Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Dordrecht

Onze experts staan voor u klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Dordrecht
Einsteinstraat 33
3316 GG Dordrecht

Telefoon:

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

Auto verkopen Dordrecht bij Wijkopenautos.nl!

Woonachtig in of in de buurt van Dordrecht en wil je van je oude auto af? Dan is auto verkopen Wijkopenautos.nl dé oplossing voor jou! Er komt een hoop bij kijken als je van je occasion af wilt. Bij het particulier auto verkopen Dordrecht kan een goede advertentie het verschil maken, maar daar gaat veel tijd inzitten. Het onderhandelen kost al helemaal veel kostbare tijd en zorgt voor veel gedoe. Vergeet nu het plaatsen van advertenties en het onderhandelen met particuliere kopers, bij Wijkopenautos.nl Dordrecht heb je binnen 24 uur je auto verkocht! Voor het auto verkopen Dordrecht voer je simpelweg onze online taxatietool in en de dagwaarde wordt binnen 30 seconden berekend. Maak vervolgens een afspraak voor een taxatie. In onze vestiging Dordrecht staan onze Dordtse auto experts binnen 24 uur klaar om jouw wagen te onderwerpen aan een volledige taxatie. De taxatie is geheel gratis én vrijblijvend. Gebaseerd op de bevindingen doen de medewerkers van Wijkopenautos.nl Dordrecht jou een vast bod. Mooi bedrag? Dan ben je direct van je occasion af. Bovendien regelt Wijkopenautos.nl Dordrecht de gehele administratieve afwikkeling én vrijwaring voor je, gratis! Het bedrag wordt direct overgemaakt. Auto verkopen Dordrecht is simpel en snel bij Wijkopenautos.nl!
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route - Wijkopenautos.nl Dordrecht

Vanaf het centrum
Je rijdt in zuidwestelijke richting op de Randweg/N3 vanuit Dordrecht centrum. Nadat je de snelweg bent overgestoken volg je de borden richting industrieterrein Dordt-West/Dordtse havens. Je slaat rechtsaf de Rijksstraatweg in en volgt deze weg 500 meter tot de Bouwmaat, waar je linksaf de Pieter Zeemanweg inslaat. Je vervolgt de Pieter Zeemanweg tot de Einsteinstraat waar je rechtsaf slaat. Na 300 meter zie je WijKopenAutos BV aan je linkerhand.
Vanaf het zuiden

Je volgt de A16 in noordelijke richting en neemt afslag 20 's-Gravendeel richting Randweg Dordrecht/ Papendrecht. Houd aan het einde van de afrit richting industrieterrein Dordt-west aan en blijf deze borden volgen. Je slaat rechtsaf de Rijksstraatweg in en volgt deze weg 500 meter tot de Bouwmaat, waar je linksaf de Pieter Zeemanweg inslaat. Je vervolgt de Pieter Zeemanweg tot de Einsteinstraat waar je rechtsaf slaat. Na 300 meter zie je WijKopenAutos BV aan je linkerhand.
Vanaf het noordoosten

Je volgt de A16 in zuidelijke richting en neemt afslag 20 's- Gravendeel richting Randweg Dordrecht/Papendrecht. Sla aan het einde van de afrit rechtsaf en houd borden richting industrieterrein Dordt-west aan. Je slaat rechtsaf de Rijksstraatweg in en volgt deze weg 500 meter tot de Bouwmaat, waar je linksaf de Pieter Zeemanweg inslaat. Je vervolgt de Pieter Zeemanweg tot de Einsteinstraat waar je rechtsaf slaat. Na 300 meter zie je WijKopenAutos BV aan je linkerhand.

Autobedrijf Dordrecht openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

De taxatie verliep snel en het was duidelijk waarop de prijs gebaseerd werd. Ik had natuurlijk graag een hogere prijs gezien maar vond het fair genoeg voor de staat waarin de auto was. Ik zal Wijkopenautos.nl Dordrecht zeker aanbevelen! (Anne van H.)

Nieuwsgierig geworden door de online prijs heb ik een afspraak gemaakt bij jullie autobedrijf Dordrecht. Ik werd netjes geholpen en binnen een halfuur mijn auto verkocht. Het geld was binnen twee werkdagen overgemaakt. (Teun R.)

Correcte en zakelijke afhandeling. De locatie kan misschien nog een beetje verbeterd worden maar ik was zeker niet ontevreden. Uiteindelijk niets dan lof! (Roelof H.)

Prettig contact voorafgaand aan de afspraak. Tijdens de afspraak werd ik netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken. De verkoopprijs was reëel, gezien de staat van de auto. Zaterdag verkocht, dinsdag stond het geld op mijn rekening. Heel erg vlot!! (Irina K.)

Dé manier voor auto verkopen Dordrecht!

Er zijn vele verschillende manieren om een auto verkopen Dordrecht. Je kunt kiezen voor inruilen en op zoek gaan naar een geschikte dealer. Het is ook mogelijk om je auto online aan te bieden op een verkoop- of een veilingsite. Kies je vervolgens voor het auto verkopen via een autobedrijf Dordrecht, dan zijn er ook nog verschillende auto inkoop bedrijven om uit te kiezen. Het bedrag voor jouw wagen kan bij het ene auto inkoop bedrijf Dordrecht hoger zijn dan bij een ander autobedrijf Dordrecht. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van de waarde van jouw wagen. Gebruik onze online taxatietool om snel en simpel de dagwaarde te berekenen. Vul je kenteken en eventueel het merk, model en kilometerstand in en krijg vervolgens binnen 30 seconden een indicatie van de huidige waarde van het voertuig. In tegenstelling tot andere auto inkoop bedrijven kun je bij ons direct online een afspraak maken bij Wijkopenautos.nl Dordrecht. Binnen 24 uur kun je al terecht voor een taxatie.

Je auto verkopen Dordrecht aan Wijkopenautos.nl betekent: gemak, goede prijs en razendsnel. Onze RDW gecertificeerde expert onderzoekt het voertuig en gaat daarbij alle onderdelen, zowel aan de binnen- als buitenkant, langs. Daarna maakt hij een proefrit om het voertuig ook op de weg te kunnen testen. Dan velt hij zijn oordeel en laat je weten wat je auto waard is. Dit is tevens het bedrag dat wij voor je auto bieden. Bevalt het bedrag? Dan verkoop je je auto en regelen wij de afmelding en de vrijwaring. Wij zorgen dat de verkoopsom na twee werkdagen op je bankrekening staat. Dus wil je van je oude auto af? Breng dan nu jouw wagen langs bij Wijkopenautos.nl Dordrecht!

Wijkopenautos.nl, de snelste auto inkoop Dordrecht!

Wijkopenautos.nl is hét autobedrijf Dordrecht als je binnen 24 uur je oude auto wilt verkopen. Bij andere auto inkoop Dordrecht bedrijven is een afspraak maken een tijdrovende klus. Medewerkers zijn niet beschikbaar of de vestiging is niet open. Bij onze auto inkoop Dordrecht staan wij 5 dagen per week voor je beschikbaar. Een afspraak maken gaat online en binnen 24 uur kun je bij ons autobedrijf Dordrecht terecht voor een taxatie. De taxatie wordt uitgevoerd door RDW-erkende professionals. Zij inspecteren de wagen volledig van binnen en van buiten en maken een testrit met de occasion. De gehele taxatie duurt slechts een half uur, waarnaar wij jou een vast bod doen. Dit bod kun je ter plekke al accepteren en dan is je auto verkocht! De experts bij auto inkoop Dordrecht regelen vervolgens al het papierwerk en de vrijwaring krijg je thuis toegestuurd. De gehele auto inkoop Dordrecht kan dus al binnen 24 uur voltooid zijn. Als je snel geld nodig hebt, of je wilt snel van je occasion af dan onze auto inkoop Dordrecht, dé oplossing voor jou! Breng de wagen vandaag nog langs bij onze vestiging Wijkopenautos.nl Dordrecht voor een gratis taxtatie. De professionals bij ons autobedrijf Dordrecht zetten de koffie al klaar! Auto verkopen Dordrecht gratis en snel bij Wijkopenautos.nl.
Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet