Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Leeuwarden

Onze experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Leeuwarden
Celsiusweg 1B
8912 AM Leeuwarden

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Simpel en snel je auto verkopen in Leeuwarden!

In het noorden van ons kleine kikkerlandje ligt Leeuwarden, de trotste hoofdstad van Fryslân. Het is de start- en finishplaats van de Elfstedentocht. De stad mag misschien bekend staan om haar schaatstocht, maar dat is niet alles wat Leeuwarden te bieden heeft. Naast het kopen en verkopen van je schaatsen kun je er ook je auto van de hand doen. Je auto aan de man brengen via een autoverkoopsite is dus nu verleden tijd! Zelf een prijs voor je auto bepalen, een advertentie ontwerpen en gegadigden aan huis verwelkomen is immers niet je grootste hobby. Zeker nu niet. Logisch, want de verkoop via het internet is niet alleen erg intensief, je bent er ook al snel weken mee bezig. De auto inkoop lijkt een geschiktere keuze. wijkopenautos.nl is zo’n auto inkoop bedrijf. Binnen 24 uur krijg je een definitieve verkoopprijs voor jouw auto. Hiervoor hoef je alleen onte taxatietool door te lopen en een aantal goeie foto's te uploaden. Deze definitieve verkoopprijs is vrijblijvend. Ga je akkoord? Dan kun je bij ons filiaal een inleverafspraak boeken. Wij regelen de rest.
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route - wijkopenautos.nl vestiging Leeuwarden:

Vanuit het zuiden:

Je rijdt op de A32 in noordelijke richting naar Leeuwarden. Bij afslag 17 houd je Harlingen aan en je gaat de A31 op. Bij de afrit 24 - Leeuwarden verlaat je de snelweg en sla je aan het einde van de afrit linksaf. Na het aquaduct ga je linksaf de Schenkenschans in. Sla bij de rotonde linksaf. Op de T-splitsing sla je linksaf en je ziet wijkopenautos na 150 meter aan je rechterhand.

Vanuit het oosten:

Je rijdt op de A31 in westelijke richting naar Leeuwarden. Bij de afrit 24 - Leeuwarden verlaat je de snelweg en sla je aan het einde van de afrit linksaf. Na het aquaduct ga je linksaf de Schenkenschans in. Sla bij de rotonde linksaf. Op de T-splitsing sla je linksaf en je ziet wijkopenautos na 150 meter aan je rechterhand.

Vanaf de Prinsentuin:

Je rijdt op de Groeneweg richting het westen. Bij de eerste rotonde neem je de eerste afslag. Je blijft deze weg over de rotondes rechtdoor volgen richting de Ring (West). Op de grote rotonde ga je rechtdoor richting Bolsward. Sla bij de eerste stoplichten links. Bij de tweede rotonde (bij de Gamma) sla je rechtsaf. Op de T-splitsing sla je linksaf en je ziet wijkopenautos na 150 meter aan je rechterhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
Gesloten
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

Was heel vlot geregeld. Vriendelijk geholpen. Top jongens in Leeuwarden! (02-05-2016 door Henk B. uit Leeuwarden)

Als het op service aankomt zijn jullie de beste! Ik had de verwachting dat de auto wel meer zou opleveren, maar snap het ook wel. Door de vriendelijke jongens over de streep gehaald en verkocht. Makkelijk hoor. (13-08-2016 door Annemarie uit Leeuwarden)

Snel en duidelijk, maar voor prettig contact. En lekkere koffie! (25-10-2016 door Daniel M. uit Leeuwarden)

Auto verkopen in Leeuwarden: de staat van je auto.

De wijze van autoverkoop in Leeuwarden wordt door veel mensen bepaald door de staat van hun auto. Heb jij bijvoorbeeld een sloopauto in de schuur staan? Dan is de kans groot dat jij besloten hebt je sloopauto te verkopen in Leeuwarden aan de sloperij. Dat is ook geen gek idee, maar goed voor je portemonnee is het in veel gevallen helaas niet. Meer dan de schrootprijs zul je immers niet krijgen. Wat je auto wél nog waard is, ontdek je door je auto bij ons te taxeren. Wij hebben een online taxatietool ontworpen zodat jij meteen de dagwaarde van je occasion achterhaalt. De definitieve waardebepaling krijg je wanneer je ons voorziet van verdere details en informatie over je auto, inclusief enkele foto's. Je kunt je auto direct aan ons verkopen voor de definitieve verkoopprijs die we jou geven.


De waarde van je auto

Als jij je onbeschadigde oude auto wilt verkopen in Leeuwarden kun je dit doen door hem op een autoverkoopsite te plaatsen of door hem te verkopen aan wijkopenautos.nl. Misschien dat jij in eerste instantie alleen aan een autoverkoopsite hebt gedacht wanneer jij je tweedehands auto wilt verkopen in Leeuwarden. Toch bestaat er ook nog de auto inkoop in Leeuwarden. Of jij nu kiest voor de particuliere auto verkoop in Leeuwarden via een verkoopsite of voor de auto inkoop, wat vast staat is dat je de waarde van je auto dient te bepalen. Dit doe je door onze kentekencheck in te vullen aan de hand van je e-mailadres, de kentekengegevens en de kilometerstand van je wagen. Voeg extra informatie en wat foto's toe zodat wij je een definitieve verkoopprijs kunnen bieden voor jou auto. Voor deze prijs kun je direct verkopen. Boek een inleverafspraak bij ons filiaal, die volledig voldoet aan alle veiligheidsmaatregelen rondom corona, en wij regelen het papierwerk en making de betaling direct aan je over!

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet