Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Maastricht

Onze experts staan voor u klaar

Wijkopenautos.nl

Vestiging Maastricht
Sortieweg 69
6219 NT Maastricht

Telefoon:

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

Je auto verkopen? In Maastricht zijn wij hét adres!

Woonachtig in Maastricht en opzoek naar een nieuwe auto? En wil je graag je huidige occasion inruilen zodat je een nieuwe auto kan veroorloven? Word je huidige auto te duur om aan te houden? Dan is je auto verkopen aan Wijkopenautos.nl de oplossing voor jou! In Maastricht zijn er een aantal plekken waar je in dit geval met je oude auto terecht kunt. Zo kun je je auto naar de dealer of een handelaar brengen. Ook kun je er voor kiezen je auto op een autoverkoopsite te koop aan te bieden. Ben je op zoek naar een snelle en goede deal? Dan doe je er goed aan eens bij Wijkopenautos.nl langs te rijden op het industrieterrein Bosscherveld in Maastricht. Wie weet heb je je auto dan binnen 24 uur voor een goede prijs verkocht. Iedereen die zijn auto wil verkopen, kan zonder problemen bij ons terecht. Jij hoeft slechts onze online taxatietool in te vullen en vanuit daar een afspraak te maken met ons filiaal in Maastricht. Zodra je je gebruikte auto bij ons langs brengt zal een RDW-erkende taxateur je auto handmatig taxeren. Het bod dat uit zijn inspectie volgt, is de prijs die wij je graag willen geven voor de occasion. Dus auto verkopen doe je simpel en snel bij Wijkopenautos.nl!
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – Auto verkopen vestiging Maastricht:

Vanaf het noorden/oosten:

Rij in zuidwestelijke richting op de A2 en neem de afslag 53+54 richting Maastricht Centrum. Houdt vervolgens rechts aan en volg de afslag 53 Maastricht Centrum Noord. Sla bij de stoplichten rechtsaf naar de Viaductweg, blijf de weg volgen en rij over de Noorderbrug. Sla aan het einde van de Noorderbrug bij de stoplichten rechtsaf naar de Belvédèrelaan. Sla bij het 3e stoplicht rechtsaf naar de Sandersweg en sla direct linksaf naar de Sortieweg. Wijkopenautos bevindt zich na 50 m aan de rechterzijde (naast Suzuki Jacob).

Vanaf het zuiden:

Rij in noordelijke richting op de A2 en neem afslag 53 richting Maastricht Centrum Noord. Rij de Koning-Willem-Alexander-tunnel in en neem in de tunnel afslag 53 richting Maastricht Centrum. Sla bij de stoplichten linksaf naar de Viaductweg, blijf de weg volgen en rij over de Noorderbrug. Sla aan het einde van de Noorderbrug bij de stoplichten rechtsaf naar de Belvédèrelaan. Sla bij het 3e stoplicht rechtsaf naar de Sandersweg en sla direct linksaf naar de Sortieweg. Wijkopenautos bevindt zich na 50 m aan de rechterzijde (naast Suzuki Jacob).

Vanaf het westen:

Rij in noordelijke richting op de Brusselseweg en sla rechtsaf naar de Fort Willemweg. Blijf de weg volgen en sla bij het 2e stoplicht linksaf naar de Belvédèrelaan. Sla bij het 3e stoplicht rechtsaf naar de Sandersweg en sla direct linksaf naar de Sortieweg. Wijkopenautos bevindt zich na 50 m aan de rechterzijde (naast Suzuki Jacob).

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

In een woord: top! Ze nemen echt de tijd om je alles uit te leggen en doen je een weloverwogen bod. Binnen een half uur was alles geregeld en de lieve jongens in Maastricht brachten me ook nog een thuis! (08-11-2016 door Roos W. uit Maastricht)

Gelukkig hoefden we niet te wachten en konden we gelijk al de volgende dag voor onze afspraak terecht. Zonder APK toch de tweedehands auto kunnen verkopen. Wat een opluchting! (13-11-2016 door Pieter P. uit Maastricht)

Heb net mijn eerste auto verkocht. Wist eerst nog niet zo goed, hoe ik dat het beste kon aanpakken. Ben eigenlijk per toeval op de website gestruikeld. Perfect. Was precies wat ik zocht. (22-11-2016 door Linda O. uit Maastricht)

Je auto verkopen in Maastricht.

De snelheid waarmee je je auto verkoopt, heb je voor een groot deel in eigen hand. Zo kun je je auto snel verkopen in Maastricht door hem naar een dealer of handelaar te brengen. Deze zullen je een bepaald bedrag voor je auto bieden. Accepteer je dit bod? Dan is je auto verkocht. Hoewel snel, valt het bedrag dat je op deze manier aan je auto overhoudt vaak laag uit. Waar jij je oude auto wilt verkopen in Maastricht, daar proberen handelaren de best mogelijke deal te scoren. Hoe lager de inkoopprijs, des te groter de winstmarge voor de dealer.

Het verkopen van een auto kan in Maastricht ook op een andere manier. Je kunt proberen je auto online te verkopen in Maastricht. Zo spreek je een zo groot mogelijk publiek aan, waardoor de kans op het vinden van een geschikte koper aanzienlijk groeit. Bedenk wel dat er meer bij een particuliere verkoop komt kijken dan je zou denken. Meer informatie en tips over de verschillende manieren waarop je je auto in kunt verkopen, vind je in Maastricht hier.


De makkelijkste manier om je auto te verkopen Maastricht.

Verreweg de makkelijkste manier om gratis je auto te verkopen in Maastricht, bieden wij. Voor ons speelt de staat waarin je auto verkeert geen rol. Wij kopen iedere auto, ook als het een schade- of sloopauto in Maastricht betreft. Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak maken bij onze vestiging in Maastricht. Dit doe je door een eerste prijsindicatie aan te vragen op deze site. Vul eerst je kenteken en vervolgens het aantal kilometers die op de teller staan in. Vergeet ook je e-mailadres niet zodat je de dagwaarde ook via e-mail ontvangt. Je ziet dan direct de dagwaarde van je auto op je scherm verschijnen. Na het opvragen van deze voorlopige waardebepaling, kies je een tijdstip naar keuze en bevestig je de afspraak.

Eenmaal ter plaatse onderwerpt één van onze professionals je auto aan een grondige inspectie. Deze bestaat uit een halfuur durende taxatie en een proefrit. In dit half uur wordt de auto volledig onderzocht. De staat van de motor, de carrosserie en het interieur wordt gecheckt en het functioneren van lampen, ruitenwissers en rijondersteuningssystemen getest. De proefrit maakt de taxatie vervolgens compleet.


Verkoop je auto in Maastricht binnen 24 uur!

Iedere auto geniet bij ons dezelfde, uitgebreide behandeling. Een werkwijze die in het bijzonder interessant kan zijn voor de bezitters van schadeauto’s in Maastricht. Op basis van onze taxatie is iedereen bij ons gegarandeerd van een goede prijs. Daarnaast bieden we een complete service aan, die de autoverkoop in Maastricht zo gemakkelijk mogelijk maakt. Accepteer je ons bod en verkoop je je auto aan ons? Dan nemen we de gehele verkoopadministratie voor onze rekening. Ook de financiën zijn bij ons helder geregeld: wij maken het geld dezelfde dag nog over, zodat het geld zo snel mogelijk op je rekening staat. Vraag daarom een eerste waardebepaling op. Maak binnen 24 uur een afspraak en wie weet verkoop ook jij je auto voor een mooi bedrag.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet