Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Helmond

Onze auto verkoop experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Helmond
Europaweg 16
5707 CL Helmond

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Je auto verkopen in Helmond, moeilijk hoeft het niet te zijn!

Welkom bij wijkopenautos.nl Helmond. Binnen 24 uur verkoop je bij ons iedere auto voor de beste prijs. Inmiddels hebben we al meer dan 700.000 auto's door heel Europa gekocht en hebben onszelf in de tussentijd gemanifesteerd tot dé standaard in tweedehands autoprijzen. Bij wijkopenautos vraag je heel eenvoudig de dagwaarde van je auto op via onze online taxatietool. Je krijgt een definitieve verkoopprijs van ons als je ons voorziet van uitgebreidere informatie over je auto inclusief een paar duidelijke foto's. Vergelijk onze prijs met die van een dealer of de particuliere verkoop, en verkoop je auto in Helmond aan wijkopenautos.nl!
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – Snel auto verkopen vestiging Helmond:

Vanuit Eindhoven:

Neem de N270/A270 richting Helmond. Volg de weg voor 10.3 km, waarna je op de Europaweg uitkomt. Je vindt wijkopenautos.nl aan de linkerkant op de kruising van de Europaweg met de Boerhaavelaan. Sla linksaf en direct rechtsaf de parkeerplaats op van wijkopenautos.nl Helmond.

Vanaf Nijmegen:

Volg de A73 naar de Deurneseweg/N270 in Leunen. Neem afrit 9-Venray vanaf de A73 en sla linksaf. Neem na 8.0 km op de rotonde de tweede afslag en rijdt door op de Deurneseweg/de N270. Vervolg uw weg voor 18.6 km en u vindt Wijkopenautos.nl Helmond aan uw rechterkant.

Vanaf Venlo:

Volg de A67 richting Helmond naar de Rijksweg/N612 in Lierop. Neem afrit 35-Someren vanaf de A67. Vervolg uw weg op de N612 en ga bij de rotonde rechtdoor om de Kanaaldijk Zuid West te volgen. Sla linksaf bij de Heeklaan en vervolg u weg voor 1.6 km. Ga rechtdoor bij het kruispunt met de Europalaan en u vindt Wijkopenautos.nl Helmond aan u rechterkant.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

De verkoop van mijn auto liep gesmeerd! Eenvoudig verkocht voor een goede prijs, zo werkt dat meestal niet.
14-05-2018 door Geert A. uit Aarle Rixtel

Er zijn veel dingen die niet werken in Helmond, waaronder mijn oude auto. Toch heb ik hem goed kunnen verkopen! Bedankt!
08-04-2018 door Niek de G.uit Helmond

Ik heb meteen m'n geld gekregen op de bank, dat is het belangrijkst voor mij.
17-05-2018 door Elsbert T. uit Mierlo

Ik heb zelf rustig kunnen vergelijken tussen dealers en particuliere verkoop, dan komt wijkopenautos.nl toch als beste keus eruit
30-03-2018 door Hugo van der V. uit Helmond

Auto inkoop in Helmond

Bij wijkopenautos.nl verkoop je iedere auto. Auto's die niet werken, nieuwe auto's, occasions waar de dealer te weinig voor geeft bij het inruilen. Maak eenvoudig gebruik van de online kenteken check en controleer wat de dagwaarde is van jouw auto. Loop vervolgens de rest door zodat wij je een definitieve verkoopprijs kunnen bieden. Vervolgens bepaal jij of je tot verkoop over wilt gaan. Boek dan een inleverafspraak bij onze vestiging en wij regelen de rest!

Wijkopenautos.nl Helmond - wie vergelijkt verkoopt slimmer

Een auto verkopen vandaag de dag gaat volledig anders dan vroeger. Met alle mogelijkheden die je vandaag hebt doe je er dus verstandig aan eerst na te denken welke manier van verkopen het beste bij jou past. Wij zetten daarom graag alles op een rijtje.

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste mensen kiezen tussen particuliere verkoop (via internet) of een auto inruilen in Helmond. Met de particuliere verkoop bepaal je zelf de prijs, maar je bent wel verantwoordelijkheid voor het gehele proces. Mensen ontvangen, afspraken maken, proefritten en - het belangrijkste - de verkoop zelf. Auto inruilen in Helmond aan de andere kant is een stuk makkelijker, maar niet per sé voordeliger. Wanneer je je een auto wil de autohandelaar ook nog iets terugverdienen op jouw oude die (meestal) minder waard is.

Wij kopen namelijk iedere auto, ongeacht merk, bouwjaar of de staat van de wagen. Veel autodealers weten geen raad met auto's die te oud zijn of waar schade aan zit, omdat autodealers teveel kosten moeten maken om de auto weer door te verkopen. Als autobedrijven geen optie meer zijn voor je wagen kun je ze naar de autosloperij brengen, maar daar krijg je niet veel meer dan de oud ijzer prijs terwijl veel onderdelen nog hartstikke goed kunnen zijn. Daarom weten wij wel raad met de auto en taxeren wij alle auto's, ook de auto's waar autobedrijven en autodealers niets mee kunnen. En de autosloop wil je je oude auto toch ook niet aan doen?


Auto inkoop Helmond

Na onze oprichting in 2014 zijn we gestaag gegroeid en met ondertussen 27 vestigingen door heel Nederland. Nu hebben we meer dan 700.000 auto's al ingekocht en weten we dus waar we mee bezig zijn. Een auto verkopen kan simpel en snel, voor een goede prijs. Dankzij onze technologische ontwikkelingen hebben we een bijzonder accuraat taxatieproces waardoor iedere auto voor de juiste prijs verkocht wordt. Zo verbinden we de juiste auto met de juiste prijs.

Particulier auto verkopen Helmond tips

 • Maak je auto volledig schoon voor de bezichtiging. Dat maakt een goede indruk en geeft er blijk van dat je goed voor je auto zorgt.
 • Download een officiële proefritovereenkomst. Daarmee kan de aansprakelijkheid tijdens de proefrit afgedekt worden. Zorg dat zowel de koper als jij dit document ondertekenen.
 • Bepaal de prijs van je auto met onze taxatietool. Vul je kenteken, de kilometerstand en je e-mailadres in. Dan weet je de dagwaarde van je auto. Dit is een indicatie voor de verkoopprijs.
 • Verhoog de dagwaarde een beetje en bepaal de verkoopprijs. Dit geeft je onderhandelingsruimte. Stel ook vooraf een minimumprijs voor je auto vast en ga hier niet onder zitten.
 • Auto verkopen inclusief RDW Vrijwaring

  Bij de particuliere verkoop van je auto moet er een hoop zelf geregeld worden, waaronder de overschrijving op het postkantoor. Zo heb je alle kentekendocumenten nodig, je identiteitskaart/paspoort en/of rijbewijs en moet je het bedrag voor de overschrijving ook zelf betalen. Bij Wijkopenautos.nl regelen wij dat voor jou en hoef je alleen maar akkoord te gaan met onze marktwaardige autoprijzen voor tweedehands auto's in Helmond.

  Laat je auto nu taxeren:
  Vul je kenteken in

  Ik weet mijn kenteken niet