Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Groningen

Onze experts staan voor je klaar

Wijkopenautos.nl

Vestiging Groningen-Winschoterdiep
Bornholmstraat 72-74
9723 AZ Groningen

Telefoon:

Gratis online taxatie van jouw auto

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop alleen als jij
dat wilt en het geld wordt direct overgemaakt op je rekening

Snel je auto verkopen in Groningen? Wij maken het mogelijk!

Je auto verkopen in Groningen kun je op verschillende manieren doen. Het ideaal is natuurlijk om je auto snel te verkopen en ook nog voor een goede prijs. Wat kun je dan het beste doen? Je auto verkopen op een autoverkoopsite levert een goede prijs op, maar het proces neemt vaak veel tijd in beslag. Een auto verkopen via een veilingsite gaat snel, maar levert niet altijd de beste prijs op. Wij bieden een mooi alternatief voor de bovenstaande manieren: een snelle verkoop voor een mooie prijs. Wat moet je daar voor doen? Je doet een snelle online taxatie met onze online taxatietool. Je vult je gegevens in en daarna maak je meteen een afspraak met onze Groningse taxateur. Dit kan sowieso binnen 48 uur, maar vaak kun je al de volgende dag bij hem terecht. Hij doet een vakkundige taxatie en doet een geschikt bod op je auto. Als je akkoord gaat met dit bod, dan laat je je auto achter en wij regelen verder alles.
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – Wijkopenautos.nl vestiging Groningen:

Vanaf Assen/Emmen:

Volg de A7/E22 en neem afslag 38 de Bergenweg op. Op de rotonde neemt u de eerste afslag rechts. Na 450 meter slaat u linksaf de oprit in. Aan het einde van deze straat ziet u Wijkopenautos BV. aan uw linkerhand.

Vanaf Heerenveen/Leeuwarden:

Volg de A7/E22 en neem afslag 38 de Bergenweg op. Op de rotonde neemt u de eerste afslag rechts. Na 450 meter slaat u linksaf de oprit in. Aan het einde van deze straat ziet u Wijkopenautos BV. aan uw linkerhand.

Vanaf Winschoten:

Volg de A7 en neem afrit 39 – Westerbroek. U blijft aanhouden richting Westerbroek en neemt ook de afslag Westerbroek. Vervolgens slaat u rechtsaf de Winschoterweg op en vervolgens de eerste links de Bornholmstraat op. U blijft de weg volgen tot u Wijkopenautos BV aan uw rechterhand ziet.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Erg betrouwbaar bedrijf. De prijs die ik aangeboden kreeg was reëel en daarbij kreeg ik gratis een hartstikke goede service! (14-10-2016 door Rens T. uit Groningen)

Raad Wijkopenautos.nl zeker aan m'n buurvrouw aan. Fijne mensen. Daarnaast was mijn auto in professionele handen. Mooi! (09-11-2016 door Rika uit Groningen)

Alles kwam erg professioneel over. Je kunt goed merken dat de taxateur weet waar hij over praat. Alle afspraken - waaronder de afmelding - werden keurig nagekomen.(29-11-2016 door Herman B. uit Groningen)

Je auto online verkopen Groningen.

Je kunt je auto het makkelijkst online verkopen in Groningen. Dan heb je de grootste kans dat je iemand vindt aan wie je je auto kunt verkopen in Groningen. Je kunt je auto ook op een veilingsite zetten. Daar bieden handelaren tegen elkaar op en is je auto snel verkocht. Ze zullen niet tot het uiterste gaan om jouw auto te kopen, omdat ze de auto later zelf nog met winst willen verkopen. Je hebt daardoor geen garantie voor een hoge prijs. Je kunt je auto ook aan een dealer verkopen of inruilen, maar dan loop je tegen hetzelfde probleem aan als bij een veilingsite.

Als je de verkoop van je auto in Groningen zelf regelt, dan bepaal jij hoeveel je voor je auto krijgt. Je moet niet teveel vragen, want dan raak je hem nooit kwijt. Te weinig vragen is natuurlijk ook zonde. Wij helpen je om de prijs voor je auto te bepalen met onze taxatietool. Daarmee bereken je eenvoudig de dagwaarde van je auto. Dit is een indicatie van de waarde van je auto, maar een prima basis voor de bepaling van de verkoopprijs. Wat moet je doen? Je vult je kenteken, de kilometerstand en je e-mailadres in. De dagwaarde wordt meteen berekend. Stel de prijs iets naar boven bij, zodat je onderhandelingsruimte hebt bij de verkoop.

Plaats je auto op een site waarop je gratis je auto kunt verkopen in Groningen. Zorg dat je een geschikte koper uitzoekt uit alle reacties en nodig hem uit voor een kijkafspraak en een proefrit. Wil hij je auto kopen? Onderhandel dan stevig en regel direct na de verkoopdeal de afmelding, vrijwaring en de betaling. Lees hier nog een aantal bruikbare autoverkooptips voor Groningen om het verkoopproces zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen


Wij taxeren en kopen je auto.

Je merkt dat er nogal wat komt kijken bij het zelf regelen van de auto verkoop in Groningen. Je kunt een goede prijs krijgen, maar het kost je veel tijd. Wij bieden een veel makkelijkere optie. Wij maken het mogelijk om je auto snel te verkopen voor een goede prijs. Bovendien kun je elke auto aan ons kwijt. Je kunt zowel je sloopauto aan ons verkopen in Groningen als je schadeauto aan ons verkopen in Groningen. Het verkopen van je auto in Groningen aan Wijkopenautos.nl werkt als volgt: je maakt meteen na het invullen van onze online taxatietool een afspraak bij onze vestiging in Groningen voor een taxatie. Vaak kun je al de volgende dag bij onze Groningse taxateur terecht. Hij controleert je auto in ongeveer een half uur tijd en slaat daarbij geen onderdeel over. Hij loopt stap voor stap zijn lijstje af en checkt onder andere het motorische gedeelte en let op krassen en deuken in de lak. De taxatie wordt afgesloten met een proefrit. Daarna doet hij een bod en kun je je oude auto meteen verkopen in Groningen.


Verkoop je auto snel!

Wacht niet langer als jij je auto snel wilt verkopen in Groningen. Maak direct een afspraak voor een taxatie in Groningen! Onze expert keurt je auto vakkundig en doet een goed bod op je auto. Je kunt je auto dan meteen verkopen. Wij regelen ter plekke de afmelding en de vrijwaring en jij hoeft je nergens meer druk over te maken. Bovendien maken we het geld veilig via de bank over. Dit bedrag staat gelijk na de overschrijving op je bankrekening. Een auto verkopen in Groningen was nog nooit zo makkelijk!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet