Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Arnhem

Onze autoverkoop experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Arnhem
Conradweg 24
6827 BZ Arnhem

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Een auto verkopen in Arnhem is niet moeilijk meer!

In een stad van ruim 150.000 inwoners als Arnhem zou auto verkoop geen probleem moeten zijn. Voor veel mensen blijft de vraag: hoe bereik ik een potentiële koper? Online een advertentie plaatsen lijkt de ideale oplossing. Zo bereik je niet alleen veel geïnteresseerden in Arnhem, maar ook in de rest van Nederland. Toch krijgen advertentie sites per dag duizenden nieuwe advertenties erbij, waarbij autohandelaren de zoekresultaten domineren. Zij betalen flink om hun advertenties bovenaan te krijgen en verkopen auto's daarmee sneller. De kans dat je snel je auto verkoopt, neemt zo aanzienlijk af. Wil jij gewoon je auto snel verkopen in Arnhem? Dan zijn wij hét bedrijf voor jou! Binnen 24 uur kan de afspraak plaatsvinden. Doorloop onze online taxatietool en wij bieden jou een definitieve verkoopprijs. Accepteer je het bod dat wij op basis van de gratis en vrijblijvende taxatie doen? Dan kun je je auto direct aan ons verkopen in Arnhem.
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – wijkopenautos.nl vestiging Arnhem:

Vanaf Nijmegen

Volg de A325 richting Elst/Arnhem. Sla rechtsaf de N325 op richting Zutphen/Oberhausen. Volg deze weg gedurende 4,9km en sla daarna linksaf de Westervoortsedijk op. Deze weg volg je gedurende 750 meter waarna je rechts afslaat de Simon Stevinweg op. Aan het einde van de weg sla je rechtsaf de Conradweg op. Na 50 meter vind u wijkopenautos Arnhem aan je rechter hand.

Vanaf Utrecht

Volg de borden A12 richtingArnhem/Oberhausen. Houd rechts aan bij knooppunt Velperbroek en neem op de rotonde de eerste afslag richting de N325. Na 1,6 kilometer ga je rechtsaf de Westervoortsedijk op. Deze weg volg je gedurende 750 meter waarna je rechts afslaat de Simon Stevinweg op. Aan het einde van de weg rechtsaf de Conradweg op. Na 50 meter vind je wijkopenautos Arnhem aan je rechter hand.

Vanaf Apeldoorn

Volg de A50 en houd rechts aan bij knooppunt Waterberg en volg de borden E35/A12 richtingArnhem/Oberhausen. Houd rechts aan bij knooppunt Velperbroek en neem op de rotonde de eerste afslag richting de N325. Na 1,6km sla je rechtsaf de Westervoortsedijk op. Deze weg volg je gedurende 750m waarna je rechts afslaat de Simon Stevinweg op. Aan het einde van de weg rechtsaf de Conradweg op. Na 50 meter wijkopenautos Arnhem aan je rechter hand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze autoverkoop service beoordelen

Prima ontvangst. Vriendelijk personeel en deskundig (21-03-2016 door Cor H. uit Arnhem)

Goed en snel geld op de bank. Auto verkopen hier gaat super. Weten waar ze over praten. (09-09-2016 door Hans G. uit Arnhem)

Na enige twijfel toch langs wijkopenauto's gegaan, en ben blij dat ik t gedaan heb! Heb een heel fatsoenlijk bod gehad voor mijn auto, netjes te woord gestaan! Nette service!! Bedankt!! (02-12-2015 door Johannes Severinus B. uit Arnhem)

Goede en professionele hulp. Ze waren open en oprecht dus met vertrouwen de auto verkocht.(13-04-2016 door Martin K. uit Arnhem)

Zeer vriendelijk en correcte ontvangst weten waar ze het over hebben.(10-04-2016 door Jan P. uit Arnhem)

Zeer vriendelijk en correcte ontvangst weten waar ze het over hebben.(10-04-2016 door Jan P. uit Arnhem)

Duidelijk en eerlijk.(20-07-2016 door Frans S. uit Arnhem)

Nieuw! Sloopauto verkopen Arnhem.

Voor veel mensen is online een auto verkopen in Arnhem dé manier om van hun auto af te komen. Zij beseffen zich vaak niet dat er nog tal van andere manieren zijn om een oude auto in Arnhem te verkopen. wijkopenautos.nl heeft een aantal autoverkooptips voor Arnhem opgesteld, die inzicht geven in de verschillende verkoopmogelijkheden. Het belangrijkste dat je bij een autoverkoop in Arnhem moet weten, is wat de waarde van je auto bedraagt. Dit kun je op deze site eenvoudig berekenen: vul je kenteken, de kilometerstand van je auto en je e-mailadres in onze taxatietool in. Direct wordt de dagwaarde van je auto getoond. Of je nu ervoor kiest om je auto te verkopen of in te ruilen: aan de hand van de dagwaarde kun je inschatten of je een goede deal krijgt of niet.

Hét alternatief voor de particuliere verkoop.

Wij bieden je niet alleen de mogelijkheid de dagwaarde van je auto te berekenen: je kunt je auto ook gratis aan ons verkopen in Arnhem. Het bedrag dat de online taxatietool berekend, is een indicatie van de prijs die wij voor je auto kunnen bieden. Ben je benieuwd naar ons definitieve bod? Voorzie ons dan van verdere informatie over je auto via de taxatietool, inclusief enkele duidelijke foto's. We bieden je vervolgens een definitieve verkoopprijs waarvoor je je auto direct aan ons kunt verkopen. Je kunt zelfs met een Arnhemse schadeauto of Arnhemse sloopauto bij ons terecht.

Iedere auto zo verkocht.

Op dit punt is het aan jou om te beslissen of jij je auto snel in Arnhem wilt verkopen. Er zitten een aantal voordelen aan je auto aan ons te verkopen. Zo nemen wij de gehele administratieve afhandeling voor onze rekening. Niet langer hoef je naar een bij PostNL aangesloten winkel te gaan om de afmelding en de vrijwaring van je auto te regelen. Daarnaast streven wij ernaar dat het geld zo snel mogelijk op je rekening staat. We maken het direct na de verkoop over zodat het na twee werkdagen wordt bijgeschreven. Je kiest dus bij ons dus niet alleen voor een directe verkoop, maar ook voor een full-service. De verkoop van een auto is in Arnhem nog nooit zo gemakkelijk gemaakt.


wijkopenautos.nl Arnhem doet nu ook aan sloopauto verkoop.

Als het tijd is om je sloop auto te verkopen in Arnhem, dan moet je zeker weten dat het ook echt een sloopauto betreft als je een sloperij belt. Want wanneer is je auto nou echt een sloopauto? Je kunt hiervoor een aantal vuistregels aanhouden.

  • Wanneer de auto zo beschadigd is, dat de reparatiekosten de dagwaarde overstijgen.
  • Wanneer de auto zo oud is dat deze veel mankementen heeft en waarschijnlijk niet meer door de APK komt. Tijd om je oude auto in Arnhem te verkopen!
  • Wanneer een auto meer dan 500.000 kilometer gereden heeft en zeer sterk versleten is.
  • Vaak krijg je voor een sloopauto slechts nog een standaard bedrag, als vergoeding voor de gemaakte kosten om de auto af te leveren bij de sloop. Sommige slopers halen de auto ook op maar betalen dan een lager bedrag om ook hun eigen kosten te dekken. Wil je toch een goed bedrag ontvangen en je autowrak voor een goede prijs verkopen in Arnhem? Dan kun je het beste kiezen voor wijkopenautos.nl. Of de auto nou tweedehands en in prima staat is, of een zwaar beschadigd wrak dat nauwelijks aantrekkelijk is voor andere kopers: wijkopenautos.nl taxeert alle auto’s.

    Laat je auto nu taxeren:
    Vul je kenteken in

    Ik weet mijn kenteken niet