Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Enschede

Onze experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Enschede-West
De Giem 4c
7547 SV Enschede

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Gratis en gemakkelijk je auto verkopen in Enschede!

Je wilt graag je oude auto verkopen in Enschede. Tegenwoordig heb je daar gelukkig veel verschillende opties voor. Helaas kost het zelf verkopen van je auto wel wat tijd. Je moet soms meerdere afspraken maken voordat je auto eindelijk verkocht is. Wij kunnen ons voorstellen dat je die tijd simpelweg niet hebt of liever aan iets anders besteed. Is er dan een andere manier waarmee je je auto wel snel en zeker verkoopt zonder gedoe? Jazeker. Voer onze gratis online waardebepaling uit en ontdek welke gegarandeerde prijs wij je direct bieden voor jouw auto. Voer je autogegevens in, voorzie ons van aanvullende informatie en voeg een paar foto's toe. Ons team bepaalt vervolgens wat je auto waard is en stuurt je een gegarandeerde prijs per e-mail. Als je akkoord gaat met de prijs kun je direct een inleverafspraak bij onze vestiging boeken. Wij regelen de vrijwaring en de afmelding voor je. Je kunt bij wijkopenautos.nl op deze manier je oude auto al binnen 24 uur verkopen!
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – wijkopenautos.nl vestiging Enschede:

Vanaf het noordwesten:

Neem de afslag 26 Enschede-West richting Enschede-West en sla vervolgens direct linksaf de Waterval op. Pak vervolgens de eerste afslag en sla aan het einde van de weg linksaf de Afinkstraat in. Sla daarna bij de eerste mogelijkheid rechtsaf, richting de Hendrik Ter Kuilestraat. Neem vervolgens de eerste afslag links de Twekkeler Es op en neem hierna de tweede afslag links naar De Giem. Als je de weg volgt met de bocht naar rechts, zie je wijkopenautos aan je rechterhand.

Vanaf het zuiden:

Volg de N18 en sla bij de Usselerrondweg linksaf. Blijf vervolgens deze weg volgen tot het punt waar hij veranderd in de Afinkstraat. Sla daarna bij de eerste mogelijkheid rechtsaf, richting de Hendrik Ter Kuilestraat. Neem vervolgens de eerste afslag links de Twekkeler Es op en neem hierna de tweede afslag links naar De Giem. Als je de weg volgt met de bocht naar rechts, verschijnt wijkopenautos aan je rechterhand.

Vanaf het oosten:

Rij op de Parkweg met het Volkspark aan je linkerhand. Blijf deze weg volgen. Bij de Y-splitsing sla je linksaf, richting de Hendrik Ter Kuilestraat. Pak op de rotonde de tweede afslag en blijf je weg op de Hendrik Ter Kuilestraat vervolgen. Neem vervolgens de vierde afslag rechts en daarna de tweede afslag links naar de Giem. Als je de weg volgt met de bocht naar rechts, zie je wijkopenautos aan de rechterkant verschijnen.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

De taxatie was erg eerlijk en professioneel. De medewerker ging erg objectief te werk en ik was zeer tevreden met de uitkomst. (06-10-2016 door Falko Z. uit Enschede)

Zeer vriendelijke medewerkers, ze hebben zich ook keurig aan alle afspraken gehouden. De vrijwaring en afmelding werden gratis en snel geregeld, het geld stond ook nog eens snel op mijn rekening. (17-10-2016 door Jos K. uit Enschede)

De professionele hulp bij de taxatie en verkoop van mijn auto was erg goed. Ik kreeg een mooi bod en had snel het geld op mijn rekening staan. (05-11-2016 door Ella G. uit Enschede)

Je oude auto verkopen in Enschede?

Wanneer is je auto een oude auto en waar kan je je oude auto verkopen? Op de vraag wanneer een auto oud is, zijn vele antwoorden mogelijk. In de autowereld wordt een auto van vijftien jaar of ouder in de regel als oud beschouwd. Ben je in het bezit van zo’n auto en denk je erover hem te verkopen? Dan zijn er een aantal plaatsen in Enschede waar je terecht kunt. Je kunt je auto inruilen bij een dealer of verkopen aan een handelaar. Je kunt er ook voor kiezen je auto online aan te bieden op autoveilingsite of autoverkoopsite. In alle gevallen speelt het bouwjaar van de auto de verkoop voor een goede prijs parten. wijkopenautos.nl helpt je een geschikte koper te vinden. Aan ons kan iedereen zijn oude auto verkopen in Enschede. Ben je benieuwd wat wij voor je auto kunnen bieden? Vul dan eenvoudig online onze gratis waardebepaling en zelfevaluatie in. Voorzie ons van aanvullende informatie over de staat van je auto, voeg een paar foto's toe en ontvang jouw gegarandeerde prijs direct in je mailbox! Boek een inleverafspraak bij onze vestiging en je verkoop is rond.


Je occasion verkopen in Enschede.

Als je besluit je auto te verkopen dan kan je het gemakkelijkst je auto online verkopen in Enschede. Zo zijn er autoveilingsites waar je handelaren tegen elkaar op kan laten bieden. Omdat handelaren de auto zelf met zo veel mogelijk winst willen doorverkopen, is het niet waarschijnlijk dat je de auto voor een hoge prijs kan verkopen. Een andere manier om gratis je auto te verkopen in Enschede is een advertentie plaatsen op websites met een rubriek auto verkoop Enschede.

Reacties op je advertentie kunnen soms lang op zich laten wachten. Zeker als jouw model auto op het moment niet zo gewild is, of als je een oude auto wilt verkopen in Enschede. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat de advertentietekst duidelijk en aantrekkelijk is geschreven. Ook doe je er goed aan om scherpe foto's bij je advertentie te plaatsen.


Je oude auto verkopen aan wijkopenautos.nl

Als je je auto wilt verkopen in Enschede is het belangrijk om dicht bij de daadwerkelijke waarde van je auto te zitten. Via onze online waardebepaling op deze website kom je daar gemakkelijk achter. Voer je autogegevens in en ga verder met de zelfevaluatie van je voertuig. Hierin beschrijf je hoe de staat van je auto is en voeg je een paar foto's toe. Vervolgens krijg je een gegarandeerde prijs per e-mail toegestuurd. Of je wilt verkopen is vervolgens aan jou!

Als je je schadeauto wilt verkopen in Enschede kan dat via nadere verkoopkanalen een moeilijke onderneming zijn. Vaak zal je bij de dealer bot vangen als je probeert een auto met schade in te ruilen voor een ander model. Ook een handelaar of particuliere koper zal waarschijnlijk een bodemprijs bieden. wijkopenautos.nl heeft interesse in elke auto. Geen zorgen dus als je auto niet meer in perfecte staat verkeert! Ook een sloopauto kan je verkopen aan ons in Enschede.


Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet