Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Den Haag

Onze RDW erkende experts staan voor je klaar

Wijkopenautos.nl

Vestiging Den Haag
Tiber 62
2491 DJ Den Haag

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Auto verkopen snel in Den Haag!

Je auto verkopen hoeft niet moeilijk te zijn. Je auto verkopen hoeft niet lang te duren. Je auto verkopen hoeft ook niet aan de andere kant het land te gebeuren. Aan de Tiber 62 in Den Haag kun je bij ons terecht om snel je auto te verkopen. Voer eerst onze online waardebepaling uit om een prijs van ons te krijgen. Voorzie ons van je autogegevens en verdere details over je auto inclusief enkele foto's, zodat wij je een gegarandeerde prijs kunnen aanbieden. Ga je daarmee akkoord? Dan kopen wij je auto en regelen wij de administratie. Je hoeft alleen nog een inleverafspraak te boeken bij onze vestiging, die aan alle veiligheidseisen rondom corona voldoet. Op die manier heb je je auto zo makkelijk en lokaal verkocht. Bevalt het bod niet? Geen enkel probleem. Onze service is altijd 100% gratis en vrijblijvend.

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – Wijkopenautos.nl autobedrijf Den Haag

Vanaf het noorden:

Je volgt de A4 in zuidelijke richting en neemt afslag 8 richting Leidschendam. Vervolgens sla je bij de stoplichten rechtsaf, hierna sla je bij de eerstvolgende stoplichten nogmaals rechtsaf. Bij de eerste rotonde neem je de tweede afslag, bij de tweede rotonde neem je de derde afslag. Na 290 meter zie je wijkopenautos aan je rechterhand.

Vanaf het oosten:

Je volgt de A12 in westelijke richting en neemt afslag 5 richting Nootdorp. Blijf deze weg volgen en neem op de rotonde de tweede afslag. Je passeert Groenrijk de Wilskracht aan je rechter hand. Op de eerstvolgende rotonde neem je de eerste afslag. Na 500 meter zie je Wijkopenautos BV. aan je linkerhand.

Vanaf het westen:

Je volgt de A12 in zuidoostelijke richting en volgt de borden E19/A4 Amsterdam. Vervolgens neem je afslag 8 richting Leidschendam. Bij de stoplichten ga je rechtdoor de Donau op. Bij de eerste rotonde neem je de tweede afslag, bij de tweede rotonde neem je de derde afslag. Na 290 meter zie je wijkopenautos aan je rechterhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze autoverkoop service beoordelen:

Wij hebben onze auto in Den Haag Zuid verkocht waar we netjes zijn ontvangen met een kop koffie welteverstaan! En we waren het eens met de prijs die we voor onze auto kregen. Nette jongens, eerlijke zaak. (03-02-2016 door Willem W. uit Den Haag)

Geweldig! De heren zijn heel klant vriendelijk en ik werd meteen geholpen. Heel fijn zo'n bedrijf in de buurt te hebben. Ga zo door! En ik ben tevreden met de prijs! (09-05-2016 door Chedi M. uit Den Haag)

Uitstekende service, no nonsens. De inkoper heeft me goed ontvangen, proef rit gemaakt, en binnen een kwartier is er een bod op de auto gedaan. De prijzen die gehanteerd worden zijn uitstekend te noemen! Dit scheelt heel veel rompslomp. Top autobedrijf (07-02-2016 door Mohammed A uit Den Haag.)

Autobedrijf in Den Haag

Het 'Te Koop' briefje op de ramen van je auto kun je vergeten als je je auto wilt verkopen in Den Haag bij een autobedrijf. Lokaal je auto verkopen is dankzij wijkopenautos.nl een eitje geworden! Vandaag de dag is het veel verstandiger om je auto via internet te verkopen in Den Haag. Met online verkoop heb je een veel groter bereik en je hebt een grote keuze aan websites. Zo kan je kiezen voor een veilingsite, waar autohandelaren tegen elkaar opbieden. Of kies voor één van de vele autoverkoopsites. Zo verkoop je auto direct aan een andere particulier, waardoor je geen tussenkomst hebt van de handelaar. Het nadeel is dat enorm veel mensen hun auto op zulke websites aanbieden. Je moet dus veel tijd steken in je advertentie om deze op te laten vallen. Autobedrijven in Den Haag willen je auto eventueel ook inruilen. Gemakkelijk, maar de inruilwaarde van je auto in Den Haag levert vaak minder op. We geven je daarom een aantal autoverkooptips voor Den Haag:

 • Maak duidelijke foto’s van je auto
 • Zorg dat je auto van binnen en van buiten schoon is
 • Schrijf een interessante advertentietekst
 • Geef een richtprijs op
 • Heb je die tijd niet en wil je vooral dat de auto verkoop in Den Haag snel verloopt? Vul dan onze waardebepaling in en voorzie ons van autogegevens en verdere informatie over je auto inclusief een paar goede foto's. Op basis van deze gegevens kunnen wij je een gegarandeerde prijs bieden. Hiervoor kun je meteen verkopen!


  Elke auto snel verkocht.

  Als je ons bod accepteert, zorgen wij ervoor dat de afmelding en de vrijwaring van je auto geregeld worden. Ook zorgen we ervoor dat we de verkoopsom per bankoverschrijving overschrijven, meteen na de verkoop. Als je je auto snel wilt verkopen in Den Haag ben je bij wijkopenautos.nl aan het juiste adres. Binnen 24 uur is daarmee je auto verkocht!

  Wij hebben interesse in elke auto. Je kan dus nieuwe, tweedehands, lease en zelfs sloopauto's verkopen in Den Haag. Wacht dus niet langer: maak een afspraak en verkoop je auto in Den Haag!

  Laat je auto nu taxeren:
  Vul je kenteken in

  Ik weet mijn kenteken niet