Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Leeuwarden

Onze experts staan voor je klaar

Wijkopenautos.nl

Vestiging Leeuwarden
Celsiusweg 1B
8912 AM Leeuwarden

Telefoon:

Gratis online taxatie van jouw auto

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop alleen als jij
dat wilt en het geld wordt direct overgemaakt op je rekening

Simpel en snel je auto verkopen in Leeuwarden!

In het noorden van ons kleine kikkerlandje ligt Leeuwarden, de trotste hoofdstad van Fryslân. Het is de start- en finishplaats van de Elfstedentocht. De stad mag misschien bekend staan om haar schaatstocht, maar dat is niet alles wat Leeuwarden te bieden heeft. Naast het kopen en verkopen van je schaatsen kun je er ook je auto van de hand doen. Je auto aan de man brengen via een autoverkoopsite is dus nu verleden tijd! Zelf een prijs voor je auto bepalen, een advertentie ontwerpen en gegadigden aan huis verwelkomen is immers niet je grootste hobby. Logisch, want de verkoop via het internet is niet alleen erg intensief, je bent er ook al snel weken mee bezig. De auto inkoop lijkt een geschiktere keuze. Wijkopenautos.nl is zo’n auto inkoop bedrijf. Als vandaag nog een afspraak te maakt via onze taxatietool, kun je al binnen 24 uur terecht in onze vestiging.
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route - Wijkopenautos.nl vestiging Leeuwarden:

Vanuit het zuiden:

Je rijdt op de A32 in noordelijke richting naar Leeuwarden. Bij afslag 17 houd je Harlingen aan en je gaat de A31 op. Bij de afrit 24 - Leeuwarden verlaat je de snelweg en sla je aan het einde van de afrit linksaf. Na het aquaduct ga je linksaf de Schenkenschans in. Sla bij de rotonde linksaf. Op de T-splitsing sla je linksaf en je ziet Wijkopenautos BV. na 150 meter aan je rechterhand.

Vanuit het oosten:

Je rijdt op de A31 in westelijke richting naar Leeuwarden. Bij de afrit 24 - Leeuwarden verlaat je de snelweg en sla je aan het einde van de afrit linksaf. Na het aquaduct ga je linksaf de Schenkenschans in. Sla bij de rotonde linksaf. Op de T-splitsing sla je linksaf en je ziet Wijkopenautos BV. na 150 meter aan je rechterhand.

Vanaf de Prinsentuin:

Je rijdt op de Groeneweg richting het westen. Bij de eerste rotonde neem je de eerste afslag. Je blijft deze weg over de rotondes rechtdoor volgen richting de Ring (West). Op de grote rotonde ga je rechtdoor richting Bolsward. Sla bij de eerste stoplichten links. Bij de tweede rotonde (bij de Gamma) sla je rechtsaf. Op de T-splitsing sla je linksaf en je ziet Wijkopenautos BV. na 150 meter aan je rechterhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
Gesloten
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

Was heel vlot geregeld. Vriendelijk geholpen. Top jongens in Leeuwarden! (02-05-2016 door Henk B. uit Leeuwarden)

Als het op service aankomt zijn jullie de beste! Ik had de verwachting dat de auto wel meer zou opleveren, maar snap het ook wel. Door de vriendelijke jongens over de streep gehaald en verkocht. Makkelijk hoor. (13-08-2016 door Annemarie uit Leeuwarden)

Snel en duidelijk, maar voor prettig contact. En lekkere koffie! (25-10-2016 door Daniel M. uit Leeuwarden)

Auto verkopen in Leeuwarden: de staat van je auto.

De wijze van autoverkoop in Leeuwarden wordt door veel mensen bepaald door de staat van hun auto. Heb jij bijvoorbeeld een sloopauto in de schuur staan? Dan is de kans groot dat jij besloten hebt je sloopauto te verkopen in Leeuwarden aan de sloperij. Dat is ook geen gek idee, maar goed voor je portemonnee is het in veel gevallen helaas niet. Meer dan de schrootprijs zul je immers niet krijgen. Wat je auto wél nog waar is, ontdek je door je auto te taxeren. Wij hebben daarom een online taxatietool ontworpen, zodat jij meteen de dagwaarde van je occasion achterhaalt. Je komt langs in onze vestiging voor een definitieve waardebepaling. Dit is voornamelijk van belang wanneer je auto veel schade heeft opgelopen. De taxatietool houdt immers geen rekening met beschadigingen aan je auto.


De waarde van je auto

Als jij je onbeschadigde oude auto wilt verkopen in Leeuwarden kun je dit doen door hem op een autoverkoopsite te plaatsen of door hem te verkopen aan wijkopenautos.nl. Misschien dat jij in eerste instantie alleen aan een autoverkoopsite hebt gedacht wanneer jij je tweedehands auto wilt verkopen in Leeuwarden. Toch bestaat er ook nog de auto inkoop in Leeuwarden. Of jij nu kiest voor de particuliere auto verkoop in Leeuwarden via een verkoopsite of voor de auto inkoop, wat vast staat is dat je de waarde van je auto dient te bepalen. Dit doe je door onze kentekencheck in te vullen aan de hand van je e-mailadres, de kentekengegevens en de kilometerstand van je wagen. Mocht je bovendien al het gedoe van de particuliere verkoop willen vermijden, maak je aansluitend een afspraak in onze vestiging.

In ons occasion inkoop bedrijf in Leeuwarden lopen onze taxateurs binnen dertig minuten je auto grondig na. Zo wordt er onder de motorkap gekeken en zal ook het interieur en exterieur aan een inspectie onderworpen worden. Naar aanleiding van onze taxatie zijn wij in staat om de waarde van je auto te bepalen, hetgeen tevens ons bod op jouw auto is. Als je ons bod accepteert, verkoop jij je auto in Leeuwarden en maken wij gelijk het geld naar je over. De verkoopsom kun jij gelijk na het overmaken op je bankrekening zien verschijnen. Bovendien regelen wij al het papierwerk, zoals de vrijwaring, van je auto, zodat jij je over de administratie niet druk hoeft te maken! Dus wil jij je auto verkopen in Leeuwarden? Dan doe je dat snel, gratis én eenvoudig aan Wijkopenautos.nl!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet