Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Leiderdorp

Onze experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Leiderdorp
Sisalbaan 15
2352 AZ Leiderdorp

Telefoon:

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

Je auto verkopen? In Leiderdorp zijn wij hét adres!

Een eerlijk bod en direct de mogelijkheid tot verkoop? Bij wijkopenautos.nl in Leiderdorp kan het. Je bent slechts één afspraak verwijderd van een succesvolle verkoop zonder gedoe. Waar wacht je nog op?

Maak nu een afspraak via de kenteken check voor een snelle en goede deal. Wij begrijpen dat niet iedereen zin heeft in een tijdrovend verkoopproces met prijsonderhandelingen en proefritten waarbij de geïnteresseerde vaak niet eens komt opdagen. Totale tijdverspilling!

Bij wijkopenautos.nl verkoop je anders. Wij ontnemen je alle zorgen van het particulier auto verkopen en regelen de verkoop van begin tot eind zodat jij je tijd kan besteden aan leukere dingen.

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – Auto verkopen vestiging Leiderdorp:

Vanuit Leiden-Centrum:

Vanaf het centrum ga richting de Zijlsingel, sla linksaf langs het Ankerpark op de Zijlsingel. Na 500 m sla rechtsaf de Lage Rijndijk op. Vervolg de weg 1.3 km en sla linksaf naar de Zijdijk. Sla na 450 m rechtsaf de Sisalbaan op, Je vindt wijkopenautos na 200 m aan je linkerkant.

Vanuit Amsterdam:

Vanaf de A4 neem afslag 5-Roelofarendsveen en sla linksaf bij de rotonde. Neem de tweede afslag op de rotonde en voeg in op de N445/Provincialeweg en rij 6.1 km door. Sla linksaf de Engelendaal op en sla rechtsaf bij de eerste stoplichten, sla linksaf bij de Zijdijk. Sla direct linksaf de Sisalbaan op, je vindt wijkopenautos na 200 m aan je linkerkant.

Vanuit Den Haag:

Vanaf de A4 neem afslag 6a richting Leiden. Sla linksaf de snelweg over en ga daarna direct rechtsaf. Volg de Willem van der Madeweg voor 1.5 km en sla linksaf de Hoge Rijndijk op. Sla rechtsaf de Persant Snoepweg op en sla linksaf na 150 m de Zijdijk op. Sla na 450 m rechtsaf de Sisalbaan op, je vindt wijkopenautos na 200 m aan je linkerkant.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag: Gesloten

Je auto verkopen in Leiderdorp

De snelheid waarmee je je auto verkoopt heb je niet altijd zelf in de hand. Al is dat wel iets waar we graag meer grip op willen hebben. Zodra we eenmaal besluiten dat een auto verkocht moet worden, is het makkelijker als dit proces snel gaat. Daarvoor heb je aan wijkopenautos.nl de juiste autodealer in Leiderdorp.

Waarom je auto verkopen aan wijkopenautos.nl Leiderdorp?

  • Altijd een vestiging in jouw buurt
  • Afspraak is vaak mogelijk binnen 24 uur
  • Gratis en professionele taxatie in de vestiging (van een half uur) + een vrijblijvend bod
  • Kosteloze overname van administratieve afhandeling
  • Veilige en snelle bankoverdracht van het aankoopbedrag

De makkelijkste manier om je auto te verkopen in de buurt

Naast de snelheid en transparantie waarmee wij te werk gaan biedt wijkopenautos.nl nog een voordeel: de staat waarin je auto verkeerd speelt bij ons geen rol!

Wij kopen iedere auto: elk merk en model, zelfs als het een schade- of sloopauto in Leiderdorp betreft of een zonder keuring. Wil jij jouw auto verkopen in Leiderdorp?

Het enige dat jij moet doen is een afspraak maken via de online kenteken check. Deze afspraak is voor gratis en vrijblijvende taxatie van een half uur, waarna wij de waarde omzetten in een vrijblijvend bod op je auto! De verkoop van begin tot eind kan vaak al binnen 24 uur geregeld zijn!

Verkoop je auto in Leiderdorp binnen 24 uur!

Bij een particuliere verkoop staat een auto gemiddeld 6 weken te koop. Bij ons verkoop je mogelijk al binnen 24 uur! De afspraak is zo gemaakt en de verkoop zo geregeld. In de vestiging checken wij je auto binnen een half uur en doen aansluitend een proefrit. We doen jou een vrijblijvend bod dat 5 dagen geldig is. Ga jij akkoord? Dan is je auto verkocht en maken wij de papieren in orde. Je hoeft je nergens meer druk om te maken.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet