Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Den Bosch

Onze experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Den Bosch
Kasteleinenkampweg 4
5222 AX Den Bosch

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Snel je gebruikte auto verkopen in Den Bosch.

Een auto aanschaffen is één ding, maar negen van de tien keer moet je dan eerst nog je auto verkopen in Den Bosch. En juist de verkoop van je gebruikte auto is vandaag de dag een lastige onderneming. Op advertentiesites is de concurrentie met (meer dan) 7500(!) nieuwe advertenties per dag moordend, waarvan een groot deel van autohandelaren komt. Wij willen dit voorkomen en geven je ten eerste de mogelijkheid om na te gaan wat je auto waard is. Want wat je auto waard is is een lastige vraag die weinig mensen direct kunnen beantwoorden. Met onze taxatietool bereken je snel de dagwaarde van je auto.

Na het invullen van slechts een aantal gegevens weet je al waar je aan toe bent. De dagwaarde is namelijk niet de exacte taxatiewaarde van je auto. Om die te achterhalen, voorzie je ons van verdere details over je auto zoals schade of aanpassingen. Voeg ook wat foto's toe zodat wij de informatie kunnen controleren. Op basis hiervan kunnen wij je een definitieve verkoopprijs aanbieden waarvoor jij direct aan ons kunt verkopen. Hiervoor hoef je alleen nog een inleverafspraak te boeken bij ons filiaal. Wij regelen al het papierwerk en de betaling heb je binnen twee werkdagen binnen.

Op die manier kun je makkelijk en snel je auto aan ons verkopen! Zonder advertenties en zonder lastige onderhandelingen. En binnen 24 uur!

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route - Gebruikte auto verkopen vestiging Den Bosch.

Vanaf het noordoosten

Je volgt de A59 in zuidwestelijke richting, richting 's-Hertogenbosch. Neem vervolgens afslag 46 Engelen en sla meteen linksaf de Rietveldenweg op. Rijdend op de Rietveldenweg neem je de vierde afslag aan je rechterhand. Na 50m zie je wijkopenautos aan je linkerhand.

Vanaf het westen

Je volgt de A59 in noordoostelijke richting, richting 's-Hertogenbosch. Neem vervolgens afslag 46 Engelen en sla meteen rechtsaf de Rietveldenweg op. Rijdend op de Rietveldenweg neem je de vierde afslag aan je rechterhand. Na 50m ziet je wijkopenautos aan je linkerhand.

Vanaf het zuiden

Je volgt de A2 in noordelijke richting, richting 's-Hertogenbosch. Vervolgens blijf je de Randweg volgen richting het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Na het Jeroen Bosch Ziekenhuis neem je de tweede afslag rechts. Deze weg blijf je alsmaar volgen en na de Karwei aan je linkerhand sla je linksaf op het kruispunt. Vervolgens sla je de tweede straat linksaf en na 50m zie je wijkopenautos aan je linkerhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

Ik werd erg goed geholpen in den Bosch en kreeg een realistische prijs voor mijn wagen. Erg klantvriendelijk medewerkers een voorbeeld voor hoe de auto branch zou moeten zijn. Hartelijk dank! (12-06-2016 door Jan Jaap R. uit Den Bosch

Het was een fijne ervaring om met deze mensen kennis te maken. Deze mensen weten waar ze over hebben ik voelde mij goed behandeld.(07-07-2016 door Roelof C. uit Apeldoorn)

Afspraak maken via de site werkt prima. Op de locatie een duidelijke uitleg over de gang van zaken. Vlotte beoordeling van de auto. Afhandeling is goed en duidelijk verlopen. (29-09-2016 door Robert M. uit Almere)

Auto verkopen Den Bosch: check de waarde van je gebruikte auto.

Op het moment dat je besluit om je gebruikte auto te verkopen in Den Bosch is het belangrijk dat je goed voorbereid bent, want een gewaarschuwd mens telt voor twee! Daarom geven wij je autoverkoop tips voor Den Bosch die het proces versnellen en waardoor je een betere prijs voor je auto krijgt. Controleer altijd eerst de dagwaarde van je auto voordat je overgaat tot het verkopen van je auto in Den Bosch. De dagwaarde is een indicatie van de waarde van je auto op basis van alle bekende gegevens en bereken je met onze kenteken check. Je kunt ook het type auto, de kilometerstand en je e-mailadres invullen. Daar ontvang je het complete overzicht van de eventuele waarde van je occasion op. Pas nu de dagwaarde iets naar boven of naar beneden aan, rekening houdende met de staat van je auto. Als je het grootste bereik wilt hebben voor je auto verkoop, is het het best om je auto online te verkopen in Den Bosch. Doe dit bij voorkeur via een autoverkoopsite waarbij er geen kosten zijn om een advertentie te plaatsen of om je advertentie zichtbaar te houden, zodat je gratis je auto kunt verkopen in Den Bosch.


Verkoop je auto ongeacht de staat of het bouwjaar.

Heb je een gratis autoverkoopsite gevonden? Dan wordt het tijd om een advertentie te plaatsen met mooie foto’s en om je auto te verkopen in Den Bosch. Heb je een serieuze koper gevonden? Nodig hem uit om een kijkje te nemen en een proefrit te maken. Onderhandel over de prijs en zorg dat je vooraf altijd een minimumbedrag in je hoofd hebt, zodat je nooit een te laag bedrag krijgt. Heb je een deal? Dan is autoverkoop in Den Bosch nog geen feit. Je moet dan nog de afmelding en de vrijwaring regelen. ‘Wat een hoop werk’, zul je denken. ‘Is er geen manier om je auto snel te verkopen in Den Bosch?’ Jazeker en die bieden wij. Als je echt snel van je auto af wilt, doorloop je onze taxatietool zodat wij jou een definitieve verkoopprijs kunnen bieden. Wij berekenen dan aan de hand van de dagwaarde en de huidige staat, hoeveel je auto daadwerkelijk waard is. Zo bieden we jou een definitieve verkoopprijs waarvoor je je auto direct bij ons kwijt kunt. Je gebruikte schadeauto of je sloopauto kun je ook direct aan ons verkopen in Den Bosch. Op die manier zorgen wij ervoor dat je ook van je moeilijk verkoopbare auto af komt!

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet