Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Rotterdam

Onze experts staan voor je klaar

Wijkopenautos.nl

Vestiging Rotterdam-Kleinpolderplein
Abraham van Stolkweg 94
3041 JA Rotterdam

Telefoon:

Gratis online taxatie van jouw auto

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop alleen als jij
dat wilt en het geld wordt direct overgemaakt op je rekening

Tweedehands auto verkopen Rotterdam bij Wijkopenautos.nl.

Het perfecte moment om je auto te verkopen. Bestaat dat eigenlijk wel? De één kiest ervoor zolang mogelijk met zijn auto door te rijden. De ander koopt om de vier jaar een nieuwe: zo voorkom je toekomstige onderhoudskosten en blijft het waardeverlies beperkt. Op welk punt je ook besluit je auto te verkopen, in Rotterdam zijn er aantal manieren om dit te doen. Niet allemaal gaan ze even gemakkelijk of snel. Zonder zorgen je tweedehands auto verkopen in Rotterdam voor een goede prijs? Bij Wijkopenautos.nl kun je op elk moment je tweedehands auto verkopen aan ons. Je krijgt bij ons namelijk altijd de meest objectieve prijs, gebaseerd op een professionele taxatie, ongeacht de staat waarin de occasion verkeert. Onze RDW gecertificeerde taxateurs geven jou de allerbeste service en zorgen verder voor de administratieve afhandeling. Zo krijg je gegarandeerd een prijs die bij je occasion past. Een indicatie van dit bedrag kun je eenvoudig opvragen via de taxatietool op deze site. Vul de gevraagde gegevens in en de dagwaarde verschijnt op je scherm. Maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis taxatie en kom exact te weten wat wij voor je auto geven.
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – Wijkopenautos.nl vestiging Rotterdam:

Vanaf Den Haag

Houd rechts aan op de snelweg en neem afslag 13 richting Rotterdam – Overschie. Vervolg de weg gedurende de flauwe bocht naar rechts het water over. Neem vervolgens de eerste afslag rechts de Abraham van Stolkweg op. Neem de tweede afslag op de rotonde en vervolgens de eerste rechts.

Vanaf Utrecht

Neem afslag 13 richting Rotterdam – Overschie. Vervolg de weg gedurende de flauwe bocht naar rechts het water over. Neem vervolgens de eerste afslag rechts de Abraham van Stolkweg op. Neem de tweede afslag op de rotonde en vervolgens de eerste rechts.

Vanaf Dordrecht

Neem afslag 13 richting Rotterdam – Overschie. Vervolg de weg gedurende de flauwe bocht naar rechts het water over. Neem vervolgens de eerste afslag rechts de Abraham van Stolkweg op. Neem de tweede afslag op de rotonde en vervolgens de eerste rechts.

Onze openingstijden vestiging Rotterdam:

09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-18.00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Prima service en professionele behandeling. Geeft vertrouwen. Fijn ook dat ze bij mij om de hoek zitten! (16-09-2016 door Ton K. uit Rotterdam)

Prima geholpen en een goed bod op onze auto ontvangen en geld snel overgemaakt. Wij raden Wijkopenautos.nl in ieder geval aan! (07-10-2016 door Simone van E. uit Rotterdam)

Tevreden over de service! Na de online check een afspraak gemaakt in Rotterdam Klein-polderplein. We konden onze auto meteen verkopen, inspectie verliep netjes en geld arriveerde een paar dagen later. (03-07-2016 door Bas N. uit Rotterdam)

De autoverkoop in Rotterdam.

Je auto verkopen in Rotterdam kan op verschillende manieren. Je kunt je auto lokaal proberen te verkopen, bijvoorbeeld door een advertentie in het Rotterdamse AD te plaatsen. Je kunt je publiek ook verbreden en kijken naar een autoverkoop site met een advertentie. Dit lijkt een gemakkelijke manier om je auto aan een nieuwe eigenaar over te doen. Hoewel een online advertentie zo is geplaatst, betekent dit niet dat je je auto ook snel kan verkopen in Rotterdam. Heb je geen zin om lang met de verkoop van je auto bezig te zijn? Om reacties te beantwoorden, geïnteresseerden te ontvangen voor proefritten en de administratie te regelen? Dan is er een betere manier om je auto gratis te verkopen in Rotterdam. En die heb je zojuist gevonden.


Tweedehands auto verkopen? Rotterdam biedt mogelijkheden!

Sinds jaar en dag rijdt u met veel plezier in uw auto. U heeft veel meegemaakt met het voertuig, van afspraakjes met uw partner tot het wegbrengen van de kinderen, op vakantie gaan en verhuizen, maar de laatste tijd denkt u eraan om uw auto weg te doen. Wilt u uw tweedehands auto verkopen? Rotterdam biedt genoeg handelaren, maar bij geen enkele krijgt u meteen een waardeschatting via de website. Bij wijkopenautos.nl weet u meteen wat u mag verwachten wanneer u tweedehands auto verkopen Rotterdam doet. Het enige dat u nodig heeft is uw kenteken dat u invult in onze online taxatietool waarna u meteen ziet wat uw auto ongeveer waard is. Er mankeert ook het een ander aan de auto en u heeft niet zo'n behoefte aan een dure APK. Van die centen koopt u liever iets moois of investeert u in een nieuwe auto. Wilt u uw tweedehands auto verkopen?


Verkoop je auto direct in Rotterdam!

Wijkopenautos.nl heeft een vestiging in Rotterdam, waar iedereen zijn auto snel en moeiteloos kan verkopen. Ook als je een sloop- of schadeauto wilt verkopen in Rotterdam, kun je dus zonder problemen bij ons langskomen. De prijzen die wij bieden schudden we niet zomaar uit onze mouw. Iedere auto wordt in onze vestiging door een RDW-erkende taxateur grondig geïnspecteerd en getaxeerd. Zo krijg je dus altijd een persoonlijke prijs die jouw auto verdient, ook voor je Rotterdamse sloopauto die je wilt verkopen, maar nergens anders kwijt kunt.

Maar voordat je in je auto springt om langs te komen, moet je eerst even een afspraak maken. Dit is zo gebeurd, en met twee vestigingen in Rotterdam zou je altijd binnen 24 uur terecht moeten kunnen. Maak gebruik van onze online dagwaarde bereken tool: voer je kenteken, de stand op de kilometerteller en je e-mailadres in. Je ziet vervolgens de auto dagwaarde meteen verschijnen. Dit is de waarde van je auto op dit moment, zonder dat de staat van het voertuig wordt meegenomen. Kies vervolgens voor ‘Afspraak maken’ en je kunt binnen 24 uur bij ons terecht. Denk je er toch over je auto online te verkopen? Dan kun je aan de hand van de door ons berekende dagwaarde makkelijk de verkoopprijs van je auto bepalen. Lees hier meer autoverkooptips voor Rotterdam.


Iedere auto binnen 24 uur verkocht!

Kom je in Rotterdam bij ons langs voor een gratis taxatie? Dan kun je na de inspectie gegarandeerd je oude auto verkopen in Rotterdam. Je hoeft alleen maar ons bod te accepteren. Natuurlijk is dit makkelijker gezegd dan gedaan, neem daarom alle tijd om na te denken voordat je een beslissing neemt. Het bod is tenslotte vijf dagen geldig! Schud je de hand van onze taxateur om de deal te bezegelen? Dan maken wij de rest in orde. Zo hoef je je niet druk te maken om de afmelding, noch om de vrijwaring van je auto. Dit regelen wij. Bovendien maken we het geld meteen over. Laat je auto dus bij ons achter en het geld staat na een paar werkdagen op je rekening. Zo gemakkelijk kan de autoverkoop in Rotterdam zijn!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet