Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Rotterdam

Onze experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Rotterdam-Kleinpolderplein
Abraham van Stolkweg 94
3041 JA Rotterdam

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijsonline

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Tweedehands auto verkopen Rotterdam bij wijkopenautos.nl.

Het perfecte moment om je auto te verkopen. Bestaat dat eigenlijk wel? De één kiest ervoor zolang mogelijk met zijn auto door te rijden. De ander koopt om de vier jaar een nieuwe: zo voorkom je toekomstige onderhoudskosten en blijft het waardeverlies beperkt. Op welk punt je ook besluit je auto te verkopen, in Rotterdam zijn er een aantal manieren om dit te doen. Niet allemaal gaan ze even gemakkelijk of snel.

Zonder zorgen je tweedehands auto verkopen in Rotterdam voor een goede prijs? Bij wijkopenautos.nl kun je op elk moment je tweedehands auto verkopen aan ons. Je krijgt bij ons namelijk altijd de beste prijs, ongeacht de staat waarin de occasion verkeert.

De waardebepaling kun je geheel online doorlopen. Geef de autogegevens eenvoudig door via onze online taxatietool. Voeg vervolgens verdere informatie en foto van het voertuig toe om een definitieve verkoopprijs van ons te ontvangen. Dit bod is vrijblijvend! Bepaal zelf of je tot verkoop over wilt gaan of niet.

Indien je de verkoop voort wil zetten, maak je een afleverafspraak bij ons. Onze locatie is voorzien van alle veiligheidsmaatregelen rondom corona dus je kunt hier veilig de laatste zaken afhandelen rondom de verkoop. Wij regelen vervolgens al het papierwerk!

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – wijkopenautos.nl vestiging Rotterdam:

Vanaf Den Haag

Houd rechts aan op de snelweg en neem afslag 13 richting Rotterdam – Overschie. Vervolg de weg gedurende de flauwe bocht naar rechts het water over. Neem vervolgens de eerste afslag rechts de Abraham van Stolkweg op. Neem de tweede afslag op de rotonde en vervolgens de eerste rechts.

Vanaf Utrecht

Neem afslag 13 richting Rotterdam – Overschie. Vervolg de weg gedurende de flauwe bocht naar rechts het water over. Neem vervolgens de eerste afslag rechts de Abraham van Stolkweg op. Neem de tweede afslag op de rotonde en vervolgens de eerste rechts.

Vanaf Dordrecht

Neem afslag 13 richting Rotterdam – Overschie. Vervolg de weg gedurende de flauwe bocht naar rechts het water over. Neem vervolgens de eerste afslag rechts de Abraham van Stolkweg op. Neem de tweede afslag op de rotonde en vervolgens de eerste rechts.

Onze openingstijden vestiging Rotterdam:

09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-18.00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Prima service en professionele behandeling. Geeft vertrouwen. Fijn ook dat ze bij mij om de hoek zitten! (16-09-2016 door Ton K. uit Rotterdam)

Prima geholpen en een goed bod op onze auto ontvangen en geld snel overgemaakt. Wij raden Wijkopenautos.nl in ieder geval aan! (07-10-2016 door Simone van E. uit Rotterdam)

Tevreden over de service! Na de online check een afspraak gemaakt in Rotterdam Klein-polderplein. We konden onze auto meteen verkopen, inspectie verliep netjes en geld arriveerde een paar dagen later. (03-07-2016 door Bas N. uit Rotterdam)

De autoverkoop in Rotterdam.

Je auto verkopen in Rotterdam kan op verschillende manieren. Je kunt je auto lokaal proberen te verkopen, bijvoorbeeld door een advertentie in het Rotterdamse AD te plaatsen. Je kunt je publiek ook verbreden en kijken naar een autoverkoop site met een advertentie. Dit lijkt een gemakkelijke manier om je auto aan een nieuwe eigenaar over te geven. Hoewel een online advertentie zo is geplaatst, betekent dit niet dat je je auto ook snel kan verkopen in Rotterdam. Heb je geen zin om lang met de verkoop van je auto bezig te zijn? Om reacties te beantwoorden, geïnteresseerden te ontvangen voor proefritten en de administratie te regelen? Dan is er een betere manier om je auto gratis te verkopen in Rotterdam. En die heb je zojuist gevonden.


Kom langs voor een gratis taxatie in Rotterdam!

Wil je precies weten welk bedrag je krijgt wanneer je je oude auto aan ons gaat verkopen in Rotterdam? Doorloop onze online taxatie via de tool op onze website. Je voert alle gegevens in, voegt foto's toe, en wij bieden je een definitieve verkoopprijs. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Je kunt op ieder gewenst moment van de verkoop afzien. Accepteer je ons bod wel, dan mogen we je feliciteren met een succesvolle auto verkoop in Rotterdam. Na het ondertekenen van het verkoopcontract zit jouw taak erop: wij maken de afmelding en de vrijwaring in orde. En de betaling? Die maken we naar je over en staat na twee werkdagen op je rekening. Gemakkelijk je auto verkopen in Rotterdam: het kan bij wijkopenautos.nl!


Tweedehands auto verkopen? Rotterdam biedt mogelijkheden!

Sinds jaar en dag rijdt u met veel plezier in uw auto. U heeft veel meegemaakt met het voertuig, van afspraakjes met uw partner tot het wegbrengen van de kinderen, op vakantie gaan en verhuizen, maar de laatste tijd denkt u eraan om uw auto weg te doen. Wilt u uw tweedehands auto verkopen? Rotterdam biedt genoeg handelaren, maar bij geen enkele krijgt u meteen een waardeschatting via de website. Bij wijkopenautos.nl weet u meteen wat u mag verwachten wanneer u tweedehands auto verkopen Rotterdam doet. Het enige dat u nodig heeft is uw kenteken dat u invult in onze online taxatietool waarna u meteen ziet wat uw auto ongeveer waard is. Er mankeert ook het een ander aan de auto en u heeft niet zo'n behoefte aan een dure APK. Van die centen koopt u liever iets moois of investeert u in een nieuwe auto. Wilt u uw tweedehands auto verkopen?


Verkoop je auto direct in Rotterdam!

wijkopenautos.nl heeft een vestiging in Rotterdam, waar iedereen zijn auto snel en moeiteloos kan verkopen. Ook sloop- of schadeauto kunt u bij ons kwijt. De prijs wordt bepaald aan de hand van een online taxatietool. Eerst ontvang je een eerste schatting, gebaseerd op statistische gegeven. Om een definitief bod te ontvangen vult u aanvullende gegeven in. Ook voegt u foto's toe. Op deze manier kunnen wij een goede waardebepaling van uw auto maken. Zo krijg je een afgewogen bod, ook voor je Rotterdamse sloopauto die je wilt verkopen, maar nergens anders kwijt kunt. Boek vervolgens een inleverafspraak bij een van onze vestigingen, die geheel voorzien zijn van actuele veiligheidsmaatregelen vanwege het coronavirus.


Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet