Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Tilburg

Onze experts staan voor u klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Tilburg
Selenakker 1
5047 TP Tilburg

Telefoon:

Gratis online taxatie van jouw auto

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop alleen als jij
dat wilt en het geld wordt direct overgemaakt op je rekening

Snel auto verkopen Tilburg bij Wijkopenautos.nl!

Heb je een nieuwe auto op het oog en sta jij op het punt om je auto verkopen in Tilburg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je hebt dan namelijk geen gedoe meer met onderhandelingen met kopers en je hoeft de administratie ook niet zelf te regelen. Bovendien is het dé manier om gemakkelijk en snel van je auto af te komen. Het enige wat je hoeft te doen is een aantal gegevens over je auto invullen. Wij geven vervolgens een schatting van de waarde van je auto. Maak ook meteen een afspraak om de wagen te laten taxeren Tilburg. Zo kan onze Tilburgse taxateur je auto kan inspecteren en je precies kan vertellen wat je auto waard is. Deze waarde zetten wij om in een vrijblijvend bod op je auto. Daarna kun je hem meteen verkopen. Dit betekent dat als je vandaag een online taxatie Tilburg doet, je morgen al van je auto af kan zijn!
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – Wijkopenautos.nl Tilburg:

Vanaf het centrum

Je rijdt in westelijke richting op de Spoorlaan voor het station langs, bij het tweede kruispunt ga je rechtsaf richting Waalwijk. Je nadert de rotonde met het 'Draaiend Huis' waar je linksaf slaat. Bij de eerst volgende stoplichten sla je rechtsaf richting Dongen. Na 1,5 km sla je bij de tweede stoplichten linksaf voor de Hornbach en daarna sla je direct bij de eerste stoplichten rechtsaf. Je rijdt langs de Praxis en slaat bij de Boels rechtsaf de Selenakker op, na 200 rijd je met de bocht mee en ziet je Wijkopenautos BV aan je linkerhand.

Vanaf het noorden

Je rijdt op de N261 richting Tilburg, neemt afslag Tilburg-Noord en aan de einde van de afrit sla je rechtsaf. Na ongeveer 2 km sla je bij de tweede stoplichten linksaf richting industrieterrein Reeshof. Je blijft 1,3 km rechtdoor rijden en slaat bij de stoplichten na de Hornbach rechtsaf. Na 300 m sla je bij de Boels rechtsaf de Selenakker op, je rijdt met de bocht mee en ziet Wijkopenautos BV aan je linkerhand.

Vanaf het zuidoosten

Je rijdt op de A58 richting Tilburg en neemt afslag RING-Noord (A65). Vervolgens neem je op de A65 afslag 3 RING-Noord de N261 op. Je vervolgt deze weg 9 km. Als je de snelweg over bent, ga je bij de tweede stoplichten linksaf richting industrieterrein Reeshof. Je blijft 1,3 km rechtdoor rijden en slaat bij de stoplichten na de Hornbach rechtsaf. Na 300 m sla je bij de Boels rechtsaf de Selenakker op, je rijdt met de bocht mee en ziet Wijkopenautos BV aan je linkerhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:gesloten

Onze Tilburgse klanten over auto verkopen:

kennis, kunde en prima communicatie met de klant. Wat wil je nog meer?
29-11-2016 door Karel H. uit Tilburg | Volkswagen Passat uit 1999

Nieuwsgierig geworden door de online prijs heb ik een afspraak gemaakt. Ik werd netjes geholpen en had binnen een halfuur mijn auto verkocht. Het geld was binnen twee werkdagen overgemaakt.
27-03-2016 door Sahli A. uit Tilburg | Peugeot 207 uit 2007

Correcte en zakelijke afhandeling. De locatie kan misschien nog een beetje verbeterd worden maar ik was zeker niet ontevreden. Uiteindelijk niets dan lof!
14-11-2016 door Rob H. uit Tilburg | Volkswagen Golf 1.9 uit 2008

Binnen 24 uur auto verkopen Tilburg!

Als je je auto van de hand wilt doen, dan zijn twee zaken van belang: snelheid en een goede prijs. Vanwege het laatste is het beter om auto verkopen Tilburg dan om hem in te ruilen. Bij inruil wil de dealer namelijk ook aan je auto verdienen en als je verkoopt kun je dit geld in eigen zak steken. Aan je auto verkopen Tilburg kunnen een aantal nadelen zitten als je alles in eigen beheer doet: het is een hoop geregel en bovendien kan het best lang duren, voordat je een geschikte koper vindt. De oplossing? Je auto verkopen aan Wijkopenautos.nl

Als je gebruikt maakt van onze service dan krijg je een goede prijs en het gaat razendsnel. Als je nu naar onze taxatietool gaat en de kilometerstand, het kenteken en je e-mailadres invult, dan berekenen wij meteen de dagwaarde van je auto. Maak vervolgens een afspraak bij onze vestiging voor het taxeren Tilburg. Zo kun je al binnen 24 uur terecht voor een afspraak en taxatie Tilburg. Binnen 24 uur je auto verkopen Tilburg, dat kan bij Wijkopenautos.nl. Naast het vrijblijvend taxeren Tilburg regelen wij ook gratis de vrijwaring en andere administratieve zaken. Wij maken de betaling direct over en het geld staat al gauw op je bankrekening. Je auto verkopen Tilburg is zo gebeurd als je naar Wijkopenautos.nl gaat!

Auto taxeren Tilburg?

Voordat je tot auto verkopen Tilburg kan overgaan, moet je wagen eerst volledig geïnspecteerd worden door onze professionals. Deze taxatie Tilburg is belangrijk om een juist waarde auto te bepalen. Het taxeren Tilburg gaat volgens een uitgebreide checklist. Zo kijken de taxateurs naar het exterieur, het interieur, de motor en eventuele auto accessoires. Daarnaast maken de experts ook nog een testrit met het voertuig. Binnen een half uur is het taxeren Tilburg volledig voltooid en leggen onze medewerkers in Tilburg je uit wat hun bevindingen zijn. Op basis van het taxeren Tilburg doen onze medewerkers je een mooi bod. Ga je akkoord? Gefeliciteerd, het auto verkopen Tilburg is geslaagd!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet