Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Nijmegen

Onze RDW erkende experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Nijmegen
Lindenhoutseweg 57b
6545 AH Nijmegen

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Je auto verkopen in Nijmegen, moeilijk hoeft het niet te zijn!

Welkom bij wijkopenautos.nl Nijmegen. Achterhaal de waarde van jouw auto via onze online waardebepaling. Vul de taxatietool op onze website in en ontvang een definitieve verkoopprijs. Voor dit vrijblijvende bedrag kun je je auto direct aan ons verkopen! Een auto verkopen hoeft niet moeilijk te zijn en dát kun je merken bij wijkopenautos.nl. Met inmiddels meer dan 1.000.000 gekochte auto’s door heel Europa kunnen wij jou perfect helpen met de verkoop van jouw wagen.
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – Snel auto verkopen vestiging Nijmegen:

Vanuit Arnhem:

Neem de N325/A325 richting Nijmegen. Volg de weg voor 11.7 km. Sla richtsaf en volg de S100 voor 2.6 km. Sla rechtsaf bij de rotonde richting de Industrieweg. Sla linksaf bij de eerste rotonde op de Westkanaaldijk. Sla rechtsaf de Lindenhoutseweg op. U vindt de inrit van wijkopenautos.nl Nijmegen na 600 m aan uw linkerhand.

Vanuit Den Bosch:

Volg de A59 en daarna de A73 naar de Neerbosscheweg/R783 in Beuningen. Sla na 2.1 km linksaf naar de Hogelandseweg. Volg de Hogelandseweg en sla na 1.4 km rechtsaf de Lindenhoutseweg op. U vindt de inrit van wijkopenautos.nl Nijmegen na 250 m aan uw rechterhand.

Vanuit Venray:

Volg de A73 naar de Neerbosscheweg/R783 in Beuningen. Neem afslag Knooppunt Neerbosch richting de Hogelandseweg. Volg de Hogelandseweg en sla na 1.4 km rechtsaf de Lindenhoutseweg op. U vindt de inrit van wijkopenautos.nl Nijmegen na 250 m aan uw rechterhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Voordelen van wijkopenautos.nl

  • Gratis taxatie
  • Directe betaling naar uw bankrekening
  • Marktwaardig bod
  • Overname van administratieve afhandeling

Auto inkoop in Nijmegen

Bij wijkopenautos.nl heb je de mogelijkheid iedere auto te verkopen. Kapotte auto’s, nieuwe auto’s, auto’s met een hoge kilometerstand of oldtimers. Via de online kenteken check controleer je de dagwaarde van jouw auto. Voor een verdere taxatie kun je overige details en informatie over je auto toevoegen inclusief foto's. Zo kunnen we jou een vrijblijvende definitieve verkoopprijs bieden. Volledig online en gratis. Bij interesse heb je de mogelijkheid tot directe verkoop bij wijkopenautos.nl

wijkopenautos.nl Nijmegen - wie vergelijkt verkoopt slimmer

Vandaag de dag jouw auto verkopen gaat een stuk anders dan vroeger. Er worden dagelijks veel auto’s aangeboden en er zijn veel verschillende verkoopmogelijkheden. De eerste stap in het verkoopproces is nadenken over de manier van verkopen die het best bij je past. Wij zetten de verschillende mogelijkheden graag voor je op een rij.

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste mensen kiezen tussen particuliere verkoop (via internet) of een auto inruilen in Nijmegen. Bij particuliere verkoop heb je het voordeel dat je de prijs zelf kunt bepalen. Daar tegenover staat wel dat jij je bezig moet houden met het maken van afspraken voor proefritten, mensen moet ontvangen en - het belangrijkste - de verkoop zelf moet regelen. Jouw auto inruilen in Nijmegen is een stuk makkelijker, maar het levert vaak niet meer op. Bij het inruilen van jouw auto wil de autodealer ook nog iets verdienen op jouw auto én vaak zit een autodealer ook niet te wachten op elk model. De autodealer zal dus niet veel willen geven voor jouw auto.

Bij wijkopenautos.nl werkt het anders: hier zijn wij geïnteresseerd in elke auto ongeacht merk, bouwjaar of de staat van de wagen. Jouw onverkoopbare wagen die niet meer rijdt zoals vroeger? Een dealer zal niet veel interesse tonen in zo’n auto, maar wij wel.
Is verkopen bij een dealer geen optie meer? En zit jij te denken aan de autosloperij? Wacht dan even. Bij de autosloperij zal je de prijs van oud ijzer krijgen terwijl er nog veel onderdelen zijn die waarschijnlijk goed werken. Wij weten wel raad met zulke auto’s.


Auto inkoop Nijmegen

Na onze oprichting in 2014 zijn we gestaag gegroeid en met ondertussen 28 vestigingen door heel Nederland. Nu hebben we meer dan 1.000.000 auto's al ingekocht en weten we dus waar we mee bezig zijn. Een auto verkopen kan simpel en snel, voor een goede prijs. Dankzij onze technologische ontwikkelingen hebben we een bijzonder accuraat taxatieproces waardoor iedere auto voor de juiste prijs verkocht wordt. Zo verbinden we de juiste auto met de juiste prijs.

Auto verkopen inclusief RDW Vrijwaring

Ga jij jouw auto particulier verkopen, houdt dan rekening met een hoop geregel. De auto moet overgeschreven worden op het postkantoor en moet je de afmelding en vrijwaring zelf regelen en het bedrag voor overschrijving betalen. Bij wijkopenautos.nl nemen we al dit papierwerk uit handen. Je hoeft alleen akkoord te gaan met verkoop bij wijkopenautos.nl in Nijmegen en wij regelen de rest.

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet