Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Utrecht

Onze experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Utrecht-West
Zonnebaan 27
3542 EB Utrecht

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijsonline

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Je auto verkopen doe je in Utrecht aan ons!

Hoewel de reden voor iedereen anders zal zijn, willen we allemaal één ding: onze auto snel en voor een goede prijs verkopen. Zelfs als er geen haast bij is, is het toch fijn wanneer het gauw geregeld is. De één kiest ervoor zijn auto online te verkopen, de ander ruilt zijn auto direct in bij de dealer. Al deze mogelijkheden hebben zowel voor- als nadelen. Wat je ook kunt doen, is je auto verkopen aan wijkopenautos.nl aan de Zonnebaan in Utrecht. Binnen 24 uur kun je je auto voor voor een goede prijs aan ons verkopen. Hoe gaat het in zijn werk? Vraag allereerst de dagwaarde van je auto op via onze website. Geef ons daarna verdere informatie zoals eventuele schade of de aanwezigheid van een tweede bandenset, en voeg enkele foto's van je auto toe. Vervolgens bepalen wij een definitieve verkoopprijs op basis van deze gegevens. Voor deze prijs kun je direct aan ons verkopen! Hiervoor hoef je alleen nog een inleverafspraak te boeken bij onze vestiging, die voldoet aan alle veiligheidseisen rondom corona. Een makkelijkere manier om je auto te verkopen in Utrecht bestaat er niet!
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – Auto verkopen vestiging Utrecht:

Vanaf Den Haag (A12):

Je volgt de A12/E30 en neemt afslag 16-18 Knooppunt Oudenrijn. Sla rechtsaf bij het Lageweideviaduct. Na 300 m sla linksaf de Atoomweg op. Volg de Atoomweg voor 900 m en sla linksaf op de Savannahweg. Na 250 m sla rechtsaf de Zonnebaan op. Na 200 m vind je wijkopenautos Utrecht aan je linkerhand.

Vanaf Amsterdam (A2):

Je volgt de A2 vanuit richting Amsterdam en neemt afsla 6-8 richting Maarssen en sla linksaf bij de kruising. Neem de eerste afslag Maarssen-Broek richting Lageweidseslag. Volg de Atoomweg voor 750 m en sla rechtssaf op de Savannahweg. Na 250 m sla rechtsaf de Zonnebaan op. Na 200 m vind je wijkopenautos Utrecht aan je linkerhand.

Vanaf Hilversum (A27):

Je volgt de A27 en neemt afslag 31 en volgt de Einthovendreef/Ring Utrecht. Vervolg je weg voor 8.7 km. Neem de afslag Maarssen-Broek richting Lageweidseslag. Sla tweemaal rechtsaf richting de Ruimteweg. Sla linksaf bij het kruispunt richting de Atoomweg. En sla na 400 m rechtsaf op de Savannahweg. Na 250 m sla rechtsaf de Zonnebaan op. Na 200 m vind je wijkopenautos Utrecht aan je linkerhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

wijkopenautos.nl werd aangeraden door mijn buurman. Ik bracht m'n oude auto erheen en nog een best goed bod op gekregen. Goede mensen. Top bedrijf, bedankt buurman! (02-08-2018 door Jeroen K. uit Utrecht)

Ik dacht ik ga gewoon even langs voor een vrijblijvende taxatie, maar onverwachts gelijk verkocht door het goede aanbod dat ze me deden. Blij dat ik van m'n auto af ben en gelijk op zoek kan naar een nieuwe wagen!(05-10-2018 door Thijmen den R. uit Utrecht)

De oude auto verkocht van mijn dochter. Ze wist zelf niet waar ze terecht moest, dus wij zijn samen naar verschillende autobedrijven gegaan. Toch terecht gekomen bij wijkopenautos.nl, niet omdat ze het hoogste bod deden, maar omdat hun service dusdanig goed was. Hartelijk bedankt voor jullie geduld jongens in Utrecht! (23-11-2018 door George P. uit Utrecht)

Een auto online verkopen in Utrecht.

De tijd dat je je auto nog te koop zette in een lokale krant in Utrecht, is voor veel mensen voorbij. Een advertentie op een autoverkoopsite in Utrecht is niet alleen vaak gratis, je bereikt ook een veel groter publiek. Geïnteresseerden uit heel Nederland kunnen je advertentie bekijken en erop reageren. Voor populaire auto’s in een goede staat is dit platform een uitkomst. Maar niet voor iedere auto is online evenveel interesse, bijvoorbeeld omdat het een schade- of sloopauto in Utrecht betreft. Ook wanneer je een oude auto wilt verkopen in Utrecht kan de online verkoop soms een hoop gedoe zijn. Een goede advertentie plaatsen, kijkafspraken maken en de gehele administratieve afhandeling regelen: het lijkt erg veel werk voor een auto van vijftien jaar oud.


Hét alternatief voor de reguliere autoverkoop

Er is nog een manier voor de verkoop van je auto in Utrecht: onze manier. Aan ons kan je zorgeloos, snel en gratis je auto verkopen in Utrecht. Doorloop simpelweg onze taxatietool, voeg aanvullende informatie over je auto inclusief foto's toe, en ontvang vervolgens de definitieve verkoopprijs online. Zo kun je je auto dus snel verkopen in Utrecht vanuit je luie stoel. Bij verkoop hoef je alleen nog een inleverafspraak te maken bij onze vestiging, die voldoet aan alle veiligheidseisen rondom corona.

De taxatie is compleet online en bovendien kosteloos. Het enige wat je ervoor hoeft te doen, is je kenteken, de kilometerstand van je auto en je e-mailadres in onze taxatietool in te vullen. Aan de hand van deze gegevens wordt razendsnel de dagwaarde van je auto bepaald. Om een definitieve verkoopprijs te kunnen ontvangen voeg je aanvullende gegevens toe zoals mogelijke schade of de aanwezigheid van een tweede bandenset. Voeg vervolgens foto's toe en je krijgt de definitieve verkoopprijs binnen 24 uur!


Verkoop je auto gemakkelijk en snel

In Utrecht zul je niet snel een gelijkwaardig alternatief vinden. Zeker niet wanneer je je schadeauto in Utrecht wilt verkopen. Wij regelen niet alleen de verkoop, maar ook de afmelding en de vrijwaring van je auto. Een complete service waarvoor wij geen kosten in rekening brengen.

De betaling is ook veilig en snel geregeld: na ongeveer twee werkdagen is het afgesproken bedrag op je rekening bijgeschreven. Het verkopen van je auto was in Utrecht nog nooit zo eenvoudig.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet