Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Goes

Onze experts staan voor je klaar

Wijkopenautos.nl

Vestiging Goes
Amundsenweg 2
4462 GL Goes

Telefoon:

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

Verkoop je auto snel in Goes met onze hulp!

Wil je snel je auto verkopen in Goes? Dan heeft Wijkopenautos.nl de oplossing voor jou! Wij hebben namelijk alles in huis om de verkoop van je auto snel rond te hebben. Ten eerste kun je via onze online taxatietool gratis de waarde van je auto bepalen. Na het invullen van een aantal feiten over je auto, zoals bijvoorbeeld het bouwjaar, krijg je op je beeldscherm een prijsindicatie van de waarde van je auto te zien. Dit is een indicatie, omdat de tool in de berekening niet meeneemt wat de staat van je auto is. Als je je auto snel wilt verkopen, is het handig om ook de precieze waarde te laten vaststellen. Hiervoor kun je ook bij ons terecht. Je ontvangt van ons dan meteen een bod op je occasion. Je kunt vaak al binnen 24 uur terecht bij onze vestiging. Mocht je het een mooi bod vinden en akkoord gaan, dan is je auto verkocht! Je kunt de auto gelijk bij ons achterlaten en wij regelen gratis alle administratie die komt kijken bij de verkoop van een occasion.
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route - Wijkopenautos.nl vestiging Goes

Vanaf het zuiden:

Je rijdt in noordelijke richting op de A256 ter hoogte van de Zeelandhallen. Neem afslag richting Goes Zuid/Industrieterrein De Poel. Aan het einde van de afrit sla je bij de rotonde linksaf richting Goes-Zuid. Sla vervolgens op de eerstvolgende rotonde rechtsaf de Nansenbaan op. Sla bij de tweede zijstraat rechtsaf de Amundsenweg op, je vindt Wijkopenautos Goes direct aan de je linkerhand.

Vanaf het noorden:

Je rijdt in zuidelijke richting op de A256 ter hoogte van het spoor. Neem afslag richting Goes Zuid/Industrieterrein De Poel. Aan het einde van de afrit sla je linksaf en blijf je richting Goes-Zuid aanhouden. Neem op de tweede rotonde de eerste afslag linksaf naar Nansenbaan. Sla bij de tweede zijstraat rechtsaf de Amundsenweg op, je vindt Wijkopenautos Goes direct aan de je linkerhand.

Vanaf het oosten:

Je rijdt in westelijke richting op de Fruitlaan ter hoogte van het Edudelta College. Ga bij de rotonde rechtdoor richting industrieterrein De Poel. Je blijft de Anthony Fokkerstraat volgen. Neem op de eerstvolgende rotonde de 2e afslag rechtsaf naar Nansenbaan. Sla bij de tweede zijstraat rechtsaf de Amundsenweg op, je vindt Wijkopenautos Goes direct aan de je linkerhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
Dinsdag:Gesloten
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
10:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:


De medewerker maakte een zeer professionele indruk en was vriendelijk en behulpzaam. Ik had een aantal vragen en die werden vriendelijk beantwoord. Ik was tevreden met het bod en ik ben erg tevreden over de service. (14-08-2016 door Jacco van N. uit Goes)

Het online bod beviel me wel en ik kreeg ook een correct bod na de taxatie. De afhandeling van de papieren werd snel geregeld en het geld stond na twee dagen op mijn bankrekening. (03-09-2016 door Laura A.uit Goes)

Ik ben netjes geholpen door de medewerker ik kreeg een fijn bod. Goede jongens in vestiging Goes. Netjes de hand geschud na de afhandeling. De afmelding en de vrijwaring werden geregeld en het geld stond snel op mijn rekening. Al met al erg tevreden. (07-11-2016 door Henk L. uit Goes)

Hoe kan jij je auto verkopen in Goes?

Wanneer je snel je auto wilt verkopen in Goes, kan je een aantal dingen doen. Zo kan je je oude auto verkopen in Goes middels een online advertentie aan een particulier. Je plaatst een informatieve tekst, inclusief foto’s op een website. Potentiële kopers kunnen dan op je advertentie reageren. Houd er wel rekening mee dat dit tijdrovend kan zijn. De eerste geïnteresseerde is niet meteen de koper. Een andere mogelijkheid is om langs te gaan bij de dichtstbijzijnde autodealer om je auto in te ruilen. Helaas zal de autodealer zo laag mogelijk bieden, omdat hij de auto ook moet doorverkopen. Hier moet natuurlijk aan verdiend worden. Je kunt ook je auto laten veilen op een autoveiling. Particulieren en bedrijven bieden op je auto. Dit kunnen snelle opties zijn, maar het kan veel stress met zich meebrengen en bovendien niet altijd genoeg opleveren. Wat dacht je van een auto inkoop bedrijf in Goes? Om precies te zijn: Wijkopenautos.nl! Niet alleen is onze service gratis, wij zijn ook geheel vrijblijvend. De autoverkoop in Goes kan al binnen 24 uur afgerond zijn! En dat alles zonder zorgen en stress.


Snel en eenvoudig.

Het is verstandig om met onze online taxatietool eerst de dagwaarde van je auto te berekenen. Als je het kenteken van jouw occasion niet uit je hoofd weet kun je bijvoorbeeld het bouwjaar en het model invullen in de online taxatietool. En vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen! Vervolgens verschijnt de dagwaarde op je beeldscherm. Let op, want deze waarde is slechts een indicatie. Ziet deze waarde er goed uit? Er is namelijk nog niet gekeken naar eventuele schade en waardeverhogende opties van je auto. Heb je een hele oude auto en wil je graag je sloopauto verkopen in Goes? Dat is bij ons ook geen probleem, want wij kopen álle auto’s. Ook tweedehands auto verkopen in Goes is bij ons geen probleem. Om de exacte waarde van je auto te achterhalen, maak je online een afspraak bij ons in de vestiging. Hier zal een RDW-erkende professional uitvoerig naar je auto kijken. Ook wordt er een testrit gemaakt, zodat hij een volledig beeld van je auto kan krijgen. Hierna komt hij met de exacte waarde van je auto. Ben je tevreden met deze waarde? Dat is mooi, want dit bedrag is ook gelijk het bod op je auto! Je auto verkopen in Goes is dus zo gebeurd! Wij zorgen ervoor dat het geld gelijk na de verkoop wordt overgemaakt zodat je het bedrag zo snel mogelijk op je rekening hebt staan! Bovendien regelen wij de gehele administratieve afhandeling van je auto, zodat jij je niet druk hoeft te maken over de administratieve rompslomp. Wil jij het verkopen van je auto in Goes snel afronden? Ga dan naar hét occasion inkoop bedrijf in Goes: Wijkopenautos.nl!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet