Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Den Haag Loosduinen

Onze experts staan voor u klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Den Haag Loosduinen
Oude Haagweg 10
2552 EP Den Haag

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Auto verkopen in Den Haag

Is je huidige auto te klein of is hij versleten? Dan wordt het tijd voor een nieuwe! Verspil geen tijd aan het verkopen van je huidige auto en laat je niet afschepen met een te laag bedrag. Wij verzorgen de snelste manier om je auto te verkopen in Den Haag. Bovendien bieden wij altijd een een goede prijs voor je auto. Wat moet je doen? Het begint met een online taxatie. Na het invullen van een paar gegevens weet je wat de dagwaarde van je auto is. Om ons een beter beeld te geven van je auto vragen we je om vervolgens verdere details op te geven, en een paar duidelijke foto's van je auto toe te voegen. Zo kunnen we volledig online een definitieve verkoopprijs voor je auto bepalen. Voor deze prijs kun je je auto bij ons kwijt. Wil je hem daarna zelf proberen te verkopen voor die prijs? Geen probleem. Er worden nooit kosten in rekening gebracht hiervoor. Verkoop je hem aan ons? Dan boeken we een inleverafspraak en regelen wij de hele papieren afhandeling. We betalen je direct zodat je binnen twee werkdagen het geld op je rekening hebt staan.
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – wijkopenautos.nl Vestiging Den Haag Loosduinen:

Vanaf het centrum

Je rijdt in noordwestelijke richting op de Loosduinseweg/ S104 ter hoogte van het Medisch Centrum Westeinde. Volg de weg 4,3 kilometer tot deze overgaat in de Oude Haagweg en rijd door tot de kerk bij tramhalte Burgemeester Hovylaan. Je slaat linksaf het tramspoor over naar Burgemeester Hovylaan en slaat direct linksaf de ventweg van de Oude Haagweg in. Na 60 meter zie je wijkopenautos aan je rechterhand.

Vanaf het zuiden

Je rijdt in noordoostelijke richting op de Nieuweweg/N211 ter hoogte van De Uithof. Sla na 200 meter voor de Gamma linksaf naar de Margaretha van Hennebergweg. Na 850 meter ga je met de bocht mee naar rechts richting Kapelaan Meereboerweg. Je rijdt over de brug en vervolgt je weg op de Lippe-Biesterfeldweg tot de oude Haagweg (tramhalte Burgemeester Hovylaan). Je slaat rechtsaf de ventweg van de Oude Haagweg in, na 60 meter zie je wijkopenautos aan uw rechterhand.

Vanaf het oosten

Je rijdt in noordwestelijke richting op de Lozerlaan/N211/E30. Volg de twee rechterrijstroken om rechtsaf te slaan richting Centrum/104. Sla na 200 meter voor de Gamma linksaf naar Margaretha van Hennebergweg. Na 850 meter ga je met de bocht mee naar rechts richting Kapelaan Meereboerweg. Je rijdt over het water en vervolgt je weg op de Lippe-Biesterfeldweg tot de oude Haagweg (tramhalte Burgemeester Hovylaan). Je slaat rechtsaf de ventweg van de Oude Haagweg in, na 60 meter zie je wijkopenautos aan je rechterhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Een goede en nette afhandeling. Ik beveel het iedereen aan! (Ewout de K.)

Netjes geholpen en een degelijk bod. De afhandeling verliep soepel en goed. Al met al erg tevreden. (Barbara B.)

De medewerkers maakten een vriendelijke en behulpzame indruk. Ben erg tevreden over de complete service. Goed! (Tim de P.)

Uitstekende service. Een duidelijke en snelle afhandeling van de koop. Goede ontvangst en werd vriendelijk te woord gestaan. (René van K.)

Gemakkelijk een afspraak gemaakt via internet. Definitieve prijs kwam goed overeen met eerste taxatieprijs. Afhandeling, service, niks op af te dingen. Super ! (Simon T.)

Nu je auto verkopen in Den Haag

Op het moment dat je van je auto af wilt, heb je meerdere opties. Je kunt hem inruilen bij de dealer, particulier je auto verkopen in Den Haag, of hem op een online veilingsite zetten. Alle opties hebben hun voor- en nadelen. Zelf verkopen kost je veel tijd, maar je kunt wel een goede prijs krijgen. Inruilen gaat snel, maar je krijgt niet altijd de beste prijs. Via een veilingsite kan het ook snel gaan, maar daar heb je ook geen garantie voor een goede prijs. Of je een goede prijs krijgt, kun je checken met onze taxatietool. Vul je kenteken, de kilometerstand en je e-mailadres in en je weet binnen een paar seconden wat een goede richtprijs voor je auto is. Wil jij weten wat wij voor je auto willen geven? Ga dan verder in de tool.

Vul verdere gegevens in over de staat van je auto. Is er bijvoorbeeld in gerookt? Of heeft je auto schade opgelopen door de jaren heen? Geef het door zodat wij een goede eindtaxatie van je auto kunnen doen. Voeg ook wat duidelijke foto's toe zodat wij een goed beeld van je auto hebben. Vervolgens ontvang je van ons een definitieve verkoopprijs. Dit houdt in dat je je auto voor deze prijs aan ons kunt verkopen. Als je ingaat op ons bod, regelen wij ook de afmelding en vrijwaring voor je. Zo makkelijk kan het gaan! Maak nu meteen een afspraak.

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet