Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Amsterdam

Onze experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Amsterdam Zuidoost
Klokkenbergweg 13-15
1101 AK Amsterdam

Telefoon:

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

Je auto verkopen in Amsterdam? wijkopenautos.nl

Wil jij je gebruikte auto verkopen? Dan ben je bij wijkopenautos.nl in Amsterdam Zuidoost op het juiste adres! Wij bieden onze klanten een uitgebreide service op het gebied van voertuig taxatie en auto verkoop in Amsterdam. Wij kopen iedere occasion, ongeacht het merk, het bouwjaar of de staat.

Wees er snel bij en laat de marktprijs van je occasion bepalen. Voor een gratis inspectie en taxatie in Amsterdam, kun je bij ons als autobedrijf een afspraak maken. Tijdens deze bezichtiging bepalen onze experts gratis de waarde van je auto.

Kies je ervoor om direct na de afspraak je auto te verkopen? Dan handelen wij de administratie voor je af. Bij ons verkoop je je gebruikte auto snel en veilig voor een goede prijs.

Onze service is daarnaast geheel vrijblijvend, dus je kunt altijd nog van de koop af zien. Doe daarom direct een online waardebepaling op deze site en kom je auto verkopen in Amsterdam Zuidoost!

Een autosloperij zoeken in Amsterdam Zuidoost?

Je wilt je auto verkopen in onze hoofdstad maar veel autobedrijven en autodealers weten er geen raad mee. Hij heeft teveel kilometers op de teller, wat schade of roest hier en daar en ook op internet je auto verkopen blijkt moeilijker dan gedacht. In plaats van dat je dan op zoek gaat naar een autosloperij kun je beter naar wijkopenautos.nl gaan. Wij, als ervaren autobedrijf, weten namelijk wél raad met je occasion. De autosloop in Amsterdam geeft je namelijk niet veel meer dan de oud ijzer prijs terwijl wij de auto op waarde schatten door middel van een professionele taxatie. De autosloperij baseert de prijs dan ook enkel op een ruwe inschatting in tegen stelling tot een autobedrijf met expertise zoals wijkopenautos.nl.

Autodealers in Amsterdam. Kopen zij jouw auto?

Er zijn genoeg autodealers en autobedrijven in Amsterdam te vinden, maar probeer nu maar net die ene te vinden waarbij jouw occasion het meest opbrengt. Autobedrijven in Amsterdam geven vaak wisselende prijzen, ook omdat de waarde van jouw auto bepaald wordt door de auto die je eventueel wilt kopen bij de dealer. Dan moet je ook nog rekening houden met de staat van jouw auto.

Is de APK bijna verlopen? Heeft de auto nog extra onderhoud nodig voordat hij verkocht kan worden? Allemaal factoren die de prijs voor jouw occasion beïnvloeden, eerder negatief dan positief. Ongeacht of het autobedrijf merkonafhankelijk is of niet, een vaste prijs is er nooit. Daarom bestaat wijkopenautos.nl. Als erkend autobedrijf geven wij je namelijk een eerlijke en vaste prijs voor je auto als je hem aan ons verkoopt. En het geld maken we meteen over. Simpel en snel bij wijkopenautos.nl!

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – wijkopenautos.nl vestiging Amsterdam-Zuidoost

Vanaf Amsterdam-Centrum
Vanaf de A10 voeg in op de A2 richting Utrecht. Neem de afslag 1-Ouderkerk aan de Amstel en sla linksaf bij de stoplichten. Rechts aanhouden en sla rechtsaf de Holterbergweg op, sla na 300 m rechtsaf. Volg de weg en sla linksaf en na 300 m rechtsaf, wijkopenautos vind je aan de rechterkant.

Vanaf Utrecht
Volg de A2 en houd rechts aan voor de A9 richting Holendrecht, neem afslag 3 - Amsterdam-Zuidoost. Sla rechtsaf de Muntbergweg op en sla na 290 m linksaf. Volg de Lemelernbergweg 400 m en sla rechtsaf de Klokkenbergweg op. Sla linksaf na 150 m en wijkopenautos vind je aan de rechterkant.

Vanaf Den Haag
Voeg in op de A10 vanaf de A4, volg de borden A2 richting Utrecht Neem de afslag 1-Ouderkerk aan de Amstel en sla linksaf bij de stoplichten. Rechts aanhouden en sla rechtsaf de Holterbergweg op, sla na 300 m rechtsaf. Volg de weg en sla linksaf en na 300 m rechtsaf, wijkopenautos vind je aan de rechterkant.

Onze openingstijden:

09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-18.00
Zondag: Gesloten

Profiteer van talrijke voordelen bij het auto verkopen Amsterdam

Tijd en werk besparen bij het verkopen van je auto in Amsterdam? wijkopenautos.nl biedt verschillende voordelen:

  • Gratis en vrijblijvende waardebepaling van je auto
  • Gegarandeerd bod
  • Verkoopmogelijkheid binnen 24 uur
  • Voorzien van alle gemak door overname van administratieve afhandeling
  • Veilige overdracht van het aankoopbedrag naar je bankrekening

Naast al deze voordelen zijn alle services van wijkopenautos.nl helemaal gratis! Of het nu om de taxatie in onze locatie in Amsterdam gaat of de verkoop. Je kunt met elke auto bij ons terecht voor een gratis en vrijblijvend bod!

Bespaar de tijdrovende arbeidsintensieve voorbereiding, zoals het plannen van afspraken, het plaatsen van advertenties en het onderhandelen zonder succes. Wij garanderen je een snelle en comfortabele manier van je auto verkopen in onze vestiging in Amsterdam. Gebruik onze handige taxatietool of maak een vrijblijvende afspraak met onze RDW-erkende taxateurs in onze Amsterdamse vestiging. Kom je occasion vandaag nog verkopen in Amsterdam-Zuidoost.


De occasion inkoop specialist Amsterdam

Een auto is een belangrijk onderdeel van je dagelijkse leven. Het kan daarom best aangrijpend zijn als je deze ineens moet verkopen. Welke reden hier dan ook voor is, het is daarom belangrijk dat je met een autobedrijf samenwerkt waarmee je prettig zaken kunt doen. wijkopenautos.nl is een professionele occasion inkoop specialist in Amsterdam en beschikt over medewerkers met vele jaren ervaring. Zij zijn gespecialiseerd in het inkopen van tweedehands auto's en kunnen je zo goed begeleiden in het verkoopproces.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet