Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Groningen

Onze experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Groningen-Winschoterdiep
Bornholmstraat 72-74
9723 AZ Groningen

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Snel je auto verkopen in Groningen? Wij maken het mogelijk!

Je auto verkopen in Groningen kun je op verschillende manieren doen. Het ideaal is natuurlijk om je auto snel te verkopen en ook nog voor een goede prijs. Wat kun je dan het beste doen? Je auto verkopen op een autoverkoopsite levert een goede prijs op, maar het proces neemt vaak veel tijd in beslag. Een auto verkopen via een veilingsite gaat snel, maar levert niet altijd de beste prijs op. Wij bieden een mooi alternatief voor de bovenstaande manieren: een snelle verkoop voor een mooie prijs. Wat moet je daar voor doen? Je doet een volledige online taxatie met onze taxatietool. Je vult je autogegevens in, vult deze aan met verdere details over je auto en voegt vervolgens wat foto's toe. Vervolgens bepalen wij aan de hand van de dagwaarde en deze informatie een defintieven verkoopprijs. Voor deze prijs kun je direct aan ons verkopen! Het enige wat je nog hoeft te doen is een inleverafspraak boeken bij onze Groningse vestiging. Wij regelen al het papierwerk en betalen je direct zodat je het bedrag binnen twee werkdagen op je rekening hebt staan.
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – wijkopenautos.nl vestiging Groningen:

Vanaf Assen/Emmen:

Volg de A7/E22 en neem afslag 38 de Bergenweg op. Op de rotonde neemt u de eerste afslag rechts. Na 450 meter slaat u linksaf de oprit in. Aan het einde van deze straat ziet u wijkopenautos aan uw linkerhand.

Vanaf Heerenveen/Leeuwarden:

Volg de A7/E22 en neem afslag 38 de Bergenweg op. Op de rotonde neemt u de eerste afslag rechts. Na 450 meter slaat u linksaf de oprit in. Aan het einde van deze straat ziet u wijkopenautos aan uw linkerhand.

Vanaf Winschoten:

Volg de A7 en neem afrit 39 – Westerbroek. U blijft aanhouden richting Westerbroek en neemt ook de afslag Westerbroek. Vervolgens slaat u rechtsaf de Winschoterweg op en vervolgens de eerste links de Bornholmstraat op. U blijft de weg volgen tot u wijkopenautos aan uw rechterhand ziet.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Erg betrouwbaar bedrijf. De prijs die ik aangeboden kreeg was reëel en daarbij kreeg ik gratis een hartstikke goede service! (14-10-2016 door Rens T. uit Groningen)

Raad Wijkopenautos.nl zeker aan m'n buurvrouw aan. Fijne mensen. Daarnaast was mijn auto in professionele handen. Mooi! (09-11-2016 door Rika uit Groningen)

Alles kwam erg professioneel over. Je kunt goed merken dat de taxateur weet waar hij over praat. Alle afspraken - waaronder de afmelding - werden keurig nagekomen.(29-11-2016 door Herman B. uit Groningen)

Je auto online verkopen Groningen.

Je kunt je auto het makkelijkst online verkopen in Groningen. Dan heb je de grootste kans dat je iemand vindt aan wie je je auto kunt verkopen in Groningen. Je kunt je auto ook op een veilingsite zetten. Daar bieden handelaren tegen elkaar op en is je auto snel verkocht. Ze zullen niet tot het uiterste gaan om jouw auto te kopen, omdat ze de auto later zelf nog met winst willen verkopen. Je hebt daardoor geen garantie voor een hoge prijs. Je kunt je auto ook aan een dealer verkopen of inruilen, maar dan loop je tegen hetzelfde probleem aan als bij een veilingsite.

Als je de verkoop van je auto in Groningen zelf regelt, dan bepaal jij hoeveel je voor je auto krijgt. Je moet niet teveel vragen, want dan raak je hem nooit kwijt. Te weinig vragen is natuurlijk ook zonde. Wij helpen je om de prijs voor je auto te bepalen met onze taxatietool. Daarmee bereken je eenvoudig de dagwaarde van je auto. Dit is een indicatie van de waarde van je auto, maar een prima basis voor de bepaling van de verkoopprijs. Wat moet je doen? Je vult je kenteken, de kilometerstand en je e-mailadres in. De dagwaarde wordt meteen berekend. Stel de prijs iets naar boven bij, zodat je onderhandelingsruimte hebt bij de verkoop.

Plaats je auto op een site waarop je gratis je auto kunt verkopen in Groningen. Zorg dat je een geschikte koper uitzoekt uit alle reacties en nodig hem uit voor een kijkafspraak en een proefrit. Wil hij je auto kopen? Onderhandel dan stevig en regel direct na de verkoopdeal de afmelding, vrijwaring en de betaling. Lees hier nog een aantal bruikbare autoverkooptips voor Groningen om het verkoopproces zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen


Wij taxeren en kopen je auto.

Je merkt dat er nogal wat komt kijken bij het zelf regelen van de auto verkoop in Groningen. Je kunt een goede prijs krijgen, maar het kost je veel tijd. Wij bieden een veel makkelijkere optie. Wij maken het mogelijk om je auto snel te verkopen voor een goede prijs. Bovendien kun je elke auto aan ons kwijt. Je kunt zowel je sloopauto aan ons verkopen in Groningen als je schadeauto aan ons verkopen in Groningen. Het verkopen van je auto in Groningen aan wijkopenautos.nl werkt als volgt: je doorloopt onze online taxatietool om de dagwaarde van je auto te berekenen. Dit gaat aan de hand van informatie als bouwjaar, merk, kilometerstand etc. Vervolgens hebben we verdere informatie nodig om een preciezere schatting van de waarde van je auto te kunnen maken. Hiervoor hebben we verdere details nodig zoals schade en uitbreidingen. Hierna kunnen we je een definitieve verkoopprijs bieden. Deze is vrijblijvend, wat inhoudt dat jij zelf mag bepalen of je voor deze prijs aan ons wilt verkopen. Ga je akkoord? Dan boeken we een inleverafspraak bij onze vestiging, die voldoet aan alle veiligheidsmaatregelen rondom corona. Wij doen de rest!


Verkoop je auto snel!

Wacht niet langer als jij je auto snel wilt verkopen in Groningen. Vul de online tool in op wijkopenautos.nl en ontvang snel een definitieve verkoopprijs. Je kunt je auto dan meteen verkopen. Binnen 24 uur! Wij regelen ter plekke de afmelding en de vrijwaring en jij hoeft je nergens meer druk over te maken. Bovendien maken we het geld veilig via de bank over. Dit bedrag staat gelijk na de overschrijving op je bankrekening. Een auto verkopen in Groningen was nog nooit zo makkelijk!

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet