Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Breda

Onze experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Breda-Doornbos
Druivenstraat 53
4816 KB Breda

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Je auto in een snel verkopen in Breda? Wij maken het mogelijk.

Je wilt je auto verkopen in Breda, de stad waar je woont. De beste manier om dit te bereiken, hangt nauw samen met de reden waarom je van je auto af wilt. Heb jij je oog op een nieuwe auto laten vallen? In dat geval kun je overwegen om je auto in te ruilen bij de dealer. Een gemakkelijke en snelle manier om je huidige auto kwijt te raken. Wil jij daarentegen meer krijgen dan de inruilprijs? Dan is verkopen een goede optie. Dit kost alleen wel tijd en geduld. Er komt heel wat kijken bij een autoverkoop. Het kan ook makkelijker. Verkoop je auto aan wijkopenautos.nl en je verkoopt je auto met minimale inspanning voor een goede prijs. Ons concept is simpel: vul je gegevens in onze taxatietool in voor een eerste prijsindicatie. Om je een definitieve verkoopprijs te kunnen bieden hebben we ook verdere gegevens over je auto nodig zoals schade, of er gerookt is in de auto etc. Voeg ook wat duidelijke foto's toe. Zo kunnen we jou een prijs aanbieden die geheel vrijblijvend is. Accepteer je de prijs? Dan is je auto direct verkocht.
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – wijkopenautos.nl vestiging Breda:

Vanaf Tilburg:

Je volgt de N282 vanuit Tilburg en blijft deze weg volgen terwijl deze overgaat in de Tilburgseweg, sorteer voor richting Teteringen. Neem de afslag Teteringen en sorteer dan links voor, rijdt dan rechtdoor en sla voor de dierenkliniek rechtsaf. Volg de weg ca. 100 m, ga met de bocht mee naar rechts en links en sla bij de T-splitsing linksaf. Na ca. 100 m zit wijkopenautos aan je linkerhand.
Gelieve de auto buiten op het parkeerterrein van wijkopenautos te parkeren.

Vanaf Rotterdam:

Vanaf Rotterdam volg je de A16 en neem je Afrit 17 Breda Noord waarna je links afslaat de Backer en Ruebweg op. Je blijft deze weg volgen terwijl deze in de nieuwe Kadijk overgaat. Ca. 6 km na de afslag van de snelweg neem je de afslag 9130-9400 rechts (bij Mazars) de Druivenstraat op. Na ca. 200 m zie je wijkopenautos aan je linkerhand.
Gelieve de auto buiten op het parkeerterrein van wijkopenautos te parkeren.

Vanaf Roosendaal:

Je volgt de A58 vanuit Roosendaal richting Breda Noord en neemt afrit 17 de Backer en Ruebweg op. Je blijft deze weg volgen terwijl deze in de Nieuwe Kadijk over gaat. Ca. 6 km na de afslag van de snelweg neem je de afslag 9130-9400 rechts (bij Mazars) de Druivenstraat op. Na ca. 200 m zie je wijkopenautos aan je linkerhand.
Gelieve de auto buiten op het parkeerterrein van wijkopenautos te parkeren.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

De medewerker was erg correct en vriendelijk. Jullie beloven veel op de website, maar jullie maken de beloftes wel waar. Een probleemloze afhandeling! (19-09-2016 door Leo M. uit Breda)

Ik zocht naar vriendelijke medewerkers die de verkoop van mijn auto professioneel afhandelden, die heb ik zeker gevonden. Wanneer ik weer een auto wil verkopen, zijn jullie de eerste aan wie ik denk. Keurig bedrijf. (21-10-2016 door Fransje M. uit Breda.)

De service was helemaal in orde. De medewerker was erg netjes tijdens de taxatie en gaf me dan ook meer dan voldoende vertrouwen om jullie aan te raden aan andere mensen die hun auto willen verkopen.(01-11-2016 door Ronnie V. uit Breda)

Je auto verkopen in Breda, hoe doe je dat?

Of je auto nu oud en versleten is of prima nog jaren mee kan, soms heb je behoefte aan iets nieuws. De aankoop van een nieuwe auto brengt vaak veel vreugde met zich mee. Daarom is het fijn als je ook gemakkelijk je oude auto kan verkopen in Breda. Zo blijven de kopzorgen tot een minimum beperkt. Een gemakkelijke manier om van je auto af te komen, is door hem bij een dealer in te ruilen. Hier zitten een hoop voordelen aan. Het gaat snel en de afmelding en de vrijwaring worden voor je geregeld. Bij de verkoop van een auto in Breda komt veel meer werk kijken. Denk je er toch over om je auto te verkopen? Lees dan onze autoverkoop tips voor Breda, die je bij de verkoop kunnen helpen.

 • Plaats een duidelijke en opvallende advertentie op een autoverkoopsite naar keuze. Denk erom dat je geen geld hiervoor betaalt. Je kunt zonder problemen gratis je auto verkopen in Breda. Voorzie de advertentie van alle interessante informatie over het voertuig en ondersteun je verhaal met scherpe foto’s. Fotografeer midden op de dag, bij voorkeur met mooi weer, en gebruik een goede camera.
 • Nu de advertentie is geplaatst, is het wachten op reacties. Reageer alleen op de berichten, waar jij jezelf prettig bij voelt. Verkoopsites blijven ondanks allerlei maatregelen fraude-gevoelig. Laat je dus niet oplichten. Krijg je reacties binnen van oprecht geïnteresseerden? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging en een proefrit.
 • Bij een particuliere autoverkoop in Breda is het van belang dat een aantal zaken vooraf goed geregeld zijn. Zorg ervoor dat de aansprakelijkheid tijdens de proefrit geregeld is. Ga bovendien altijd mee tijdens de rit, zo weet je precies wat er met je auto gebeurt. Stel voor jezelf een minimumprijs vast en ga hier tijdens de prijsonderhandelingen niet onder. Heb je een deal? Regel dan meteen de betaling, de afmelding en de vrijwaring.

 • Gemakkelijk en snel je auto verkopen.

  Je auto verkopen kost relatief veel tijd en moeite. Deze tijd is niet iedereen gegeven. Wil jij je auto snel verkopen in Breda? Dan is het privaat verkopen van je auto niet de beste keuze. Als je geen zin hebt om de gehele verkoop van je auto zelf te regelen, is er een goed alternatief. Hoe? Door je auto aan wijkopenautos.nl te verkopen! Je auto verkopen in Breda was tot op heden nog nooit zo makkelijk als bij ons. Hoe gaat het in zijn werk?

  Maak gebruik van onze online taxatietool om snel de dagwaarde van je auto te bepalen. Doorloop een aantal eenvoudige stappen, vul je kenteken, de kilometerstand van je auto en je e-mailadres in. Binnen een paar tellen weet je de dagwaarde van je auto. Om een preciezere schatting te kunnen maken van de waarde van je auto, hebben we meer informatie nodig. Geen zorgen, ook dit kan bij ons vanuit huis. De taxatietool leidt je verder in dit proces. Hier kun je verdere informatie doorgeven zoals mankementen of andere details, bijvoorbeeld of er gerookt is in de auto. Voeg tenslotte wat duidelijke foto's toe en ontvang van ons een definitieve verkoopprijs. Voor deze prijs kun je direct verkopen! Of het nu om een auto gaat die in een zo-goed-als-nieuw staat verkeert of dat je een schadeauto wilt verkopen in Breda, onze taxatieprocedure blijft hetzelfde. Ook je sloopauto is bij ons welkom.


  Verkoop je auto aan wijkopenautos.nl?

  Wij bieden je de mogelijkheid het verkopen van je auto in Breda gemakkelijk en snel te laten verlopen. Het leeuwendeel gebeurt online! Bovendien bieden we je op basis van onze taxatie een marktconforme prijs. Als je ons bod accepteert, is je auto direct aan ons verkocht. De afmelding en de vrijwaring van het voertuig nemen wij geheel gratis voor onze rekening.

  Laat je auto nu taxeren:
  Vul je kenteken in

  Ik weet mijn kenteken niet