Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Haarlem

Onze experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Haarlem
Heringaweg 6D
2031 BW Haarlem

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Auto verkopen doe je snel in Haarlem!

Een auto verkopen kun je doen via een autoverkoopsite, maar dat kan je meer tijd en moeite kosten dan je denkt. Je moet een prijs bepalen, een advertentie opstellen en gegadigden ontvangen voor een verkoop. Dan ben je nog niet klaar, want de betaling en de administratie moeten ook nog geregeld worden. Moet een verkoop nou echt zoveel inspanning vergen? Nee, wij maken het auto verkopen in Haarlem een stuk makkelijker! Binnen 24 uur kun jij je auto al verkocht hebben. Start onze gratis online waardebepaling via de kenteken tool. Voer je autogegevens in en voorzie ons van zoveel mogelijk details over de staat van je auto. Ons team bepaalt vervolgens wat je auto nog waard is en biedt je een gegarandeerde prijs per e-mail. Ga je akkoord? Dan hoef je alleen nog een inleverafspraak bij onze vestiging te boeken, die aan alle coronamaatregelen voldoet. Wij regelen vervolgens de afmelding en de vrijwaring! Simpel en snel je auto verkopen doe je bij wijkopenautos.nl Haarlem!
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route - Auto verkopen vestiging Haarlem:

Vanaf het noorden:

Je rijdt in zuidelijke richting op de N208 richting Haarlem en neemt de afslag richting Spaarndam/Haarlem Noord. Vervolgens sla je linksaf de Hoofdstraat op. Je blijft deze weg volgen waar deze overgaat in het Delftplein en vervolgens de Vondelweg. Volg deze weg waar deze naar rechts afbuigt. Je gaat de Schoterbrug over richting de Waarderpolder. Na de brug neem je de vierde afslag rechts en vervolgens de eerste afslag links. Na 200 meter neem je de inrit na het Gamma-terrein en na 50 meter zie je wijkopenautos aan je linkerhand.

Vanaf het zuiden:

Je rijdt in noordelijke richting op de A9 en houdt bij knooppunt Rottepolderplein de A200 aan richting Haarlem. Je neemt de fly-over richting de Camera Obscuraweg (IKEA) en blijft deze volgen waar deze over gaat in de Oudeweg. Na 750 meter sla je rechtsaf de Nijverheidsweg op. Wanneer je niet verder kunt sla je rechtsaf. Na 300 meter neem je de inrit voor het Gamma-terrein. Na 50 meter zie je wijkopenautos aan je linkerhand.

Vanaf het westen:

Je rijdt in westelijke richting op de N200 richting Haarlem en neemt de fly-over richting de IKEA. De Camera Obscuraweg buigt af naar links en gaat over in de Oudeweg, deze blijf je volgen. Na 750 meter sla je rechtsaf de Nijverheidsweg op. Wanneer je niet verder kunt sla je rechtsaf. Na 300 meter neem je de inrit voor het Gamma-terrein. Na 50 meter zie je wijkopenautos aan je linkerhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

Zowel het contact via de telefoon als het contact op locatie was uitstekend. Ik vond de service van de medewerkers uitstekend en heb mijn auto voor een betere prijs verkocht dan als ik hem privé had moeten verkopen. (07-09-2016 door Joost K. uit Haarlem)

Met de doorvoer van de taxatie en uw experts ben ik heel tevreden. Alles was prima in orde. (18-10-2016 door Thom H. uit Haarlem)

De afronding van de verkoop ging helemaal goed. Alle administratie werd ons uit handen genomen, zodat we zonder zorgen onze auto snel konden verkopen. De verkoopsom had ik snel op mijn rekening. Aan te bevelen! (12-11-2016 door Leonie G. uit Haarlem)
Not valid:stars

Je auto verkopen in Haarlem: volg onze tips!

Als je je auto wilt verkopen, dan is het van belang dat je systematisch te werk gaat. Wij laten je weten hoe je het makkelijkst je auto kunt verkopen in Haarlem en daarvoor geven we je de beste auto verkopen tips voor Haarlem. Zorg allereerst dat je de waarde van je auto kent zodat je de juiste prijs vraagt en je auto snel kunt verkopen in Haarlem. De waarde achterhaal je het beste door onze gratis online waardebepaling uit te voeren. Die gaat namelijk uit van de staat van je auto. Voer je gegevens in en voeg aanvullende informatie toe over je auto. Ons team stuurt je vervolgens een persoonlijke gegarandeerde prijs per e-mail.


Wij hebben interesse in iedere auto, ongeacht de staat.

Vind je een serieuze koper via de particuliere weg? Dan moet je hem uitnodigen voor een bezichtiging en een testrit. Wil hij de auto kopen? Dan moet je goed nadenken over je onderhandelingsstrategie. Denk namelijk ook aan de betaling, afmelding en de vrijwaring. Je merkt dat het veel tijd kan kosten om je oude auto te verkopen in Haarlem. Bovendien gaat ons voorbeeld uit van een goed functionerende auto, die nog goed in de markt ligt. Maar stel je voor dat je een schadeauto wilt verkopen in Haarlem. Dan zullen de kopers niet in de rij staan voor je auto. Als je auto compleet versleten is en je hem alleen nog als sloopauto kunt verkopen in Haarlem, dan wordt het natuurlijk helemaal moeilijk. In al deze gevallen helpen wij je uit de brand. Wij hebben namelijk interesse in elke auto, ongeacht het bouwjaar en de staat.


Verkoop je auto in Haarlem binnen 24 uur.

Wat moet je doen om je auto aan wijkopenautos.nl te verkopen? Het is simpel. Voer je autogegevens in, voeg aanvullende informatie over je auto toe en een paar foto's. Ontvang vervolgens jouw gegarandeerde prijs per e-mail. Voor deze prijs kun je direct verkopen. Besluit je om dit doen? Maak dan een inleverafspraak bij onze vestiging die aan alle veiligheidsvoorschriften wat betreft corona voldoet. Wij regelen het papierwerk en de vrijwaring, en de betaling maken we meteen over, zodat het geld zo makkelijk op je bankrekening staat. Zo makkelijk kan je auto verkopen gaan. Bespaar je de moeite om zelf je auto aan te bieden en maak nu een afspraak!

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet