Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Utrecht

Onze experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Utrecht
Sportlaan 3F
4131 NN Vianen

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Je auto verkopen doe je in Utrecht aan ons!

Hoewel de reden voor iedereen anders zal zijn, willen we allemaal één ding: onze auto snel en voor een goede prijs verkopen. Zelfs als er geen haast bij is, is het toch fijn wanneer het gauw geregeld is. De één kiest ervoor zijn auto online te verkopen, de ander ruilt zijn auto direct in bij de dealer. Al deze mogelijkheden hebben zowel voor- als nadelen. Wat je ook kunt doen, is je auto verkopen aan wijkopenautos.nl in Utrecht. Binnen 24 uur kun je je auto voor voor een goede prijs aan ons verkopen. Hoe gaat het in zijn werk? Vraag gratis en vrijblijvend een verkoopprijs voor jouw auto aan via onze online waardebepaling. Voer je autogegevens in en geef vervolgens meer informatie over de staat van je auto. Voeg ook een aantal foto's toe. Op basis van jouw gegevens bepaalt ons team een gegarandeerde prijs voor jouw voertuig. Voor deze prijs kun je direct aan ons verkopen! Je hoeft alleen nog een inleverafspraak te boeken bij onze vestiging. Een makkelijkere manier om je auto te verkopen in Utrecht bestaat er niet!
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – Auto verkopen vestiging Utrecht:

Vanaf Den Haag (A12):

U volgt de A12/E30 en houdt rechts aan bij knooppunt 16-18 Oudenrijn. Neem afslag 11 richting Vianen/Hagestein. Ga verder op de westelijke parallelweg en neem op de rotonde de 3e afslag. Na 350 m sla linksaf naar de Sportlaan. Na 200 m vindt u Wijkopenautos Utrecht aan uw linkerhand.

Vanaf Amsterdam (A2):

U volgt de A2 en neemt afslag 11 richting Vianen/Hagestein. Ga verder op de westelijke parallelweg en neem op de rotonde de 3e afslag.. Na 350 m sla linksaf naar de Sportlaan. Na 200 m vindt u Wijkopenautos Utrecht aan uw linkerhand..

Vanaf Hilversum (A27):

U volgt de A27 en neemt afslag 27 richting Hagestein. Vervolg u weg voor 8.7 km. Neem op de rotonde de 1e afslag nara de Hagenweg. Sla na 400m linksaf naar de Stuartweg. Na 1km sla rechtsaf de Sportlaan op. Na 200 m vindt u Wijkopenautos Utrecht aan uw linkerhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

wijkopenautos.nl werd aangeraden door mijn buurman. Ik bracht m'n oude auto erheen en nog een best goed bod op gekregen. Goede mensen. Top bedrijf, bedankt buurman! (02-08-2018 door Jeroen K. uit Utrecht)

Ik dacht ik ga gewoon even langs voor een vrijblijvende taxatie, maar onverwachts gelijk verkocht door het goede aanbod dat ze me deden. Blij dat ik van m'n auto af ben en gelijk op zoek kan naar een nieuwe wagen!(05-10-2018 door Thijmen den R. uit Utrecht)

De oude auto verkocht van mijn dochter. Ze wist zelf niet waar ze terecht moest, dus wij zijn samen naar verschillende autobedrijven gegaan. Toch terecht gekomen bij wijkopenautos.nl, niet omdat ze het hoogste bod deden, maar omdat hun service dusdanig goed was. Hartelijk bedankt voor jullie geduld jongens in Utrecht! (23-11-2018 door George P. uit Utrecht)

Een auto online verkopen in Utrecht.

De tijd dat je je auto nog te koop zette in een lokale krant in Utrecht is voor veel mensen voorbij. Een advertentie op een autoverkoopsite in Utrecht is niet alleen vaak gratis, je bereikt ook een veel groter publiek. Geïnteresseerden uit heel Nederland kunnen je advertentie bekijken en erop reageren. Voor populaire auto’s in een goede staat is dit platform een uitkomst. Maar niet voor iedere auto is online evenveel interesse, bijvoorbeeld omdat het een schade- of sloopauto in Utrecht betreft. Ook wanneer je een oude auto wilt verkopen in Utrecht kan de online verkoop soms een hoop gedoe zijn. Een goede advertentie plaatsen, kijkafspraken maken en de gehele administratieve afhandeling regelen: het lijkt erg veel werk voor een auto van vijftien jaar oud.


Hét alternatief voor de reguliere autoverkoop

Er is nog een manier voor de verkoop van je auto in Utrecht: onze manier. Aan ons kan je zorgeloos, snel en gratis je auto verkopen in Utrecht. Doorloop simpelweg onze waardebepaling. Voer je autogegevens in en voeg aanvullende informatie over je auto inclusief foto's toe. Vervolgens ontvang je een gegarandeerde prijs per e-mail. Zo kun je je auto dus snel verkopen in Utrecht vanuit je luie stoel. Bij verkoop hoef je alleen nog een inleverafspraak te maken bij onze vestiging, die voldoet aan alle veiligheidseisen rondom corona.

De waardebepaling is compleet online en bovendien kosteloos. Het is simpel: je voert je kenteken in, je doorloopt de zelfevaluatie van je voertuig volledig online, en je rondt het proces af met een paar duidelijke foto's. Wij berekenen vervolgens een gegarandeerde prijs voor je. Hiervoor kun je direct aan ons verkopen. Wij kopen namelijk alle auto's. Gegarandeerd prijs dus!


Verkoop je auto gemakkelijk en snel

In Utrecht zul je niet snel een gelijkwaardig alternatief vinden. Zeker niet wanneer je je schadeauto in Utrecht wilt verkopen. Wij regelen niet alleen de verkoop, maar ook de afmelding en de vrijwaring van je auto. Een complete service waarvoor wij geen kosten in rekening brengen.

De betaling is ook veilig en snel geregeld: na ongeveer twee werkdagen is het afgesproken bedrag op je rekening bijgeschreven. Het verkopen van je auto was in Utrecht nog nooit zo eenvoudig.

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet