Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Maastricht

Onze experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Maastricht
Sortieweg 69
6219 NT Maastricht

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Je auto verkopen? In Maastricht zijn wij hét adres!

Woonachtig in Maastricht of omgeving en opzoek naar een nieuwe auto? En wil je graag je huidige occasion inruilen zodat je een nieuwe auto kan veroorloven? Word je huidige auto te duur om aan te houden? Dan is je auto verkopen aan wijkopenautos.nl de oplossing voor jou! In Maastricht zijn er een aantal plekken waar je in dit geval met je oude auto terecht kunt. Zo kun je je auto naar de dealer of een handelaar brengen. Ook kun je er voor kiezen je auto op een autoverkoopsite te koop aan te bieden. Ben je op zoek naar een snelle en goede deal? Dan doe je er goed aan eens bij wijkopenautos.nl te kijken. Je kunt je auto danal binnen 24 uur voor een goede prijs hebben verkocht. Iedereen die zijn auto wil verkopen kan zonder problemen bij ons terecht. Nadat je onze online waardebepaling heb ingevuld en ons voorzien hebt van verdere informatie over je auto inclusief foto's, kunnen we jou een gegarandeerde prijs aanbieden. Voor deze prijs kun je je auto direct aan ons verkopen! Je hoeft dan alleen nog een inleverafspraak bij onze vestiging te boeken. Dus auto verkopen doe je veilig en snel bij wijkopenautos.nl!
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – Auto verkopen vestiging Maastricht:

Vanaf het noorden/oosten:

Rij in zuidwestelijke richting op de A2 en sla rechts af de Viaductweg op. Volg de weg gedurende 1,5 kilometer en neem de afslag Bosscherweg/Bosscherveld. Sla vervolgens linksaf de Bosscherweg op en neem vervolgens de eerste links richting de Fort Willemweg. Neem vervolgens de derde afslag rechts de Sandersweg op. Neem op de Sandersweg de tweede straat rechts. Wijkopenautos BV. bevindt zich na 50 meter aan je rechterhand.

Vanaf het zuiden:

Rij in noordelijke richting op de A2 en sla links af de Viaductweg op. Volg de weg gedurende 1,5 kilometer en neem de afslag Bosscherweg/Bosscherveld. Sla vervolgens linksaf de Bosscherweg op en neem vervolgens de eerste links richting de Fort Willemweg. Neem vervolgens de derde afslag rechts de Sandersweg op. Neem op de Sandersweg de tweede straat rechts. Wijkopenautos BV. bevindt zich na 50 meter aan je rechterhand.

Vanaf het westen:

Rij in noordelijke richting op de Brusselseweg. Neem de tweede afslag op de rotonde en vervolg je weg op de Brusselseweg. Neem de eerste afslag rechts en blijf de weg met de S-bocht volgen. Neem na de S-bocht de eerste straat links. Wijkopenautos BV bevindt zich na 50 meter aan je rechterhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

In een woord: top! Ze nemen echt de tijd om je alles uit te leggen en doen je een weloverwogen bod. Binnen een half uur was alles geregeld en de lieve jongens in Maastricht brachten me ook nog een thuis! (08-11-2016 door Roos W. uit Maastricht)

Gelukkig hoefden we niet te wachten en konden we gelijk al de volgende dag voor onze afspraak terecht. Zonder APK toch de tweedehands auto kunnen verkopen. Wat een opluchting! (13-11-2016 door Pieter P. uit Maastricht)

Heb net mijn eerste auto verkocht. Wist eerst nog niet zo goed, hoe ik dat het beste kon aanpakken. Ben eigenlijk per toeval op de website gestruikeld. Perfect. Was precies wat ik zocht. (22-11-2016 door Linda O. uit Maastricht)

Je auto verkopen in Maastricht.

De snelheid waarmee je je auto verkoopt, heb je voor een groot deel in eigen hand. Zo kun je je auto snel verkopen in Maastricht door hem naar een dealer of handelaar te brengen. Deze zullen je een bepaald bedrag voor je auto bieden. Accepteer je dit bod? Dan is je auto verkocht. Hoewel snel, valt het bedrag dat je op deze manier aan je auto overhoudt vaak laag uit. Waar jij je oude auto wilt verkopen in Maastricht, daar proberen handelaren de best mogelijke deal te scoren. Hoe lager de inkoopprijs, des te groter de winstmarge voor de dealer.

Het verkopen van een auto kan in Maastricht ook op een andere manier. Je kunt proberen je auto online te verkopen in Maastricht. Zo spreek je een zo groot mogelijk publiek aan, waardoor de kans op het vinden van een geschikte koper aanzienlijk groeit. Bedenk wel dat er meer bij een particuliere verkoop komt kijken dan je zou denken. Meer informatie en tips over de verschillende manieren waarop je je auto in kunt verkopen, vind je in Maastricht hier.


De makkelijkste manier om je auto te verkopen Maastricht.

Verreweg de makkelijkste manier om gratis je auto te verkopen in Maastricht, bieden wij. Voor ons speelt de staat waarin je auto verkeert geen rol. Wij hebben interesse in iedere auto, ook als het een schade- of sloopauto in Maastricht betreft. Het enige wat je hoeft te doen is onze online waardebepaling uit te voeren. Start met het invoeren van je kenteken en voeg vervolgens andere gegevens toe, inclusief enkele duidelijke foto's. Op basis hiervan kunnen we jou een gegarandeerde prijs aanbieden waarvoor je je auto direct aan ons kunt verkopen. Dit bod is geheel vrijblijvend! Ga je akkoord? Dan hoef je alleen nog een inleverafspraak bij onze vestiging te boeken.


Verkoop je auto in Maastricht binnen 24 uur!

Iedere auto geniet bij ons dezelfde, uitgebreide behandeling. Een werkwijze die in het bijzonder interessant kan zijn voor de bezitters van schadeauto’s in Maastricht. Op basis van onze taxatie is iedereen bij ons gegarandeerd van een goede prijs. Daarnaast bieden we een complete service aan die de autoverkoop in Maastricht zo gemakkelijk mogelijk maakt. Accepteer je ons bod en verkoop je je auto aan ons? Dan nemen we de gehele verkoopadministratie voor onze rekening. Ook de financiën zijn bij ons helder geregeld: wij maken het geld dezelfde dag nog over zodat het geld zo snel mogelijk op je rekening staat. Binnen 24 uur kun jij je auto dus verkocht hebben bij wijkopenautos.nl!

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet