Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Eindhoven

Onze experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Eindhoven
Hastelweg 214 A
5652 CL Eindhoven
Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Je auto verkopen in Eindhoven. Wij maken het makkelijk!

Op zoek naar een nieuwe auto? Vanzelfsprekend betekent dit ook het verkopen van je huidige auto. Als je dit niet goed aanpakt kan dat een hels karwei zijn. Denk aan advertentiesites waarop je je occasion te koop zet. Jouw auto concurreert hier met meer dan 6000 nieuwe auto's per dag! Auto's staan hier gemiddeld ongeveer 4-5 weken op voordat ze verkocht worden, en vanwege de zware concurrentie verkoop je je auto niet zomaar voor de beste prijs. Bij wijkopenautos.nl Eindhoven kopen we iedere auto binnen 24 uur, zonder advertenties en zonder eindeloze onderhandelingen. Je kunt bij ons namelijk ook snel een goede prijs krijgen voor je auto. Bovendien kun je iedere occasion aan ons verkopen in Eindhoven. Om je auto aan ons te verkopen start je met de online kenteken check. Vul je autogegevens in en geef ons verdere details over je auto inclusief enkele duidelijke foto's. Met deze informatie kunnen wij je een gegarandeerde prijs bieden voor je auto. Dit bod is het bedrag dat je een aantal dagen later op je bankrekening mag verwachten wanneer je besluit tot verkoop over te gaan. Maak een inleverafspraak bij onze vestiging en breng je auto naar ons toe. Hier bevestigen we de prijs en heb je het bedrag binnen 2 werkdagen op je rekening staan! Auto verkopen in Eindhoven doe je simpel en snel met wijkopenautos.nl!
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – Snel auto verkopen vestiging Eindhoven:

Vanaf het noorden:

Volg de A2 richting Eindhoven en neem vervolgens afslag 30 richting Centrum. Je rijdt op de Tilburgseweg. Blijf deze volgen tot de rotonde. Neem op de rotonde de eerste afslag richting de Beukenlaan. De Beukenlaan gaat over in de Botenlaan. Na de rotonde neem je de tweede afslag rechts de Hastelweg op. Na 500 meter zie je wijkopenautos aan je rechterhand.

Vanaf het zuiden:

Volg de N2 richting Eindhoven. Neem vervolgens afslag 31 richting Meerenakkerweg. Direct na de afslag sla je rechtsaf de Meerenakkerweg op. Hierna neem je de tweede afslag links richting de Dillenburgstraat. Blijf deze weg volgen en neem vervolgens de vierde afslag rechts, die zich na het Beatrixkanaal bevindt. Na 700 meter zie je wijkopenautos aan je linkerhand.

Vanaf het oosten:

Volg de N270 en blijf de richting Ring-Noord volgen terwijl de Insulindelaan overgaat in de Onze Lieve Vrouwestraat. Houd vervolgens Ring-West aan, waar de weg van de Marconilaan overgaat in de Beukenlaan. Neem bij de rotonde de tweede afslag en vervolg je weg op de Beukenlaan. De Beukenlaan gaat over in de Botenlaan. Na de rotonde neem je de tweede afslag rechts de Hastelweg op. Na 500 meter zie je wijkopenautos aan je rechterhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Eindhovenaren over wijkopenautos.nl

Het gaat erg snel en gemakkelijk. Nooit gedacht dat mijn auto verkopen zo simpel was.
14-12-2016 door Janny Vrijhof uit Eindhoven | Lancia Delta 1.6 1997

Service was goed. De persoon die mij hielp kwam heel goed over en had veel kennis en was objectief en eerlijk. Complimenten voor hem!
05-01-2017 door Jan L. uit Eindhoven | BMW 320D 2006

De verkoop verliep zeer vriendelijk en vakkundig. Een handelaar bood een veel te laag bedrag voor mijn auto, dus ik heb hem aan jullie verkocht.
22-08-2016 door Jan van den E. uit Eindhoven | Audi A6 TDi 2008

Autobedrijven Eindhoven... of Wijkopenautos.nl?

Bij wijkopenautos.nl garanderen we dat je iedere auto verkocht krijgt. Auto's die rijp zijn voor de autosloop of de autosloperij kopen wij ook in. Auto's die bijvoorbeeld bij autobedrijven in Eindhoven niet meer welkom zijn, zijn dat wel bij ons. Wij hebben namelijk interesse in iedere auto, ongeacht merk, bouwjaar of de staat van de wagen. Veel autodealers weten geen raad met auto's die te oud zijn of waar schade aan zit, omdat autodealers teveel kosten moeten maken om de auto weer door te verkopen. Als autobedrijven geen optie meer zijn voor je wagen kun je ze naar de autosloperij brengen, maar daar krijg je niet veel meer dan de oud ijzer prijs terwijl veel onderdelen nog hartstikke goed kunnen zijn. Daarom weten wij wel raad met de auto en kopen wij alle auto's, ook de auto's waar autobedrijven en autodealers niets mee kunnen. En de autosloop wil je je oude auto toch ook niet aan doen?

In Eindhoven vind je genoeg autodealers die auto's kopen en verkopen, maar sommige auto's zijn simpelweg lastig te verkopen of leveren voor de autobedrijven niets meer op. wijkopenautos.nl biedt dan de oplossing. Zelfs als de auto niet meer rijdt krijgen wij hem verkocht en brengt hij bij ons meer op dan bij de autosloperij.


Zelf je auto verkopen in Eindhoven.

Je auto verkopen in Eindhoven kun je prima zelf doen. Het makkelijkste is om een online advertentie te plaatsen op een autoverkoopsite. Als je gratis en snel je auto wilt verkopen in Eindhoven, let er dan wel op dat je kiest voor een autoverkoopsite waar geen extra kosten aan verbonden zijn. Soms wordt er namelijk geld gevraagd om je auto boven aan de pagina te houden. Je auto online verkopen in Eindhoven geeft je een groot bereik. Daarom kun je reacties uit heel Nederland verwachten. Kies uit deze reacties een geschikte koper en nodig hem uit voor een bezichtiging en een proefrit. Om je verder te helpen bij de verkoop van je auto in Eindhoven geven we een aantal auto verkooptips voor Eindhoven.


De snelste autoverkoop in Eindhoven.

Naast zelf je auto verkopen zijn er snellere manieren om je auto te verkopen. Je kunt je auto op een veilingsite zetten waar handelaren tegen elkaar opbieden. Omdat zij ook aan je auto willen verdienen is een goede prijs niet gegarandeerd. Wij bieden de mogelijkheid om je auto snel te verkopen in Eindhoven voor een goede prijs. Na de online waardebepaling bepalen wij de definitieve verkoopprijs op basis van aanvullende informatie en foto's van je voertuig. Zeker in het geval van een auto die moeilijk te verkopen is in Eindhoven zoals een sloopauto of een schadeauto. In Eindhoven is dit de moeite waard.


Laat je auto taxeren en verkoop hem meteen.

De occasion taxatie wordt volledig online uitgevoerd. Wij inspecteren je gegevens en foto's en doen daarna een bod op je auto. Vervolgens kun jij je auto voor deze prijs direct aan ons in Eindhoven verkopen. Ons bod is namelijk vrijblijvend en verplicht je tot niets. Accepteer je het bod wel, dan zetten wij alles in werking: we maken de betaling direct over, zodat het geld al een paar dagen later op je bankrekening staat. Wij regelen ook de afmelding en de vrijwaring. Zo ben je snel van je oude auto af in Eindhoven en heb je alle tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe auto!

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet