is daarnaast geheel vrijblijvend, dus je kunt altijd nog van de koop af zien. Doe daarom direct een online waardebepaling op deze site en verkoop je auto in Amsterdam-Zuid!

Een autosloperij zoeken in Amsterdam Zuid?

Je wilt je auto verkopen in onze hoofdstad maar veel autobedrijven en autodealers weten er geen raad mee. Hij heeft teveel kilometers op de teller, wat schade of roest hier en daar en ook op internet je auto verkopen blijkt moeilijker dan gedacht. In plaats van dat je dan op zoek gaat naar een autosloperij kun je beter naar wijkopenautos.nl gaan. De autosloop in Amsterdam geeft je namelijk niet veel meer dan de oud ijzer prijs terwijl wij de auto op waarde schatten. De autosloperij baseert de prijs dan ook enkel op een ruwe inschatting in tegen stelling tot een autobedrijf met expertise zoals wijkopenautos.nl.

Autodealers in Amsterdam. Kopen zij jouw auto?

Er zijn genoeg autodealers en autobedrijven in Amsterdam te vinden, maar probeer nu maar net die ene te vinden waarbij jouw occasion het meest opbrengt. Autobedrijven in Amsterdam geven vaak wisselende prijzen, ook omdat de waarde van jouw auto bepaald wordt door de auto die je eventueel wilt kopen bij de dealer. Dan moet je ook nog rekening houden met de staat van jouw auto. Is de APK bijna verlopen? Heeft de auto nog extra onderhoud nodig voordat hij verkocht kan worden? Allemaal factoren die de prijs voor jouw occasion beïnvloeden, eerder negatief dan positief. Ongeacht of het autobedrijf merkonafhankelijk is of niet, een vaste prijs is er nooit. Daarom bestaat Wijkopenautos.nl. Als erkend autobedrijf geven wij je namelijk een eerlijke en vaste prijs voor je auto als je hem aan ons verkoopt. En het geld maken we meteen over. Simpel en snel bij Wijkopenautos.nl!

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – wijkopenautos.nl vestiging Amsterdam.

Vanaf Utrecht
Neem afslag S107 richting Oud Zuid. Na 300 meter sla je rechtsaf de Henk Sneevlietweg op. Vervolgens sla je na 300 meter rechtsaf de Anthony Fokkerweg op. Keer na 120 meter rechtsom om op de Anthony Fokkerweg te blijven. Sla na 120 meter weer rechtsaf om op de Anthony Fokkerweg te blijven. Wanneer je na 550 meter linksaf slaat zie je na 140 meter wijkopenautos aan uw rechterhand.

Vanaf Den Haag/Arnhem
Neem afslag 1-Sloten richting Sloten. Neem op de eerste rotonde de tweede afslag en op de tweede rotonde de eerste afslag. Volg deze weg voor 1,1 kilometer en sla vervolgens linksaf de Johan Huizingalaan op. Vervolgens ga je de eerste rechts, de Henk Sneevlietweg op. Daarna neem je de eerste afrit van de S107. Hier sla je rechtsaf de Overschiestraat op, die je met de bocht mee naar links volgt, waarnaar je onder de A10 doorrijdt. Neem direct je de eerste rechts en vervolgens de eerste links. Na 140 meter is de bestemming bereikt en zie je wijkopenautos aan je rechterhand.

Onze openingstijden:

09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-18.00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

Ik vond de medewerkers erg vakkundig en de afspraak werd erg precies nagekomen. Een goed georganiseerd autobedrijf! (29-01-2016 door Wim K. uit Amsterdam)

Zondagavond heb ik een afspraak gemaakt, maandag ochtend werd ik gebeld om hem te bevestigen en woensdag was zowel de vrijwaring als de afmelding en de overschrijving van het geld geregeld. (05-10-2016 door Tristan D. uit Amsterdam-Zuid)

De medewerker was erg professioneel, ging zeer precies te werk en er was geen wachttijd. (16-11-2016 door Hassan F. uit Amsterdam)

Profiteer van talrijke voordelen bij het auto verkopen Amsterdam.

Wanneer je bij het auto verkopen Amsterdam veel tijd en werk wilt besparen en tegelijkertijd een goede prijs wilt krijgen, dan maak je de goede keuze om voor een professioneel autobedrijf te kiezen want wijkopenautos.nl biedt veel voordelen, in tegenstelling tot andere verkoopkanalen. Het grootste gedeelte vindt online plaats. We bepalen de waarde van je auto op basis van de gegevens die jij aan ons doorgeeft via onze taxatietool. Dit is naast informatie over het kenteken, bouwjaar en kilometerstand, ook details over de staat van je auto. Voeg ook een aantal duidelijke foto's toe zodat we je een definitieve verkoopprijs kunnen bieden. Jij bepaalt vervolgens of je voor deze prijs wilt verkopen of niet!

Een ander voordeel is dat wij onze service helemaal gratis aanbieden en dat je daarbij niet verbonden bent aan een merk of andere restrictie. Je kunt met elke gebruikte auto bij ons terecht. Bespaar de tijdrovende arbeidsintensieve voorbereiding, zoals het plannen van afspraken, het plaatsen van advertenties en het onderhandelen zonder succes. Wij garanderen je een snelle en comfortabele manier van je auto verkopen in onze vestiging in Amsterdam. Gebruik onze handige taxatietool en maak een inleverafspraak zodra je akkoord bent gegaan met onze aangeboden definitieve verkoopprijs.


De occasion inkoop specialist Amsterdam.

Een auto is een belangrijk onderdeel van je dagelijkse leven. Het kan daarom best aangrijpend zijn als je deze ineens moet verkopen. Welke reden hier dan ook voor is, het is daarom belangrijk dat je met een autobedrijf samenwerkt waarmee je prettig zaken kunt doen. wijkopenautos.nl is een professionele occasion inkoop specialist in Amsterdam en beschikt over medewerkers met vele jaren ervaring. Zij zijn gespecialiseerd in het inkopen van tweedehands auto's en kunnen je zo goed begeleiden in het verkoopproces. Als je interesse hebt kun je een prijsopvraag doen via onze taxatietool hierboven.

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet