Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Goes

Onze experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Goes
Amundsenweg 2b
4462 GL Goes

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Verkoop je auto snel in Goes met onze hulp!

Wil je snel je auto verkopen in Goes? Dan heeft wijkopenautos.nl de oplossing voor jou! Wij hebben namelijk alles in huis om de verkoop van je auto snel rond te hebben. Ten eerste kun je via onze online waardebepaling gratis een gegarandeerde prijs voor je auto opvragen. Na het invullen van een aantal gegevens over je auto en het toevoegen van aanvullende informatie inclusief foto's, berekenen onze experts een gegarandeerde prijs voor jou. Deze krijg je per e-mail en hoef je dus bijna niets voor te doen! Vind je het een goed bod? Dan kun je een inleverafspraak bij ons maken om de verkoop af te ronden. Onze locatie is corona-proof dus de afhandeling vindt veilig plaats. Wij regelen gratis alle administratie die komt kijken bij de verkoop van de occasion.
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route - Wijkopenautos.nl vestiging Goes

Vanaf het zuiden:

Je rijdt in noordelijke richting op de A256 ter hoogte van de Zeelandhallen. Neem afslag richting Goes Zuid/Industrieterrein De Poel. Aan het einde van de afrit sla je bij de rotonde linksaf richting Goes-Zuid. Sla vervolgens op de eerstvolgende rotonde rechtsaf de Nansenbaan op. Sla bij de tweede zijstraat rechtsaf de Amundsenweg op, je vindt Wijkopenautos Goes direct aan de je linkerhand.

Vanaf het noorden:

Je rijdt in zuidelijke richting op de A256 ter hoogte van het spoor. Neem afslag richting Goes Zuid/Industrieterrein De Poel. Aan het einde van de afrit sla je linksaf en blijf je richting Goes-Zuid aanhouden. Neem op de tweede rotonde de eerste afslag linksaf naar Nansenbaan. Sla bij de tweede zijstraat rechtsaf de Amundsenweg op, je vindt Wijkopenautos Goes direct aan de je linkerhand.

Vanaf het oosten:

Je rijdt in westelijke richting op de Fruitlaan ter hoogte van het Edudelta College. Ga bij de rotonde rechtdoor richting industrieterrein De Poel. Je blijft de Anthony Fokkerstraat volgen. Neem op de eerstvolgende rotonde de 2e afslag linksaf naar Nansenbaan. Sla bij de tweede zijstraat rechtsaf de Amundsenweg op, je vindt Wijkopenautos Goes direct aan de je linkerhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
Dinsdag:Gesloten
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
10:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:


De medewerker maakte een zeer professionele indruk en was vriendelijk en behulpzaam. Ik had een aantal vragen en die werden vriendelijk beantwoord. Ik was tevreden met het bod en ik ben erg tevreden over de service. (14-08-2016 door Jacco van N. uit Goes)

Het online bod beviel me wel en ik kreeg ook een correct bod na de taxatie. De afhandeling van de papieren werd snel geregeld en het geld stond na twee dagen op mijn bankrekening. (03-09-2016 door Laura A.uit Goes)

Ik ben netjes geholpen door de medewerker ik kreeg een fijn bod. Goede jongens in vestiging Goes. Netjes de hand geschud na de afhandeling. De afmelding en de vrijwaring werden geregeld en het geld stond snel op mijn rekening. Al met al erg tevreden. (07-11-2016 door Henk L. uit Goes)

Hoe kan jij je auto verkopen in Goes?

Wanneer je snel je auto wilt verkopen in Goes, kan je een aantal dingen doen. Zo kan je je oude auto verkopen in Goes middels een online advertentie aan een particulier. Je plaatst een informatieve tekst, inclusief foto’s op een website. Potentiële kopers kunnen dan op je advertentie reageren. Houd er wel rekening mee dat dit tijdrovend kan zijn. De eerste geïnteresseerde is niet meteen de koper. Een andere mogelijkheid is om langs te gaan bij de dichtstbijzijnde autodealer om je auto in te ruilen. Helaas zal de autodealer zo laag mogelijk bieden, omdat hij de auto ook moet doorverkopen. Hier moet natuurlijk aan verdiend worden. Je kunt ook je auto laten veilen op een autoveiling. Particulieren en bedrijven bieden op je auto. Dit kunnen snelle opties zijn, maar het kan veel stress met zich meebrengen en bovendien niet altijd genoeg opleveren. Wat dacht je van een auto inkoop bedrijf in Goes? Om precies te zijn: wijkopenautos.nl! Niet alleen is onze service gratis, wij zijn ook geheel vrijblijvend. Daarnaast doe je de gehele waardebepaling vanuit huis! De autoverkoop in Goes kan al binnen 24 uur afgerond zijn! En dat alles zonder zorgen en stress.


Snel en eenvoudig.

Je vraagt jouw gegarandeerde prijs aan via onze gratis online waardebepaling. Voer je kenteken in en voorzie ons van verdere informatie over je auto inclusief enkele foto's. Daarna kan ons team aan de slag en wordt een gegarandeerde prijs berekend op basis van de staat van je auto. Heb je een hele oude auto en wil je graag je sloopauto verkopen in Goes? Dat is bij ons ook geen probleem want wij kopen álle auto’s. Ook tweedehands auto verkopen in Goes is bij ons geen probleem. Onze vestiging voldoet aan alle veiligheidsmaatregelen rondom covid dus het inleveren gebeurt veilig. Je auto verkopen in Goes is dus zo gebeurd! Wij zorgen ervoor dat het geld gelijk na de verkoop wordt overgemaakt zodat je het bedrag zo snel mogelijk op je rekening hebt staan! Bovendien regelen wij de gehele administratieve afhandeling van je auto, zodat jij je niet druk hoeft te maken over de administratieve rompslomp. Wil jij het verkopen van je auto in Goes snel afronden? Ga dan naar hét occasion inkoop bedrijf in Goes: wijkopenautos.nl!

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet