Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Nijmegen

Onze RDW erkende experts staan voor je klaar

Wijkopenautos.nl

Vestiging Nijmegen
Lindenhoutseweg 57b
6545 AH Nijmegen

Telefoon:

Gratis online taxatie van jouw auto

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop alleen als jij
dat wilt en het geld wordt direct overgemaakt op je rekening

Je auto verkopen in Nijmegen, moeilijk hoeft het niet te zijn!

Welkom bij wijkopenautos.nl Nijmegen. Op de website van wijkopenautos.nl doe jij een dagwaarde taxatie van jouw auto. Maak vervolgens een afspraak in de vestiging in Nijmegen voor een gratis en vrijblijvende taxatie van jouw auto. De waarde die hieruit komt is wat jouw auto waard is en waarvoor jij hem kunt verkopen. Maak snel een afspraak en ontdek welke service van wijkopenautos.nl bij jou past! Een auto verkopen hoeft niet moeilijk te zijn en dát kun je merken bij wijkopenautos.nl. Met inmiddels meer dan 1.000.000 gekochte auto’s door heel Europa kunnen wij jou perfect helpen met de verkoop van jouw wagen.
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – Snel auto verkopen vestiging Nijmegen:

Vanuit Arnhem:

Neem de N325/A325 richting Nijmegen. Volg de weg voor 11.7 km. Sla richtsaf en volg de S100 voor 2.6 km. Sla rechtsaf bij de rotonde richting de Industrieweg. Sla linksaf bij de eerste rotonde op de Westkanaaldijk. Sla rechtsaf de Lindenhoutseweg op. U vindt de inrit van Wijkopenautos.nl Nijmegen na 600 m aan uw linkerhand.

Vanuit Den Bosch:

Volg de A59 en daarna de A73 naar de Neerbosscheweg/R783 in Beuningen. Sla na 2.1 km linksaf naar de Hogelandseweg. Volg de Hogelandseweg en sla na 1.4 km rechtsaf de Lindenhoutseweg op. U vindt de inrit van Wijkopenautos.nl Nijmegen na 250 m aan uw rechterhand.

Vanuit Venray:

Volg de A73 naar de Neerbosscheweg/R783 in Beuningen. Neem afslag Knooppunt Neerbosch richting de Hogelandseweg. Volg de Hogelandseweg en sla na 1.4 km rechtsaf de Lindenhoutseweg op. U vindt de inrit van Wijkopenautos.nl Nijmegen na 250 m aan uw rechterhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Voordelen van wijkopenautos.nl

 • Gratis taxatie
 • Directe betaling naar uw bankrekening
 • Marktwaardig bod
 • Overname van administratieve afhandeling

Auto inkoop in Nijmegen

Bij wijkopenautos.nl heb je de mogelijkheid iedere auto te verkopen. Kapotte auto’s, nieuwe auto’s, auto’s met een hoge kilometerstand of oldtimers. Via de online kenteken check controleer je de dagwaarde van jouw auto. Dit is een indicatie voor de waarde die je krijgt in de vestiging na taxatie. Maak een vrijblijvende afspraak om achter de waarde van jouw auto te komen. Bij interesse heb je de mogelijkheid tot directe verkoop bij wijkopenautos.nl

wijkopenautos.nl Nijmegen - wie vergelijkt verkoopt slimmer

Vandaag de dag jouw auto verkopen gaat een stuk anders dan vroeger. Er worden dagelijks veel auto’s aangeboden en er zijn veel verschillende verkoopmogelijkheden. De eerste stap in het verkoopproces is nadenken over de manier van verkopen die het best bij je past. Wij zetten de verschillende mogelijkheden graag voor je op een rijtje.

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste mensen kiezen tussen particuliere verkoop (via internet) of een auto inruilen in Nijmegen. Bij particuliere verkoop heb je het voordeel dat je de prijs zelf kunt bepalen. Daar tegenover staat wel dat jij je bezig moet houden met het maken van afspraken voor proefritten, mensen moet ontvangen en - het belangrijkste - de verkoop zelf moet regelen. Jouw auto inruilen in Nijmegen is een stuk makkelijker, maar het levert vaak niet meer op. Bij het inruilen van jouw auto wil de autodealer ook nog iets verdienen op jouw auto én vaak zit een autodealer ook niet te wachten op elk model. De autodealer zal dus niet veel willen geven voor jouw auto.

Bij wijkopenautos.nl werkt het anders: Hier zijn wij geïnteresseerd in elke auto ongeacht merk, bouwjaar of de staat van de wagen. Jouw onverkoopbare wagen die niet meer rijdt zoals vroeger? Een dealer zal niet veel interesse tonen in zo’n auto, maar wij wel.
Is verkopen bij een dealer geen optie meer? En zit jij te denken aan de autosloperij? Wacht dan even. Bij de autosloperij zal je de prijs van oud ijzer krijgen terwijl er nog veel onderdelen zijn die waarschijnlijk goed werken. Wij weten wel raad met zulke auto’s.


Auto inkoop Nijmegen

Na onze oprichting in 2014 zijn we gestaag gegroeid en met ondertussen 28 vestigingen door heel Nederland. Nu hebben we meer dan 1.000.000 auto's al ingekocht en weten we dus waar we mee bezig zijn. Een auto verkopen kan simpel en snel, voor een goede prijs. Dankzij onze technologische ontwikkelingen hebben we een bijzonder accuraat taxatieproces waardoor iedere auto voor de juiste prijs verkocht wordt. Zo verbinden we de juiste auto met de juiste prijs.

Particulier auto verkopen Nijmegen tips

 • Zorg dat je auto volledig schoon is voor bezichtiging. Dat maakt een verzorgde indruk en geeft er blijk van dat je goed voor je auto zorgt.
 • Download een officiële proefrit overeenkomst. Daarmee kan de aansprakelijkheid tijdens de proefrit afgedekt worden. Zorg dat zowel de koper als jij dit document ondertekenen.
 • Bepaal de prijs van je auto met onze taxatietool. Vul je kenteken, de kilometerstand en je e-mailadres in. Dan weet je de dagwaarde van je auto op basis van merk, model en kilometerstand. Dit is een indicatie voor de verkoopprijs.
 • Verhoog de dagwaarde een beetje en bepaal de verkoopprijs. Dit geeft je onderhandelingsruimte. Stel ook vooraf een minimumprijs voor je auto vast en ga hier niet onder zitten.
 • Auto verkopen inclusief RDW Vrijwaring

  Ga jij jouw auto particulier verkopen, houdt dan rekening met een hoop geregel. De auto moet overgeschreven worden op het postkantoor en moet je de afmelding en vrijwaring zelf regelen en het bedrag voor overschrijving betalen. Bij wijkopenautos.nl nemen we al dit papierwerk uit handen. Je hoeft alleen akkoord te gaan met verkoop bij wijkopenautos.nl in Nijmegen en wij regelen de rest.

  Hoe het werkt
  1. Advies

  Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

  2. Betaling

  Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

  3. Afmelding

  De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

  Wat onze klanten stemmen
  Wat onze klanten zeggen
  Laat je auto nu taxeren:
  Vul je kenteken in

  Ik weet mijn kenteken niet