Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Den Bosch

Onze RDW erkende experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Den Bosch
Kasteleinenkampweg 4
5222 AX Den Bosch

Telefoon:

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

Snel je gebruikte auto verkopen in Den Bosch.

Een auto aanschaffen is één ding, maar negen van de tien keer moet je dan eerst nog je auto verkopen in Den Bosch. En juist de verkoop van je gebruikte auto is vandaag de dag een lastige onderneming. Op advertentiesites is de concurrentie met (meer dan) 7500(!) nieuwe advertenties per dag moordend, waarvan een groot deel van autohandelaren komt. Wij willen dit voorkomen en geven je ten eerste de mogelijkheid om na te gaan wat je auto waard is. Want wat je auto waard is is een lastige vraag die weinig mensen direct kunnen beantwoorden. Met onze taxatietool bereken je snel de dagwaarde van je auto.

Na het invullen van slechts een aantal gegevens weet je al waar je aan toe bent. De dagwaarde is namelijk niet de exacte taxatiewaarde van je auto. Om die te achterhalen, maak je een afspraak met onze taxateur. Hij controleert je auto volledig en laat je weten wat je nog voor je auto kunt krijgen.

Bijkomend voordeel is dat wij dit bedrag ook voor je auto bieden. Op die manier kun je makkelijk en snel je auto aan ons verkopen! Zonder advertenties en zonder lastige onderhandelingen. Maar wel binnen 24 uur!

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route - Gebruikte auto verkopen vestiging Den Bosch.

Vanaf het noordoosten

Je volgt de A59 in zuidwestelijke richting, richting 's-Hertogenbosch. Neem vervolgens afslag 46 Engelen en sla meteen linksaf de Rietveldenweg op. Rijdend op de Rietveldenweg neem je de vierde afslag aan je rechterhand. Na 50m zie je wijkopenautos aan je linkerhand.

Vanaf het westen

Je volgt de A59 in noordoostelijke richting, richting 's-Hertogenbosch. Neem vervolgens afslag 46 Engelen en sla meteen rechtsaf de Rietveldenweg op. Rijdend op de Rietveldenweg neem je de vierde afslag aan je rechterhand. Na 50m ziet je wijkopenautos aan je linkerhand.

Vanaf het zuiden

Je volgt de A2 in noordelijke richting, richting 's-Hertogenbosch. Vervolgens blijf je de Randweg volgen richting het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Na het Jeroen Bosch Ziekenhuis neem je de tweede afslag rechts. Deze weg blijf je alsmaar volgen en na de Karwei aan je linkerhand sla je linksaf op het kruispunt. Vervolgens sla je de tweede straat linksaf en na 50m zie je wijkopenautos aan je linkerhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

Ik werd erg goed geholpen in den Bosch en kreeg een realistische prijs voor mijn wagen. Erg klantvriendelijk medewerkers een voorbeeld voor hoe de auto branch zou moeten zijn. Hartelijk dank! (12-06-2016 door Jan Jaap R. uit Den Bosch

Het was een fijne ervaring om met deze mensen kennis te maken. Deze mensen weten waar ze over hebben ik voelde mij goed behandeld.(07-07-2016 door Roelof C. uit Apeldoorn)

Afspraak maken via de site werkt prima. Op de locatie een duidelijke uitleg over de gang van zaken. Vlotte beoordeling van de auto. Afhandeling is goed en duidelijk verlopen. (29-09-2016 door Robert M. uit Almere)

Auto verkopen Den Bosch: Check de waarde van je gebruikte auto.

Op het moment dat je besluit om je gebruikte auto te verkopen in Den Bosch is het belangrijk dat je goed voorbereid bent, want een gewaarschuwd mens telt voor twee! Daarom geven wij je auto verkopen tips voor Den Bosch die het proces versnellen en waardoor je een betere prijs voor je auto krijgt. Controleer altijd eerst de dagwaarde van je auto voor je overgaat tot het verkopen van je auto in Den Bosch. De dagwaarde is een indicatie van de waarde van je auto op basis van alle bekende gegevens en bereken je met onze kenteken check. Je kunt ook het type auto, de kilometerstand en je e-mailadres invullen. Daar ontvang je het complete overzicht van de eventuele waarde van je occasion op. Pas nu de dagwaarde iets naar boven of naar beneden aan, rekening houdende met de staat van je auto. Als je het grootste bereik wilt hebben voor je auto verkoop, is het het best om je auto online te verkopen in Den Bosch. Doe dit bij voorkeur via een autoverkoopsite waarbij er geen kosten zijn om een advertentie te plaatsen of om je advertentie zichtbaar te houden, zodat je gratis je auto kunt verkopen in Den Bosch.


Verkoop je auto ongeacht de staat of het bouwjaar.

Heb je een gratis autoverkoopsite gevonden? Dan wordt het tijd om een advertentie te plaatsen met mooie foto’s en om je auto te verkopen in Den Bosch. Heb je een serieuze koper gevonden? Nodig hem uit om een kijkje te nemen en een proefrit te maken. Onderhandel over de prijs en zorg dat je vooraf altijd een minimumbedrag in je hoofd hebt, zodat je nooit een te laag bedrag krijgt. Heb je een deal? Dan is autoverkoop in Den Bosch nog geen feit. Je moet dan nog de afmelding en de vrijwaring regelen. ‘Wat een hoop werk’, zul je denken. ‘Is er geen manier om je auto snel te verkopen in Den Bosch?’ Jazeker en die bieden wij. Als je echt snel van je auto af wilt, maak je meteen na de online taxatie een afspraak voor een taxatie in onze Bossche vestiging. Het maakt voor onze taxateur niet uit hoe oud je auto is en in welke staat hij verkeert. Daarom kun je je gebruikte schadeauto aan ons verkopen in Den Bosch en je sloopauto verkopen in Den Bosch aan wijkopenautos.nl is ook geen enkel probleem. Op die manier zorgen wij ervoor dat je ook van je moeilijk verkoopbare auto af komt!


Wij kopen je auto snel en voor een goede prijs.

De taxatie in onze vestiging verloopt vlot - in een half uur wordt alles onderzocht- en wordt opgevolgd door een korte testrit. Na de testrit maakt onze taxateur de balans op. Hij laat je weten wat je auto exact waard is en plaatst een bod op je auto. Ga je akkoord? Mooi, dan is de deal gesloten en jij hoeft verder niets te doen. Wij regelen de afmelding en de vrijwaring. De betaling maken we ter plekke over, zodat het zo snel mogelijk op je bankrekening staat. Maak nu een afspraak om je oude auto verkopen in Den Bosch en houd geld over voor een nieuwe!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet