Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Amsterdam

Onze experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Amsterdam Zuidoost
Lemelerbergweg 35A
1101 AH Amsterdam

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Je auto verkopen in Amsterdam? wijkopenautos.nl

Wil jij je tweedehands auto verkopen? Dan ben je bij wijkopenautos.nl in Amsterdam Zuidoost op het juiste adres! Wij bieden onze klanten een uitgebreide service op het gebied van auto verkoop in Amsterdam. Wij kopen elke auto ongeacht het merk, het bouwjaar of de staat. Wees er snel bij en laat de marktprijs van je occasion bepalen. Voor een gratis waardebepaling, kun je onze zelfevaluatie doorlopen. Wanneer je ons hebt voorzien van gedetailleerde informatie over je auto inclusief een paar duidelijke foto's, kunnen we je een gegarandeerde prijs bieden. Deze is geheel vrijblijvend! Kies je ervoor om vervolgens direct je auto te verkopen? Boek dan een inleverafspraak bij onze vestiging, die volledig voldoet aan alle veiligheidsmaatregelen rondom corona. Dan handelen wij ook de administratie voor je af. Bij ons verkoop je je gebruikte auto snel en veilig voor een goede prijs!

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – wijkopenautos.nl vestiging Amsterdam-Zuidoost

Vanaf Amsterdam-Centrum
Vanaf de A10 voeg in op de A2 richting Utrecht. Neem de afslag 1-Ouderkerk aan de Amstel en sla linksaf bij de stoplichten. Rechts aanhouden en sla rechtsaf de Holterbergweg op, sla na 300 m rechtsaf. Volg de weg en sla linksaf en na 1km linksaf bij Euromaster, sla na 100m weer links af. Na 100m gaat u nogmaals linksaf en rijdt u door tot het hekwerk. Wijkopenautos vindt u aan de rechterkant.

Vanaf Utrecht
Volg de A2 en houd rechts aan voor de A9 richting Holendrecht, neem afslag 3-Amsterdam-Zuidoost. Sla rechtsaf de Muntbergweg op en sla na 600 m linksaf naar de Laarderhoogtweg. Volg de Lemelerbergweg 100 m en sla rechtsaf bij Euromaster. Volg de weg en sla linksaf en na 1km linksaf bij Euromaster, sla na 100m weer links af. Na 100m gaat u nogmaals linksaf en rijdt u door tot het hekwerk. Wijkopenautos vindt u aan de rechterkant.

Vanuit Den Haag:
Voeg in op de A10 vanaf de A4, volg de borden A2 richting Utrecht. Neem de afslag 1-Ouderkerk aan de Amstel en sla linksaf bij de stoplichten. Rechts aanhouden en sla rechtsaf de Holterbergweg op, sla na 300 m rechtsaf. Volg de weg en sla linksaf en na 1km linksaf bij Euromaster, sla na 100m weer links af. Na 100m gaat u nogmaals linksaf en rijdt u door tot het hekwerk. Wijkopenautos vindt u aan de rechterkant.

Onze openingstijden:

09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-18.00
Zondag: Gesloten

Profiteer van talrijke voordelen bij het auto verkopen Amsterdam

Tijd en werk besparen bij het verkopen van je auto in Amsterdam? wijkopenautos.nl biedt verschillende voordelen:

  • Gratis en vrijblijvende waardebepaling van je auto
  • Gegarandeerd bod
  • Verkoopmogelijkheid binnen 24 uur
  • Voorzien van alle gemak door overname van administratieve afhandeling
  • Veilige overdracht van het aankoopbedrag naar je bankrekening

Naast al deze voordelen zijn alle services van wijkopenautos.nl helemaal gratis! Of het nu om de online waardebepaling of om de verkoop gaat. Je kunt met elke auto bij ons terecht voor een gratis en vrijblijvend bod!

Bespaar de tijdrovende arbeidsintensieve voorbereiding, zoals het plannen van afspraken, het plaatsen van advertenties en het onderhandelen zonder succes. Wij garanderen je een snelle en comfortabele manier van je auto verkopen in onze vestiging in Amsterdam. Gebruik onze handige taxatietool en verkoop je occasion al binnen 24 uur in Amsterdam-Zuidoost.


Een autosloperij zoeken in Amsterdam Zuidoost?

Je wilt je auto verkopen in onze hoofdstad maar veel autobedrijven en autodealers weten er geen raad mee. Hij heeft teveel kilometers op de teller, wat schade of roest hier en daar en ook op internet je auto verkopen blijkt moeilijker dan gedacht. In plaats van dat je dan op zoek gaat naar een autosloperij kun je beter naar wijkopenautos.nl gaan. Wij, als ervaren autobedrijf, weten namelijk wél raad met je occasion.

De autosloop in Amsterdam geeft je namelijk niet veel meer dan de oud ijzer prijs terwijl wij de auto op waarde schatten. De autosloperij baseert de prijs dan ook enkel op een ruwe inschatting in tegenstelling tot een autobedrijf met expertise zoals wijkopenautos.nl.

De occasion inkoop specialist Amsterdam

Een auto is een belangrijk onderdeel van je dagelijkse leven. Het kan daarom best aangrijpend zijn als je deze ineens moet verkopen. Welke reden hier dan ook voor is, het is daarom belangrijk dat je met een autobedrijf samenwerkt waarmee je prettig zaken kunt doen. wijkopenautos.nl is een professionele occasion inkoop specialist in Amsterdam en beschikt over medewerkers met vele jaren ervaring. Zij zijn gespecialiseerd in het inkopen van tweedehands auto's en kunnen je zo goed begeleiden in het verkoopproces.

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet