Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Roermond

Onze experts staan voor u klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Roermond
Spoorlaan Noord 171
6042 AB Roermond

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Je auto verkopen in Roermond.

Wil jij je auto verkopen in Roermond? Dat kan heel eenvoudig! Toch komen vragen als: “Waar kan ik snel en zorgeloos mijn auto van de hand doen?” en: “Hoe weet ik de waarde van mijn auto?”, vaak voorbij. Geen zorgen, want je gaat simpelweg naar wijkopenautos.nl! Hier kan je zorgeloos je auto van de hand doen én binnen twee minuten de dagwaarde van je auto berekenen. Wat moet je doen? Je vult in de online taxatietool het kenteken, de kilometerstand en een geldig e-mailadres in. Vervolgens verschijnt de dagwaarde direct op je beeldscherm. Let op: deze waarde is enkel gebaseerd op statistische gegevens. Voor een complete taxatie hebben wij meer gegevens nodig. Geen zorgen: ook dit gaat compleet online. Geef ons extra informatie en details over je auto inclusief een paar duidelijke foto's. Vervolgens kunnen wij je vrijblijvend een definitieve verkoopprijs aanbieden. Ga je akkoord met de prijs? Dan kun je een inleverafspraak bij ons boeken. Wij regelen het papierwerk en maken de betaling direct over zodat jij het binnen twee werkdagen op je rekening hebt staan. Makkelijk toch?
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route - wijkopenautos.nl vestiging Roermond:

Vanaf het centrum:

Rijd in oostelijke richting op de Wilhelminasingel/N280 ter hoogte van Fashion Outlet Roermond. Nadat je de reclamezuil van de Fashion Outlet bent gepasseerd sla je rechtsaf de Wilhelminasingel op. Op het eerstvolgende kruispunt sla je linksaf de Venloseweg in die je doorrijdt tot de kruising met de Carmelitessenstraat, waar je rechtsaf slaat. Je nadert een T-splitsing. Ga voor het spoor rechtsaf en steek het spoor over bij de eerstvolgende splitsing. Ga direct nadat je het spoor bent gepasseerd linkaf. Na ongeveer 100 meter zie je wijkopenautos aan je rechterhand.

Vanaf het zuiden:

Rijd in noordoostelijke richting op de A73. Neem afslag 20-Roermond-Oost naar de N293 richting Roermond-Oost. Volg de twee rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Koninginnelaan/N293. Je vervolgt voor 1,5 kilometer de weg en slaat op de tweede rotonde rechtsaf de Bredeweg in. Rijd door tot de Carwash en sla linkaf de Charles Ruysstraat in. Ga na ongeveer 400 meter rechtsaf naar de Thorbeckestraat. Nadat je de winkel van het Nederlands Slaap Centrum bent gepasseerd, sla je linkaf de Spoorlaan Noord in. Na ongeveer 200 meter zie je wijkopenautos aan je linkerhand.

Vanaf het noordoosten:

Rijd in zuidoostelijke richting op de Sint Wirosingel/N271 ter hoogte van bedrijventerrein Broekhin. Na ongeveer 1 kilometer nader je een rotonde waar je rechtsaf slaat naar Elmpterweg. Vervolg de weg 1,7 kilometer tot je wooncenter Sijben bent gepasseerd. Sla linksaf de Doctor Philipslaan in. Sla nadat je BeterBed bent gepasseerd rechtsaf de Spoorlaan Noord in. Na ongeveer 200 meter zie je wijkopenautos aan je linkerhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

Ik vond de medewerkers erg vakkundig en de afspraak werd erg precies nagekomen. Een goed georganiseerd bedrijf!(17-10-2016 door Wim K. uit Roermond)

Zondagavond heb ik een afspraak gemaakt, maandag ochtend werd ik gebeld om hem te bevestigen en woensdag was zowel de vrijwaring als de afmelding en de overschrijving van het geld geregeld.(15-11-2016 door Tristan D. uit Roermond)

De medewerker was erg professioneel, ging zeer precies te werk en er was geen wachttijd. (21-11-2016 door Jeffrey F. uit Roermond)

Eenvoudig je auto verkopen in Roermond.

Je auto verkopen in Roermond is zo gebeurd. Heb je na de online taxatie en het ontvangen van onze definitieve verkoopprijs besloten je auto aan ons te verkopen? Boek dan een inleverafspraak bij ons filiaal, die voldoet aan alle veiligheidsmaatregelen rondom corona. Voordat je een bezoek brengt aan de garage van wijkopenautos, is het aan te raden om je auto een poetsbeurt te geven. Zo kan je met een spons en sop je auto grondig van boven tot beneden reinigen. Vergeet ook de binnenkant van je auto niet. Stofzuig zorgvuldig en klop de matten uit. Ook voor eigenaardige geurtjes in je bolide kan je in de supermarkt verschillende autosprays vinden. Zo ruikt en oogt je auto weer als nieuw.

. De koopsom wordt dezelfde dag nog naar je overgemaakt. De afmelding en vrijwaring nemen wij ook voor onze rekening. Zo hoef je werkelijk nergens aan te denken wanneer je je auto wilt verkopen in Roermond. We zien je graag tegemoet!

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet