Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Rotterdam

Onze experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Rotterdam-Zuid
Plompertstraat 44
3087 BD Rotterdam

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Tweedehands auto verkopen Rotterdam bij wijkopenautos.nl.

Het perfecte moment om je auto te verkopen. Bestaat dat eigenlijk wel? De één kiest ervoor zolang mogelijk met zijn auto door te rijden. De ander koopt om de vier jaar een nieuwe: zo voorkom je toekomstige onderhoudskosten en blijft het waardeverlies beperkt. Op welk punt je ook besluit je auto te verkopen, in Rotterdam zijn er een aantal manieren om dit te doen. Niet allemaal gaan ze even gemakkelijk of snel. Zonder zorgen je tweedehands auto verkopen in Rotterdam voor een goede prijs? Bij wijkopenautos.nl kun je op elk moment je tweedehands auto verkopen aan ons. Je krijgt bij ons namelijk altijd de beste prijs, ongeacht de staat waarin de occasion verkeert. De waardebepaling kun je geheel online doorlopen. Geef de autogegevens eenvoudig door via onze online waardebepaling. Voeg vervolgens verdere informatie en foto van het voertuig toe om een gegarandeerde prijs van ons te ontvangen. Dit bod is vrijblijvend! Bepaal zelf of je tot verkoop over wilt gaan of niet. Indien je de verkoop voort wil zetten, maak je een inleverafspraak bij ons. Onze locatie is voorzien van alle veiligheidsmaatregelen rondom corona dus je kunt hier veilig de laatste zaken afhandelen rondom de verkoop. Wij regelen vervolgens al het papierwerk!
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – wijkopenautos.nl vestiging Rotterdam:

Vanaf Den Haag

Houd links aan op de A4 en neem de afslag 18-Rotterdam-Heijplaat. Volg de S101 en sla linksaf. Sla na 3.2 km weer linksaf de Waalhaven Oostzijde op.

Sla na 1.9 km tweemaal rechtsaf en sla linksaf de Plompertstraat op.

Na 450 m vindt u wijkopenautos Rotterdam-Zuid aan uw linkerkant.

Vanaf Utrecht

Vanaf de A27 houdt rechts aan en voeg in op de A15. Neem afslag 19-Rhoon. Sla rechtsaf de S102 op en sla na 600 m linksaf de Korperweg op.

Sla rechtsaf de Waalhaven Oostzijde op. Sla na 1.9 km tweemaal rechtsaf en sla linksaf de Plompertstraat op.

Na 450 m vindt u wijkopenautos Rotterdam-Zuid aan uw linkerkant.

Vanaf Dordrecht

Vanaf de A16 houdt rechts aan en voeg in op de A15. Neem afslag 19-Rhoon. Sla rechtsaf de S102 op en sla na 600 m linksaf de Korperweg op. Sla rechtsaf de Waalhaven Oostzijde op.

Sla na 1.9 km tweemaal rechtsaf en sla linksaf de Plompertstraat op.

Na 450 m vindt u wijkopenautos Rotterdam-Zuid aan uw linkerkant.

Onze openingstijden vestiging Rotterdam:

09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-19.00
09.00-18.00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Prima service en professionele behandeling. Geeft vertrouwen. Fijn ook dat ze bij mij om de hoek zitten! (16-09-2016 door Ton K. uit Rotterdam)

Prima geholpen en een goed bod op onze auto ontvangen en geld snel overgemaakt. Wij raden Wijkopenautos.nl in ieder geval aan! (07-10-2016 door Simone van E. uit Rotterdam)

Tevreden over de service! Na de online check een afspraak gemaakt in Rotterdam Klein-polderplein. We konden onze auto meteen verkopen, inspectie verliep netjes en geld arriveerde een paar dagen later. (03-07-2016 door Bas N. uit Rotterdam)

De autoverkoop in Rotterdam.

Je auto verkopen in Rotterdam kan op verschillende manieren. Je kunt je auto lokaal proberen te verkopen, bijvoorbeeld door een advertentie in het Rotterdamse AD te plaatsen. Je kunt je publiek ook verbreden en kijken naar een autoverkoop site met een advertentie. Dit lijkt een gemakkelijke manier om je auto aan een nieuwe eigenaar over te geven. Hoewel een online advertentie zo is geplaatst, betekent dit niet dat je je auto ook snel kan verkopen in Rotterdam. Heb je geen zin om lang met de verkoop van je auto bezig te zijn? Om reacties te beantwoorden, geïnteresseerden te ontvangen voor proefritten en de administratie te regelen? Dan is er een betere manier om je auto gratis te verkopen in Rotterdam. En die heb je zojuist gevonden.


Bepaal de waarde van je auto online en verkoop al binnen 24 uur!

Wil je precies weten welk bedrag je krijgt wanneer je je oude auto aan ons gaat verkopen in Rotterdam? Doorloop onze online taxatie via de tool op onze website. Je voert alle gegevens in, voegt foto's toe, en wij bieden je een gegarandeerde prijs. Die is gratis en geheel vrijblijvend. Je kunt op ieder gewenst moment van de verkoop afzien. Accepteer je ons bod wel, dan mogen we je feliciteren met een succesvolle auto verkoop in Rotterdam. Na het ondertekenen van het verkoopcontract zit jouw taak erop: wij maken de afmelding en de vrijwaring in orde. En de betaling? Die maken we naar je over en staat na twee werkdagen op je rekening. Gemakkelijk je auto verkopen in Rotterdam: het kan bij wijkopenautos.nl!

Verkoop je auto direct in Rotterdam!

wijkopenautos.nl heeft een vestiging in Rotterdam, waar iedereen zijn auto snel en moeiteloos kan verkopen. Ook sloop- of schadeauto kun je bij ons kwijt. De prijs wordt bepaald aan de hand van onze gratis online waardebepaling. Voer je autogegevens in via de kenteken tool en voeg aanvullende gegevens toe over bijvoorbeeld uw autogebruik, zodat wij de staat van de auto kunnen bepalen. Ook voeg je een paar foto's toe. Op deze manier kunnen wij een goede waardebepaling van jouw auto maken en een afgewogen bod doen. Ook voor je Rotterdamse sloopauto die je wilt verkopen maar nergens anders kwijt kunt. Boek vervolgens een inleverafspraak bij een van onze vestigingen.


Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet